Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Ağustos 2012, 13:50
Reklamlar
-
18 Ağustos 2012, 13:52
Merhaba bende dün 2012 bir gv 250 alıp aranıza katıldım.Dün gece ilk sürüşümü yaptım.İlk izlenim olarak konfor ve güven duygusu ön planda şehir içi kullandığım için hızı konusunda pek yorum yapamayacağım.Yanlız tek sorunum farlar yol tabelalarını aydınlatıyor.Far ayarını nasıl yapabilirim.Çanak içerisinden mi yoksa dışarıdan müdahale şansı var mı?Teşekkürler.
-
18 Ağustos 2012, 14:47
Far ayarı için farı motora tutturan yanlarındaki somunları 10 numara lokmayla açıp ayarlaman ve sıkman gerekli.Bu somunlar farı yukarı ve aşağı eskende oynatmaya yarar.
-
18 Ağustos 2012, 15:08
arkadaşlar selam..
cihan paylaşımların için teşekkür ederim.çok faydalı oldu.
yeni katılan arkadaşımız da hoşgelmiş.
bu arada tüm büyüklerimin ve küçüklerimin bayramı şimdiden kutlu olsun,allah nice bayramları sevdikleriniz ile birlikte geçirmek nasip etsin.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
18 Ağustos 2012, 15:31
audioslave adlı üyeden alıntı
Lucas marka 2 senedir kullandığım ve 30000km lik arka balatanın halen daha kullanılabilir olduğunu gördüm.Onu da çektim sizler için:
O kadar da kullanılabilir sayılmaz, fotoğrafın sağ alt tarafına denk gelen kısımda balatanın bayağı bir inceldiği görünüyor.
-
18 Ağustos 2012, 17:08
Çok teşekkür ederim hemen ayarlıyorum farımı fotoğraf çektikten sonra bende paylaşacağım herkese iyi bayramlar
-
18 Ağustos 2012, 20:20
Sevgili dostlar tekrar merhaba herkese. Öncelikle hepimizin Ramazan bayramı kutlu olsun. Allah daha nicelerine sevdiklerimizle beraber geçirmemizi nasip etsin.
bugün gv'me kavuştum!!!!! yetkili servise sabah geldi. gıcır gıcır taktı parçalarını usta arkadaşımla. fatura, plaka, ruhsat işlemleri maalesef bayram sonuna kalınca,motoru arkadaşımın dükkanına bıraktım :((((((((((
bir konuda sorum olacaktı. eğer EFİ alan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevineceğim. <motor çalıştığında rölanti devri 2000-2100 civarında çalışıyor. bir tur atıp geldim yine aynı seviyede devam kaldı. acaba devşr çok mu yüksek yoksa yeni olduğu için bir süre kullanımdan herhangi bir değişiklik olacak mı? verececeğiniz cevaplar için şimdiden teşşekkür ediyorum. Görüşmek dileğiyle....
-
18 Ağustos 2012, 20:31
gerbiş EFI olanlarda devir o cıvarlarda benimkide aynen öyle ustaya sordum bunlar da böyle yol aldıkça yani ısındıkca biraz düşüer diyor ama genelde böyle diyor
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
18 Ağustos 2012, 21:47
mitmuallim
çok teşekkür ederim. valla kafama takılmıştı, rahatladım....
bayram sonrası kullandıkça yeni bilgileri paylaşıcam artık.
görüşmek üzere.
-
19 Ağustos 2012, 00:08
Slayerrr adlı üyeden alıntı
O kadar da kullanılabilir sayılmaz, fotoğrafın sağ alt tarafına denk gelen kısımda balatanın bayağı bir inceldiği görünüyor.
Goz yanilmasi o bikere,fotografin farkli perspektifinden oyle cikmis,sen daha iyi bilirsin Valla acil degistirmek icab etmez keza su sira hic hesapta olmayan bir harcama olacakti benim icin,4-5bin daha gider;) birde balata spreyi ile temizleyince ciyaklamasi biraz kesti gibi.
-
19 Ağustos 2012, 00:16
audioslave adlı üyeden alıntı
Goz yanilmasi o bikere,fotografin farkli perspektifinden oyle cikmis,sen daha iyi bilirsin
Valla acil degistirmek icab etmez keza su sira hic hesapta olmayan bir harcama olacakti benim icin,4-5bin daha gider;) birde balata spreyi ile temizleyince ciyaklamasi biraz kesti gibi.
Yine de o tarafı daha fazla aşınmış. 4-5 bin rahat gider gibi görünüyor. Açmışken inceden bir zımpara yapsaydın sese karşı biraz daha iyi bir çözüm olabilirdi.
Bu arada hesap sorayım, Perşembe günü neden gelmedin? Ayrıca Facebook kullanıyorsan şuraya kendini ekle. http://www.facebook.com/groups/232454736868651/
-
19 Ağustos 2012, 00:57
Persembe gununun daveti cok gec yapildigi icin ve ayrica pers aksam iftara davetli olmaktan kaynakli omur avm etkinligine gelemedim ama takip eden etkinliklere seve seve gelirim,neden olmasin?
-
19 Ağustos 2012, 00:58
ersinm adlı üyeden alıntı
Merhaba bende dün 2012 bir gv 250 alıp aranıza katıldım.Dün gece ilk sürüşümü yaptım.İlk izlenim olarak konfor ve güven duygusu ön planda şehir içi kullandığım için hızı konusunda pek yorum yapamayacağım.Yanlız tek sorunum farlar yol tabelalarını aydınlatıyor.Far ayarını nasıl yapabilirim.Çanak içerisinden mi yoksa dışarıdan müdahale şansı var mı?Teşekkürler.
ersin bey hayirli olsun kazasiz surusler dilerim
bu arada ne kadara aldiniz odeme kosullari hakkinda bilgi verir misiniz
darisi benim basima insallah
-
19 Ağustos 2012, 14:42
ersinm adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun dostum güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
ersin bey hayirli olsun kazasiz surusler dilerim
bu arada ne kadara aldiniz odeme kosullari hakkinda bilgi verir misiniz
darisi benim basima insallah
ben de geçen hafta aldım sıfır olarak. ben de bilgi vereyim. 8000 tl plaka hariç. 2500 üç taksitte nakit vericem. kalan 5500 10 taksit kredi kartı.
-
19 Ağustos 2012, 19:36
raptor mu hyosung mu 2. el japon mu işte butun mesele burada
-
19 Ağustos 2012, 19:38
drakyuz adlı üyeden alıntı
raptor mu hyosung mu 2. el japon mu işte butun mesele burada
Asıl önemli olan hangi motor olduğu değil üzerinde ne yazdığı.
-
19 Ağustos 2012, 19:58
nasil yani
-
19 Ağustos 2012, 21:38
Tesekkur ederim cumartesi istanbulda ki bayiyi aradim 3000 pesin uzerini kredi kartina 12 tqksit 8500 istedi arada oldukca buyuk bi fark var malesef.. En iyisi ben almadan once sizin yaniniza bi ugrayayim belki komisyon da kazandiririz size
-
20 Ağustos 2012, 00:17
komisyon ne demek, canın sağolsun. alem ettim gullem ettim aldım o fiyata. bak dedim bayiye eğer vermiyorsan her gün gelir sorarım. canından bezdiririm. mecbur kabul etti.... İşin şakası bir yana hem bayi hem de yetkili servis 10 yıllık arkadaşım. kırmadılar sağ olsunlar. zaten bu satıştan kalan 50-100 ya vardır ya yoktur. darısı başına inşallah...
-
22 Ağustos 2012, 21:06
gerbiş adlı üyeden alıntı
komisyon ne demek, canın sağolsun. alem ettim gullem ettim aldım o fiyata. bak dedim bayiye eğer vermiyorsan her gün gelir sorarım. canından bezdiririm. mecbur kabul etti.... İşin şakası bir yana hem bayi hem de yetkili servis 10 yıllık arkadaşım. kırmadılar sağ olsunlar. zaten bu satıştan kalan 50-100 ya vardır ya yoktur. darısı başına inşallah...
insallah gelecek sezona bi aksilik cikmaz ise alacagim
tesekkur ederim tekrardan
benim memlekette olmadigi icin diger illere bakacagim belki de sizin oralardan alirim eger musait olirsaniz ve isterseniz birlikte bi cay icer motoru da birlikte aliriz
bu arada nerede gv ci arkadaslar bilgilerinizi paylastikca motoru daha ii taniyorum da kusra bakmayin
Tekeriniz duz bassin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)
Bu Konudaki Etiketler