belki yarında ateş olur öbürsü gün yağar
---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
Moto Park da takılan arkadaşlar belki bilir..Hoca mız var bitane turuncu - siyah Honda Shadow u var.. satıyormus motorunu yahu.. almak istiyorum onu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61555220/detay
! Rock'N Roll !:bounce:
estafrullah.. görüşürü insallah, evet motora baktırdım.. ön fren balatası bitmişti fren tutmuordu..zincir bollaşmıştı ve yağının değişmesi gerekiordu onları hallettik
Yarın eğer buluşacağımız saatlerde yağmur yağmayacak olursa saat 20.00'da Ömür AVM'nin (Bakırköy/İncirli E-5 üzeri) önündeki Burger King'de buluşuyoruz. Tüm Gv250 kullanıcıları ve skutırcılar (kendini bilir ) davetlidir.
Yarın akşam üzeri yağmur durumuna göre kesinleşir. Eğer hava durumu gelmeme izin verirse daha erken saatlerde orada olacağım.
20:00 de bulsuyoruz ozaman yagmur yagmassa
ohoo..kayaşehir nerdeee başakşehir nerde..
:( ben yarın çalışıyorum 16-24 vardiyasındayım...ben gelemem :( inşallah yağmur yağar olmazki ama yaaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
amma yaptın fonder başakşehir nerdee bakırköy nerdee...sana uzak gibi geldi heralde kayaşehir
hava yağışlı olmazsa bende varım (= heh şöyle rutin görüşmeler yapalım illa gezilerde mi karşılaşacağız (=
bu arada biri abantta kamp mı dedi?
Ankaradaki arkadaşlarda toplananıp gelir güzel olabilir aslında dur ben bu işe de bir el atayım...
geçen gün Metrodan actrive marka dakota modelli bir çadır aldım gayet büyük 3-4 kişililik ve rahat kuruluyor. Tavsiye ederim fiyat olarak uygun
Ohooo anladik arkadas tamam cruiser midir kruvazor mudur nedir kullandiginiz motorlar ama bu kadar da tatli su motorcusu olunmaz ki yahu, sizle kampa gidince yagmur yagarsa motoru da cadira sokarsiniz siz, hatta ona da usumesin diye uyku tulumu falan getirirsiniz 2 sayfadir yagar mi yagmaz mi muhabbeti var, hizir idi yunus idi hizir idi yunus idi gibi olmus bu Biz Ankara da dun aksam is cikisi bulustuk 8-10 kisi, motorlari barin onune koyduk, bar dediysem sadece meyve suyu satiyor alkol falan yok orda muhabbete dalmisken yagmur basladi, motorlar yikandi, sonra yagmur durdu biz de evimizin yolunu tuttuk, yani demem o ki saganak olmadigi surece yagmurda da kullaniliyor bizim motorlar, tabii shinko sagolsun, 100 mt. oteden fren yapmaya baslamaniz gerekiyor ama onun disinda sorun yok. Ha ben sekerden yapildim cok tatli adamim eririm diyosaniz ona bisey diyemem tabii
Valla artik motor var, bir cadir almak sart oldu, ara sira kullanirim. Birgun bos zamanim olacak, haftasonu falan mesela, siz burda boyle yazacaksiniz, yine omur de bulusuyoruz diye, ben de burdan atlayip gelecem bak demedi demeyinn
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Abant'da kamp için bu haftasonu (26-27 Mayıs) ve 16-17 Haziran tarihlerini oylamaya açıyorum.
Hava da bir güneşli bir güneşli sorma.
Ya aslında çok fazla yağmur yağmadıkça ıslanmak o kadar sorun değil de, baştan ayağa çamurla kaplanmak pek hoş olmuyor.
Bu haftasonu pazar gunu biz Beypazari na gidiyoruz Ankaradan maalesef. Ben 1 aydir uzun yola gitmemistim, hos bu da 100 km falan ama olsun bana uzun yol. Valla cok isterim kamp olayini, Haziran da havalar iyice oturmus olur heralde, yagmur camur derdimiz olmaz diye dusunuyorum, tabii insanlarin isi uyar mi, tatile gidenler olur, calisanlar olabilir ama bence Haziran daha mantikli sanki.
Yagmur mevzusu biraz oyle, gecen gun arkadastan eve donerken yolda sagnak yagmur ve doluya yakalandim, 5 dakika surdu, yol da zaten 10 dakikaydi, pantolon komple yikanmis gibiydi, hic hos bir durum degil valla
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)