Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Mart 2012, 23:41
Reklamlar
-
27 Mart 2012, 23:59
Resimler dehşet güzel eline koluna sağlık profum ridvanim
-
28 Mart 2012, 00:04
-
28 Mart 2012, 00:04
Sondan 3. Resim en beğendiğim oldu..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
28 Mart 2012, 00:25
myhammer adlı üyeden alıntı
Resimler dehşet güzel eline koluna sağlık profum ridvanim
gencotr adlı üyeden alıntı
Rıdvan resimler harika.
Yaban kazı kompozisyonu için baya uğraştın sonuç muhteşem. Sana boşuna art director ümüz demedik.
Deklanşörüne objektifine sağlık
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Sondan 3. Resim en beğendiğim oldu..
vesselam..
Teşekkürler. Fotoğrafların devamı Facebook'ta. Buraya çok kalabalık yapar diye yüklemiyorum. sadece seçtiğim Facebook'a yüklediklerimi bile yüklesem 91 tane fotoğraf oluyor.
Sondan 3. fotoğrafın daha güzelini çekecektim ama nasılsa geri dönecez dediğim bir yerdeydi ve kimse oradan dönmek istemedi. Bu da fena olmadı ama.
-
28 Mart 2012, 01:48
fotograflar cok iyi cidden, lensine saglik ridvan
ccc ridvan reyiz ccc
-
28 Mart 2012, 12:43
GV 250'me depo kılıfı yaptırıyorum; bakalım nasıl olacak. 40 lira bişey de yapan şirket birebir bunlarla ilgileniyor. Hayırlısı.
-
28 Mart 2012, 13:11
lycantrophic adlı üyeden alıntı
GV 250'me depo kılıfı yaptırıyorum; bakalım nasıl olacak.
40 lira bişey de yapan şirket birebir bunlarla ilgileniyor. Hayırlısı.
kalite olursa bizde yaptırırız sen test et önce
-
28 Mart 2012, 13:12
lycantrophic adlı üyeden alıntı
GV 250'me depo kılıfı yaptırıyorum; bakalım nasıl olacak.
40 lira bişey de yapan şirket birebir bunlarla ilgileniyor. Hayırlısı.
kalite olursa bizde yaptırırız sen test et önce
Hazır yapılmışı, test edilmişi var. Emre daha yeni yaptırdı, aynı fiyata. Forumda fotoğrafları mevcut.
-
28 Mart 2012, 13:40
buda baska bir gazeteden
-
28 Mart 2012, 13:50
Rıdvan harikasın,
objektifine sağlık resimler bomba olmuş
-
28 Mart 2012, 14:13
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Hazır yapılmışı, test edilmişi var. Emre daha yeni yaptırdı, aynı fiyata. Forumda fotoğrafları mevcut.
Ben onu görmüştüm de başka bir yerlerden arayıp bulup yine aynı yere sipariş vermişim. Yazı istemiyorum 40 lira için uygun bir ürün bence. Şu alt kısmı hariç gayet iyi sayılır.
-
28 Mart 2012, 14:17
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Forum hareketlendi yine..Ben tuvturk muayeneden geçtim ..farlardan kısa ve uzunda az kusurla..sigortayı 28 tl ye anadolu sigortaya yaptırdım,muayeneyede 77 tl bayıldık.haftayada bahar bakımı için ustaya görüneceğiz..
Benim arka silindir belirgin biçimde yağ kaçırıyor geçen bakımda usta vidaları silindirin dışından sıkmıştı ama, sanırım conta yada iç videlarda bir sorun var..
Bakalım bakımda ne olacak..
bahr demek gezmek ve mutluluk demek herkese sevgi ve muhabbetler..
vesselam..
Hocam 28 liraya nasıl sigorta yaptırdınız. Ben aldığımda 45 liraydı sigorta. İstanbulda daha da pahalıdır diye düşünüyordum. Çok şaşırdım ya.
Slayerrr adlı üyeden alıntı
SŞu tozlanmadığını söyleyen arkadaş önden gidiyordu.
serdarsom adlı üyeden alıntı
Stop etmedeki problem yan ayak müşürü değil de kaldırıma çıkan acemi motorcunun ayak açıkken ısrarla vitese atmasıymış
Hatta aynı sorunu motorun yanına indiğimde yine tekrarlamıştım. Ayak açık olunca da tabi stop ediyormuş
Ama debriyaja bastığım halde çalışmama sorunu devam ediyor. İşte onun sebebi ayak müşürü olabilir
Bildiğim kadarıyla debriyaj kolunun önünde müşür kablosu var. Onun iç kısmında küçük bir anahtar var. Debriyajı sıkınca anahtar kapanıp devreyi tamamlıyor motor vitesteyken. Eğer bu kablo yuvasından biraz dışarı doğru çıktıysa, debriyajı sıkınca içerideki anahtar tam olarak kapanmıyor. Bende de oluyor bazen. Elimle bunu içeri doğru ittiğimde düzeliyor.
Abi Allah kolaylık versin, bu kadar erken bir saatte işyerinde oluyorsan kim bilir kaçta kalkıyorsun. İşkence bu yahu
erro adlı üyeden alıntı
Yahu amma güldüm be. Çılgın motorcular.. Muhteşem olmuş ya.. Adamlar size "alien" muamelesi yapmışlar resmen
wallaby adlı üyeden alıntı
Rıdvan
harikasın,
objektifine sağlık
resimler bomba olmuş
Bu kadar beklediğimize değmiş gerçekten. Fotoğraflar harika. Hepsi birbirinden güzel. Yolda çekilenler de çok güzel olmuş. Yol da daha önce bahsedilen amerikan yolarını hiç de aratmıyor valla, kaymak, kaymak
-
28 Mart 2012, 14:24
wallaby adlı üyeden alıntı
Rıdvan
harikasın,
objektifine sağlık
resimler bomba olmuş
Şirkette giremiyorsun herhalde ama Facebook'ta tamamı mevcut.
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Hocam 28 liraya nasıl sigorta yaptırdınız. Ben aldığımda 45 liraydı sigorta. İstanbulda daha da pahalıdır diye düşünüyordum. Çok şaşırdım ya.
İstanbul'da daha pahalı zaten, ama Mithat hocam İzmit'te.
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Bu kadar beklediğimize değmiş gerçekten. Fotoğraflar harika. Hepsi birbirinden güzel. Yolda çekilenler de çok güzel olmuş. Yol da daha önce bahsedilen amerikan yolarını hiç de aratmıyor valla, kaymak, kaymak
Evet yollar kaymak gibiydi, şurada daha net görünüyor.
-
28 Mart 2012, 15:29
merhabalar ben volkan hyosung gv 250 motorlarınız için paslanmazdan koruma demiri ve sissy barlar imal ediyoruz bilgi için 0212 219 88 24 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.
-
28 Mart 2012, 15:36
Merhaba Arkadaşlar
Aşağıdaki ilandaki motoru almayı düşünüyorum. Bu motoru sahibini tanıyan, motorun durumunu bilen var mı? Bir arkadaş motor almadan önce avcılardaki servise gösterin yazmış, bu motor şu an zaten o servisteymiş o yüzden oraya sormak biraz tuhaf olacak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75866952/detay
-
28 Mart 2012, 17:02
st_wolkan adlı üyeden alıntı
merhabalar ben volkan hyosung gv 250 motorlarınız için paslanmazdan koruma demiri ve sissy barlar imal ediyoruz bilgi için 0212 219 88 24 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.
Resim koyarmısınız
Exzina adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar
Aşağıdaki ilandaki motoru almayı düşünüyorum. Bu motoru sahibini tanıyan, motorun durumunu bilen var mı? Bir arkadaş motor almadan önce avcılardaki servise gösterin yazmış, bu motor şu an zaten o servisteymiş o yüzden oraya sormak biraz tuhaf olacak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75866952/detay
Slayer sahibini tanıyor. Tekirdağ gezisinden sonraki temizliği bittiğinde cevap verecektir
-
28 Mart 2012, 18:08
Emre bu hafta hangi göleti bulacağız bir rota ayarlasaydın
-
28 Mart 2012, 18:33
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Resim koyarmısınız
Slayer sahibini tanıyor. Tekirdağ gezisinden sonraki temizliği bittiğinde cevap verecektir
slayer arkadaşın tam üye ismi nedir? özel mesaj ile sorayım.
-
28 Mart 2012, 19:37
cancalskan adlı üyeden alıntı
Emre bu hafta hangi göleti bulacağız bir rota ayarlasaydın
şöyle motorları parlatıp istanbul sahil şeridinde turlasak boydan boya pazar yapalım c.tesi çalışıyom
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)
Bu Konudaki Etiketler