Armağan geçmiş olsun...
Bu pazar Eskişehir'e yolculuk yaptım ben de, tek kişi; gidiş 90-110km/h, dönüş 110-120km/h, yakıt 3.25 lt/100 km
Armağan geçmiş olsun...
Bu pazar Eskişehir'e yolculuk yaptım ben de, tek kişi; gidiş 90-110km/h, dönüş 110-120km/h, yakıt 3.25 lt/100 km
Adam tuysiklet,motor çıplak,ee haliylen sonuc olarak yakıta olumlu yansıyor
Bu pazar Eskişehir'e yolculuk yaptım ben de, tek kişi; gidiş 90-110km/h, dönüş 110-120km/h, yakıt 3.25 lt/100 km[/QUOTE]
kendimden ve motorumdan iyice şüphelenmeye başladım..
vesselam
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
http://merkezyedekparca.com/
Burası aynı zamanda servis. İletişim bilgileri sitede var
---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 10:55 ----------
Sahibinden.com'da bir ilanı vardı. Beyin formatlanır, Güncel yazılım yüklenir filan yazıyordu. Ayrıca Türkiyede tek bizde var yazıyordu İlanı bulamadım
Ridvan sen yan cantali mi kullaniyorsun acaba, hani yani belki cantasiz kullaniyorsan, bana gore ruzgar avantajin olur diye dusundum de, ben de o koca armode kilitli olanlardan var, gerci senin avatarda da cantali gozukuyo motor ama, ne bileyim, gicik oldum sana abicim, bi de hava filtresini falan degistirip lastigi yaptirsan demek ki senden nefret edicem yani o derece
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Rıdvanın çantası var evet. Ama 1 tane, öbürünün yarısını bariyerde bıraktmış Rıdvanla beraber baya bi gezdik bazen apaçiliğin dibine vurduk bazende sakin sakin sürdük ama 1 kere hariç her seferinde benden az yaktı, işin sırrını biliyor ama paylaşmıyor bizimle Ben şimdiye kadar min 3.2Lt, max 4Lt yaktım. 3Lt hiç görmedim. Sürüş tarzı ile alakalı bir durum bence. İlk kalkışta düşük devirle yavaş bir kalkış yaparsanız, hatun görünce ara gaz yerine yaklaşıp selam verirseniz, hızlanmak için birden bütün kolu çevirmek yerine rölantinin biraz üstü gazla yavaş yavaş hızlanırsanız tüketim azalacaktır diye düşünüyorum.
Bahsettiğin ilan da zaten merkez motorun. Türkiye'de tek dedikleri alet de şu servislerde bulunan diagnostic cihazı.
Bende de aynı çantalardan var ama şu sıralar çantasız kullanıyorum. Kesinlikle de sarfiyata etki edeceğini düşünmüyorum. Motoru ilk aldığımda 4 lt civarı tüketimden sonra ilk 3 lt civarına düştüğümde km sayacının yanlış gösterme ihtimalini bile düşündüm ama kesinlikle tam olarak doğru gösteriyor. Ben aslında 2,5 lt falan da yakarım ama bu durumdan rahatsız olanların motorumu sabote etmelerinden korkuyorum.
Eğer motorda bir sorun yoksa yüksek yakıt tüketimimin tamamen kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim de 3,75-4 lt yaktığım oldu çünkü. Ama kullanım derken ben de 50 ile gitmiyorum, genelde 80-100 arası kullanıyorum. Hatta arada 120-140 yaptığım da oluyor. Yüksek hızda tabii ki daha fazla yakar ama bence asıl önemli olan ne kadar hız yaptığın değil o hız nasıl çıktığın. Mesela ben pek aniden gaz kolunu çevirmem, mesela gazı sonuna kadar açacaksam bile birden değil de motor hızlandıkça çeviririm gazı. Ama çok km yapmıyorsan dert etmemek lazım. Ayda 1000 km yapan birisi için 100 km'de 0,5 lt 20 TL fark eder.
Eee, yok öyle bir şey. Ben kurallara uyan sakin bir sürücüyüm.
Ben yokum diye buluşmadınız mı?? Bütün olay bendeymiş demekki Dün gece kaldığım otel odasında iyi sallandım. Uzunda sürdü. Baktım bitmiyor kalkıyım bari üstümü giyiniyimde göçük altında çıplak kalmayayım dediydim ki, bitti geri yattım
ANGARAJ
Günaydınnnnlar,
Bronsit ve zatüre başlangınıcından son anda kurtuldum. Şuan daha iyiyim İyi dileklerini sunan bütün arkadaşlara tekrar teşekkür edeiyorum. Siz siz olun aman dikkatli olun rüzgar ter sıcak kombinasyonları hastalığa davet çıkartıyor. bu hafta sonu dinlenir isem tamamen toparlancağımın kanısındayım.
Bu arada yakıt tüketimi rekoru bende daha kimse egale edemedi (= o kadar sabredemedi demek daha doğru olur.
100km/2.9lt hemde rodajda
maşallah motor kirlendikçe tozlandıkça yakıt tasarrufu sağlıyor herhal bu nasıl bi iş anlamadım..3,5 lt nin altına hiç düşememiştim ben..3,5 litreyi de sabırla 80 km hız ile giderken yakalamıştım..
armağan geçmiş olsun..
emre sana da geçmiş olsun..akıllıca olmuş üzerini giymek
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Allahtan istanbul da degilim, yoksa birinizin motoru kesin yuruturdum arkadas, ya da hepinizin deposuna su koyardim nihhaaahahaa (Erol Tas gulusu)
Motoru temizliycem bu aralar valla ben de o kadar kirli zinciri gorunce yuhhh be dedim, bundan sonra 400-500 de bir zincir temizligi sart oldu, bir de arka canti temizleyeyim bari rengi acik griymis, ben siyah saniyodum
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)