Herkese tünaydın;
Korkunç kötü bir perşembe günü ve inanılmaz yoğun bir haftasonu geçirdim.
Eren (rnks) ben yakın sayılırım sana ama yazdıklarını daha yeni okudum istersen önümüzdeki haftasonu gezeriz.
Çanta ile ilgili yazışmalar olmuş bende bu haftasonu çantalarımı yenilemek zorunda kaldım
Gelelim perşembe günüme;
Sabah 7:30 da kalkacağıma alarmı ertele tuşu yerine kapata bastığım için 8:30 da kalkabildim. Acele giyindim çıktım falan derken sağından geçtiğim bir halk otobüsünün(normalde hiç yapmam korkarım) kapısından boşalan insanlardan birini az daha eziyordum, ayaklarına vurdum ön lastikle
akşam çıkışta lastiğimin patladığını fark ettim, benzinimde bitmişti çektim shell e adam tam doldurmaya başlıcaktı ki cüzdanımı iş yerinde unuttuğumu anladım
adam acıdı halime 10 liralık benzin attıda lastiği şişirip yola çıktım, ablamlara gittim. Yemek ye sohbet falan dedim ben eve gidiyim, 15-20 dk yoldan sonra evdeyim ve aklıma evin anahtarlarının cüzdanımda olduğu geldi
mecbur geri döndüm anahtar aldım yola çıkarken beton saksıya sağ çantayı vurdum paramparça oldu
o sinirle yola çıktım gene ve yolda 2 taksici beni altına alıyordu bariz 2 kere ölümden döndüm
eve gidip şükür namazı kıldım