Arkadaşlar iki sorum olacak. Aslında sorularımdan birinin cevabında karar kıldım gibi ama son kez sizinde görüşünüzü alayım. Başlıyorum
Benim GVnin üzerinde orjinal shinko lastikler var. Motor 2005 model, lastikler 2004
Bu yüzden muayeneye falan giremiyorum zaten. Dün irc diye bir marka buldum. Ön lastik sıfırı 84 TL. Arka lastik ölçüleri yokmuş ellerinde ancak sipariş üzerine getirdiklerini söylediler.
Başka bir başlıkta arkadaşlar cevap vermişti. Islak zeminde tutuş iyi değil falan dediler. Yani kısacası vasat bir lastik olduğu belirtildi.
Ancak ben öyle düşünüyorum ki benim şu anda kullandığım lastiklere göre çok daha güvenli olur ???
GV sinde bu lastikleri kullanan var mı ? %99 bu akşam alacağım bu lastikleri.
Yine de sizden cevap almak istedim.
Diğer soruma (sorunuma) geleyim.
Gösterge paneli... Gösterge panelimdeki aydınlatma, gidonu sağa sola çevirdikçe gidip geliyor. Bi az aydınlatıyor. bi olması gereken kadar. Şamandra ibresi kopmuş gibi, saat 6 yönüne bakıyor
Yağı değiştirirken, marş motorunda vs yerlerde kalan yağ çıksın diye, marş düğmesine dokunup çektim bir kaç kere. Üst satırda yazdıklarım, bahsettiğim yağ değişim işleminden sonra oldu.
Aydınlatmanın haricinde devir saatim çalışmıyor. Km saatim 40ın üstüne çıkmıyor
ve boş göstergem çalışmıyor. Bu satırda yazdıklarım ise kendiliğinden oldu
Gösterge paneli için yeşilyurt motora gittim. İlgili elektrik aksamındaki kablolardan birinin kopmuş olma ihtimali üzerinde durdu. Sorun eğer buysa max 100 lira tutar dedi usta.
Sizce yeşilyurt motora güvenmeli miyim ? Halledebilirler mi ? Yoksa önerebileceğiniz başka bir yer var mı ?
Biliyorum fazla uzun oldu kusura bakmayın. Umarım anlatabilmişimdir derdimi