iyi akşamlar.fatih ilçesinde kocamustafapaşa/cerrahpaşa semtine yakın olan kimse var mı ? biraz sürüş yardımı, biraz sohbet yapsak ?
iyi akşamlar.fatih ilçesinde kocamustafapaşa/cerrahpaşa semtine yakın olan kimse var mı ? biraz sürüş yardımı, biraz sohbet yapsak ?
Ön cam sevmiyorum pek, sisi barla aynaları alabilsem bana yetecek. Sol çanta dipten civataya takılmış, alt tarafı parçalandı yeni çanta almam gerekiyor maalesef. Çok kullanılan bir çanta vardı, şu linkteki ürün müydü acaba o?
http://www.feyizoglu.com/Armode-AR-9...a_45500.html#0
Heybe konusunda pek şansım tutmuyor bir türlü. Bu sefer düzgün çoğunluğun kullandığı çantayı alayım da rahata ereyim yeter. Motor da güzel oldu hakikaten; motoru da pek bir çıkartabilen yok, herkes merak ediyor aksesuarlar da biraz biraz olunca. 250lik makine diyince pek fazla inanan yok bir de; şaşırıyor insanlar. Güzel makine GV 250.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
rnks hayırlı olsun güle güle kazasız bin.ne kadara aldın motorunu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
kask tavsiyesi istemiştim ama kimse cevap vermedi..
@mhmtrn özel msj atmıştım.msjlarına bak istersen.
@mhmtrn, kask olarak LS2, Lazer ve Nolan kullanan arkadaşlar var bildiğim kadarıyla. Şahsen Lazer Granville modelini önerebilirim. Sharp çarpışma testlerinden 4 yıldız alan ve nispeten alınabilir seviyede bir kask. Nolan N90 da çok güzel, sanırım Lazer'dan daha az ses alıyor ama fiyatı ona göre biraz daha fazla. LS2 için çarpışma testi durumu nedir bilmiyorum ama fiyatı Lazer'lara yakın. Bunun dışında Caberg Grip diye bir model var, şekil çok garip, böyle Star Wars filmi karakterlerine benziyorsun takınca ama Sharp'tan 5 yıldız almış, fiyatı da fena sayılmaz. Ama ben bulamamıştım sanki onu aradığımda.
Motosiklette görünürlük önemli bir unsun bence sis farının en etkin özelliği görünürlülüğü arttırması. En önemli dezavantajı ise aküye çok yük bindirmesi. Ben bir ara ciddi şekilde hangisini taksam diye araştırsam da sonradan vazgeçtim. Onun yerine bizdeki ampüllerden çok daha iyi ışık veren bir ampül taktım motora.
Hocam ben birkaç kez forumdan arkadaşlarla ortak ürün getirtip ptt kargoyla dağıttım. Alacağınız büyük malzemenin yanında bol miktarda hava ve yağ filtresi isterseniz çok ucuza geliyor ancak kota meselesine dikkat etmek lazım. Ancak yalnız bir tane yağ filtresi için koreden sipariş vermeye gerek yok tabi.
Hocam sizinle olan dostluğumuz pek fazla yazışamasak da her zaman devam eder. Yeni evinizde mutlu mesut yaşamanızı dilerim. Yeni motor olarak ne düşünüyorsunuz? Enduroları benim hanım sevmiyor çapırcı oldu başıma, benim de kafam çok karışık yeni motor hususunda. Ancak bu sezon gv ye devam galiba.
Forumdaki arkadaşların yoğun olarak kullandıkları çanta bu ya da püskülsüz modeli:
http://www.feyizoglu.com/Armode-AR-6...a_45517.html#0
Bu çantayı alırsanız çanta aparatını kesinlikle modifiye etmeniz gerekiyor. Yoksa çanta süspansiyona sürtüyor. Ayrıca çanta demirinin çantaya temas eden kısmına başka bir demir kaynak yaptırarak genişletilmesi gerekiyor. Böylece çantayı süspansiyondan daha rahat uzaklatırabiliyorsunuz ve daha sağlam oluyor. Çantayı alırsanız söylemek istediklerimi daha rahat anlarsınız.
Hepinizi selamlıyorum.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
AR 750 siparişi verdim; http://www.feyizoglu.com/AR-750-Deri-canta_45518.html#0 pazartesi salı gibi almış olurum, modifiye konusunu da anladım sanırım. Çünkü benim önceki çanta soldan süspansiyonun bir civata çıkıntısı var, alt taraftan oraya takılmış; ondan sonra çantanın alt tarafı paramparça. Çantanın uyması için mi modifiye etmek gerekiyor? Neler yapmak gerek detaylı anlatabilirseniz sevinirim. Sanayinin yolu gözüktü sanırım bana.
Merhaba İlker, gerçekten baya oldu sen görünmeyeli. Evi taşımışsın, geçmiş olsun. Ev taşımak kadar nefret ettiğim şey azdır. Eşyaları kolilemek bir dert, o kolileri açıp tekrar yerleştirmek bambaşka bir dert. Gerçekten tam bir karmaşa. Giderler için lastik tıpalar var, gider hortumlarını içine sıkıştırdığın. Ev yeniyse çoğu evde olmayabiliyor, onlardan alıp takman gerekebilir, zaten takmazsan zaman içinde koku da yapar.
E artık evi de taşımışsın, sıra motora geldi
Teşekkür ederim Hakan. Ayak pegi olarak şunları almayı planlıyorum. Yanında bir tane hava filtresi, bir tane yağ filtresi, bir tane de debriyaj teli ile toplam 172 lira yapıyor. 75 Euro yaklaşık olarak 176 lira yapıyor. Kota problemi yok gibi. Ama bu kadar malzeme için 100 lira gibi bir kargo ücreti var. Bu bana biraz fazla geliyor açıkçası. Fazladan bir set daha ayak pegi alıyormuşum gibi. Bakalım ebay'den filan bulabilirsem daha uygun kargo maliyetiyle, oradan da düşünebilirim. Torbalıda da orijinal hyosung parçası getirip satan bir yer varmış. Onları da arayıp sormak lazım tabi.
kuralkan.net 'de satılıyor oradan neden almıyorsunuz orası da mı pahalı.Bilmediğim için soruyorum.
Daha ucuza bulman oldukça zor; o peglerin aynısı ebayde 100-110 dolar civarına gidiyor shipping hariç. Ayrıca ufak bir uyarı peg alacaksan topuk vites pedalı almanda da fayda var; http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=353 çünkü botla o olmadan ön vites pedalının altına girilmiyor, düz ayakkabılarla o kadar sorun yok da problem olabilir. Aksesuarları satan yer hyosungsource asıl dünya çapında; daha ucuza gelmesi biraz zor; belki torbalıdaki toptan getiriyorsa biraz ucuza gelebilir; fiyat alınca bana da haber ver lütfen.
Kuralkan.net'e de baktım da orda yedek parça var ama aksesuar göremedim, bildiğim kadarıyla hyosung aksesuarı getirmiyor kuralkan. Yanlış biliyor da olabilirim.
Internet explorerdan bakabilirsin ona.
BAHRİ DEMİRCİ
175.SOKAK NO:17/A CAMDİBİ
BORNOVA - IZMIR
02324356801
motorcubahri@hotmail.com
MEHMET YALÇIN-YALÇIN TİCARET
ATATÜRK MAH. 377 SOK. NO:39
ALIAGA - IZMIR
02326164249
yalcin.ticaret@hotmail.com
ÖZGÜL MOTOR SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
526 SOK. NO:14 YAĞHANELER
KONAK - IZMIR
02322566831
ozgulmotor@hotmail.com
SABRİ USTA VE OĞULLARI MEHMET VE LEVENT KÖKLÜORTAKLIĞI
K. SANAYİ SİTESİ E BLOK NO:11
URLA - IZMIR
02327544314
sabri_ustaveogullari@hotmail.com
Bir de benim 1000 km bakımı geldi; bu servislerden randevu almak gerekiyor mu yoksa doğrudan gidip hobaa ben geldim bakıma desek olur mu?
Arkadaşlar herkese iyi pazarlar aşağıdaki ilanı değerlendirebilirseniz çok sevinirim.Teşekkür ederim.(fiyat dahil)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81395991/detay
Çok sağol Murat. Linux kullanıyorum, IE yok. Firefox ve chromium ile denedim ikisinde de resim açılmıyor. Bu da st-kanuni sitesinin ayıbı yani. Eğer yoğun bir yer ise muhtemelen randevu al diyebilirler ama direk gitsen bugün git yarın gel diyeceklerini sanmıyorum. Yine de bi aramakta fayda var.
@blackpeace, 2007 model 6400km'de bana biraz garip geldi ama eğer ilk sahibiyse ve cidden az kullandıysa dediği gibi, ki ankarada kışın buna binebileceğini hiç sanmıyorum, olabilir. 6400 km gidip de lastiklerin sakalları hala nasıl durmuş, onu anlamadım cidden. Servisine göstermek lazım tabi ki. Bir de hiç solundan görünen fotoğrafını koymamış motorun. Şekil olarak çok bi yorum yapamıyorum. Fiyat konusunda, alet eğer söylenildiği gibi temiz ise 5500-6000 arası alınabilir gibi. Koruma demirinden dolayı biraz fiyat kırdırabilirsin.
16:00 kirac hareketle adapazar yolcusuyum. aksama donecegim, gezmek isteyenleri beklerim.
Çanta bizim motorlara cuk oturuyor onda problem yok fakat, söylediğiniz gibi çantanın alt tarafı süspansiyona çarpıp parçalanıyor. Bunu engellemek için kare bir demiri çanta aparatının çantaya temas edecek kısmına kaynatmanız ve o kısmı biraz dışarı doğru eğerek çantayı süspansiyondan uzaklaştırmanız gerekiyor. Öyle çok para da vermeyin bu işe 5 liraya hallederler kolay bişey.
Ben aynı ayak pegini kullanıyorum özellikle uzun yolda ( ben zaten motoru hep uzun yolda kullanıyorum) çok çok iyi. Bence katlanmaması dezavantaj. Onun dışında süper. Araştırmak lazım tabi fakat ben daha ucuzuna rastlamadım. Ancak Mr Lee'ye daha ucuz ama daha uzun sürede gelen bir kargo kullanabilir mi diye soracağım. ebay dakilerin yaptığı gibi bir ayda gelenlerden falan gönderse daha ucuz olur mu ki? Bir ara sorar burada sonucu paylaşırım.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)