Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

x Motovento
    REKLAM ALANI
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    selçuk motor daha cüsseli görünüyor sanki çantalarla.. e tabi kullanışlılık olayını hiç söylemiyorum.. güle güle kullan.. selçuk juniorun fotoğraflarınıda bi ara motorun üstünde çekte görelim.. emrah istanbula gitti gv 650 sini aldı evine geldi..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    arkadaşlar iyi akşamlar.anca girebildim.
    emrah hoşgeldin arkadaşım.geçmiş olsun ve hayırlı olsun.kötü durumlarla karşılaşmışsın sanırım.keşke boş gitmeseydin.umarım bir sorun yoktur.
    neyse dostum az çok motoru tanıma fırsatın olmuştur yolda.en yakın zamanda resimlerini ve test yorumlarını bekliyoruz.

koray abi biraz geç oldu nete korsan şekilde bağlanıyorum onda da sorun çıkıyor.neyse bugün dünkü yağışlı havaya rağmen çok daha fazla güneşli bir gündü ama aile baskısı ile izmir'e dönmeden akrabaları ziyarete gönderildim haliyle bugün motora binemedim.

selçuk abi valla yağmur çamur dinlemeden motoru tanıma amaçlı binmeye çalışıyorum.yarın hava güzel olursa kaldığım yerden devam.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    selçuk abi kar kışta istanbula gv650 almaya gittim işte sorma walla.sağ sağlim geldim fakat basiretim bağlandı galiba
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    selçuk abi link göndermeni rica etmiştim.bu çantalar için.gönderir misin?

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    İlker ciğim linke gerek yok, feyizoğluna gir deri çantalar bölümüne bak..
    Bu arada Emrak cığım GV650 in hayırlı uğurlu olsun. Çok iyi muhteşem bir makina. Kaça aldın kaç km de? Yolculuk bu iyi de olur kötüde.. Kazasız olmuşsa iyidir.. Bu arada motorda sıkıntı var diye belirtmişsin. Bi'şey olmaz yahu.. Motor dimi altı üstü, ya ateşlemede problem olur yada yakıt sisteminde hepsinin parçası 15 yada 20 lira.. Önemli olan kazasız bir motor olması, şase yamulmuş bir mtor her zaman sıkıntı yaratır ve ne kadar uğraşırsan uğraş hiçbir zamanda düzen tutmaz.. Diğerlerimi bence faso fiso! Valla, ya buji değiştirecen yada yakıt hortumunu onlar sorun değil.. Bir iki stop mu etti makina!

Ha! İlkerciğim işte birde bu depo üstü çantayı bugün sipariş ettim..
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43984

http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44097
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43957
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    teşekkürler selçuk abi.

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    İlker yarın nöbetçiyim. Nöbette olmasam sana katılırdım. Beraber turlardık hemde yarın güneşli şanslısın...

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    allah bağışlasın abi.büyüyünce çok can yakacak belli maşallah,allah analı babalı büyütsün.

Motosikleti
    selçuk kaldır resmi abi nazar değmesin aslanımıza.. maşallah.. allah analı babalı büyütsün...

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı Selka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlker yarın nöbetçiyim. Nöbette olmasam sana katılırdım. Beraber turlardık hemde yarın güneşli şanslısın...
    abi bugün şu akraba ziyareti olmasaydı sana dün akşam özelden mesaj atıp motorla yanına gelmeyi planlıyordum ama şans işte.yarın akşam da izmir'e dönüyorum.neyse ben bir haftasonu kaçarım tekrar buraya o zaman ayarlarız-tabi senin için de sakıncası olmazsa-birlikte gazlarız.

Motosikleti
    Şimdilik yok :(
    Selka abi Allah bağışlasın. Bu arada arkadaşlar S&T Kanuni hangi fuarda stand açıcak bilgisi olan var mı?

Motosikleti
    ilker bende sevinmiştim akşam fotoğraflara bakarız diye.. neyse yinede iyi değerlendirdin bu izni hiç yoktan iyidir.. bu arada fuara gidemiyeceğim ben şubat tatiline denk geldi ayvalıkta olacagım.. ilk defa ayvalıka gidecegim için üzülüyorum.. ama zaten büyük olan fuar martta bildiğim kadarıyla..

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Arkadaşlar ben fuara gideceğim.. Bir arkadaşımla bir gece ist. kalıp geleceğiz. Fuardan bir gün sonrada İtalyaya gideceğim.. Yani Antalya-İstanbul -Antalya- İstanbul-Roma yapacağım 48 saatte.. Bu arada ilker herzaman beklerim ara mesaj at müsait olmaz isek söyleriz ne olacak ki.. Sonuçta tek başına gezmek te güzel ama 2 motor daha iyi.. Aramaktan çekinme özelden sana cep telefonumu atarım. Keşke yarın nöbetçi olmasak çıralı adrasan phalesis falan yapardık yahu.. Ah neyse, sonuçta kaçıp dönüp geleceğin yer Anttalya olmaz ise senelik izinde gezeriz.. Merak etme gezme olsunda ben herzaman varım..

Koray üzülme ben Ayvalıka geleceğim......... Yatağımızı ayır...

Beyler ben kaçarım; hayırlı geceler....

Motosikleti
    siz gelinde yatak işi kolay selçuk.. valla şu buluşma bir olsa.. inanıyorum çok keyifli olacak.. ORHAN, nerdesin abi sen hala doymadınmı abi ne ingiltereymiş bu

Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Koraycığım gerçekten çantalar hem motoru tok hem kaliteli gösterdi. Eğer uzun yol planınız var ise bence motordaki her yer çanta taşımak için değerlendirilmesi gerekir. Bu arada Emrah'a çok üzüldüm, umarım motoruna kısa sürede sorunsuz biner. Belki aldığı kişiyi haberdar etse, çünkü motoru alırken karterden yağ damlasını zaten Emrah fark etmiş. Sonuçta o sorun aslında satın alınmadan önce varmış. Bence en azından şanısını dene emrah satıcıyı ara ve konuş, ne kaybedeceksin ki!

Motosikleti
    Shadow VT750
    abi satıcıyı aradım ve durumu söyledim karteri büyük ihtimak motoru test ederken sürttük.Ama ben artcısıydım sürtüğünde.Test sürüşünden önce motorun karterinde herhangi bi sorun yoktu.en azından ben görememiştim.Adamı aradığımda getir ben çelik yağıştırıcısıyla yapıştırayım dedi ama bu iyi bir çözüm değil tornacıya yaptırmak istiyorum bu da motorun 3-4 gün sanayide kalması demektir.İstanbulda fazla kalamazdım.Malum noter satışınıda yapmıştık.Bugün sabah garaja geldiğimde altında yağ görmedim çok sevidindim valla ama elimi değdiğimde nemlilik var hala... bakalım artık böyle kalsın bi müddet, sorun büyük ama pratikte bir zararı yok şimdilik.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    iyi akşamlar arkadaşlar.ben bugün son kez motoruma atladım.boğazkent-belek-serik-zeytintaşı mağarası-serik-boğazkent-serik yaptım.toplamda 120 km falan yaptım.çok keyifliydi.biraz öncede güzelce yıkayıp temizledim ve garaja koydum.vedalaşmamız biraz duygulu oldu ama bir sonraki gelişime kadar temiz temiz yatsın karaca'm.

selçuk abi,bende sana atarım özelden telimi.bir daha gelişimde muhakkak görüşmek isterim abi.

koray abi bugün de gezi fotoğraflarımı çektim.eğer gönderebilirsem birazdan yollayacağım.

emrah karter eğer şuan damlatmıyorsa o zaman delik yok galiba.ama sızıntı varsa çatlak olabilir.abi adam birde getir yaptırayım diyor ama tekrar istanbul'a motor götürmek pek mantıklı gelmedi bana.olmadı dediğin gibi tornacıya yaptır.çarşambadan falan verirsin,haftasonuna yetiştirirler herhalde.ama masrafları satan eleman göndersin sana.ne bileyim aklıma farklı bir alternatif gelmiyor.hayırlısı olsun kardeşim.

Motosikleti
    Shadow VT750
    yolda hiç foto çekilmedim aşırı yağıştan çanta su aldı ve fotoğraf makinesi çalışmadı.Sadece gece motoru garaja sokarken bir fotosu var.Ne kadar zor ve tehlikeli bir yolculuk olduğunu motorun halinden görebilirsiniz.Buz üstün hiç böyle bir tecrübe yaşamamıştım.

bu da temizliğin ardından çekilen fotoğraf ama hala tam olarak çamurlarını temizleyemedim.Dün gelirken bir kaçkez 4.vitese alabildim.Hatta 140ta 5.vitese aldığımda devri düşük geldi ve 5.vitesi istemedi.şuan için 145 max hıza çıkabildim.O da 4.vitesin ortalama devriydi.Tahminene 5.vitesi 170km/h civarında istiyor motor.

Yaşadığım şaşırtıcı bir olayı daha söylemeden geçemeyeceğim Boğaziçi köprüsünden 90 civarı hızda geçerken biraz ivmelenmek istedim ve gaza asıldım köklemediğim halde motor 90 ile giderken patinaja düştü ve arkası salındı.Artık ne kadar güçlü olduğunu siz kestirin.Normal bir binek araba 3lt civarı yap akırken bu motor 3.4 lt yağ alıyor pistonları gerçekten çok büyük ve beygir gücü bir arabanın ki ile aynı.Tüm bunlara rağmen yakıtı hiçte fazla değil

bugün dinlenipte kullandığımda çok keyif aldım.ortalama 140 km hızda 130kr yaktı tahminen şehir içinde 150-160kr yakacak.Bu müthiş performansa göre hiç birşey gerçekten

GV650&GV250

bu arada motor 2006 model ve 7800 km de alım satımla dahil 8000 TL yi buldu.

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    8.000 ytl ye millet sıfır cbf250 alıyordu düne kadar verdiğin paranın hepsi helal.
    Tekrar hayırlı uğurlu olsun.Memlekette senin gibi buz üstü tecrübe kazanan nadir bulunur.Cesaretini,azmini ayakta alkışlamak kalıyor bize.Helal olsun.
    Orjinal ön camın var,en kısa zamanda motor koruma demiri de taktırırsan tadına doyum olmaz gv650 nin.Bir haftaya kalmaz kendi kategorisinde kıyaslanmak istenilen her marka ve modelle performansı karşılaştırır hatta anahtarına her viteste kapışırsın hiç endişen olmasın. Allah kaza bela vermesin kardeşim. Sağlıcakla.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Motosikleti
    mondial 125 KT
    hayırlı olsun kardeş gv 650 motorun.güle güle kullanmak nasip olsun inşallah:D

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)

Bu Konudaki Etiketler