Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Ocak 2009, 21:24
Fiyat güzel, hele sıfırını düşündükçe; yarıyarıya nerdeyse, ne kadar masrafı da olsa yine de kardasın... Şu aralar kafam iyice yatıyor ya, Dragstarın 98-99 modelleri 4.000 e kadar düşmüş, kendi customumu yapmaya başlasam mı, yaza fiyatları artar mı, kriz zamanı para harcayım mı? 4.000 e alacağım motora 5.000 harcamaya hazır mıyım, neyse bunlar benim dertlerim, hayırlısı olsun motorun
Reklamlar
-
18 Ocak 2009, 21:48
tam 7 saat ders yaptım.. bu yorgunluk anca ilker fotoğrafları koyarsa geçer.. hadi ilker pazar günü 7 saat ders yapmış tüm arkadaşlar için fotoğrafları alalım ... EMRAH; motor süper duruyor.. kirlisi ayrı güzel temizi ayrı güzel görünüyor..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
18 Ocak 2009, 23:49
-
19 Ocak 2009, 00:14
mrock, gv 650 in hayırlı olsun.hep resimdeki gibi gülerek kullanasın inşaaalah,
fakat ben motoru daha çok şehir içinde kullandığım için merak ediyorum 650 lik bir motor şehir içi için kullanışlı mı? şöyle yani 5 10 km de bir bin , in kısa sürüşlerde motor büyük kalmaz mı merak işte kendim için .. yinede iki teker üstünde olmak ha verici,
selka bey, çantalar benim motorda olmaz ise olmazlarımdan her motoruma ilk yaptığım işlerden biride heybe diktirmek olmuştur nasib olurda alırsam gv250 ye senin tarz çantalar takmak istiyorum da kullanımı pratikmi merak ettim
senin yan çantalar güzel durmuş ama arka çanta görseli biraz bozmuş gibi geldi bana gerçi ihtiyaç öncelikli gelir ya.. sosis çanta güzel takımlık için özellikle de aradan takımları aşırırlar mı diye düşünmeden edemiyorum kalın sağlıcakla...
-
19 Ocak 2009, 00:28
tarkan inşallah en hayırlı olanı olur ve tez zamanda olur.... boş vites ışığı olmazsa çok zor olur heralde.. bende tam bu konuda bişey yazacaktım.. vstromcu arkadaşım bir aparat aldı.. diğer vitesleride gösteren bi alet. motora taktırdı ve şimdi hangi vitesteyse onun ışığı yanıyor. bizim motorlarada olurmu acaba diye soracaktım.. (onun tamirinin çok zor olacağını sanmıyorum ama..) ilker fotoğrafları koymayacakmısın?
-
19 Ocak 2009, 00:39
iyi temennileriniz için teşekkür ederim
Nightshift dostum sıra sende galiba incelediğin motorda kararını tamamen sen ver.Piyasada gv650 çok fazla yoktu ama gv250 çok fazla ve en içine yatanını almalısın...
draggy adlı üyeden alıntı
Fiyat güzel, hele sıfırını düşündükçe; yarıyarıya nerdeyse, ne kadar masrafı da olsa yine de kardasın... Şu aralar kafam iyice yatıyor ya, Dragstarın 98-99 modelleri 4.000 e kadar düşmüş, kendi customumu yapmaya başlasam mı, yaza fiyatları artar mı, kriz zamanı para harcayım mı? 4.000 e alacağım motora 5.000 harcamaya hazır mıyım, neyse bunlar benim dertlerim, hayırlısı olsun motorun
Dragstarların fiyatlarıda benim de dikkatimi çekiyor.Gerçekten çok uygunlar.Kış ayları ve kriz döneminde birikmiş nakiti buraya yatırıp motor almak uzun süreli biniciler için gerçekten çok karlı.İyi araştırmalar....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
19 Ocak 2009, 01:57
Mitmuallim teşekkür ederim. Aslında arkadaki çanta görsellikten ziyade ihtiyaca yönelik olması için. Zaten normal sürüşlerde kullanılacak çanta değil. Ancak uzun yol ve uzun süreli yolculuklar yapılacaksa iki tane heybe yetmeyecektir. Bir de ben eşimle bu gezilere katılmayı düşünüyorum. O sebeble sissy bar çanta seyyar. kullanmadığın zaman silip dolabın üstüne yerleştirebilirsin. Bu arada elbette bu çantalar yumuşak çanta kilir sistemi basit. İçinde değerli eşya bırakırsan çalınma ihtimali yüksek ama klasik çizgili motorada sert kilitli çantalar gitmiyor. Bi'de yolculuğa çıktığın anda çanta elimin altında bulunsun diye aldım. İhtiyacın oldumu bulamıyorsun! Hatta ben birde Kappa nın 200 YTL ye 40 lt lik depo üstü mıknatıslı çantasını aldım salı sanırım gelir o an resimlerini foruma koyarım..
İyi geceler..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
19 Ocak 2009, 16:41
Selamlar arkadaşlar...
Memleketimi ve sizleri çok özledim valla :( Motorumun üzerine bineceğim günü de iple çekiyorum. Burada sadece ders aralarında ve fırsat bulduğumda internete girebildiğimden çok fazla aranızda olamadım kusura bakmayın arkadaşlar. Medeniyetin beşiği dedikleri yer burası ama evde internet yok sinir oldum valla.
Emrah kardeş motorun hayırlı uğurlu olsun, çok yakışıklı alet gerçekten. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.
Koraycım abi fırsat buldukça siteye girmeye çalışıyorum ama inan elimdeki imkanlar kısıtlı. Zaten bi sürü sayfa olmuş okuyamadığım. Dönünce oturup okuyacağım hepsini.
Herkese tekrar selamlar.. Görüşmek dileğiyle..
-
19 Ocak 2009, 20:35
Orhan sen Bournemouth damısın? Ben İngilterede 1 ay kalmıştım. Bournemouth ta idim.
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
19 Ocak 2009, 21:37
orhan hadi kardeşim gel artık buluşturalım canavarları .. ne zaman dönüyorsun bi tarih yaz.. bu arada cbf 250 topicinede yazdım ama sizede sorayım.. istanbulda bir ögretmen arkadaş cbf 250 almak istiyor. bitane bulmuş 18000 km de imiş.. çokmu yüksek sizce o motora göre.. çok uğraştım gv aldırayım diye ama o tarzları seviyormuş.. duydugunuz kadarıyla artısı eksisi nedir? bide gv 250 şehir içi gezilerdemi keyifli yoksa uzun yoldamı keyifli? cevaplar için teşekkür..
-
20 Ocak 2009, 00:25
http://www.youtube.com/watch?v=YHONMDRSGXs&NR=1
arkadaşlar videoyubir izleyin derim süper
motor cenneti ayrıca da süper bir route
motor bu arada gv 250
enjoy your ride
and enjoy forever
-
20 Ocak 2009, 00:31
tarkan tıklıyorum linke bu site engellenmiştir diyo nasıl izliycez
-
20 Ocak 2009, 07:27
engelli sitelere www.ktunnel.com www.vtunnel.com gibi proxy hizmeti veren sitelerden ulaşabilirsiniz siteye girin site içerisinde explorer adres cubugu gibi bir cubuk olucak oraya adresi kopyalayıp yapıstırırsanız erişebilirsiniz birde direk erişim sağlayan programlar var ama ben güvenemiyorum açıkcası.
-
20 Ocak 2009, 11:48
mrock hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. gece çekilen fotoğrafta motorun üzerini görünce hem yuh hem de maşşallah dedim.
aracı sitelere gerek yok hocam. bu linke tıkla http://rs251.rapidshare.com/files/17..._unblocker.zip indir. malum her zamanki gibi bir kurulumdan sonra youtube tıkır tıkır çalışıyor.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
-
20 Ocak 2009, 19:08
emekkoray değerli kardeşim emaneti aldım çok mutlu oldum.Biraz uğraşı verdikten sonra gelişimi seninle paylaşırız.Tekrar teşekkürler. 15 tatil öncesi ilaç gibi oldu. Sizleri tanımak şansım ama aynı ilde yaşıyor olmamamızsa şanssızlığım olsa gerek
Yaptığın jesti Mersinde eğitim camiası ve motorcu arkadaşlarla paylaştım hepsinin helalini ve tebriğini aldın onlarında selamını aktarmak isterim.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
20 Ocak 2009, 20:00
-
20 Ocak 2009, 22:53
slm arkadaşlar
koray izleyebildinmi linki arkadaşların yazdıkları şekilde rahatça izleyebilirsin. deli bir yer mükemmel zevkli. zaten o dağın adı motorcular dağıymış
bu yer bu arada koredeymiş
arkadaşlar hep birlikte motorlarımızı toparlayıp buluşacağımız günü çok merak ediyorum ama şu an çok uzak gözüküyor benim için. çünkü daha motorum yok ama az kaldı diyorum ya çok az kaldı...
sabretmek lazım değilmi??? eğer alırken zorlanmazsak bunun tadını nasıl çıkarırız nasıl değerini anlarız değil mi?
bu arada bugün hava çok güzeldi istanbulda. motorum olsaydı kesin gezerdim bugün yüzde yüz :D
enjoy your ride
and enjoy forever
-
20 Ocak 2009, 23:59
selam arkadaşlar
ben motorumu aldım ankaradan izmire getirdim. motor cok güzel kaç gündür üstünden inmiyorum bu gün ne kadar yaktığına baktım benim hesabım 130 yakmış. egzozu acıktı onu kapattırdım. şimdi tek eksiğim koruma demiri kaldı oda kısmetse önümüzdeki ay alacağım izmirde bidiğiniz biyer var mı...
-
21 Ocak 2009, 00:36
-
21 Ocak 2009, 09:48
koraycım bir de burdan bak istersen şimdi direkt tıklayınca açılır
http://www.ktunnel.com/index.php/101...be008a0e915020
bu arada geçmiş olsun yaa.. ama önemli birşey yok dedin ya rahatlattın bizi. ama işte aslında insan bu şekilde tecrübe ediyor herşeyi deneme yanılma ya da görme...bence bu işin en güzeli büyük araçların arkasından uzak durmak
enjoy your ride
and enjoy forever
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)
Bu Konudaki Etiketler