Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mart 2012, 01:42
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Bende var bi dene 8mp, güzel zoomuda var getiririm
hadi herkese iyi geceler
Kalitesiz bile olsa olur, fark etmez. Maksat yolda giderken, kısa molalarda falan pratik fotoğraf çekmek.
gencotr adlı üyeden alıntı
Sizinle aynı yolu paylaşmak benim için şerefti arkadaşlar.
Başından sonuna kadar her anı keyifliydi demek istedim ama şu toto meselesinden bende muzdaribim. Sanki böyle yeni yeni kan gidiyor gibi. Eldi yüzdü bacaktı derken tıp literatürüne yeni bir nakil örneği eklenebilir
Ama halen ufak ufak sızlarken dünkü keyif veren yolculuk geliyor aklıma. Bu anlarda ofistekiler kendi kendime gülümsediğim akıl sağlığımdan bir nebze şüpheye düşmüş olabilirler.
Armağan sen grubun Amercan Eagle ıydın. O heybetli duruşun sayesinde bilmem farkında mısın yolda hiçbir ağır vasıta bize ters yapamadı.
Bir daha ki sefere Rıdvanı daha erken yola koyulmaya ikna edebilirsek bakarsın bir Platinum butt sahibi de biz oluruz bakarsın.
Kendinize iyi bakın arkadaşlar. Bir başka yol hikayesinde buluşmak dileğiyle.
Şişme yastıklar var, sele için onlardan almayı düşünüyorum görürsem. Haftaya da Tekirdağ'da köfte yiyelim, bu sefer de bana yakın olur.
Reklamlar
-
20 Mart 2012, 02:03
herkese merhaba,
ben erkan, murat'ın arkadaşıyım. düzenlediğiniz geziye başta sizlerle tanışmak sonrasında beraber yol almak için katılmayı istiyordum ama malum işlerden dolayı mümkün olmadı. çok şey kaçırmışım, sezona güzel bir başlangıç yapmışsınız bir sonraki gezi planınızda beraber sürmek isterim.
-
20 Mart 2012, 02:58
jaymz adlı üyeden alıntı
herkese merhaba,
ben erkan, murat'ın arkadaşıyım. düzenlediğiniz geziye başta sizlerle tanışmak sonrasında beraber yol almak için katılmayı istiyordum ama malum işlerden dolayı mümkün olmadı. çok şey kaçırmışım, sezona güzel bir başlangıç yapmışsınız
bir sonraki gezi planınızda beraber sürmek isterim.
Bir daha ki sefere bekleriz artık. Dünkü geziden şikayetçi olan, pişman olan olmadığına göre, evet çok şey kaçırmışsın.
-
20 Mart 2012, 03:19
jaymz adlı üyeden alıntı
herkese merhaba,
ben erkan, murat'ın arkadaşıyım. düzenlediğiniz geziye başta sizlerle tanışmak sonrasında beraber yol almak için katılmayı istiyordum ama malum işlerden dolayı mümkün olmadı. çok şey kaçırmışım, sezona güzel bir başlangıç yapmışsınız
bir sonraki gezi planınızda beraber sürmek isterim.
Gelmedin çok şey kaçırdın o bir gerçek. Şimdi ben sana o iskenderi nasıl anlatayım Erkan. O nasıl bir şeydi öyle. Bana inanmıyorsan Armağana sor
Bir dahaki sefere senide bekliyorum. Hem Rıdvanın fotoğraflarını çekmek için bu işten en azından benden daha iyi anlayan birine ihtiyaç var
-
20 Mart 2012, 03:44
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Rahat Harley'inin koltuğunda (sele demiyorum koltuk resmen), düzgün Amerika yollarında 1000 mil yapıp iron butt diye hava atlanlar, gelip Türkiye yollarında Gv250 ile 500 mil yapsınlar steel butt diye plaket verecem.
Aslında farkettiniz mi bilmiyorum ama,gv nin süspansiyonları hiç de fena değil.Uygun ayarda ve artçısız iken kullandığım çoğu motordan daha konforlu.Motor titreşimi zaten az,sürücü selesi biraz sert ama ergonomik.Beygir yeterli de biraz daha torku olsaydı herhalde en iyi uzun yol motoru olurdu.
-
20 Mart 2012, 10:58
Şişme yastıklar var, sele için onlardan almayı düşünüyorum görürsem. Haftaya da Tekirdağ'da köfte yiyelim, bu sefer de bana yakın olur.
Şişme yastık dediğin Airhawk'mı diyorsun yoksa başka birşey mi?
-
20 Mart 2012, 11:33
Günaydın millet, walla şişme yastık değil şişme bebek olayına bile razıyım tekirdağ köftesine benden tamam ama bursadan sonra tekirdağ kesecekmi onu bilemedim.
Bu arada sabah e-5 topkapı yönünde ile 45 plaka bir aquila gördüm, yeni modeldi. Kimdi o?
-
20 Mart 2012, 11:51
Günaydın millet, walla şişme yastık değil şişme bebek olayına bile razıyım
tekirdağ köftesine benden tamam ama bursadan sonra tekirdağ kesecekmi onu bilemedim.
Bu arada sabah e-5 topkapı yönünde ile 45 plaka bir aquila gördüm, yeni modeldi. Kimdi o?
45 plaka benim emre ben seni görmedim nerede gördün
-
20 Mart 2012, 11:55
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
Aslında farkettiniz mi bilmiyorum ama,gv nin süspansiyonları hiç de fena değil.Uygun ayarda ve artçısız iken kullandığım çoğu motordan daha konforlu.Motor titreşimi zaten az,sürücü selesi biraz sert ama ergonomik.Beygir yeterli de biraz daha torku olsaydı herhalde en iyi uzun yol motoru olurdu.
Süspansiyon olarak zaten bir sıkıntı yok ama o rahat selenin arkası bir kaç yüz km sonra batmaya başlıyor.
kilitci adlı üyeden alıntı
Şişme yastık dediğin Airhawk'mı diyorsun yoksa başka birşey mi?
Benim toto airhawk kullanacak kadar (330 TL) kıymetli değil. Şu kamplarda falan bildiğin yastık olarak kullanmak için şişme yastıklar var, onları diyorum.
Günaydın millet, walla şişme yastık değil şişme bebek olayına bile razıyım
tekirdağ köftesine benden tamam ama bursadan sonra tekirdağ kesecekmi onu bilemedim.
Tekirdağ bizim için yakın olabilir ama Murat için toplamda 400 km civarı olur. 45 plaka dediğin, eğer gri siyah tek egzozluysa Can'ın dır.
-
20 Mart 2012, 12:04
cancalskan adlı üyeden alıntı
45 plaka benim emre ben seni görmedim
nerede gördün
Bu sabah scooterımla geldim işyerine, beyaz honda spacy dikkatini çekmemişimdir. Yanlış hatırlamıyorsam şirinevlerden ömüre kadar arkandaydım. Hatta şekilli bir geçiş yaptın yanımdan, ömürün orada trafik iyice sıkıştı bir taksicinin aynasına teğet geçtin hatta durdun baktın bi. Sonra ben minik motor avantajı ile seni geçtim aradan sıvışıp kaçtım.
-
20 Mart 2012, 12:14
-
20 Mart 2012, 12:24
Günaydın ayna lazımdı bana sökeydin iyiydi can
Herkese hayirli işler kazasız sürüsler
-
20 Mart 2012, 12:26
myhammer adlı üyeden alıntı
Gunaydın abi taksici cıkmış yoldan emniyete dogru deli etti beni durdum soyle bir baktım bastım gittim
-
20 Mart 2012, 12:35
Gunaydın abi taksici cıkmış yoldan emniyete dogru
deli etti beni durdum soyle bir baktım bastım gittim
Inadina geçmesin diye yapanlar var kiskaniyolar
-
20 Mart 2012, 12:38
arabadan inip motora binsinler istanbulda araba kullanmak delilik
-
20 Mart 2012, 12:39
gv 250 sini gv 650 ile takas etmek isteyen varmi?
2007 model , mavi renk 20 bin km vs vs
-
20 Mart 2012, 12:41
acayüp adlı üyeden alıntı
hayırdır ya benzinden mi konjektor stator sorunlarından mı bıktın
-
20 Mart 2012, 12:47
tamam hatırlıyorum seni
) sonradan ben benzinciye girdim topkapıda
şekilli geçiş nasıl oluyor
sabah işe geç kalma durumunda biraz gazlıyorum
Walla hiç beklemediğim bir anda lap diye önüme kırdın. Aynını yapan araba olsa iyi küfür sallardım ama aquila görünce kafamda küfür yerine merak oluştu.
Abi istediğin ayna olsun hergün 10larcasına teğet geçiyoruz alıveririz birini hangi marka lazım
Gunaydın abi taksici cıkmış yoldan emniyete dogru
deli etti beni durdum soyle bir baktım bastım gittim
ben öyle sağa yapışık giden arabaları korna ve uzun farla taciz ediyorum.
altındaki arabanın 10da 1i fiyatına alsın bi çinli sürsün o zaman
-
20 Mart 2012, 12:55
acayüp adlı üyeden alıntı
Olabilir aslında ama sen şimdi üstüne para istersin.
Maalesef bir süre öyle bir alışverişe giremem de, hayırdır 650 çok mu geldi?
-
20 Mart 2012, 13:01
Olabilir aslında ama sen şimdi üstüne para istersin.
Maalesef bir süre öyle bir alışverişe giremem de, hayırdır 650 çok mu geldi?
Birileri bana GV 250 yerine ikinci el GV 650 gazlamaya çalıştı da benzin zamlarından sonra 650lik makineye binmek pek mantıklı gelmiyor bana. Daha da uçar gider hani benzin. GV 250 güzel ya...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler