Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Mayıs 2012, 11:40
Reklamlar
-
24 Mayıs 2012, 11:51
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Bu haftasonu pazar gunu biz Beypazari na gidiyoruz Ankaradan maalesef.
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Rıdvan seçtiğin tarihleri tebrik ediyorum arkadaşım. Bu haftasonu babam izmirde ablma enişte ve ufaklık düzcede olacağı için evde annemi yalnız bırakamam, haziran ayının ilk 2 haftası görev için tekirdağda olucam, yazdığın tarihte t.dağdan abanta eve uğraman gitmem gerekiyor
Lanetliyim zaten ben. Büyük gezime de eşlik edecek birini bulamadım zaten. 3 Haziran'da Yuvacık var, 9 Haziran'da başka bir etkinlik var, 23-24 Haziran, 30-31 Haziran vazgeçmezsem yollarda olacam.
16-17 Haziran iyidir. Zaten 2. haftanın sonu, sen de gelirsin.
-
24 Mayıs 2012, 11:52
wallaby adlı üyeden alıntı
hava yağışlı olmazsa bende varım (= heh şöyle rutin görüşmeler yapalım illa gezilerde mi karşılaşacağız (=
bu arada biri abantta kamp mı dedi?
Ankaradaki arkadaşlarda toplananıp gelir güzel olabilir aslında dur ben bu işe de bir el atayım...
geçen gün Metrodan actrive marka dakota modelli bir çadır aldım gayet büyük 3-4 kişililik ve rahat kuruluyor. Tavsiye ederim fiyat olarak uygun
fiyatınıda yazssaydın ya :p
-
24 Mayıs 2012, 11:54
myhammer adlı üyeden alıntı
fiyatınıda yazssaydın ya :p
Metro'da 55 TL, Praktiker'de 40 TL.
-
24 Mayıs 2012, 11:57
elektrik işinden anlayan varmı çakar taktırcam motora
-
24 Mayıs 2012, 12:17
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Lanetliyim zaten ben.
Büyük gezime de eşlik edecek birini bulamadım zaten. 3 Haziran'da Yuvacık var, 9 Haziran'da başka bir etkinlik var, 23-24 Haziran, 30-31 Haziran vazgeçmezsem yollarda olacam.
Sen ne zaman çıkmayı planlıyorsun bu büyük geziye, şirket bu yaz beni zorla izine çıkaracak gibi. Belki eşlik edebilirim.
-
24 Mayıs 2012, 12:18
Arkadaşlar herkese merhaba.. Kamptan çadırdan laf açılmışken, BİM bu hafta kamp malzemeleri satıyor, haberiniz olsun.
Bu arada son mesajımdan bu yana yeni motosiklet alan ve başlığımıza yeni katılan arkadaşlara da ayrıca selam ederim.
Ayrıca bu gece, mübarek üç ayların ilki olan Recep ayının ilk cuma gecesi. Bu vesile ile hepimizin Regaib Kandili mübarek olsun.
Ek olarak bir şey sormak istiyorum. Şimdi depoyu doldurduktan sonra malumunuz uzun bir süre yakıt göstergesi hareket etmiyor. Mesela bende yaklaşık 120-130km sonra gösterge yavaştan hareket etmeye başlıyor. Yaklaşık 250km civarında ibre dibe iniyor. Yedek depoya geçmem ise 350km civarında oluyor. Tabi motosikleti %100 şehir içi kullandığımı belirteyim. Tek marş ile gittiğim en uzun mesafe 10km. Sizde bu durum nasıl oluyor?
-
24 Mayıs 2012, 13:03
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Sen ne zaman çıkmayı planlıyorsun bu büyük geziye, şirket bu yaz beni zorla izine çıkaracak gibi. Belki eşlik edebilirim.
Senle bir görüşelim.
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Ek olarak bir şey sormak istiyorum. Şimdi depoyu doldurduktan sonra malumunuz uzun bir süre yakıt göstergesi hareket etmiyor. Mesela bende yaklaşık 120-130km sonra gösterge yavaştan hareket etmeye başlıyor. Yaklaşık 250km civarında ibre dibe iniyor. Yedek depoya geçmem ise 350km civarında oluyor. Tabi motosikleti %100 şehir içi kullandığımı belirteyim. Tek marş ile gittiğim en uzun mesafe 10km. Sizde bu durum nasıl oluyor?
Benzin ibresinin, deponun her kısmında aynı hassaslıkta olmamasından şikayetçiysen bu konuda yapacak bir şey yok. Deponun iç şeklinden kaynaklı bir durum ve neredeyse her araçta çok az da olsa aynı sıkıntı var. Mesela arabamda deponun ilk yarısıyla ikinci yarısı aynı mesafeyi katedemiyor. Hem de motosiklet gibi çok şekilli bir deposu olmamasına rağmen ama tabii ki aradaki fark motosiklet gibi çok fazla değil. Henüz deponun içindeki benzini ölçebilecek teknolojik seviyeye ulaşamadık. Algılama sistemleri halen şamandıra ve dirençten oluşuyor.
-
24 Mayıs 2012, 13:12
Aklima bu durum geldi birden teknoloji falan deyince
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
24 Mayıs 2012, 13:14
Aklima bu durum geldi birden teknoloji falan deyince
Benzin göstergesi de böyle bir şey işte.
-
24 Mayıs 2012, 13:23
Senle bir görüşelim.
Benzin ibresinin, deponun her kısmında aynı hassaslıkta olmamasından şikayetçiysen bu konuda yapacak bir şey yok. Deponun iç şeklinden kaynaklı bir durum ve neredeyse her araçta çok az da olsa aynı sıkıntı var. Mesela arabamda deponun ilk yarısıyla ikinci yarısı aynı mesafeyi katedemiyor. Hem de motosiklet gibi çok şekilli bir deposu olmamasına rağmen ama tabii ki aradaki fark motosiklet gibi çok fazla değil. Henüz deponun içindeki benzini ölçebilecek teknolojik seviyeye ulaşamadık.
Algılama sistemleri halen şamandıra ve dirençten oluşuyor.
Karikatür çok güzelmiş
Bu durumdan şikayetçi olduğumdan değil de, sizde bu evreler hangi kilometrelerde gerçekleşiyor onu merak etmiştim. Sizde de bendeki km'lerde mi gerçekleşiyor bu geçişler aşağı yukarı?
-
24 Mayıs 2012, 13:29
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Karikatür çok güzelmiş
Bu durumdan şikayetçi olduğumdan değil de, sizde bu evreler hangi kilometrelerde gerçekleşiyor onu merak etmiştim. Sizde de bendeki km'lerde mi gerçekleşiyor bu geçişler aşağı yukarı?
Yaklaşık olarak aynı ama bende dibe inmesi 300 km civarı oluyor. 300-350 arası kırmızıya kadar iniyor. Kırmızıya geldiğinde zaten yedek depoya ya geçmiş oluyor ya da geçmek üzere oluyor.
Bu arada son benzin tüketimim 3,15 lt/100 km. Hem de kullanımın yaklaşık %50'si 110-130 km/s arası seri kullanım. Bundan şu sonucu çıkartıyorum, bujiler ne kadar eski, hava filtresi ne kadar pis olursa o kadar az yakıyor.
-
24 Mayıs 2012, 13:33
Ben bu ayi bir atlatayim, yagi degistirip subap ayarini yaptiricam, aldigim zaman benim usta hafif bir subap sesi var demisti, belki karburator temizligi de gerekir bilmiyorum ama 100 km de yaklasik 5 litre yaktigimdan, hem de fazla basmadan, sizin bu 3 ile baslayan yakit tuketimlerinizi de ayrica kiskandigimi belirtmek isterim. Hava filtresini degistirdim ama bir fark olmadi, bakalim subap ayarini bekliyorum, ondan sonra da olmazsa sahibine cekti diycem, malum 100 kg adami tasiyor hergun, agirliktan falandir diye kendimi avutucam
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
24 Mayıs 2012, 13:51
100 km de yaklasik 5 litre yaktigimdan,
Benim çıkabildiğim en yüksek yakıt tüketimi 4,1 litreydi sanıyorum. Sürekli 100-140 arası gitmiştim.
malum 100 kg adami tasiyor hergun, agirliktan falandir diye kendimi avutucam
Benim motorun ağırlık olmadan tek başına gittiğini de hesaba katmak lazım tabi.
-
24 Mayıs 2012, 15:49
Büyük ihitmalle benzin alırken motor sehpada (yan ayak) değildi ve depoyu kapağa kadar doldurdun. Depoda olması gerekenden fazla benzin olup, motoru yan sehpaya aldığın zaman da tahliyeden benzini attı. Benzin alırken eğer depoyu tam dolduracaksan, motoru yan sehpaya alırsan böyle bir sorunla karşılaşmazsın.
Yok yahu. benzin alırken sehpadaydı. Ayrıca her zaman aldığım gibi 40 liralık aldım. O da depo boşalmak üzereyken. Bütün benzini akıttı bu arada.
-
24 Mayıs 2012, 16:00
borasanal adlı üyeden alıntı
Yok yahu. benzin alırken sehpadaydı. Ayrıca her zaman aldığım gibi 40 liralık aldım. O da depo boşalmak üzereyken. Bütün benzini akıttı bu arada.
Bütün benzini akıttı? Sonra kendi kendine düzeldi mi? Hortumları falan çıkmıştır, ya da birileri kurcalamıştır demekten başka aklıma bir şey gelmiyor.
-
24 Mayıs 2012, 16:15
Ben bu ayi bir atlatayim, yagi degistirip subap ayarini yaptiricam, aldigim zaman benim usta hafif bir subap sesi var demisti, belki karburator temizligi de gerekir bilmiyorum ama 100 km de yaklasik 5 litre yaktigimdan, hem de fazla basmadan, sizin bu 3 ile baslayan yakit tuketimlerinizi de ayrica kiskandigimi belirtmek isterim. Hava filtresini degistirdim ama bir fark olmadi, bakalim subap ayarini bekliyorum, ondan sonra da olmazsa sahibine cekti diycem, malum 100 kg adami tasiyor hergun, agirliktan falandir diye kendimi avutucam
aman abi 5lt mi? Senin motor kendini 650 sanıyor galiba, Ustaya göstermede fayda var 250lilik olduğunu hatırlayacaktır
bu arada bugun ne oldu buluşma işii?
@rıdvan
abant kampı haziran ortası yada sonuna doğru olabilir. Anlaradaki arkadaşlarda gelir hem tanışmış olur hemde daha kalabalık oluruz.
-
24 Mayıs 2012, 16:20
Bütün benzini akıttı? Sonra kendi kendine düzeldi mi? Hortumları falan çıkmıştır, ya da birileri kurcalamıştır demekten başka aklıma bir şey gelmiyor.
Düzelme yok. Sabah kalkıp o halde görünce üstünü kapatıp işe gittim. Öyle de duruyor hala. Cumartesi servise götürmeye çalışacağım da bir sorayım dedim. Hortumu çıkmış olabilir ama dediğin gibi.
-
24 Mayıs 2012, 16:26
wallaby adlı üyeden alıntı
bu arada bugun ne oldu buluşma işii?
@rıdvan
abant kampı haziran ortası yada sonuna doğru olabilir. Anlaradaki arkadaşlarda gelir hem tanışmış olur hemde daha kalabalık oluruz.
Buluşma işinde herhangi bir değişiklik yok. Akşam saat 8'de Ömür AVM Burger King önünde buluşuyoruz.
Sen hala kamp tarihinden mi bahsediyorsun? 16-17 Haziran'da Abant'dayız.
-
24 Mayıs 2012, 16:36
Buluşma işinde herhangi bir değişiklik yok. Akşam saat 8'de Ömür AVM Burger King önünde buluşuyoruz.
Başka bir aktivite var mı, bi yerlere gidilecek mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)
Bu Konudaki Etiketler