Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Mart 2012, 16:19
st_wolkan adlı üyeden alıntı
murat bey koruma demiriniz yarın elinizde olur güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
siz kagıthanedeki yersiniz demi benim koruma demiri yamuldu düzetebiliyormusunuz?
Reklamlar
-
29 Mart 2012, 16:23
cancalskan adlı üyeden alıntı
siz kagıthanedeki yersiniz demi benim koruma demiri yamuldu düzetebiliyormusunuz?
bari koruma demirine nikelaj kaplama yapabiliyormusunuz onuda yazıverin tabi bide fiyat
-
29 Mart 2012, 17:33
arkadaşlar CBF 600 almak için Hyosung GV250'mi satmaya karar verdim. şurada ilan mevcut:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0097394/detay/
-
29 Mart 2012, 17:43
queequeg adlı üyeden alıntı
"pazarlıklı 5250, pazarlıksız 5000 liradır. "
bu nasıl bir cümledir ya
-
29 Mart 2012, 18:13
Benimki direk 5000
-
29 Mart 2012, 19:11
cancalskan adlı üyeden alıntı
evet biz o bahsettiğin yeriz.buyrun gelin koruma demirinizin durumuna bakalım elimizden geleni yapmaya çalışırız.
-
29 Mart 2012, 19:16
TwisTeD adlı üyeden alıntı
"pazarlıklı 5250, pazarlıksız 5000 liradır. "
bu nasıl bir cümledir ya
ahah ya, bir aydır falan fotoğraf ekipmanlarımı satmaya çalışıyorum sahibinden.com'da. açıklamalarda fiyat sondur yazsa bile, komik komik rakamlar vererek pazarlık yapmaya çalışıyorlar. bu sefer peşin peşin yazayım da, pazarlık yapmak isteyen 5250'den başlasın dedim. :D
çünkü galiba, bazıları alma amacı olmasa dahi pazarlık yapmak için giriyor sahibinden.com'a. başka açıklaması yok
-
29 Mart 2012, 19:19
bari koruma demirine nikelaj kaplama yapabiliyormusunuz onuda yazıverin tabi bide fiyat
maalesef nikelaj işleri yapmıyoruz.sadece paslanmaz üzerine çalışıyoruz.
-
29 Mart 2012, 21:19
Selamlar millet nabersiniz
iyi olduğunuz kesin , baksanıza paso gezmeler ohh mis bizde çalışalım paso
alibeyköyün neresindesin kardeş sen ?
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
st_wolkan adlı üyeden alıntı
evet biz o bahsettiğin yeriz.
normal standartın dışında yapabiliyor musunuz peki ? yani bizim istediğimiz şekilde..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
29 Mart 2012, 21:45
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
alibeyköyün neresindesin kardeş sen ?
Ne oldu Uğur, motorun tek başına sıkılıyor diye yanına bir arkadaş mı alacaksın?
-
29 Mart 2012, 21:48
myhammer adlı üyeden alıntı
O günden sora bi salı günü bindim motora .
Motoru çıkarabilirsem birde bugun binecem motorun arkasında arac var yokuşta park halinde önde gitmeye yer yok alan dar aksion beni beklio
Aksiyon bizim işimiz nede olsa çılgın motorcu değilmiyiz. Bu günde ayrı bir güzeldi. Kafile kalabalık olduğu için arabayla çıktım dışarı. Dört teker insanın bedeninden başka bir şey taşımıyor gerçekten.
Abi ne yaptınız ya cmts gezi bitti bütün pazar gene gezdim, işe de motorla gidip geliyorum, ne kadar canınız tatlıymış
Bu haftasonu eğitimdeyim, haftaya çanakkale banada uyar hatta muratın 1000km planına şehirleri duymadan benden ok yaz murat +1
Stabilize yolda önden sürdün tabi zıpkın gibi olacaksın ne olduysa armağanla bana oldu en arkadan tüm tozu yuttuk. Birde Rıdvan var tabi onun durumu ayrı 22-23 Nisanda Çanakkaleyi de kapsayan bir ring düşünüyorum. Detayları konuşuruz tartışır netleştiririz.
wallaby adlı üyeden alıntı
bende aynıyım hasta desem hasta değil bir garip bahar çarptı demekki bizi.
23 nisandaki gezi için benide yaz şehir önemli değil keyifli olur
+1
[COLOR="Silver"]
Baharın çarpmadığı mı var armağan. Herkesin başında bir kavak yelleri bu aralar. Seni söylemeden yazdım listeye. Senle sürmek büyük keyif.
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Gereği düşünüldü,
23 Nisan 2012 tarihine kadar gezi planı yapılmaması, gezi, gezmek, seyahat gibi kelimeler kullanılmaması ve hafta sonları motorları temizleme parlatma işlemlerinin yapılmasına
karar verilmiştir.
Malum bölgeyi halka arz edemem diyorsun yani.
Karar böylece zabıtlara geçirmişte oldu Motoru bügün yıkadım parlattım. Bursa yolundaki tarım ilaçları motorun heryerine bulaşmış resmen. Zarzor çıkarttım. Ama bir bakıma iyide oldu bu sene börtü böcek motora yaklaşamaz.
-
29 Mart 2012, 22:51
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Ne oldu Uğur, motorun tek başına sıkılıyor diye yanına bir arkadaş mı alacaksın?
yoo önceden oralarda oturuyordum da merak ettim o yüzden arkadaşta neresinde oturuyor diye :D
-
29 Mart 2012, 23:09
yoo
önceden oralarda oturuyordum da merak ettim o yüzden arkadaşta neresinde oturuyor diye :D
fidanlığa yakın oturuyorum kardeş.
-
30 Mart 2012, 00:12
fidanlığa yakın oturuyorum kardeş.
çocukluğum; araphan ve daha sonra da yeşilpınarda geçti benimde teyzemler cengiz topelde oturuyor, bu ülker sitelerinde..geçen gün geldim oraya..
-
30 Mart 2012, 00:28
çocukluğum; araphan ve daha sonra da yeşilpınarda geçti benimde
teyzemler cengiz topelde oturuyor, bu ülker sitelerinde..geçen gün geldim oraya..
ben daha çok yakın zamanda taşındım, etrafı hiç bilmiyorum. motosikleti satıyorum ama, tarif soranlara anlatamıyorum adresi :D
-
30 Mart 2012, 11:17
Selamlar millet nabersiniz
iyi olduğunuz kesin , baksanıza paso gezmeler ohh mis
bizde çalışalım paso
Uğur neredesin ya, nerelerdesin napıyorsun bu adamlar seni haftad akaç saat çalıştırıyor, motorunu temizlemeye fırsatın oluyor mu
Günaydın ey ahali
-
30 Mart 2012, 11:38
bu adamlar seni haftad akaç saat çalıştırıyor, motorunu temizlemeye fırsatın oluyor mu
Uğur'a yarın kıyamet kopacak desen yine motoru temizler merak etme.
-
30 Mart 2012, 13:53
akerfeldt adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar...
araniza katilmaya geldim...
ehliyeti kapicam 14 nisan ve 13 mayis sinavlarindan sonra...
e sonrasinda d haziran basinda motor almayi planliorum...
ama soyle bi sorunum var...gv 250 almak istiorum ancak tamir bakim ve yedek parcalarla ilgili 2009 tarihliler dahil forumda genel olarak bi negatif geri bildirim sozkonusu...e burda onca kullanicisi varken mevcut durum nedir nasildir onu ogrenmek icin sizden yardim istiycem... cunku eski hyosung mu yoksa st kanuni mi alsam bilemedim... eski hyo alsam st kanjni onun yedek parcalariyla ilgili biz bakmioruz ki filan sozleriyle karsilasir miyim... henuz motorum yok ancak bicok servisi ve st kanuniyi aradigimda her parca var merak etmeyin tadinda laflar duyuyorum... o yuzden endiseliyim biraz... bilgi verebilirseniz sevinirim...
Arkadaşlar iyi günler.
719. sayfada bi arkadaşımız da sormuş, sanırım gözden kaçtı cevabını ben de merak ediyorum, 2009 öncesi ve sonrası arasında bildiğim kadarıyla sadece enjeksiyon, ufak makyajlar ve tek egzos farkı var. Fiyatlar arasında pek fark yok sizin öneriniz ne olur, yeni ve enjeksiyonlu olan mı yoksa eski model mi? Kıyaslayıp birşeyler yazma imkanı olan varsa çok makbule geçer, şimdiden teşekkürler.
-
30 Mart 2012, 15:47
"enjeksiyon = yakıt tasarrufu + tork = acceleration (ivme/hızlanma)
karbütatör = zengin karışım + daha fazla yakıt + daha fazla hp = top speed (son hız)" diye özet geçmiş bir arkadaş. ayrıntılı okumak istersen şuraya bakabilirsin:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...urator-mu.html
-
30 Mart 2012, 16:14
"enjeksiyon = yakıt tasarrufu + tork = acceleration (ivme/hızlanma)
karbütatör = zengin karışım + daha fazla yakıt + daha fazla hp = top speed (son hız)" diye özet geçmiş bir arkadaş. ayrıntılı okumak istersen şuraya bakabilirsin:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...urator-mu.html
Gv250'de karbüratör ve enjeksiyon için geçerli olan;
Aynı güç, aynı tork, aynı yakıt, farkı egzoz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler