Hacı bizim bura dağın başı kayabaşı esintiliydi biraz sabah havada kapalıydı, ama öğlenden sonra ısındı biraz
herkese günaydın..yaw armağana eşlik edecek babayiğit yok mu
nasıl gidiyor bakalım görüşmeyeli diyecem ama iyi gidiyor gördüğüm kadarı ile.
olgaç abi erken değil mi hacim büyütmek için?abi karar da takdir de senin ama bence de en az bir sezon daha gv ile kal derim..
tüm arkadaşlarıma sevgilerimi saygılarımı yolluyorum..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Onumuzdeki hafta da hep yagmur gosteriyor, yok arkadas, bugun ise yarim saat dolmus bekleyip de binememenin sonucunda taksiyle gelmek zorunda kaldim, bildigin icim daraldi, 10 dakikalik yolu yarim saatte geldim, afakanlar basti. Bir yagmurluk ayarlamam lazim, yoksa sirf ise gidis gelis bile beni bitirecek, yuzum gulmuyor resmen ):
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
hayırlı olsun hocam,
masallah kazasız belasız cok yakısıklı motorun. tekerin hp düz bassın.
FI lambası rıdvanın dedıgı gıbıı kontak acık motor duruyorken yanar marsa bastıktan hemen sonra sonmesı lazım. birde 2012lerde debrıaja basmadan mars basmıyor vıteste olsun olmasın guvenlık onlemı yapmıslar.
arkadaslar bu arada yola cıkıyoruz canakkalebıgmok festıvalıne sans dıleyın
Gökhan hayırlı olsun motorun güle güle bin kazasız belasız...
Teşekkürler arkadaslar bı kaç organizasyon yaparız bu yaz umarım . Armode 750 yan çantaları da aldım monte ederken çantanın demir bağlantı aparatlarini kromaj yan sisibar bağlantıları var motor üzerinde onları söküp mü takmam gerekiyor aslında resimli bir montaj paylaşımı olsaydı çok faydalı olurdu
Hakkaten. Havalar kötü gidiyor diye unuttu mu insanlar motoru acep?
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Arkadaşlar selamlar,
forum uykuda ama bizler değiliz.
Murat
Erkan ben bu hafta sonu o kadar BIGMOK festivaline gittik çadır konaklamalı. Keşke daha kalabalık gitseydik eğlenceli sıcak bir etkinlikti. Meteorolojide haksız çıktı ne çamur nede bulut vardı sıcaktan uyuyamadık hava açık ve güzeldi. Denize sıfır çadırımızda kurduk sabahlara kadar eğlendik ertesi günde dolaşa dolaşa sorunsuzca geldik. Darısı bir sonraki gezilere diyelim resimleri üşenmezsem yarın akşam konu açarak paylaşacağım
Buradan Murat ve Erkan'a tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum sizlerle sürüş yapmak büyük keyifti.geçtiğiiz eylüde almıştım kurs + ehliyet emniyet harcı 160 +20tl kart bedeli ye halletmiştim
resimleri bekliyoruz armağan üşenme at resimleri
Ya arkadaşlar resim yüklemek istiyorum URL soruyor başka yolu yokmu resim yüklemenin.
Çantaların montajını yaptım nihayet de su kulakciga kaynak yapmadan bı çözüm bulan var mı arkadaslar amortisore vurmasın diye araya bı parça lastik falan yapistirsam olmaz mı acaba
Herkese selam Metzeller alstik almayı planlıyrum bu hafta bulabilirsem istanbulda bir kaç yeri aradım (anes,aydın vb.) gibi ama geri dönüş olmadı, stoklarda varmı bilmiyorum me77 serisinn bizim ebatlarda lastikleri var ankara dan bir arkdas almışt kullanan varsa bizim motorda memnun olan olmayan fikirlerini yazabilir mi ? Arka tekerim patlak geziyorum değiştireceiğim diye bugün lastik tamir köpüğü sıktım, biraz daha idare eder, lastiği tamir ettirmek istemiyorum direk lastikleri değiştireceiğim ...
S&T kanuni Gv 250
Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)