Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2012, 01:21
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Numuneye gerek yok, zaten önemli olan kendi istediğin gibi olması. Ama dersen ki Armağan'ın koruma demiri gibi olsun, onun motor şirketin otoparkında duruyor. Her seferinde Armağan'ı beklerken güvenlikle iyice tanıştık, koruma demirini çalsak bir şey demez yani.
Sen dersen ki ben nikelajı yaptırırım, ben de tasarlama ve belki boru büktürme kısmını halledebilirim. Ama şu sıralar işler çok yoğun, senin de bahsettiğin win fuarı çok kalabalık.
Cumartesi çalışma ihtimali de ondan kaynaklı zaten. Bir de nikelajı yaptırabileceksen, maliyetini öğrenirsen çok güzel olur.
hehhe söylediğin iyi oldu güvenliği arayayım hemen garajı kitlesim hayırdır sen bukadar yoğun çalışmazdın ne oldu?
umarım yarın hallolurda gelirsiz geziye sensiz tadı çıkmaz
Reklamlar
-
23 Mart 2012, 01:32
wallaby adlı üyeden alıntı
hehhe söylediğin iyi oldu güvenliği arayayım hemen garajı kitlesim
hayırdır sen bukadar yoğun çalışmazdın ne oldu?
umarım yarın hallolurda gelirsiz geziye sensiz tadı çıkmaz
Tabi fotoğrafları kim çekecek sonra.
-
23 Mart 2012, 01:38
3mm yeterli olur. Metraj olarak da bir motor için en fazla 2 mt kullanılır diye düşünüyorum. Eğer istediğimiz gibi büktürme yapabilecek birisi varsa işçiliği de dahil edebilirsin fiyata,
Söylediğim gibi elimizde bir numune veya detayları görebileceğimiz bir teknik resim benzeri bir şey olsa bizim firmanın tezgahlarında bükülüp bükülemeyeceğini öğrenebilirdim. Haftasonu Emre' nin ve Armağan' ın koruma demirlerinin fotoğraflarını alayım da en azından bunlara benzer bir şey yapılıp yapılamayacağını öğreneyim diye düşünüyorum. Ama sen yok ben bir resim çizer detaylı tasarımı veririm diyorsan bak o da olur.
---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:35 ----------
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Koruma demiri olayinana girerseniz belki bende katilabilirim ama sadece nikelaj kaplama kismina benimkisi cizik ve pas icinde
Projeyi nikelaj kaplamaya kadar getirebilirsek karışma o iş bende
-
23 Mart 2012, 01:40
gencotr adlı üyeden alıntı
Söylediğim gibi elimizde bir numune veya detayları görebileceğimiz bir teknik resim benzeri bir şey olsa bizim firmanın tezgahlarında bükülüp bükülemeyeceğini öğrenebilirdim. Haftasonu Emre' nin ve Armağan' ın koruma demirlerinin fotoğraflarını alayım da en azından bunlara benzer bir şey yapılıp yapılamayacağını öğreneyim diye düşünüyorum. Ama sen yok ben bir resim çizer detaylı tasarımı veririm diyorsan bak o da olur.
Boru bükülebiliyorsa, benim düşündüğüm şekilde koruma demiri de bükebilirler. Çizim yapabilirim sorun değil, önemli olan büküm çapları ve ölçülerini yazdığım çizime göre büküm yapabilecek adam olması.
-
23 Mart 2012, 01:45
Doğruya doğru.
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:41 ----------
Boru bükülebiliyorsa, benim düşündüğüm şekilde koruma demiri de bükebilirler. Çizim yapabilirim sorun değil, önemli olan büküm çapları ve ölçülerini yazdığım çizime göre büküm yapabilecek adam olması.
Sen o detaylı çizimleri bana bir gönder öyleyse ben bu konuya bir eğileyim. Biz borudan adam yaparız diye ahkam kesenleri bir görelim bakalım.
-
23 Mart 2012, 01:49
Sen o detaylı çizimleri bana bir gönder öyleyse ben bu konuya bir eğileyim. Biz borudan adam yaparız diye ahkam kesenleri bir görelim bakalım.
Ortada çizim falan yok, bir süre de olmayacak. En iyi ihtimalle 1-2 hafta sonra olur diye düşünüyorum.
-
23 Mart 2012, 01:50
Aaa olurmu sen makine olmadan bile gel hic fark etmez (:
Yarin mi belli olacak cmt calisma olup olmayacagi?? Umarim olmaz da gelirsin
-
23 Mart 2012, 01:56
Ortada çizim falan yok, bir süre de olmayacak.
En iyi ihtimalle 1-2 hafta sonra olur diye düşünüyorum.
Bir iki hafta iyi rakam bana sorarsan. Acelemiz yok zamanla olacaktır nasılsa.
Hafta sonu gezi planıyla ilgili detayları yarın netleştirelim o halde. Foruma yazamayabilirim ama mutlaka takip edeceğim.
Rıdvan yarın işlerini toparla c.tesi seni aramızda görmek istiyoruz.
-
23 Mart 2012, 02:05
Daha önce de yazdığım gibi beni gelecekmiş gibi düşünmeyin. Düşük bir ihtimal olur da işim olmazsa bile Tekirdağ'a gitmek için 9'da yola çıkmanın bir manası yok bence.
-
23 Mart 2012, 02:55
selamlar arkadaşlar..ismim mehmet bende yakında gv 250 kullananlar kervanına katılıcam inşallah.2007 model 23 binde 4750 tl ye anlaştık.muayenesi yapılıp elime geçecek yakında..fiyat uygunmu sizce.motor kullanmışlığım yok ama çok hevesliyim inşallah çabuk kavrarım.
-
23 Mart 2012, 03:14
mhmtrn adlı üyeden alıntı
selamlar arkadaşlar..ismim mehmet bende yakında gv 250 kullananlar kervanına katılıcam inşallah.2007 model 23 binde 4750 tl ye anlaştık.muayenesi yapılıp elime geçecek yakında..fiyat uygunmu sizce.motor kullanmışlığım yok ama çok hevesliyim inşallah çabuk kavrarım.
Hayırlı olsun. Fiyat üzerindeki aksesuara, motorun durumuna göre değişebilir. Tavsiyem motoru, Avcılar'daki Motopark (Stkanuni servisi)'ne bir göstermeniz. Motorda mevcut bir sorun ya da bir kusur varsa öğrenmiş olursunuz.
-
23 Mart 2012, 03:23
slayer öyle yapmayı düşünüyorum..motorda arka deri çanta var geniş ayaklıklar var koruma demiri var.biraz anlayan bi arkadaşla baktık motor kısmı açılmamış dedi ama tabiki ustası daha iyi bilir.uyarın için teşekkür ederim.umarım tanışmakta nasip olur.
-
23 Mart 2012, 03:53
Selamlar herkese..
Motoruna kavuşan arkadaşlara kazasız sürüşler diliyorum
iş yoğunluğum fazlasıyla arttığından (!)[tamamen boş işlerle uğraşıyorum] forumu okuyordum ama cevap yazamıyordum..
wallaby adlı üyeden alıntı
@uğur sen izin alabilirmisin ?
bizim bölümden arkadaş izine çıkacak..o yüzden maalesef elim kolum bağlandı
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
23 Mart 2012, 11:49
Günaydın arkadaşlar, aklıma takılan bikaç soru var. Motorların garanti kapsamındaki bakımları normal kanuni servislerinde olmuyor değil mi? Stkanuni servisi ayrı mı oraya mı götürmek gerekiyor? Bu devir göstergesi etkin biçimde nasıl kullanılır, motorun rodajda olduğu göz önünde bulunarak? Bir demctyi satsam aksesuar alacağım. Hyosungsource'tan mı alayım yoksa başka bir yer var mı alabileceğim?
-
23 Mart 2012, 12:09
Öncelikle gv 250 kervanına yeni katılan (ben de pek eski olmasam da) arkadaşlara motorları hayırlı olsun.
Bir iki hafta iyi rakam bana sorarsan.
Acelemiz yok zamanla olacaktır nasılsa.
Hafta sonu gezi planıyla ilgili detayları yarın netleştirelim o halde. Foruma yazamayabilirim ama mutlaka takip edeceğim.
Koruma demiri konusuyla bende ilgileniyorum. Orjinal demir hoş duruyor. Ortaya karışık bir tasarım çıkarmak zor olmaz gibi görünüyor. Asıl iş işçilik gibi. Ben Milas da arkadaşım olan ve bu tür işlere meraklı bir ustayla durumu değerlendirdim. Bükme için kalıpların olması gerektiğini söyledi. Özetle o malzemeyi burada işleyemeyeciğimizi söyledi. Sonuçta iş İstanbul da mümkün gibi
Bu arada Bodrum-Milas Çevresine yolu düşecek arkadaşlarla mutlaka görüşmek isterim
-
23 Mart 2012, 12:12
oleander48 adlı üyeden alıntı
Öncelikle gv 250 kervanına yeni katılan (ben de pek eski olmasam da) arkadaşlara motorları hayırlı olsun.
Koruma demiri konusuyla bende ilgileniyorum. Orjinal demir hoş duruyor. Ortaya karışık bir tasarım çıkarmak zor olmaz gibi görünüyor. Asıl iş işçilik gibi. Ben Milas da arkadaşım olan ve bu tür işlere meraklı bir ustayla durumu değerlendirdim. Bükme için kalıpların olması gerektiğini söyledi. Özetle o malzemeyi burada işleyemeyeciğimizi söyledi. Sonuçta iş İstanbul da mümkün gibi
Bu arada Bodrum-Milas Çevresine yolu düşecek arkadaşlarla mutlaka görüşmek isterim
Milas Ören'de yazlık var benim babamların. Nisan gibi gelmeyi düşünüyorum. Görüşürüz terslik olmazsa. Bana da koruma demiri lazım.
-
23 Mart 2012, 13:24
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar, aklıma takılan bikaç soru var. Motorların garanti kapsamındaki bakımları normal kanuni servislerinde olmuyor değil mi? Stkanuni servisi ayrı mı oraya mı götürmek gerekiyor? Bu devir göstergesi etkin biçimde nasıl kullanılır, motorun rodajda olduğu göz önünde bulunarak? Bir demctyi satsam aksesuar alacağım. Hyosungsource'tan mı alayım yoksa başka bir yer var mı alabileceğim?
Stkanuni servisleri aynı zamanda Kanuni servisi ama Kanuni servislerinin hepsi Stkanuni servisi değil. Şu adresten bakabilirsin ama sadece Internet Explorer'la harita görünüyor. http://www.stkanuni.com.tr/Servisler.aspx
Aksesuları da sen periyodik olarak nereden alırım diye soruyorsun ben de hyosungsource'den başka bir yerde yok diyorum. Daha doğrusu yurtiçinde yok. Anca belki ikinci el olarak bulabilirsin.
-
23 Mart 2012, 13:28
Stkanuni servisleri aynı zamanda Kanuni servisi ama Kanuni servislerinin hepsi Stkanuni servisi değil. Şu adresten bakabilirsin ama sadece Internet Explorer'la harita görünüyor.
http://www.stkanuni.com.tr/Servisler.aspx
Aksesuları da sen periyodik olarak nereden alırım diye soruyorsun ben de hyosungsource'den başka bir yerde yok diyorum.
Daha doğrusu yurtiçinde yok. Anca belki ikinci el olarak bulabilirsin.
Aldığım yere götürürüm madem bakıma da. Çok uzak sayılmaz. Şu koruma demiri de kağıthanede varmış sanırsam, götüreyim taksınlar. Hyosungsource'tan da bişeyler alıcam mecbur kader kısmet. MCT'yi alınca ne güzel herşey üzerindeydi, GV 250'yle sırt çantasıyla gidiyorum sağa sola.
-
23 Mart 2012, 13:35
DarkRain adlı üyeden alıntı
Saol teşekkür ederim.Hızlı çözüm oldu.Ama yaptırtsak dahamı ucuza gelirki bi soruşturmak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Ya ben Regalle korkumdan uzun yol yapmamıştım.Titremekten 3 kilo su kaybedip iniyodum motordan
Motoru sakaryadan aldım getirdim ama acayip üşüdüm yaw.Bolu dağında ve can kurtarandsa bırakıp motoru gitcektim artık.Bide herkesin dediği gibi o selenin arkasındaki çıkıntı baya baya taciz etti beni
Bu probleme yok mu bir çare bulan yahu. ( çıkıntı baya baya taciz etti beni )...
-
23 Mart 2012, 16:29
Arkadaşlar koruma demiri ve yan çanta askılarını nerden kaça aldığınızı söyleyebilir misiniz? Hyosungsource'ta var da kargo fazla tuzluya gelir, yan çanta askısını zaten bulamadım, sissy bar da var mı bilemiyorum. Ne zormuş bunun aksesuarları. Stkanuni servislerine mi sormak gerek?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler