Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    alllllaaaaaaaaaahhhh yandınız abicim artık.. hergün yeni foto koyarım ben buraya.. ehehehehehe evet kardeşim eskihisar orası beraber gittiğimiz yer..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Koray resimler, kaskın ve mont çok hoş olmuş.. Kazasız sürüşler.. Bluetooth olayı mantıklı değil; sonuçta beyninin etrafında sürekli bir sinyal ve frekans dolanması hoş değil. Bu arada benim motorum 4000 km de daha hiç jikle ile çalıştırmadım hatta 1 hafta motorumun yattığı dahi oldu inanılması güç gerçekten 15000 ytl lik motoru olan arkadaşlarım bile inanamıyor daha 3 kere marşa basmadım o sebeble 1 ay içinde akünün bitmesi zor gibi..
    Bu arada sissy bar çok rahat görünüyor güle güle kullan..
    Bu arada bn 4000 KM de 2. yağımı servis değiştirdi ama filtreye gerek yok dedi. Kalsın dedi. 1.4 lt VALVOLINE 10 W/40 motosiklet yağına 30 YTL verdim.. Yağ filtresi 8000 km de bir 2. yağda değiştireceğiz dedi. Gerisini bilmem. Garanti kaıdınıda kaşeledi.
    Bu arada bende merak ediyorum. Yağ ve hava filtresi nerden temin edilir?
    BU arada mrock yeni motorun şimdiden hayırllı olsun.. Güle güle kullan...

SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    selçuk çok teşekkür ederim hepimize kazasız yolculuklar.. bluetooth dediğin gibi sağlıksız gibi görünüyor.. nightshift in dediği motor 15000km de 2005 model.. bu yüzden eğer orjinal aküsüyse bitmiş olabilir diye dedim. bide aylarca yattıysa.. ben arabaya göre düşünüyorum tabi.. yağını ve filtreyi 1 kereliğine serviste nasıl yapıldığını göreyim kendim yapıcam sonra.. çok zor oldugunu sanmıyorum.. tabi filtrenin nereden alındığını bulabilirsem.. bizim motorlar 1,5 litremi alıyor yağı ? o zaman biz 2 tane birlik alıcaz yarısı duracak.. sonra bozulmazmı yağ beklerken?

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    koray abi mont güzel.indirimli fiyatı yansımış mı siteye?güncellemişler mi acaba?

bu arada resimler güzel olmuş.ben bile beceremiyorun hala koymayı

abi senin mont sitede hala 189 tl görünüyor
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    indirim yansımış direk ana sayfada nic montlarda indirim diye reklam var.. resim eklemek acayip basitmiş.. orhanın verdiği linkte ayrıntılarıyla anlatıyorlar.. kısaca ımageshack ,ı indirip kuruyosun ( kendi kendine kuruyo o zaten ) sonra oradan bikaç ayar yapıyorsun ( onlarıda anlatmışlar ) sonrada link ekler gibi, bizim yazı yazdığımız kutucuga tutup atıyosun. işte bu kadar.. ben bile yaptığıma göre... sen iyisin dimi geçti tamamen artık sızı falan yok... : ................................. e tamam işte sen eski fiyatı bilmiyosun o zaman 215 liraydı mont ben aldığımda..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    hımmm tmm orhanın verdiği linkten bakayım bende öğreneyim

abi son olarak şekillendirdim artık bitti neler alacağıma karar verdim.21'inde sipariş veriyorum.kartın hesap kesiminden sonra.işte karar verdiğim mont:
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44529

bunlarda alacağım diğer ekipmanlar ve malzemeler..

http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45435
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44417
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43988
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44585
    toplam tutar:635.18 tl
    artık daha fazla araştırmayacağım.araştırdıkça kafayı yiyecek gibi oluyom.

koray abi eskisi gibi oldum sağlıkla ilgili problem yok.istirahatin keyfini çıkarıyorum nasıl olsa istirahat bitince yokluğumun acısını çıkaracaklar bari yatıp gezeyim fırsat varken

aa bilmiyordum ben hep 189 tl sanıyordum.o zaman indirime girmiş.ama benim almak istediğim linkini gönderdiğim montun fiyatı ben siteye baktığımdan beri hiç değişmemiş.onda indirim yok galiba

Motosikleti
    süper hepsi ilker.. benim de aşagı yukarı bu kadar tuttu 5 e böldürdüm.. bende aldıklarımda sadece dizliği yanlış yaptım sanırım.. mafsallı almadım.. gerçi çok sağlam dizlik.. demirle feci vurdum hiç hissetmedim bile valla test ettim.. ama ne biliim mafsallı olanların sanki yanları daha kapalı yanlarıda daha çok korur benimkinden.. raporun keyfini çıkart , git motorunla turla.. oh.. ne güzel.. fotografları koy hemen seninde keyifli yüzünü görelim bizde mutlu olalım burada.. ben yatayım yarın 8 saat ders var.. görüşürüz yarın.. orhanda sabah 6 da uçuyo.. onunda yolu açık olsun.. iyi geceler herkeslere..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    evet fotoğraf denemelerim başlıyor.bakalım çıkacak mı?bu resim internette ilanı varken:

ya seninki gibi büyük olmadı koray abi neden öle oldu?

ha tmm abi bende yatıyorum.iyi geceler.yarın bakarım artık resim ekleme olayına.

orhan kardeşim şimdiden yolun açık olsun.kazasız belasız gidip gelmen dileğiyle.

iyi geceler dostlarım..

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    koray teşekkür ederim yolum düştüğünde mutlaka uğramak isterim hemde tanışmış oluruz bu arada benim adım tarkan
    koray resimler süper baba valla imrendim fena şekilde. ALLAH kaza bela vermesin tekerin düz bassın.
    bu arada orhan sanada hayırlı uçuşlar dilerim hayırlısı ile git gel.
    ilker senin motor da çok süper duruyor valla büyütebilirsen süper olur.

hepinize iyi geceler...
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    tarkan tekrar memnun olduk niclerle konuşması zor oluyor zaten iyi oldu bir isim daha oldu.. az kaldı senin resimleride görmemize.. bide havalar düzelip geziler başlayınca işte o zaman çok güzel olacak.. ilker motorunu alalı bir kaç gün olmuştu ama sürekli motor için tüyolar veriyor, benimle beraber heyecanlanıyordu.. bende aynı öyleyim.. kendi motorum oldu.. aynı hızla duaları kesmeden sizin için devam ediyorum İLKER, imageshack te yandaki minik oka tıkla, RESİZE diye bişey var orada ,640*480 e seçili hale getir.. sanırım ondan büyük olmadı fotolar..

bende deneyeyim bakalım noolucak..?
    evet abi dediğim gibi.. oradaki ayarı değiştirmen gerekiyor..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    tamam koray abi.akşama doğru tekrar denerim.akşam konuşuruz.bu arada sen bol bol resim koyda yüzümüz gözümüz canlansın abi

tarkan bende tanıştığımıza memnun oldum.en yakın zamanda motoruna kavuşman dileğiyle..

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Arkadaşlar birde sayımız arttı galiba şöyle bir isim soyad yazıp ekleyelim mi bakalım kaç kişiyiz.. Bi süper gezi planlar isek faydası olur...

1. Selçuk KAYA Hyosung GV250 Antalya/Merkez
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    arkadaşlar gerçekten içten olduğunuzu hisediyorum. Koray yardım dileklerin için de ayrıca teşekür ederim. bugün gidip şu öteki motoru da görücem bakalım ona da. Selçuk bende yazardım ismimi ama henüzzz değil az kaldı.

Yanlız şöyle 6-7 motorla hepsi gv üfff ne süper olur yaaa...
    çok güzel arkadaşlıklar doğacağı kesin ve doğmış zaten ama henüz toplu resimler yok tabi bunda hava faktörü de var...
    O da olur yakında....

bu arada koray monta süper olmuşşş

Motosikleti
    nasıl yapıcaz ekleme işini ? biz yazıcaz sen oradakinimi değiştireceksin selçuk ? o zaman yazıyorum abi ekle benide 2) EMEK KORAY KARATEKE GV 250 AYVALIK VE DARICA.. hadi abi sıradaki gelsin..

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    listeye aldıktan sonra yazılacağız değilmi

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    hyosungfanclub.com daki gibi her hyo nun bir numarası vardı.Bizde numara alıp motorumuza yapıştıralım. Ama GV650 lileride kabul ediyorsunuz demi.

Koray abi maşallh makinene canavar gibi duruyor..
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    emrah sen iş makinasıyla bile gelsen kabul abi.. müstakbel hyocular listeye dahil edilsin derim ben emrah teşekkür ederim.. valla sabrettim oldu hala inanamıyorum.. sonunda alabildim.. nightshift naaptı acaba bakabildimi motorlara...

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    slm arkadaşlar daha yeni eve girdim.
    bugün 15000km deki makinaya baktım 2005 değil 2006 imiş. ssahibi temiz birine benziyor bu arada aküsünün sebebi alarmış arkadaşlar alarmı yemiş aküyü
    Motor yanlız harbiden tertemizdi çizik yoktu motorda. eleman WOW otelinde çalışıyor ve motoru otelin garajında tutuyor. Gerçekten görünüş itibarıyla tertemiz. Dedim aküyü bir şekilde doldurt çağır beni sesini duyayım. Haber verecek. Bu arada ayak freni dalgametresi düşmüş motorda ayak freni yok fiyattan düşerim dedi 75tl falan dedi. Motor güzel çantalar falan var kask mont falanda verecekmiş olurmu bilemem
    ama aklımı karıştıran tek birşey var 15000km???
    ne diyorsunuz
    ya 15000km 2006 4000tl
    ya 1900km 2006 5000tl

:(

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emrah sen iş makinasıyla bile gelsen kabul abi.. ...
    kopardın abiii

Alıntı nightshift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar daha yeni eve girdim.
    bugün 15000km deki makinaya baktım 2005 değil 2006 imiş. ssahibi temiz birine benziyor bu arada aküsünün sebebi alarmış arkadaşlar alarmı yemiş aküyü
    Motor yanlız harbiden tertemizdi çizik yoktu motorda. eleman WOW otelinde çalışıyor ve motoru otelin garajında tutuyor. Gerçekten görünüş itibarıyla tertemiz. Dedim aküyü bir şekilde doldurt çağır beni sesini duyayım. Haber verecek. Bu arada ayak freni dalgametresi düşmüş motorda ayak freni yok fiyattan düşerim dedi 75tl falan dedi. Motor güzel çantalar falan var kask mont falanda verecekmiş olurmu bilemem
    ama aklımı karıştıran tek birşey var 15000km???
    ne diyorsunuz
    ya 15000km 2006 4000tl
    ya 1900km 2006 5000tl

:(
    dostum km ve fiyata takılma temiz olan kazansın
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    tarkan hoşgeldin abi tam bende naaptın diye merak ediyordum.. bende çok ısınmıştım güngörendeki motora.. km konusunda bende çok takıntılıydım.. ama orhanın motoru görünce ikna oldum.. ( maşallah ) onunda 15000 e yakın ama pırıl pırıl (maşallah) yanlız fren in eksik olan parçası sorun olurmu onu üstadlar söylesin.. eğer kask mont bedenleri tutarsa süper olur.. hayırlısı olsun inşallah.. senin en çok hangisi içine sindi? tabi 1900 km de sıfırdan farksızdır heralde.. eğer çok zorlamayacaksa 1900 lük iyi sanki..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler