Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza dün itibari ile katılmış bulunmaktayım, bir kaç sorum olacak,
0 bir S&T Kanuni GV250 aldım, herşey çok güzel, ideal bir başlangıç motoru bence, bu gece parkettim yağ göstergesine bi göz gezdireyim dedim sanki yağ çok çok az hatta yok gibi geldi, ilk kez bi motor aldım bilgisizim malesef aldığım yere de sormuştum yağ koymam gerekir mi hani sonuçta 0 ne bilim, onlar da yok dediler zaten var içinde 1000km'de değiştirecez falan, şimdi içime bi kurt düşmedi değil, sabah tekrar bakıcam da lan yoksa yağsız mı gidiyoruz diye bi düşündüm.. 0 motorlarda içinde yağ hazırdır diye düşünüyorum ?
Bir de rodaj konusunda ne tavsiye edersiniz arkadaşlar, kaç devirdir, kaç hızdır.. Kullanma kılavuzunda 1/2 tur vs. gibisinden şeyler yazıyor ama motorun en optimum performansa kavuşması için sizler ne uyguladınız mesela.. Yüksek devirli bir motor sonuçta ve trafikte veya anayolda belli hızlara ve devirlere bağlı kalmak zorunda kalıyorsunuz bazen, mesela trafikte evet güzel vites değiştirmeler falan ama bir anayolda 5.vites 5500-6000 devir devam etmek gerekiyor 80-90 km/s için. Rodaj için neler önerirsiniz onları da öğrenmek isterim.. Şimdiden teşekkürler herkese