Saat 14:00 da maksat motorun aküsü şarj olsun diye çıkayım yakınlarda biraz dolaşayım olmadı sahil yolunda biraz turlarım apachilik yaparım diye yola koyuldum önce. Yolda ne olduysa artık kendimi önce herekede sonra izmitte sonra kandırada ardından ağvada ve son olarak şilede balık yerken buldum. Eve dönüp motoru park ettiğimde saat 20:30 civarıydı ve motorun km saatine bakınca 260 km yol yaptığımı gördüm.
no one lives forever...
Hasan abi dolanmak için bu tarafları tercih edersen birlikte dolanabiliriz.
İzmit' e kadar E-5 te hafriyat kamyonları, beton mikserleri, şehirler arası otombüs bilumum minübüslerle yolda köşe kapmaca oynadıktan sonra Kandıra yoluna çıkınca yol keyif vermeye başlıyor. Kandıra' dan sonrası ise kesinlikle anlatılmaz yaşanır. Ağva Şile yolunu da Şuayipli İmrenli sahil yolu istikametinden gökyüzünde beliren siyah bulutlardan ötürü ıslanma korkusuyla nasıl geçtiğimi bilmiyorum. Neyse ki Şile' ye inince bulutlar yerini gene güneşe bıraktı da ıslanmaktan kurtuldum. Cep telefonumla bir kaç foto çektim. Her ne kadar senin fotolarının yerini tutamasa da burada paylaşırım.
no one lives forever...
Bu güne dair kareler.
Gün sonunda ortaya çıkan plansız güzergah.
By gencotr at 2012-03-31
Saat 14:00 Yola çıkmaya hazırız.
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
Hereke
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
Kandıra Aytemiz Petrol ilk ve son kez alınan rezil benzin.
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
Kandıra - Ağva yolu
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
Ağva
By gencotr at 2012-03-31
Şile
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
By gencotr at 2012-03-31
Dönüş Yolu
By gencotr at 2012-03-31
Saat 20:30 6 saat 30 dakika ve 260 km yolun ardından.
By gencotr at 2012-03-31
no one lives forever...
@gencotr, gezi süper olmuş, fotoğraflar çok güzel. Bu arada kaskın, almayı planladığım iki kasktan biri. Çarpışma testlerinde 5 yıldızı var bildiğim kadarıyla. Allah sağlamlığına gereksinim duyurmasın hiçbir zaman.
Rıdvan, önceden fotoğrafçılıkla uğraşıyor muydun bilmiyorum ama cidden çok başarılı fotoğraflar çekiyorsun. Fotokritik benzeri sitelerde portfolyon varsa incelemek isterim doğrusu..
Allah muhabbetinizi artırsın.
Salı günü motor alıyorum bir aksilik olmazsa.Bu işin incelikleri nelerdir.Prosedürleri, para ne zmn verilir, motorun borcu var mıdır gibi.İlk kez bu tarz bi alış veriş yapacağım.
Bu arada motoru salı günü alacağım.Gündüz vakti müsait olan varsa istanbul avrupa yakasında (fatih civarında) bakabilecek olan varsa çok makbule geçer.
Motosiklete gider bakarsın , daha sonra bir usraya gösterirsin.
Usta tamam dedikten sonra fiyatta anlaşırsınız.
Notere gidip alım-satım işlerini gerçekleştirme esnasında imza atarken
sağ elinle parayı verirsin sol elinle anahtarı alırsın o kadar
Eğer motosikleti hemen alamıyorsan , 100-200 lira kapora bırakırsın , daha sonra anlaştığınız tarihte noter satışını gerçekleştirirsiniz ;)
Ek olarak, zaten eğer motorun borcu harcı varsa noterde çıkıyor. Borçları ödenmeden de noter satışı yapılamıyor. Dolayısıyla o konuda endişe etmene gerek yok.
Şimdiden hayırlı olsun diyelim..
arkadaşlar hyosung gv 250 alacağım daha bulamadım doğru düzdün bir şey.Yanında yöresinde satılık gv 250 olan varsa bi iletişelim lütfen
rnks hayırlı olur inşallah..ne kadara anlaştın modeli ne kilometre nasıl..
[QUOTE=Slayerrr;2630725]Bugün o kadar Kız kulesi fotoğrafı çektim, her ne kadar konuyla alakasız olsa da bir tane de buraya koyayım, değişiklik olsun
Çektiğin fotoğraflar şahane. Özellikle o panoramik olanına bayıldım. Hangisini arka plan görüntüm yapsam diye kararsızlık yaşıyorum ama o vapurlu kız kulesini tercih edeceğim sanırım
Birgün fırsatımız olurda birlikte sürer daha keyifli geziler yaparız umarım. Kaskı almadan önce bende baya bir araştırarak aldım. Bundan önceki kaskım LS2 FF369 idi. Başkaca kask kullanmadım ama çarpışma testlerinde 5 yıldız aldığı söylense de bir Nolan N90 kadar kaliteli gelmedi bana. Ön camı çok buğu yapıyor. Giderken bir sorun yok ama durduğunuzda hemen kaskın ön camını aralamanız gerek yoksa görüşü kaybediyorsunuz. Buğu önleyen cam var dediler ama şu ana kadar almaya gerek duymadım. Çene açılır olduğundan haliyle yolda biraz rüzgar sesi alıyor. Genel olarak tatmin edici fiyatına nazaran iyi bir kask diyebilirim.
Mustafa artık seni de gezilerde aramızda görmek istiyoruz.
no one lives forever...
selam cilgin motorcular,
motosikletimi satmaya karar verdim, ilani koydum sahibinden'e, onaylanmasini bekliyorum.
bir sure maxi scooter kullanmak istiyorum, sym gts 250i evo almayi dusunuyorum. sonrasinda cruiser'a daha buyuk bi makina ile geri donus yaparim artik.
dislamayacaksaniz gezilere gelirim gene
@murat fotograflar guzelmis, tatilini en guzel sekilde degerlendiriyosun valla
bir de senin kaskini cok begendim de, burun kisminda kaskin biraz yukari kalkip inmesi gorus acisini azaltmiyor mu?
bu arada sahibinden.com'a verdigim ilanda bi kisminiz konu mankeni olarak yer aliyorsunuz, mahsuru varsa kaldirabilirim o fotograflari
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)