Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Haziran 2012, 16:41
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Kendimi endurocu sanıp dağ bayır şelale diyerek gezdiğim kaz dağlarında feci hasta oldum dün gece bayılma eşiklerinden döndüm. Şuan yorgan döşek yatıyorum sanırım bronşit ile zatüre arası birşey oldum. Allahtan yolda hastalanmadım yoksa onca yolu dönemezdim.
Yakın zamanda toparlanıp aranıza geri döneceğim...
Sağlıcakla kalın
Reklamlar
-
05 Haziran 2012, 17:46
Özellikle bir üstümde mesajı bulunan arkadaş başta olmak üzere etkinliklere katılmayanlara sesleniyorum. Gelmemenin bedeli ağır olabiliyor. Murat bunun pişmanlığını maddi ve manevi olarak yaşıyormuş.
-
05 Haziran 2012, 17:57
wallaby adlı üyeden alıntı
Kendimi endurocu sanıp dağ bayır şelale diyerek gezdiğim kaz dağlarında feci hasta oldum dün gece bayılma eşiklerinden döndüm. Şuan yorgan döşek yatıyorum sanırım bronşit ile zatüre arası birşey oldum. Allahtan yolda hastalanmadım yoksa onca yolu dönemezdim.
Sağlıcakla kalın
geçmiş olsun sürüden ayrılanı kurt yer teshisi kendınmı koydun doktoramı gittin gitmediysen git bi baksınlar
-
05 Haziran 2012, 18:00
Sağlıcakla kalın
geçmiş olsun armağan sebebi terleme sonrası rüzgar falan mı acaba?
-
05 Haziran 2012, 18:10
erro adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun armağan sebebi terleme sonrası rüzgar falan mı acaba?
Önce gölgede 30 derece olan havada terlemesi sonra da soğuk rüzgarı yemesidir muhtemelen. Bizimle gelseydi böyle olmayacaktı.
-
05 Haziran 2012, 21:14
Sağlıcakla kalın
Geçmiş olsun Armağan. Umarım tez zamanda iyileşirsin. Ama iyi yol yaptın fotoğrafların çok güzeldi. (: Ayrıca şifayı forumda veya nette aramadığına eminim illaki bir doktora gitmişsindir (:
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Özellikle bir üstümde mesajı bulunan arkadaş başta olmak üzere etkinliklere katılmayanlara sesleniyorum. Gelmemenin bedeli ağır olabiliyor. Murat bunun pişmanlığını maddi ve manevi olarak yaşıyormuş.
Ben yaptım bu hatayı diğer arkadaşlar sakın ola ki yapmasınlar. Hasan abinin de vurguladığı gibi sürüden ayrılanın başına gerçekten iyi şeyler gelmiyormuş. Bknz: Ben, Armağan (: Özel sebeplerden ötürü Yuvacık gezisine katılamadım ama bundan sonraki gezilerde umarım gene hep birlikte oluruz. Yoksa her katılmadığım gezide benzer şeyler yaşarsam işimiz var. (: Fotoğraflar çok güzeldi herkesin ne kadar çok eğlendiği paçaların sıyrılıp dereye girmesinden belli olmuş. (:
-
05 Haziran 2012, 22:00
karanar889 adlı üyeden alıntı
Polo34 ve Slayerr teşekkür ederim. İnşallah beyinle alakalı bir şey yoktur. Garip olan şey, yeni aküyü takana kadar hiç bir problemin olmayışı. Yeni aküden mi bir şey oldu acaba..
Yarın öğreniriz artık..
elektrik tesisatında kısa devre olması için dua et sonrasında ateşleme bobini olabilir, beyin olursa yandın çok pahalı ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
06 Haziran 2012, 02:39
Exzina adlı üyeden alıntı
Benimde akü değiştiğinde silindirlerden bir çalışmamaya başladı. Sonunda beyni değiştirmek zorunda kaldım. Akü bittiğinde marş'a basmaya devam ettin mi? Bir yerde akü boşken marş'a basmanın beyni bozduğu yazıyordu.
Evet yaptım ama sonrasında bir sıkıntı olmadı, vurdurduktan sonra da bir sıkıntı olmadı, ne zaman akü takıldı ondan sonra rolentiyi düşüremedik. Artık kısa devre mi yaptırdılar ne yaptılar bilmiyorum.
polo34 adlı üyeden alıntı
elektrik tesisatında kısa devre olması için dua et
sonrasında ateşleme bobini olabilir, beyin olursa yandın çok pahalı ...
Dua ettim ama yeterli olmadı, keşke sizden de dua isteseymişim..
Sonuç: Beynin formatlanması ve rolenti valfinin değişmesi gerekiyor, fakat beyni formatlayacak alet bulunmadığı için değiştirmemiz gerekiyor dediler. Lafın kısası 877 tl.
Siparişi verdik. Fakat sanırım format atan bu aletten fabrikada varmış, arayıp bir konuşmayı düşünüyorum, tamiri mümkün bir şey için bize motorun en pahalı parçalarından
birini satın aldırtmalarını ahlaki bulmuyorum. Çünkü danıştığım yerler (oto tamircileri vs) bunun olağan bir şey olduğunu, arabalarda da olduğunu bilgisayara takılıp
kolayca halledilebildiğini söylediler. Gerekirse fabrikaya gidip halkla ilişkiler filan kim varsa görüşmeyi bile düşünüyorum. Olmadı sizin de yardımınızla Koreye e mail atarız..
Türkiye pazarında tutunmaya çalışan bir markanın, kendisini tercih eden azınlığa bu muameleyi yapmaya hakkı olmamalı.
Herkese iyi geceler.
"Nâçar kalacak yerde/Nâgâh açar ol perde/Derman eder her derde.
Mevlâ görelim neyler/Neylerse güzel eyler." Erzurumlu i.Hakkı
-
06 Haziran 2012, 02:53
Türkiye pazarında tutunmaya çalışan bir markanın, kendisini tercih eden azınlığa bu muameleyi yapmaya hakkı olmamalı.
Bence o Türkiye pazarında tutunmaya çalışan firmanın tek hatası Kuralkan gibi bir şirketle anlaşma yapmak.
-
06 Haziran 2012, 03:15
Sağlıcakla kalın
Armağan hocam kendi derdimize düştük sana bir geçmiş olsun bile demedik, kusura bakma. Geçmiş olsun, eğer İstanbul'a geldiysen ya da geleceksen iyi bir
göğüs hastalıkları uzmanı tavsiye edebilirim. Eğer ciğerlerle alakalı sıkıntı varsa kesinlikle üstüne düşmelisin, şakası olmaz.. Tekrar tekrar geçmiş olsun.
"Nâçar kalacak yerde/Nâgâh açar ol perde/Derman eder her derde.
Mevlâ görelim neyler/Neylerse güzel eyler." Erzurumlu i.Hakkı
-
06 Haziran 2012, 09:27
Sağlıcakla kalın
Armağan geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirsin inşallah.
-
06 Haziran 2012, 09:52
Evet yaptım ama sonrasında bir sıkıntı olmadı, vurdurduktan sonra da bir sıkıntı olmadı, ne zaman akü takıldı ondan sonra rolentiyi düşüremedik. Artık kısa devre mi yaptırdılar ne yaptılar bilmiyorum.
Dua ettim ama yeterli olmadı, keşke sizden de dua isteseymişim..
Sonuç: Beynin formatlanması ve rolenti valfinin değişmesi gerekiyor, fakat beyni formatlayacak alet bulunmadığı için değiştirmemiz gerekiyor dediler. Lafın kısası 877 tl.
Siparişi verdik. Fakat sanırım format atan bu aletten fabrikada varmış, arayıp bir konuşmayı düşünüyorum, tamiri mümkün bir şey için bize motorun en pahalı parçalarından
birini satın aldırtmalarını ahlaki bulmuyorum. Çünkü danıştığım yerler (oto tamircileri vs) bunun olağan bir şey olduğunu, arabalarda da olduğunu bilgisayara takılıp
kolayca halledilebildiğini söylediler. Gerekirse fabrikaya gidip halkla ilişkiler filan kim varsa görüşmeyi bile düşünüyorum. Olmadı sizin de yardımınızla Koreye e mail atarız..
Herkese iyi geceler.
Kartal'da yeşilyurt motor var, bikaç hafta önce bakıma gittiğimde arıza tespitinde kullanılan bilgisayarı getirdiklerini söylemişlerdi. Belki format yapmaya da yarayacak şekilde senin sorunu çözerler, sormadıysan sormanı tavsiye ederim.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
06 Haziran 2012, 11:28
-
06 Haziran 2012, 11:44
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Dün depomu doldurdum her zaman ki gibi. Benzinciye girdiğimde trip 400 km diyordu.
Aldığım benzin de 12.1 lt. Yani 3 lt/100 km.
Yani tasarruflu kullanmaya çalışsam herhalde 2.5 lt'ye falan düşecek herhalde.
Nassiii yaa, birgun calacam o motoru ordan,getiricem ankaraya valla. Benim durum simdi sehir ici 4 litre gibi gozukuyor, bujiler,yag,yag filtresi degisti ve subap ayari yapildi, daha tam olcmedim ama bugunde 100 kmyi doldurdum bakalim benzin alinca ne kadar alacak. Eski sahibi kisa buji takmis, 10 lira gibi biseydir ikisi demisti benim usta, ama buna uymaz, daha uzun buji takilmasi gerekir demisti, ben de aldigim elemanin kulaklarini cinlattim biraz. Bir de sen 400 km gidip 12 litre aliyosun ya, motoru dik tutup mu benzin aliyosun, yani depoyu agzina kadar dolduruyo musun? Cunku oyle benzin aldiktan sonra yan ayakliga aldiginda, fazla gelen benzinin tahliye hortumundan disari atildigini okumustum sanki diye hatirliyorum, o yuzden ben hep yan ayaklikta dolduruyorum depoyu. Neyse ben 4 litreye raziyim zaten, uzun yolda 3 kusur litreye de duser kesin.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
06 Haziran 2012, 12:16
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Nassiii yaa, birgun calacam o motoru ordan,getiricem ankaraya valla. Benim durum simdi sehir ici 4 litre gibi gozukuyor, bujiler,yag,yag filtresi degisti ve subap ayari yapildi, daha tam olcmedim ama bugunde 100 kmyi doldurdum bakalim benzin alinca ne kadar alacak. Eski sahibi kisa buji takmis, 10 lira gibi biseydir ikisi demisti benim usta, ama buna uymaz, daha uzun buji takilmasi gerekir demisti, ben de aldigim elemanin kulaklarini cinlattim biraz. Bir de sen 400 km gidip 12 litre aliyosun ya, motoru dik tutup mu benzin aliyosun, yani depoyu agzina kadar dolduruyo musun? Cunku oyle benzin aldiktan sonra yan ayakliga aldiginda, fazla gelen benzinin tahliye hortumundan disari atildigini okumustum sanki diye hatirliyorum, o yuzden ben hep yan ayaklikta dolduruyorum depoyu. Neyse ben 4 litreye raziyim zaten, uzun yolda 3 kusur litreye de duser kesin.
Bujilerin değişim zamanı gelmek üzere, hava filtresinin de öyle. Hatta hava filtresi normalden çok daha kirlidir kullandığım yerden dolayı. Bir de arka lastiğim patlak uzun süredir, ne zaman şişrmeye girmesem 12-15 psi hava oluyor lastikte. Hiç öyle yavaş az yaksın modunda da kullanmıyorum. Yaklaşık olarak 400 km'nin 300'ü 80-100 km hızlarda, 50'si 120-140 km hızlarda, kalan 50'si de 80 km altı ve dur-kalk trafikte kullanıldı. Normal işe gidiş geliş şehir içinde de fazla artmıyor en fazla 3,5 litre oluyor. Benzini de her zaman tam dolduruyorum. Hatta bu son aldığımda o kadar doluydu ki depo, kapağı kapatırken bir kaç damla aktı.
-
06 Haziran 2012, 14:08
Rıdvan, ya senin motor bir acayip ya bizimki . Şimdiye kadar 4lt/100 km nin altına hiç inmediğim gibi genelliklede 4,5lt/100 km civarında tüketim var. hatta ben her depoda yazarım ne yaktığını , enjeksiyon, karbüratör farkı mı Yoksa yazılım farkı mı anlayamadım gitti..Bülent 78 arkadaşa katılmamak elde değil..vesselam
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
06 Haziran 2012, 14:34
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Rıdvan, ya senin motor bir acayip ya bizimki . Şimdiye kadar 4lt/100 km nin altına hiç inmediğim gibi genelliklede 4,5lt/100 km civarında tüketim var. hatta ben her depoda yazarım ne yaktığını , enjeksiyon, karbüratör farkı mı Yoksa yazılım farkı mı anlayamadım gitti..Bülent 78 arkadaşa katılmamak elde değil..vesselam
Kullanıma bağlı olarak 4 lt yakmasını normal sayabilirim ama 4,5 lt fazla.
-
06 Haziran 2012, 19:56
Armağan geçmiş olsun, umraım bir an önce iyileşirsin
@karanar889
Beyni formatlayan alet mecidiyeköyde merkez isimli servistede var. Orada formatlatabilirsin
-
06 Haziran 2012, 20:11
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Kartal'da yeşilyurt motor var, bikaç hafta önce bakıma gittiğimde arıza tespitinde kullanılan bilgisayarı getirdiklerini söylemişlerdi. Belki format yapmaya da yarayacak şekilde senin sorunu çözerler, sormadıysan sormanı tavsiye ederim.
Exzina adlı üyeden alıntı
Armağan geçmiş olsun, umraım bir an önce iyileşirsin
@karanar889
Beyni formatlayan alet mecidiyeköyde merkez isimli servistede var. Orada formatlatabilirsin
Beyin formatlamaktan kastınız arızalara ulaşıp -ki arıza kaydını sadece 2011-2012 modeller tutuyor diğerleri sadece lamba yandığında gösteriyor- silmekse muhtemelen bütün yetkili servislerde vardır. Ama gerçekten formatlamaktan, yani beyindeki yazılımı silip tamamen yenisini yüklemekten bahsediyorsanız Türkiye'de olduğunda dahi şüpheliyim.
-
06 Haziran 2012, 21:48
rıdvanın motor boş gidiyor gibi bir şey agırlık yokki motorda o kadar yakması normal
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)
Bu Konudaki Etiketler