emekkoray değerli kardeşim mesajını yeni aldım inan çok mutlu oldum.İstediğin bilgileri özelden yazdım. Tekrar tekrar çok teşekkürler. Saygılarımla.
emekkoray değerli kardeşim mesajını yeni aldım inan çok mutlu oldum.İstediğin bilgileri özelden yazdım. Tekrar tekrar çok teşekkürler. Saygılarımla.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
abi tamam.dikkatlı kullanacam.fotoğrafları çeker koyarım ya o başlığı ana sayfada görünce bende katılayım dedim.
arkadaşlar bugün ön tekerden bir gıcırtı geldiğini farkettim.bir ses geliyor.ama bulamadım.ön freni sıkarken de aynı sesi çıkartıyor.acaba fren teli gergin mi kalıyor diye düşündüm.yani ses gidonu tam sağa yada tam sola çevirince motoru hareket ettirince çıkıyor.birde fren yaparken hafif geliyor.sanırım fren ile ilgili..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
abi hiç önemli değil.. ben üniversiteden 8 sene sonra bu kadar güzel insanlarla tanışmışım, lafı bile olmaz.. iyiki varsınız.. ya benimde sanki arkadaki süspansyondan viyk diye ince bi ses geliyo yaylandıkça nereyi ve neyle yağlamalıyım? teşekkür..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
abi gres yağı ile amartisörün bağlantı noktaları yağlanabilir.ben de fren hidroliğinin seviyesine bakacağım.sanırım biraz düşüktü.yarın orayı açıp biraz ekleme yapacağım.abi ama motorla gezmek çok hoş bir duygu.bugün artçı da aldım.artçım çok fazla rahat diyor.sırt dayama çok konfor katıyormuş.
sağol ilker.. yarın bakayım bende.. artçılığıda keyifli bende orhanın artçısı olmuştum.. ilk gv ye binişim de öyle olmuştu zaten emrah sen çıkmadınmı abi yola daha...
evet emrah nerelerde?çıktı mı yola?
birazdan istanbul trenine binip sabah orada olcağım.Valiz hazırlıyorum.Kısmetse bu iş bitecek.Baya maceralı olacak gib yağmur gene başladı... herkese kucak dolu sevgiler...İleriki günlerde görüşmek üzere.Koray abi gelince telefon açacağım öğleden sonra haberleşelim... İyi akşamlar...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
emrah telefonunu bekliycem.. hayırlı yolculuklar.. inşallah herşey yolunda gider.. tatlı tatlı alır gidersin motorunu.. heyecanlandım emrah be senin halini düşünemiyorum.. hayırlı olsun şimdiden.. yarın görüşmek üzere..
koray kardeşim merhaba arka süspansiyondan ses geliyor demişsin ama o ön fren balatasından geliyordur tozlanmıştır yani arada bir yapıyordu dikkatli dinlersen ön fren balatasından geldiğini duyarsın (Kızımı benden iyi tanıyamazsın herhalde)
Rüzgarı Ruhunda Hisset, Ama Dikkati ve Korunmayı da Unutma!!!::stretche
eyvallah volkan.. tabiki tanıyamam.. ya öyle rahatsız edecek kadar kötü ve sürekli bir ses değil zaten.. sanki bir yaydan geliyor gibi.. önemli değil çok hatta hoşuma gidiyor desem kızacaksınız bide yan çantalarda verdiğin buji anahtarı ve diğer anahtarların sesi geliyor arada oda hoşuma gidiyor daha ağır abi oluyo o zaman motor sanki önümüzdeki hafta içi yağ değişimini yaptırıcam.. volkan içindeki yağ ve yağ filtresi ne marka kardeşim?bu arada emrahla konuştum sadece şunu söyleyeyim gerisini gelince o anlatır.. benim haberide orhan vermişti.. EMRAH MOTORUNU ALDI GV İLKEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRR nerdesin abi yaaa? fotoğraf bekliyoruz sabahtan beri.. gerçi ben şimdi çıkıp küçük bir darıca turu yapmayı düşünüyorum.. yağış yoksa.. hava çok yumuşak..
iyi akşamlar.emrah yolun açık olsun.allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin.koray abi bugün tarihi aspendos antik tiyatrosuna gittim.bir de zeytintaşı mağarasına gidecektim ama zamanım yetmedi.akrabanın ziyaretine gidecektik.birazdan fotoları atacağım ama sanırım gezi forumuna koymam gerekecek.çünkü moderatörler buraya koysam bile gezi forumuna taşırlar.neyse AZ SONRA....
ilker hadi abi çatlatıcan bizi bilgisayarın başında
evet arkadaşlar işte bugünkü gezi fotoğraflarım.gezi gibi yazmayacağım gezi sayfasına atılmasın diye.yani elimden geleni yapacağım
arkamda duran tiyatro aspendos işte
yolda birçok portakal ağacı vardı
yarın kısmetse zeytintaşı mağarası ve biraz sahil turu
motora bindiğimden beri sürekli vitesi boşa alma sıkıntım oluyor.alışana kadar sıkıntı yapacak gibi.birde bugün orjinal peglerden sağ tarafta olan biraz kaydı vidası gevşemiş.sıktım ama düzelmedi.sanırım araya bir tane somun koymam gerekecek.birde fren hidroliği ekleyemedim.motorun önünden fren yaparken bir cıyaklama geliyor.acaba ön fren balatasına toz falan mı kaçtı anlayamadım.motoru durdurduktan sonra iterken bile ses çıkarıyor ön fren.çözemedim
bu arada bazı fotoğrafları dik çektiğim için yan çıktı ve bunu düzeltemedim o yüzden öyle yan koymak zorunda kaldım..
saol koray abi.cümlemize nazar değmesin inşallah.
bu arada an alttaki fotoğrafta arkadaki turistlerden bir amca gelip aquila yazısını gösterip "aquila...is this motor italian?" diye sordu?ben de hayır,"it is korean" dedim.adam öyle diyince birden "no no aquila is italian" dedi.ben de bilmiyorum olabilir dedim ve hoşçakal diyip yola devam ettim.demekki bizim motorlar italya'da aquila 250 adı altında satılıyor sanırım
bu arada emrah motoru almış mı?
arkadaşlar keeway 250 cruiser ile hysoung gv 250 arasında gidip geliyor aklım bir arkadaş hysoung gv 250 de beyin denen parçanın problemini yaşadığını anlattı silindirlerinden biride çalışmıyormuş bu tip problemler sık görülüyormu ve kolayca pahalı olmadan çözülebiliyormu?
Nede olsa tüm dünya pazarında satılıyor,italyan zannetmeleri doğal
Resimler şahane paylaşım için teşekkürler.Motosiklet yakışmış.
Zincir sanki biraz yağsız gibi duruyor sprey yağ kullanabilirsin.
mrock bekliyoruz bomba haber ve resimleri,Allah yolunu açık etsin kardeşim. Sağlıcakla..
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
serden abi(hocam mı diyim abi mi diyim diye baya düşündüm ama sonunda samimiyet adına abi demek geldi içimden) çok teşekkürler.zincirleri motor yağı ile yağladım 2 gün önce.ya benim ön fren ile küçük bir problemim var.sürekli gıcırtı yapıyor fren sıkılı mı kalıyor diye itiyorum zorlamıyor ama giderken arada bir gıcırtı yapıyor.fren yaparken de aynı ses çıkıyor.fren hidroliği L seviyesinde biraz eklesem mi ki?ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
ilker abi süper olmuşşşş ya mükemmel ALLAH kaza bela vermesin. harika gezi olmuş. sevincin yüzünden okunuyor valla...
çok yakışmış dotum çok... inşallah bir gün??? hep birlikte çektiririz fotoları
koraycım bu arada sana da merhaba
bir sorun var yanlız benim motor olayı marta sarkacak gibi...ama şubatta prim zamanı verirlerse hemen alıcam
enjoy your ride and enjoy forever
dostum dediğim gibi cruiser 250 den daha fazla tatmin eder gv seni.birde cruiser 250 ile ilgili çok fazla bilgisi olan yok bildiğim kadarıyla.sitede 2 arkadaşta var sadece.onlarda daha yeni aldıkları için tecrübe ediyorlar.kötü makine değil cruiser ama gv çok daha güçlü.beyin denen parçanın problem yarattığı konusuna gelince.3. viteste iken 6000 devirde 2 saniyelik bir donma yaşıyor motor ivmelenirken ve sonra kaldığı yerden devir almaya devam ediyor.bu da 15 kezde bir yada iki kez oluyor ve seni çok zora sokmuyor.başka da problemi yok.ayrıca garantisi bitmediyse eğer garantiden değiştirip bu hata tamamen giderilebiliyor diye biliyorum.birde ben şimdiye kadar silindirlerimin birisi çalışmıyor diye şikayet eden gv250 kullanıcısı hiç görmedim de duymadım da...karar senin.ama ben obektif olmaya çalışarak söyleyebilirim ki gv250 bu kıyaslamadan birinci çıkar.
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)