Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Eylül 2012, 23:04
güzel kardeşim doğru söylüyosun.kırıcı bir ifade kullandıysan herkesin önünde özür dilerim.ama ilker kardeşimin söylediklerinin hepsi yanlış ve yalan bir haberdir.ilker kardeşim eğer benim muhabbet etmeden direk satış için cümlelerimi görünce bunu eleştirdi anlıyorum.bu konuda da haklı evet.öyle bir durum olmuşsa özür dilerim hepinizden.ama kardeş,beni yalancı ve edepsiz tüccar konumuna sokunca hakkımı hiç aramamalı mıyım ? susayım mı? vallahi dedikleri yanlıştır.adım ercan bayram.uşak sivaslıda fen öğretmeniyim.beni veya önceki sahibini kim aramış ? 28 bin km kim demiş.kaza yaptığını kim söylemiş rica ederim lütfen söylesin? eğer bi yanlışlık yaptıysa beni yalancılık ve edepsiz tüccar konumundan kurtaracak kişi de ilker kardeştir.bu yanlışı ancak o düzeltebilir.insan onuruyla yaşar kardeşlerim.adım soyadım mesleğim herşeyim belli.bu konu lütfen açıklığa kavuşturulsun.gerekirse forum yetkilileri devreye girsin.lütfen ilker kardeşim de devreye girsin bu konuyu açıklığa kavuşturalım.
Reklamlar
-
04 Eylül 2012, 00:21
Sevgili ercan hocam,
Oncelikle ben sizin motorunuza kazali demedim,onu nereden cikardiniz anlam veremedim.suan kayinm biraderimin dugun donemindeyiz o yuzden kosturuyorum,daha eve gelmedim ama bu tarz konusmaniz inanin beni rahatsiz etti,o yuzden eve gitmeden cepten yazayim dedim.siz beni kazali motor dedigimi idda ederek neden motorunuz kazasiz dediniz anlamis degilim,size yazdiklarimi tekrar okudum ancak kazali dedigimi goremedim.zira ben motorunuz kazali demedim.ayrica sizin icin hic bir sekilde kesin hukumlerde de bulunmadim.sanirim siz km oynanmis dusurulmus olabilir sozumdeki dusurulmus kelimesini kaza yapmis olarak algiladiniz zira oradaki dusurulmus fiili motorun dusurulmus oldugu degil,km nin dusurulmus olabilecegi ile ilgili bir soyleyisti.ayrica ben sizi tuccarlikla da suclamadim,sadece tuccarsaniz hic bosuna ugrasmayin dedim.size sorular sordum..siz art niyetli tucarsiniz,motorunuzun kazasi var gibi bisi kelimelerimin arasinda yok.anladigim kadari ile biraz alingan davranmissiniz.ayrica ben kendi fikirlerimi beyan ettim ve genelleme yapmadim.yine soyluyorum,eger ben paylasim icin buradayim diyorsaniz ve motorum satliktir deyip cekip gidiyorsaniz.ben bunu samimi bulmam.keske kendinizi ilk basta tanitsaydiniz.bence hersey cok farkli olurdu.burasi ilanlarin kondugu bir baslik degil,onun icin ayrica bir ortam olusturumuslar zaten site yoneticileri,burada mesut kardesimizin de dedigi gibi seviyeli bir paylasim soz konusu ve simdiye kadar o kadar sayfa ilerledik,ben birkez olsun sevgi ve saygi disina cikildigini gormedim..motorunuza gelince,tekrar soyluyorum kazali bir motor demedim,sadece km nin oynanmis olabilecegini belirttim,ayrica sizinde tabiri caizse benim motor satllik arkadaslar hadi hoscakalin tarzi mesajinizi da gorunce ben de bu tarz olaylari daha oncede yasadigimiz icin sizi duzgun ve elestlrel bir uslupla uyardim..soylediklerim bundan ibarettir.beni yanlis anlamis olabilirsiniz,bu sizin sorununuz ancak kullandigim ifadeler icerisinde incitici birseyler bulduysaniz amacim bu degildi onun icin ozur dilerim.durum bundan ibarettir,saygilar..
Bu arada cep telefonundan yazdigim icin kelimelerimde yanlislik,cumlelerimde devriklik olabilir,simdiden kusura bakmayin...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
04 Eylül 2012, 01:16
slm, hyosunsource dan alışveriş yapan arkadaşlara bi kaç sorum olacak. ordada fiyatlar tl olraak karşıma çıkıyor ve açıkçası pek de cazip gelmedi. Bu fiyatlara kargo dahil midir? pay pal ile ödeme yapılıyor mu? ve son olarak kargo kaç günde geliyor. teşkkürler
-
04 Eylül 2012, 01:23
o fiyatlara kargo dahil değil. kargoyu add to cart'tan sonra estimate shipping kısmından görürsün. Paypal dışında ödeme yapılmıyor zaten. Diğer alternatif kuralkan ama ondaki fiyatlar da hyosourcetan aşağı değil kargosu dahil hatta. Bazı ürünlerde hyosourcetan getirmek daha bile ucuza geliyor. Aksesuarları Türkiye'de kolay kolay bulamazsın zaten. Orijinal sissy bar, ayaklık gibi şeyler.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
04 Eylül 2012, 01:36
ustunh adlı üyeden alıntı
slm, hyosunsource dan alışveriş yapan arkadaşlara bi kaç sorum olacak. ordada fiyatlar tl olraak karşıma çıkıyor ve açıkçası pek de cazip gelmedi. Bu fiyatlara kargo dahil midir? pay pal ile ödeme yapılıyor mu? ve son olarak kargo kaç günde geliyor. teşkkürler
Murat zaten açıklama yapmış, fiyatları da mct ile kıyaslarsan tabi ki pahalı gelecektir ama Japonların parça fiyatlarına bakarsan aslında gayet makul olduğunu anlarsın.
-
04 Eylül 2012, 19:14
mitmuallim adlı üyeden alıntı
İlker bey iyi yakaladınız açığı. Birde dürüst olmak lazım ,artık dünya eskisi kadar büyük değil ve bu tür ayrıntıların deşifre edilmesi na dürüstlüğü belki sonlandırmayacak ama bu kişileirn işini zorlaştıracağı kesin Kalemine sağlık....vesselam.
teşekkür ederim mithat hocam..ben sadece samimiyetin olmadığı yerde ilişkilerin de sağlıklı yürümeyeceğini düşünmüşümdür hep..umarım ben yanılıyorumdur da hocamız dediği gibi paylaşım için aramızdadır.
timoti adlı üyeden alıntı
İlker Hocam yeni motorun performansı nasıl?
Kullanımı rahat mı?
Siz nasılsınız? Motorcu olunca önce motoru soruyor insan
hakan hocam teşekkür ederim,iyiyim en son yaklaşık 200 km lik bir parkurda motor kullandım..yarısı toprak ve taşlı yoldu..ilk başta motoru zapt edebilir miyim diye tedirgin oldum ancak çok rahatlıkla aştım yolları..yalnız enduro sürüş teknikleri konusunda çok eksiğim var..kapatmam lazım..
herkese kazasız belasız güvenli ve keyifli sürüşler diliyorum..
-
04 Eylül 2012, 20:07
ilker bey bir iddiada bulundunuz bir arkadaşınız benim motoruma bakmış ve aramış ve 29 bin km de demiş.bu cümleyi yalanlayın lütfen.arkadaşınızın ismi nedir ne zaman aramış? bahsettiğinizde ihtimal demediniz.aradı sordu dediniz.29 bin km deydi demiş.bu motor benim motor mu başka bi motor mu? acaba arkadaşınız hangi motordan bahsediyor.bu konunun can alıcı noktası burası kardeşim.benim motor için arayan arkadaşınız kim? arkadaşınızdan lütfen istirham edin eğer bahsedilen benim motor değilse bunu belirtin.çünkü beni zan altında bıraktınız.
-
04 Eylül 2012, 21:05
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
04 Eylül 2012, 23:40
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
İlker abi sanirim gv 250 isini hizlandirmam gerekecek
belkide ikinci ele yonelegim
bildigin ikinci el temiz ve sana gelir diyebilecegin 2009 model ve ustu ayrica hafiften aksesuarli(cantave sisybar yeterli simdilik)
Ve en onemlisi benim driftle takaslayabilecek bi gv kullanicisi var midir. Cok sey istedim galiba saka bi yana abi de hakkaten hizlandirmak istiyorum bu sureci
cumartesi pazar iki gunluk bi tatil yaptik esimle (olimpos adrasan ) ama artci icin cok rahatsiz bi seleye sahip drift onun haricinde de bi sikinti cimadi cok sukur memnunum simdilik kendimi toplayincaya kadar idare edeyim diyorum
ama esim icin biran once degistireyim diyorum hadi hayirlisi artik
ben bu forumun bu sayfasinda ve bu motoru kullanan abi ve kardeslerim den her zaman dogru duzgun ve seviyeli bi sekilde bilgi alisverisinde bulundum hala tam olarak bi gv ci olmama ragmen. Herkesin ellerinden geldigi kadar birbirine yardimci oldugunu hatta motorun bi parcasini saatlerce birlikte aradiklarina sahit oldum.. Birbirlerne takilip gulustuklerini de gordum.. Herseyi forum kurallari ve GV250 kullanici sayfasindaki kurallara uygun olarak.. Yanlis anlasilmalari konusarak cozumlendigi bi ortamda da ilk defa *YALANCİ* kelimesini de okudum ki bu ibareyi hakli da olsaniz kullanmamaniz gerekirdi.. Cunku yukarida da bahsettigim gibi buradaki kardeslik derecesine varan dostluklarin olustugu ortamda bulunmak icin karsinizdakini arkadas abi kardes iliskisi icerisinde gormeniz gerekir
Yanlis anlasildiysam affola ama sadece kullandigimiz ifadelere
dikkat edilmesi gerektigini animsadim biran
tekerlerimiz her daim duz bassin sevgi ve saygilarimla
mesutcuğum valla benim şuan için bildiğim tek temiz motor,benim eski motorum şuan olgaç abi de olan motor..o bu sıralar hacim büyütmek için satmayı planlıyordu,aksesuar olarak neredeyse hiç eksiği yok ancak zevk meselesi her zaman bişiler yapılabilir.tek sorun senin aradığın üretim yılı ile olgaç abinin motoru arasındaki farklılık..sen 2009 model ve üstü demişsin,olgaç abinin ki 2007 model..ama istersen iletişime geçebilirsin..onun haricinde bizim istanbul şubesindeki arkadaşlardan yardım bekleyeceğiz
fen6484 adlı üyeden alıntı
ilker bey bir iddiada bulundunuz bir arkadaşınız benim motoruma bakmış ve aramış ve 29 bin km de demiş.bu cümleyi yalanlayın lütfen.arkadaşınızın ismi nedir ne zaman aramış? bahsettiğinizde ihtimal demediniz.aradı sordu dediniz.29 bin km deydi demiş.bu motor benim motor mu başka bi motor mu? acaba arkadaşınız hangi motordan bahsediyor.bu konunun can alıcı noktası burası kardeşim.benim motor için arayan arkadaşınız kim? arkadaşınızdan lütfen istirham edin eğer bahsedilen benim motor değilse bunu belirtin.çünkü beni zan altında bıraktınız.
ercan bey,
sizin de belirttiğiniz gibi söylediklerimin tüm sözlerin içerisinde tek iddiada bulunduğum olay arkadaşımın gv250 bakınırken aramalar yaptığı, ilandaki resmi görünce: "bu motor için de arama yapmıştım" demesiydi...arkadaşıma ulaşır ulaşmaz bu durumu soracağım merakınız olmasın bu konuda,zira ben sadece onun yalancısı olarak onun söylediklerine istinaden size bu durumu sormam oldu...size yazdıklarımı tekrar görmeniz açısından aynen aktarıyorum ki ne yazdığımı görün ona göre cevap yazın..
""gv250 arayan bir arkadaşım ben forumu okurken sizin satış sayfasına bakınca ben bu motoru aramıştım ancak o zaman 28 bin kmdeydi dedi..bende onun söylediğine istinaden km nin oynanmış olacağını,düşürülmüş olabileceğini sordum.aklıma da piyasadaki kar amaçlı motor alım satımı yapan kişilerden biri olabileceğiniz geldi..bu şartlar altında da bu yazıyı yazma gereğinde bulundum..sonuç olarak sadece motorunuzu satmak için burada olacaksanız hiç olmayın zira motor almak isteyen biri sahibinden.com daki ilanı teker teker inceliyorlar,sizinkini de göreceklerdir..""
şimdi bu yazdıklarımda sizi zan altında bıraktığımı nereden çıkardınız,bu yazdıklarımdan siz ne anlıyorsunuz?ben size tüccarsınız mı dedim,siz sahtekarsınız mı dedim neyin peşindesiniz anlamıyorum,neden bu kadar alınganlık yaptınız,onu da anlamıyorum.ne istiyorsunuz motorunuzu ben mi satayım anlamıyorum ki..madem bir probleminiz yok motorunuz orjinal ve sorunsuz,arkadaşlar benim motorumda herhangi bir problem yoktur.gelen baktırır inceletir ve alır götürür dersiniz olur biter..zaten motorunuzu alacak olaran arkadaş ben ya da başka birileri istediği kadar yorum yapsın,illaki motorunuzu araştırarak alacaktır,bu durumda motorunuz temizse alıcısı çıkar ve satarsınız,yok benim bahsettiğim ihtimallerden biri varsa o zaman ya düşük fiyata gider yada hiç gidemez,bu sizin motorunuzla ilgili şeyler ben bilemem..sizin motorunuza çamur falan da atmadım.lütfen yazdıklarımı bir kez daha okuyun..yukarıda da okuyacağınız üzere ben hep ihtimallerden bahsetmişim, ayrıca zaten ilk başta açıklamamı da yapmışım bu konuda ercan bey...sizin sorun olarak gördüğünüz durum ise benim arkadaşımın sizi arayıp aramadığı..şimdi ben size arkadaşımın adı ahmet,mehmet,ismail desem size ne ifade edecek?adam motora bakarak ben bu motoru sormuştum dedi o kadar.ben kimi aradığını,hangi motoru yada motorları aradığını da bilmiyorum,bu motoru sormuştum dedi.daha nasıl açıklayabilirim?cidden merak ediyorum daha nasıl açıklayabilirim?ben de size böyle bir durum var,nedir acaba aslı diye sormuşum..bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım cevap da yazmayacağım.aradığınız şeyler ve benim neleri kast ettiğim yazdıklarımın içerisinde mevcut..size bundan sonra yazacağım tek şey,arkadaşa ulaşır ulaşmaz size onun söylediklerini aktarmak olacak..bundan fazlası da olmayacak..size motorunuz ile ilgili söyleyeceğim tek şey hayırlı satışlar dilemektir o kadar.saygılarımla..
-
05 Eylül 2012, 00:30
Herkese selamlar.ben de bir gv 250 kullanıcısı olmak uzereyim arkadaslar,motorumu yarın sabah avcılardan teslim alacağım ancak kafama takılan bir durum var yardımcı olursanız sevinirim;dayanamayip atolye kapalı da olsa motoru görmeye gittim ve yanındaki yazıların s&t kanuni olmadıgını gördüm,motoru satın aldığım yer bana 2012 Haziran'dan sonra gelen makinelerin 32hp olduğunu,kasada(depo genişliği ve uzunluk gibi) ve sistemde degisiklikler olduğunu,kısacası benim aletin yeni kasa ve 32hp gelecegini söyledi..kafama takılan da acaba bu yazdıklarımdan ne kadarı doğrudur ve ne kadar eksik yada yanlis bilgilendirildigim..?bilgisi olan arkadasım varsa aydınlatmasını rica edeceğim.herkese iyi sürüşler dilerim..
-
05 Eylül 2012, 11:14
Levent E. adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar.ben de bir gv 250 kullanıcısı olmak uzereyim arkadaslar,motorumu yarın sabah avcılardan teslim alacağım ancak kafama takılan bir durum var yardımcı olursanız sevinirim;dayanamayip atolye kapalı da olsa motoru görmeye gittim ve yanındaki yazıların s&t kanuni olmadıgını gördüm,motoru satın aldığım yer bana 2012 Haziran'dan sonra gelen makinelerin 32hp olduğunu,kasada(depo genişliği ve uzunluk gibi) ve sistemde degisiklikler olduğunu,kısacası benim aletin yeni kasa ve 32hp gelecegini söyledi..kafama takılan da acaba bu yazdıklarımdan ne kadarı doğrudur ve ne kadar eksik yada yanlis bilgilendirildigim..?bilgisi olan arkadasım varsa aydınlatmasını rica edeceğim.herkese iyi sürüşler dilerim..
Sıfır mı alıyorsun? Nereden alıyorsun?
-
05 Eylül 2012, 11:53
Herkese selamlar,
Uzun zamandır başlığımıza mesaj yazamadım. Yaz başladığından beri sürekli şehir dışındaydım, görev icabı, ve gittiğim yerler ege sahilleri olduğu, tamamen şans, için sadece gezmeğe zaman ayırabildim. Bu yaz Aquilam sağolsun hiç bir yaz gezmediğim kadar gezdim. En son olarak yıllık iznimi Murat ve Erkanla birlikte yaklaşık 2000-2500Km lik bir gezi ile sonlandırdım. Aralık ayında 17.000Km de satın alıp, düzenli olarak şubat ayında kullanmaya başladığım motorum şuan 34.000km ye dayandı. Yaşadığım tek tük sorunlar dışında bana hiç sorun çıkarmadı. Motoruma saygılarımı iletiyorum
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, kesinlikle güzel bir tercih yaptınız, hiç pişman olmayacaksınız. Eski topraklara ve aquila bilirkişisi, duayeni, kendi sıkıntıları ile ilgilenmeyip motordaşlarının sıkıntılarına sorularına sıkılmadan cevap veren yardım eden Rıdvana selamlarımı iletiyorum.
Büyük gezimiz şarköyden başlayıp ayvalık kuşaadası ölüdenizi kapsayan bir ege turuydu. Gezi boyunca Murat 1 kere lastik patlattı, Erkan debriyaj teli değiştirdi, ben ön dişlinin somununun düşmesi ve dişlinin yalpa yapması yüzünden zincir kırdım. Son gün dönüş yolunda Erkan ufak bir kaza yaptı ve ön camını kırdı. Bu yazdıklarım dışında kalanlar tamamen harikaydı. Bütün gezimiz keyif, eğlence doluydu. Gezimizin 1. gününde üşenmeden bizimle birlikte şarköye kadar motor sürüp tek başına geri dönen Armağana, Murata ve Erkana teşekkürlerimi iletiyorum. Sizlerle sürmek, aynı denizde yüzmek, aynı yemeği aynı çadırı paylaşmak bir şerefti. Sezonu kapatmış olsak dahi, keseyi düzelttikten sonra, yeni gezilerde buluşmayı dört gözle bekliyorum. Murat ve Erkanda benimkinden daha iyi makinalar olduğu için ben pek resim çekmedim, yakın zamanda çektikleri resimleri paylaşacaklardır. Herkese saygılar...
-
05 Eylül 2012, 12:04
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Sezonu kapatmış olsak dahi
Yok öyle bir şey, daha çok gezi yapacaz sadece biraz kısa mesafe olabilir.
-
05 Eylül 2012, 12:14
Sezonu kapatmış olsak dahi
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Yok öyle bir şey, daha çok gezi yapacaz sadece biraz kısa mesafe olabilir.
Keseyi düzeltelim de günlük yada kısa mesafeli 1 gece konaklamalı gezileri tabiki yapıcaz, ama hafta içini kapsayan uzun geziler artık bitti malesef :(
-
05 Eylül 2012, 12:17
Keseyi düzeltelim de günlük yada kısa mesafeli 1 gece konaklamalı gezileri tabiki yapıcaz, ama hafta içini kapsayan uzun geziler artık bitti malesef :(
Haftaiçi gezi yapmak için iznim yok zaten, bu arada elini atmışken benim keseyi de düzeltsene.
-
05 Eylül 2012, 12:19
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Haftaiçi gezi yapmak için iznim yok zaten, bu arada elini atmışken benim keseyi de düzeltsene.
Gvcilr olarak çete kurup denetimde olduğum şubeyi soyabiliriz
-
05 Eylül 2012, 14:31
Emre bende de var duzeltilecek bir kese :p resimleri bekliyorum.
-
05 Eylül 2012, 14:38
-
05 Eylül 2012, 19:26
Arkadaşlar bende şuan mct 250 kullanıcısıyım fakat değiştirip gv250 almayı düşünüyorum 2006 öncesi hyusong mu alsam 2006 sonrası mı alsam st kanuni ye geçtikten sonrasınımı alsam diye kararsızım aralarında herhangi bir fark vvarmı? Ben devamlı artçılı kullancam motosikleti hyusong acaba artçı ile birlikte şehir içi şehirdışı yolculuklarda rahatsızlık verirmi? Son bir soru Hangi modellerinden sonra enjeksiyona geçti bu konu hakkında kullanan arkadaşlar fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim
"İyi Sürücü Motora Binerek Uzun Yıllar , Yollar Geçiren Ve Eceliyle Ölen Adama Denir."
-
05 Eylül 2012, 20:49
craz099 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende şuan mct 250 kullanıcısıyım fakat değiştirip gv250 almayı düşünüyorum 2006 öncesi hyusong mu alsam 2006 sonrası mı alsam st kanuni ye geçtikten sonrasınımı alsam diye kararsızım aralarında herhangi bir fark vvarmı? Ben devamlı artçılı kullancam motosikleti hyusong acaba artçı ile birlikte şehir içi şehirdışı yolculuklarda rahatsızlık verirmi? Son bir soru Hangi modellerinden sonra enjeksiyona geçti bu konu hakkında kullanan arkadaşlar fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim
2006 değil 2008 sonrası STKanuni oldu, aynı yılda da enjeksiyon sistemine geçildi. Aralarında yakıt sistemi haricinde bir fark yok, sadece 2008 sonrasının tek egzozlu olması gibi bir detay var. Yani kullanıcıyı ilgilendiren bir değişiklik yok, hangisini istersen alabilirsin. Aslında bunu yazmak yerine forumu okusaydın sorularının cevabını ve çok daha fazlasını öğrenebilirdin, benim de 54521545. kez bunları yazmam gerekmezdi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler