performansında bir sıkıntı olmadı sanırım, son süratide aynı, son sürate çıkma hızıda... ama yakıtta önce bi artış oldu. daha sonra farkettimki artışın sebebi benim sağ bileğimmiş
normalde motoru daha yüksek devirli kullanırken doyura doyura giderken, egzozu açtıktan sonra daha çok düşük devirde kullanmaya başlayıp abartılı bir şekilde egzoz sesini duymak için gaz açtığımı farkettim
bu huyumu düzeltince yakıtta normale döndü.
yani yine burdaki arkadaşlara göre biraz fazla yakıyor motorum, şehir içi 100km de 4.4litre.. motoru alalı 7 hafta oldu ama hala doğru düzgün kullanamıyorum yani abuk yerlerde gaz açıyorum hemen gaza gelip diğer motorların peşlerine takılıyorum fln. biraz daha doğru düzgün kullanırsam dahada azalır herhalde..
ses orjinal sesine göre gerçekten çok tatlı. video da pek belli olmuyor birde farkettimki video yu çekerken hava ve motor soğuktu. motor ısındığında ses biraz daha belirginleşiyor. biara çok kısa bi süre için tekrar kapatsam mı diye düşündüm ama sonra alıştım. hatta şimdi 2. susturucuyu da iptal etsem mi diye düşünüyorum
ama onun geri dönüşü olmaya bilir, ondan cesaret edemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
egzozda ilk videolardan sesi duyamayan arkadaşlar için bir video daha çekmeye çalıştım..
linki :
http://youtu.be/BDaLHoZa8kQ