Rıdvan senin bi akü şarj aletin vardı, geçmiş sayfalarda söylediydin de aramak zor geldi, onun linki filan var mı. Lazım olacak arada bir. Bulundurmak lazım.
Benim kullandığım şu; http://urun.gittigidiyor.com/elektro...ihazi-55480543
Arkadaşlar neyse oldu şimdi marş olayı. Eski teknoloji daha iyi aslında da rodajı kendim yapmak istiyorum işte.
Koruma demiri monte oldu, depo kılıfını da aldım düz siyah daha şık oldu bence yazılısına göre. Fotoğraf koyarım yakında, tavsiye edebilirim. Biraz daha iyi olabilirmiş ama 40 liraya gayet güzel.
Beyler aldım motoru bugün.İlk denemelerimi de yaptım.Rıdvan ve Emre'ye sizlerin önünde bir kez daha teşekkür etmek isterim.
ben bu cihazı kullanıyorum, gayet memnunum:
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...ZI-pmu196.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
bana teşekkür yok mu.
Herkese selamlar iyi akşamlar,
Forumda bende yeni sayılırım geçen sene bu zamanlar gene böyle hareketlimiydi merak ettim, maşallah, alanlar satanalar :( koruma demiri aksesuar falan derken forum coşmuş. Alanlara hayırlı olsun Eren özellikle teşekkür yazmışsın, önemli değil arkadaşım, güle güle kullan inş ilk gezimize katılırsın. Bu arada bir 23 nisan olayı var gece kalmalı bişiler yapalım diyorsunuz, yapalım yapalımda inş hava yağışlı olmaz yoksa biliyorsunuz hertürlü yola girilir hertürlü yerden geçilir Bu haftasonuda bişiler yapabiliriz tabi yağmassa gene
tamamdir armagan, teliften en buyuk payi sen aliyorsun
ya valla bi anlik gaz, maxi scooter icimde kalmasin diye deniyicem bi, ama baskilar da her an yildirabilir, "napiyon la skutirci" diye takiliyo herkes "napiyon la keraneci" der gibi
ayrilmak da dedigin gibi kolay degil cidden, cok memnunum zaten gv250'den, motordan inip eve gelmek istemiyorum, bi saattir bos bos dolasiyodum motorla
gezi falan da olacaksa onceden kararlastiralim, ben bu aralar hafta sonlari da calisiyor olacagim, ona gore ayarlamaya calisirim kendimi.
Önemli değil. Hayırlı olsun tekrar.
Sana yok, hatta senin motorun bile yok, ne arıyon sen motosiklet forumunda.
23 Nisan'da hava;
%29 ihtimalle yağışlı, %25 ihtimalle bulutlu/parçalı bulutlu, %46 ihtimalle güneşli/az bulutlu olacak. Sıcaklık da %79 ihtimalle 14-18 celcius derece aralığında olacak. Bu hesaplamalar 1996-2011 yıllarında 23 Nisan'da ölçülen değerlerin ortalaması alınarak yapılmıştır.
Olaya bilimsel yaklaşayım dedim.
Napıyon la skutırcı. Benzetme süper olmuş.
2010 model GV 250 mi satıyorum
800 kmde
ilgilenenler burdan ulaşsın
a helicopter pilot, motorcycle adventurer, sailing boat captain, photographer
Yok, benim ki istatistikçilik değil, hazır konup süsleyip sunma.
Cumartesi/Pazar öğle yemeğini hangi şehirde yiyoruz.
Aslında bu hafta gezi değil de cafe motorculuğu yapıp bir yerlerde muhabbet etme niyetindeyim. Benimle aynı fikirde olan varsa semt/mekan önerisinde bulunsun.
Eren duymasın da, Motoru sattıktan sonra biraz da pişman olmadım değil hani. Zormuş insanın ilk motosikletinden ayrılması, hele ki severek kullandığı bi motosikletse. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
Anlattığım gibi çok alakasız saatlerde çalışıyorum ben, bi de o tarafa hiç yolum düşmüyor doğrusu.
ama olur ya, ben yeni motosikletimi aldıktan sonra belki bir iki gezide karşılaşırız. İnşallah motorunu benim kadar sever, kazasız belasız kullanır, hayrını görürsün.
selam arkadaslar keske ben d ehliyeti kapsam da sonrasinda da motoruma kavussam da yolculuklariniza istirak edebilsem...
yavas yavas gv 250me de yaklasiym istiyorum...
merhaba bozzy acaba ilan ya da motorla ilgili baska bilgi alabilecegimiz biryer var mi...
kazasi ya da baska bi durumlari var mi onlari ogrenebilirsek sevinirim
Benim hiç motor tepesinden inesim gelmiyor, normal bişey mi böyle olması? MCTyle böyle değildi, GV 250'yle enteresan bir bağ oluştu aramda.
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)