Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mart 2012, 22:39
mhmtrn adlı üyeden alıntı
twisted teşekkür ederim.hafta sonunu bekleriz zaten bayadır bekliyorum..siz küçükçekmecenin neresindesiniz.
Cennetmah. Bu haftasonu sabah 9 aksam 5 egitimim var hemde 2 gun cmts aksamina sirketce bisiler yapmassak. Gorusebiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
rnks adlı üyeden alıntı
@mhmtrn kaç model? kaç liraya anlaştın ?
@twisted cvp için teşekkür ederim.motor alındıktan sonra tahminen ne kadarlık masrafımız olur.kask gibi ihtiyaçlardan bahsediyorum.
Onemli degil ins tez zamanda bulursun gonlune gore bir aquila
Reklamlar
-
26 Mart 2012, 23:17
Merhabalar,
Yeni motor alanlara hayırlı olsun. Haftasonu gezenlerin fotoğraflarını göremedim ama iyi eğlenmişsiniz galiba. Daha güzel daha kalabalık geziler düzenleriz umarım.
Geçen hafta motorun yağ, yağ filtresi ve hava filtresini değiştirdim. Motor vitesteyken debriyajı çeksem de çalışmama sorunu vardı. Usta debriyaj müşüründen olduğunu tahmin etti. Sonra müşürü değişince yine olmadı, eski müşürü geri taktı. Tam bana teslim edecekken sorun kendiliğinden düzeldi, usta da anlamadı ben de anlamadım
Haftasonu ve bugün sorunsuzca kulllandım motoru. Eve geldim park ederken motor vitese takınca stop etti. Tekrar denedim aynı şey oldu. Birkaç saat geçti motorun yanına indim. Motor boştayken sorunsuz çalışıyor ama debriyajı çektiğim halde vitesi 1e de atsam 2ye de atsam stop ediyor. Debriyaj teli sağlam gibi gözüküyor. Sizce sorun ne olabilir?
-
26 Mart 2012, 23:25
rnks adlı üyeden alıntı
Slmlar herkese.Bugüne kadar 3-5 dakikalık scooter deneyimim haricinde motor kullanmadım.motor almak istiyorum.gv 250 bütçeme uygun geldi.başlangıç için iyi midir ?
istanbul trafiğinde motor kullanmak çok problem midir ?
tıp fakültesinde stajyer doktorum, motora verdiğim para benim için önemli bir para olacak; garaj mevcut değil.istanbul'da motor hırsızlığı yaygın mıdır ?
Başlangıç için iyidir. Başlangıç için düşüneceğin çoğu motora oranla daha alçak, dengeli ve kontrolü kolay. İstanbul trafiği genel olarak sorun ama yeteri kadar dikkatli olursa zaten bir süre sonra alışıyorsun. Her yerde motor çalınabilir, ama bulunduğun semt de etkili tabi. Ben de dışarıda bırakıyorum motoru. Bizim buralarda pek hırsızlık olmasa da, gidon kilidi, kalınca bir halat kilit ve alarmla önlemimi alıyorum.
mhmtrn adlı üyeden alıntı
slayer ben başakşehirde oturuyorum bi motor için anlaştık
fakat motor sarıyerde benimde motor tecrübem yok. getirmek için yardıma ihtiyaç var
Haftasonu yardımcı olabilirim. Haftaiçi akşam da olabilir aslında ama, akşam trafiğinde toplu taşımayla o kadar yolu gitmeyi göze alamıyorum. Cumartesi ya da Pazar günü istersen uygundur.
serdarsom adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Yeni motor alanlara hayırlı olsun. Haftasonu gezenlerin fotoğraflarını göremedim ama iyi eğlenmişsiniz galiba. Daha güzel daha kalabalık geziler düzenleriz umarım.
Geçen hafta motorun yağ, yağ filtresi ve hava filtresini değiştirdim. Motor vitesteyken debriyajı çeksem de çalışmama sorunu vardı. Usta debriyaj müşüründen olduğunu tahmin etti. Sonra müşürü değişince yine olmadı, eski müşürü geri taktı. Tam bana teslim edecekken sorun kendiliğinden düzeldi, usta da anlamadı ben de anlamadım
Haftasonu ve bugün sorunsuzca kulllandım motoru. Eve geldim park ederken motor vitese takınca stop etti. Tekrar denedim aynı şey oldu. Birkaç saat geçti motorun yanına indim. Motor boştayken sorunsuz çalışıyor ama debriyajı çektiğim halde vitesi 1e de atsam 2ye de atsam stop ediyor. Debriyaj teli sağlam gibi gözüküyor. Sizce sorun ne olabilir?
Muhtemelen kablosunda sorun vardır. Bir hafta sonu bakarız istersen.
-
26 Mart 2012, 23:32
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Muhtemelen kablosunda sorun vardır. Bir hafta sonu bakarız istersen.
Yardım isteğin için teşekkür ederim de ben motoru bu halde nasıl yerinden kaldıracağım onu bilemiyorum. Vitese atar atmaz çat diye stop ediyor:(
-
26 Mart 2012, 23:35
Herkese iyi akşamlar. Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler. Motorlarını yeni alanlar hayrını görsünler. Herkese kazasız belasız günler diliyorum.
Gezi fotoğraflarını merak içinde bekliyorum. Özellikle şu göl(cük)ü çok merak ettim Bir de toprak yol macerasını merak ettim. Kimse arkadan gitmek istememiştir ama o kadar kişiyle bu pek mümkün değil. Toz toprak kalmadı mı hiç, nasıl dayandınız
DarkRain adlı üyeden alıntı
Aslında 3 5 kişi toplanıp yaptırsak çok ucuza kapatılır hem istediğimiz gibi yaptırırız bu orjinali çok küçük gözüktü bana.Benim eski motordaki bi heybet katıyodu motora.
Araştırmalar ne durumda? Ben de dahil olabilirim listeye. Tabi eğer istanbuldan buraya kargolayabilirseniz. Bu konuda çok yük olmak istemem.
Bir de bir arkadaş regalden bahsettiği mesajında titreşimden filan bahsetmiş. Bahsedilen titreşim regal raptorun titreşimi mi yoksa GV de mi olmuş o kadar titreşim. Her ne kadar titriyor olsa da titreşimin çok rahatsız edecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum ben bizim motorlarda.
-
26 Mart 2012, 23:37
Forum hareketlendi yine..Ben tuvturk muayeneden geçtim ..farlardan kısa ve uzunda az kusurla..sigortayı 28 tl ye anadolu sigortaya yaptırdım,muayeneyede 77 tl bayıldık.haftayada bahar bakımı için ustaya görüneceğiz..
Benim arka silindir belirgin biçimde yağ kaçırıyor geçen bakımda usta vidaları silindirin dışından sıkmıştı ama, sanırım conta yada iç videlarda bir sorun var..
Bakalım bakımda ne olacak..
bahr demek gezmek ve mutluluk demek herkese sevgi ve muhabbetler..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
26 Mart 2012, 23:38
Yardım isteğin için teşekkür ederim de ben motoru bu halde nasıl yerinden kaldıracağım onu bilemiyorum. Vitese atar atmaz çat diye stop ediyor:(
Birkaç hafta önce benim Venox'ta da oldu aynı şey. 1'e atınca stop ediyordu. 10-15 dakika debelendim oldugum yerde, debriyaj telinin ayarı ile oynadım faydası olmadı.
Sonra hafif gaz vererek vitese attım, kalkabildim. Motor isindiktan sonra o gun olmadi tekrar. Ertesi gun 1 kez daha yaptı. Yine ayni sekilde kalktim. Bir daha da olmadı.
-
26 Mart 2012, 23:49
Sende telefonum varmış gibi hatırlıyorum. Eğer varsa Cumartesi öğleden sonra beni ara, yaparız bir şeyler. Numara yoksa özel mesaj atarsın.
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Gezi fotoğraflarını merak içinde bekliyorum. Özellikle şu göl(cük)ü çok merak ettim
Bir de toprak yol macerasını merak ettim. Kimse arkadan gitmek istememiştir ama o kadar kişiyle bu pek mümkün değil. Toz toprak kalmadı mı hiç, nasıl dayandınız
Şu tozlanmadığını söyleyen arkadaş önden gidiyordu.
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Bir de bir arkadaş regalden bahsettiği mesajında titreşimden filan bahsetmiş. Bahsedilen titreşim regal raptorun titreşimi mi yoksa GV de mi olmuş o kadar titreşim. Her ne kadar titriyor olsa da titreşimin çok rahatsız edecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum ben bizim motorlarda.
Titreşim tabii ki Regal'de.
-
26 Mart 2012, 23:50
Yan ayak müşürünü kontrol etmekte fayda var orada olabilir problem.
-
27 Mart 2012, 00:00
kilitci adlı üyeden alıntı
Yan ayak müşürünü kontrol etmekte fayda var orada olabilir problem.
Olabilir..
-
27 Mart 2012, 00:20
-
27 Mart 2012, 08:40
-
27 Mart 2012, 12:57
http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=488
Şunu almayı düşünüyorum da tam bilemedim. Fiyat açısından avantajlı geldi. Kargosu da 100 lira diye hesaplıyor. Toplam üçyüze hem koruma demiri hem ayaklık iyi gibi diye düşündüm. Ama bu gümrükte ne olur üstüne vergi biner mi emin olamıyorum. Tavsiyesi, önerisi olan var mı?
-
27 Mart 2012, 13:06
-
27 Mart 2012, 13:17
-
27 Mart 2012, 13:22
Çok çılgın gördüm kendimizi hahahahah Çay, Simit
-
27 Mart 2012, 13:26
-
27 Mart 2012, 13:31
Stop etmedeki problem yan ayak müşürü değil de kaldırıma çıkan acemi motorcunun ayak açıkken ısrarla vitese atmasıymış
Hatta aynı sorunu motorun yanına indiğimde yine tekrarlamıştım. Ayak açık olunca da tabi stop ediyormuş
Ama debriyaja bastığım halde çalışmama sorunu devam ediyor. İşte onun sebebi ayak müşürü olabilir
Debriyaja bassan da yan ayak açık olduğu zaman motor çalışmıyor daha doğrusu marş basmıyor senin marş bastığı halde almıyorsa ayak müşüründen değildir fakat marşa hiç basmıyorsa müşürü kontrol et.
---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:29 ----------
Adam röportaj yapma hevesiyle yanaşıp fazla bilgi alamayınca ne öğrenebildiyse yazmış.
Nerden geliyorsunuz, nereye gidiyorsunuz, ne amaçla geldiniz falan dedi. Bende İstanbul'dan gelip geri dönüyorduk, geçerken uğradık dedim. İyi gene kendisi bir senaryo uydurup yazmamış.
Valla helal olsun gazetelere bile çıkmışınız Gezilere bende katılmak istiyorum fakat daha müsait olupta katılamadım inşallah bi dahaki sefere diyelim.
-
27 Mart 2012, 13:42
Görüntü olarak sana hoş geliyorsa alabilirsin, ben pek beğenmedim. Ama gümrükte takılma ihtimali çok yüksek.
Vazgeçtim o zaman. Sadece ayaklık alsam takılır mı peki? Yakın zamanlarda hyosungsourcetan bişeyler getirten var mı?
-
27 Mart 2012, 13:45
Rıdvan siteye Yeni konu olarak acsana çılgınmiyiz biz Simdi grubun adı da oldu haha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)
Bu Konudaki Etiketler