Kıyaslama güzel olmuş ama GV 250 yağ artı hava soğutmalıdır; su soğutmalı değil.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Günaydindin arkadaşllar keyifler iyidir inşallah Otobus takılmaya devam bugün yağış olabilir
Günaydın. Ben de günlerdir motor tepesindeydim de servisle geldim bugün işe. Haftasonu planlarım var zaten, dinlensin düldül.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
200 lt ls2 easy yada ride alabilirsin en uygun olarak,
---------------
herkese günaydınnn (=
@necati
hayırlı olsun mu diyelim geçmiş olsun mu anlayamadım ama ilk fırsatta uygun bir gv250 ye kavuşman dileği ile
arkadaşlar gençler kendini genç hissedenler diye mesajıma başladığımda genelde neden bahsettiğimi öğrendiniz
masa üstünde 2 hava durumu sitesi ile aynı anda sürekli update bilgileri değerlendiriyorum( wunderground - accuweather) sonuçta şimdilik hava güzel güneşli gösteriyor. Ufak ufak planlar yapmaya başlayalım derim.
öncelikle kimler cumartesi çalışıyor??
Konaklamalı gezi istemeyen varmı??
Güzergah olarak teklifleriniz?? (şimdiye kadar bir Marmara turu ile Muratın dediği kuzey ege turu teklifleri geldi başka varmı?
Gelebilecek olanlar kimler??
cuamrtesi yada pazar sabah erken saat çıkışlı pazartesi yada pazar aksaşmı dönüşlü bir organizasyon yapalım derim.
C.tesi calisiyom pazar günlük gezi bna uyar
Pazar günü sınavım var.. Dua edin..
Hüseyin bey, Sınav deyince biz öğretmenler bile bir hoş oluyoruz. ya..Allah yardımcın olsun ,hayırlı olanı kazanman dualarımla..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
bu arada aklıma gelmişken bozcaada/gökceadada motorcular için güzel yerler var diye duymuştum. Aklımızın bir köşesinde olsunlar derim.
Ben de Cumartesi-Pazar-Pazartesi için muhtemel rotamı ekleyeyim.
Arkdaşlar bu rota guzel benim hoşuma gitti ama bende büyük ihtimal katılamıyacağım..
yol içinde balıkesir - çanakkale arasına dikkat edin motoru ilk aldığımda geçtim, hem bazı yerlerinde çalışma var ayvacıktan sonrası ezine inişili çıkışlı virajlı çanakkaleye kadar ama gözünüzü korkutmayın ben sıfır tecrübe ile geçmiştim )
S&T kanuni Gv 250
Mithat Hocam, teşekkür ederim, Allah razı olsun..
Sağol kaptan
Teşekkür ederim
Gezi yapacak olanlara da şimdiden iyi gezmeler diyorum. Aman dikkatli gidip gelin. Gerçi bugün NTV İstanbul fırtınaya teslim oldu diyordu ama belki haftasonu hava güzel olur.
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)