eski geleneği bozmak olmaz Ömür derim ne dersiniz? önerilerede açığım yol bilmediğimi ve karşıdan geleceğimi düşünerek hareket etmenizi rica ederim (=
eski geleneği bozmak olmaz Ömür derim ne dersiniz? önerilerede açığım yol bilmediğimi ve karşıdan geleceğimi düşünerek hareket etmenizi rica ederim (=
ister ömür olsun ister kömür olsun bana uyar
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
Michelin güzel oluyor da maalesef bu ölçüyü artık getirmiyorlarmış. Listede bile adı geçmiyor hatta.
Sağlık raporunu herhangi bir sağlık ocağından alarak 45 TL kara geçebilirdin ama çok geç.
Karaburun'da kamp alanı görmedim. Eğer tek başına kamp yapcaksan kamp alanı harici de pek iyi olmaz gibime geliyor.
Zincir gevşediyse tabii ki gerdireceksin. Hatta Avcılar'dasın uğraşma Motopark'a uğra 2 dakikada gersinler.
Büyük ihitmalle benzin alırken motor sehpada (yan ayak) değildi ve depoyu kapağa kadar doldurdun. Depoda olması gerekenden fazla benzin olup, motoru yan sehpaya aldığın zaman da tahliyeden benzini attı. Benzin alırken eğer depoyu tam dolduracaksan, motoru yan sehpaya alırsan böyle bir sorunla karşılaşmazsın.
Öyle bir yazmışsın ki sanki ormanda tecavüz edip sonra da öldürüp göle atacaksın bizi. Ya da ben çok fesatım.
Bahsettiğin yer bana yakın sayılır. Yaklaşık 20 km. Hatta geçenlerde Emre'ye beraber oralardaydık.
Daha iyi bir alternatif bulursak bozarız geleneği. Yol bilmemeyi dert etme, en iyi navigasyondan iyi ben varım.
motoparkın tam haritası lazım bu işi anca prof rıdvan çözer bi gidim baktırim balatama
MOTOPARK MOTORLU TAŞITLAR- POLAT OĞUZ
DENIZKÖSKLER MAH. MUHTAR KAZIM AKGÜL CAD
AVCILAR - ISTANBUL
02126947435
poolatoguz@hotmail.com
burası heralde kroki lazım
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
O kadar harita hazırladım halen soruyorsun, ayıp.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2668046
Arkadaş sinir oluyorum bu İstanbulda ki gezmelere yahu, ben Ankaradayım diye katılamıyorum ya iyice uyuz oluyorum, istanbul tayfasından nefret ediyorum hatta, dagılın gidin işiniz gücünüz yok mu sizin ya, ne bu böyle zırt pırt geziyosunuz, sonra da utanmadan fotoğraf falan koyuyosunuz. Ankara ya yakın biryerlere falan gelseniz, atlayıp gelicem ama gelmediğiniz için gıcık oluyorum Sevmiyorum arkadaş sizi
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Valla hiç kamp yapmadım, malzeme falan da yok ama ayarlarız, hatta gelmek isteyen başka arkadaşlar da olabilir, gv250 olmasa da gelebilirler herhalde di mi Bana hertürlü uyar, maksat yol yapmak, muhabbet etmek olsun. Süper olur bence
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Banada uyar herekese uygunsa ..
Gel gel
Yaparız bir anıtkabir Atamıza saygı geliriz .. Çılgın motorcuyuz sıkıntı yok
Evet yarın akşam benim işim var ama 21.15 gibi ömürde olabilirim, yarın iş cıkışı Ömür Avm Burger KING diyorum.. Uyan varsa herkes gelsin..
S&T kanuni Gv 250
Öyle bir yazmışsın ki sanki ormanda tecavüz edip sonra da öldürüp göle atacaksın bizi. Ya da ben çok fesatım.
Bahsettiğin yer bana yakın sayılır. Yaklaşık 20 km. Hatta geçenlerde Emre'ye beraber oralardaydık.
Rıdvan fesatlığında bu kadarı alemsin yaw.önce ormana sonra gölete güzel fikir aslında fikrimi kimse beğenmedi heralde :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Kamp için erken deilmi yaa benim daha ehliyetim yok önce bi tanışsak kaynaşsak. ormana gelseniz ateş yaksak üstünden atlasak, tavuk çevirme yapsak ateş üstünde yada gölden balık tutsak onu ateşte çevirsek..ömür dediğiniz nedirki hem nerde bu ömür..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
Kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın. bülent sizde toplaşın gelin buraya misafir ederiz..sonra biz size misafir geliriz..güzel olur..şaka bi yana kıskanmamak elde deil..bende bir an önce ehliyetime kavuşup çılgın motorcuların arasında olucam inşallah..
Motoparka gittim tosunuma baktirdim m.köyde baktirdigim servisteki kusurları söylemediler motor gayet iyi dediler malum 30000 ni gecti ben genede debriyaj balatasini deistiricem egzozada baktirdim anormal bir durum yok dedi usta. Yani kısacası m.köydeki serviste söylenilen bütün şeyler hiçten ibaret oldu.Tosunum sağlıklı bu arada fonder ide gördüm kamp kurmuş orda tanıştık bahaneyle
Gün içinde giremedim siteye, o kadar yazılmış çizilmiş ama sonuç yok gibi. Şimdi ne zaman nereye gidiyoruz? Tarih saat ve mekan söyleyin uzak yakın önemli değil ben varım
S&T kanuni Gv 250
Bende isten Cikicam Gelicem can ben taksimden Gelicem 20:00 de Cikicam isten beraber gidek o saatte oralarda olursan. Haberleselim
Yarın sağanak yağış var diyor hava durumu ben iptal yağmurda binmem tosuna prensip gereği )
hasan abi ile tanıstım bugun motoparkda çok muhabbet edemedik ama (yıllık izindeyim) tanısmak için fırsat olur hepinizle..yarın aksam 20:00 de mi 21:00 demi ömürde olacagız? ona göre cıkıcam evden.. (sonunda bir bulusmaya gelebileceğim)
! Rock'N Roll !:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)