cakır salih, gezini sağ salim ve sorunsuz bitirdiğin için hamd etmelilisin ve tebrik ederim sahsen ben 2010 yılında aynı turu az bir güzergah farkıyla tamamlamıştım...Yol boyunca aldığın notları kendince bize paylaşırsan bu yolu gitmek isteyenlere rehber olcak ve belkide çok dua alacaksın.. tabiki her izlenim ayrı bir tecrübedir biz<im için..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif motorumu satıyorum arkadaşlar.ilgilenenlere duyurulur.
hayırdır?alalı ne kadar oldu ki?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
dostum 1 senedir bir ben alamadım şu 650 liği..valla benden önce3 alırsan valla çıldırırım tarz aynı mı kalacak?
Büyük ihtimalle gv 650 olacak.bellide olmaz nasip diyelim..sende gönlüne göre bişey bulursun inşallah.
inşallah dostum kısmet bakalım
Selam Mehmet, bu motor yakın bir arkadaşımızın, kendisi başka motor aldığı için satılığa çıkardı, belki görmüşsündür ama yine de ben linkini vereyim sana, hayırlısı diyelim, umarım istediğin aradığın motoru istediğin fiyata alırsın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91588961/detay
Bu arada bizim motor için sissy bar sormuştum geçen sayfalar da ama ya güme gitti ya da kimse sallamadı hyosung source dısında, daha az maliyetle nasıl bir sissy bar edinebilirim, elinde sissy bar olup da satmak isteyen var mıdır? Varsa görüşelim. Yoksa da Ankara da yaptırma ya da uydurma şansım var mı sizce, bi zihni sinir yapalım yahu, baska bir motordan çıkma, ufak bi modifiye ile bizim motora olacak bişey mesela?
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Bülent ilgin için teşekkür ederim..kısmet diyelim,kendi motorumu satabilirsem olabilir belki.
bülent sisi bar için şu koruma demiri yapan yer olan http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50509970/detay buraya bkıver.
vesselam
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Eyvallah Mithat, bu amcayi koruma demiri fiyati 200 ken aramistim, sisi bar da var demisti ama bu fiyat politikasi beni cildirtacak, kafasina gore zaman yapiyor, o yuzden ondan almayi dusunmuyorum. Gecen gittigim ustaya sordugumda, baska bir motordan komple sokup benimkine uydurmaya 200 lira demisti, arka camurluktaki krom parcalar da dahil olmak uzere. Ben de pahali geldigi icin yaptirmamistim. Bu amca da pahali satiyor. Ben isimi gorsun ve de cok uydurma olmasin dusuncesindeyim. Bir de orjinalinden biraz daha yuksek olsun istiyordum. Neyse bakalim arastirmaya devam edicez.
ANGARAJ
Orijinali gayet yeterli; çok yüksek olması bence rahatsız eder, hem şık da duruyor sağlam da. 250'ye orijinalini almak varken o adama 200 verilmez. Bir de fiyat politikası da saçma dediğin gibi; kargoyu göz önüne almadığın zaman orijinali daha ucuz. Keeway sisi barı takanlar var ama o yandaki grenajları delip takıyorlar şahsen motosikletin aksamlarına zarar vermek istemem.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Kesinlikle, amca millet alışveriş yaptıkça fiyatı yukarı çekiyor, anladık piyasa ekonomisi de o kadar da piyasa değil yani. O yüzden almayı düşünmüyorum. Hyosungsource da 175-180 lira gibi bişiydi sanırsam, kargo ne kadar tutar, gümrüğe takılır mı bilmiyorum açıkcası. Bir de hala daha ucuz araştırmalarım devam ediyor. Dediğin gibi motorun orjinal parçaları üzerinde oynayarak yaptırmayı ben de istemem. Sadece sisybar üzerinde oynama yaparak takmayı düşünüyorum bakalım.
ANGARAJ
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Merhabalar,
Cep telefonu şarjı için yabancı bir siteden USB girişi buldum. Fakat enerji alacak ucun çakmaklık(motorda yok), akü kutupları ve bi tane daha var (resimden bakabilirsiniz) nereye bağlanması daha makul bir çözüm olur bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var. Cevaplar için teşekkürler.
Kablonun kendisi
Bağlanacağı şekil
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)