Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Mayıs 2012, 08:40
arkadaşlar herkese günaydın..
DocGok adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sonunda aldım motorumu
işte ilk resimler bi de kontağı açınca marş basana kadar FI arıza lambası yanıyor normalmi ?
gökhan motorun hayırlı olsun sonunda abuk subuk modellerden vazgeçip çok güzel bir motor almışsın tebrik ediyorum,kazasız belasız kullanmanı dilerim..
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Motordan o parçaları tutan 4 tane vida haricinde bir şey sökmen gerekmiyor. O vidaların 1 cm daha uzununu alıp, yandaki nikelajlı parçaların üzerine takacaksın. Şu fotoğrafta takıldığında nasıl olduğunu görebilirsin.
http://img846.imageshack.us/img846/670/img6384hp.jpg
aman allahım bu nasıl bir motor,her yerinden hijyen kokuyor maşallah..böle temizini de hiç görmedim
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Reklamlar
-
15 Mayıs 2012, 10:26
Çantaların montajını yaptım nihayet de su kulakciga kaynak yapmadan bı çözüm bulan var mı arkadaslar amortisore vurmasın diye araya bı parça lastik falan yapistirsam olmaz mı acaba
Lastik yapıştırsan da o lastik parçalanır zamanla. Ondan sonra da egzosun üstüne yapışır kalır uğraş dur temizliycem diye. Bende AR 750 öncesi klasik heybe çanta vardı; o bikaç günde amortisöre çarpa çarpa parçalandı; kaynak yaptırmanı tavsiye ederim özellikle de benim gibi çantaları ağzına kadar doldurup geziyorsan. Sanayiye gitsen 5 dakikada yaparlar.
mhmtrn adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar resim yüklemek istiyorum URL soruyor başka yolu yokmu resim yüklemenin.
Facebook'a yükle fotoları, sonra sağ tıkla url kopyala yap o url'yi de buraya at. En pratiği bu.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
15 Mayıs 2012, 14:18
walla motor harika, gıcır gıcır parlıyor maşşallah allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah.
umarım en kısa zamanda darısı başıma bende bir motor bulabilsem cok sevinecegim valla
-
15 Mayıs 2012, 19:43
Nazar değdi galiba motoruma :( daha 150 km oldu Fİ lambasının yandığını farkettim giderken hemen durdum kenarda 5 dk bekledim tekrar çalıştırdım basta yanmadı ama sonra baktım yine yanıyor hararetle ilgili olabilir mi olası problemler ne olabilir aksam tekrar calistirip bakacağım montajı düzgün yapmadıklarından şüpheleniyorum bı de devir saati falan sallanıyor aynalar gevsekti aldığımda
-
15 Mayıs 2012, 20:10
nedir bu lamba benim motorda niye yanmıyor kıskanıyorum
-
15 Mayıs 2012, 21:56
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
buda benden kareler...
-
15 Mayıs 2012, 22:24
Neresi burası çok güzel bir yermiş.
-
15 Mayıs 2012, 22:51
Sazlıbosna barajı Mustafa burası...
-
15 Mayıs 2012, 22:56
-
15 Mayıs 2012, 22:59
Daha güzel yerleri var,diyorumki güzel bir günde toplansak baraj kenarında hem benim gibi daha motorunu yeni alan arkadaşlar var tanışmış kaynaşmış oluruz.küçük bir hyocular şenliği olur..eskiler yeniler,acemiler tecrübeliler bir araya gelir güzel olur...
-
15 Mayıs 2012, 23:33
Daha güzel yerleri var,diyorumki güzel bir günde toplansak baraj kenarında hem benim gibi daha motorunu yeni alan arkadaşlar var
tanışmış kaynaşmış oluruz.küçük bir hyocular şenliği olur..eskiler yeniler,acemiler tecrübeliler bir araya gelir güzel olur...
Şu yağmurlar bi dinsin havalar biraz toparlansın olur tabi şahsen ben daha sezonu açamadım kısa mesafe gittiğim yerler hariç ne bi geziye katıldım ne kendim biryere gittim.
Armağan,Emre,Murat Maşallah konaklamalı,uzun Km'li,festivalli yani her türlü motor olaylarına daldınız tebrik ediyorum fotoğrafları bekliyoruz.
-
16 Mayıs 2012, 21:50
gencotr adlı üyeden alıntı
Emre,
Bu kez bizimle gelememiş olsan da seni bir sonraki seferde gene aramızda görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Herkese iyi forumlar.
Şüphen olmasın kardeşim...
-
16 Mayıs 2012, 22:30
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2685726
geçmiş çanakkale turumuza ait resimleri attım. Biraz geç oldu ama
-
16 Mayıs 2012, 22:36
herkese selam olsun.
siz, hyosung kullanıcılarının memnuniyet dolu mesajlarına güvenerek geçen hafta bir gv250 aldım. sürüş konusunda kendime güvensem de teknik konularda zerre kadar bilgim olmadığının ve motoru sevmenin sadece üzerine binip gitmekle sınırlı olmadığını, ilgi ve özenin had safhada olması gerektiğinin bilincindeyim. aranıza katılarak, önemli bilgiler edinmenin yanı sıra belki güzel arkadaşlıklar da kurabilirim diye ümit ediyorum.
saygılar.
Ne Güzeldir, Yollarda Olmak Şimdi!
-
16 Mayıs 2012, 22:39
Hoş geldin, umduğunu bulacağın konusununda emin olabilirsin 5 yıllık forum geçmişime dayanarak söyleyebilrim..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
16 Mayıs 2012, 22:44
teşekkür ederim
Ne Güzeldir, Yollarda Olmak Şimdi!
-
16 Mayıs 2012, 22:52
LĴØN adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim
hoş geldin aramıza, motorunda hayırlı olsun tekerin hep düz bassın, buluşmalara katılman ve tanışmak dileği ile. hayırlı olsun tekrardan.
-
16 Mayıs 2012, 22:53
Herkese merhabalar,
Ben GV250 ve GV650 arasında fena kalmış durumdayım. 650 nin heybetine iç geçirip duruyorum, ama aklım 250 al diyor. Satılık bildiğiniz GV250 var mı acaba? Gönlüm iyice 650 ye kaymadan şu işi bitireyim diyorum artık
Teşekkürler ..
-
16 Mayıs 2012, 23:12
LĴØN adlı üyeden alıntı
herkese selam olsun.
siz, hyosung kullanıcılarının memnuniyet dolu mesajlarına güvenerek geçen hafta bir gv250 aldım. sürüş konusunda kendime güvensem de teknik konularda zerre kadar bilgim olmadığının ve motoru sevmenin sadece üzerine binip gitmekle sınırlı olmadığını, ilgi ve özenin had safhada olması gerektiğinin bilincindeyim. aranıza katılarak, önemli bilgiler edinmenin yanı sıra belki güzel arkadaşlıklar da kurabilirim diye ümit ediyorum.
saygılar.
Hayırlı olsun hoş geldin gv 250 kervanına..kazasız belasız binmen dileğiyle.
-
16 Mayıs 2012, 23:17
liquefact adlı üyeden alıntı
Herkese merhabalar,
Ben GV250 ve GV650 arasında fena kalmış durumdayım. 650 nin heybetine iç geçirip duruyorum, ama aklım 250 al diyor. Satılık bildiğiniz GV250 var mı acaba? Gönlüm iyice 650 ye kaymadan şu işi bitireyim diyorum artık
Teşekkürler ..
Daha önceden motor kullandın mı? Benzine para yetiştirebilecek misin? Bir de GV 650 daha spor tarzı melez bir cruiser; GV 250 daha klasik. Hangisi daha uygun geliyorsa onu alırsın ama 650 daha çok sorun çıkarıyor diyorlar. Tercih senin ama sonuçta.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 78 kullanıcı var. (0 üye ve 78 misafir)
Bu Konudaki Etiketler