Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    2 gün önce motorla çıktığımda darıcada bir motorcu var ona uğradım ve yağın filtreni değişmesini ve genel zincir balata artık temizlenmesi gereken ne varsa yapılmasının ne tutacagını sordum.. 60 veya 70 lira dedi.. her marka oluyormu yağ filtresi bizim motorlara? ya yukarıda sordum yine soruyorum ; perşembemi burda olacaksın emrah? saat kaç gibi?
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    walla abi son anda bir bursa da olabilir.Ama normalde perşembe sabahı 7.30 gibi maltepede olcağım bir arkadaşla.Orda motor sahibyle buluşup motoru bir test etcez.Sorun olmazsada noter satışını yapacağız.Koray abi mesai saati diye rahatsız etmek istemiyorum seni de:( satıştan sonra akşam üzeri görüşelim zahmet olmazsa...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    emrah ben saat 1 den sonra müsaitim.. ama ben sürekli rapor veya sevk alan biri değilim o yüzden 1 günlük sevk alabilirim.. onun dışındada sen ne zaman alo dersen bana ihtiyacın olursa anında gelirim..

Motosikleti
    Shadow VT750
    tamam o zaman abi raporla falan hiç hiç uğraşma üzülürüm walla.Öğleden sonra işimiz biter, görüşür hasret gideririz...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]

Motosikleti
    tamam emrah kardeşim benim.. fuara geri sayım gibi senin geri sayımda başladı işte.. hayırlısıyla kavuş motoruna.. orhanda tanışmak istiyordu çok seninle.. gerçi yolculuk arifesinde o bilmem müsait olurmu? belki olur oturur sohbet ederiz.. dediğim gibi araba lazım olursa gelip alabilirsinizde benim arabayı..

Motosikleti
    Shadow VT750
    düşünmen yeter abi gerçekten teşekkür ederim
    olurda 2gün kalıp c.tesi falan çıkarsak, orhan abiylede görüşmeyi çok isterim.

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    günaydın arkadaşlar emrah hayırlı olsun kredin.çok iyi faizle va masrafsız almışsın.hangi bankadan çektin?normalde %2'den aşağı faizle kredi veren yok o yüzden çok iyi olmuş sevindim.sanırım motoru kendin götüreceksin.gitmeden önce uzun yol için hazır mı kontrol etmekte fayda var.eleman en son bakımlarını ne zaman yaptırmış,vs.vs. hoş sen benden daha iyi bilirsin ama.. kardeşim resimlerini bekliyoruz.yaw bir ben görüşemiyorum sizlerle sinir oldum valla

koray emrahın dediği gibi her yağ değişiminde filtreyi de değiştirmek çok iyi olur.çok fazla bir masrafı olmaz.

orhan nostalji yapmışın.okudum valla hepisini bu arada fuara gelmeyi çok istiyorum ama mesai takvimine bakmam lazım.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    ilker fuara gelmen şart oldu abi.. umarım mesailerde uyar gelirsin .. olmadı okullar yarıyıl tatilinde kapanınca ben gelirim.. yağ filtresi her marka oluyormu bizim motorlara yoksa biyerden siparişmi vermem gerekiyor?

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    abi valla ben bu konularda titizimdir.arabamda da öyledir herşeyin orjinalini kullanmakta fayda var.ya eğer müsait olursam gelmeyi istiyorum.en azından orada toplanırız bari

Motosikleti
    ya işte orjinalinin markasını bilsem yada nerden sipariş edildiğini bilsem... olmadı orhanı arıyım ben.. sen iyisin dimi ağrı sızı yoktur inşallah.. inşallah müsait olursun süper olur..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    yok yok iyiyim abi bir sıkıntım yok.ya keşke şu istirahat süresine denk gelseydi fuar.hemen koşa koşa gelirdim.ya marka olarak bilmiyorum ki kullanma kitapçığına bakayım yazıyormu diye.yada internetten yazsak çıkmazmı bişi?

abi ojinal filtrenin üzerinde hyosung yazısı ve parça numarası var.

Motosikleti
    k&n yağ filtresi diye bi marka var.. çok farkedermi orjinaliyleki.. bu arada sabah 9: 30 dan beri motorlayım hava güneşli.. önce yıkadım.. sonra en küçük yerini bile kuruladım.. sonrada gezdim.. fotoları yüklemeyi başarabilsem :( 2 3 tane foto atardım ama naapalım teknoloji cahilliği böyle bişey işte

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    yav ben de duydum o markayı koray abi.hem hava filtresi hem de yağ filtresi var bildiğim kadarıyla kaliteli de diyorlar.herhalde bizimkilerin orjinalinden kalitelidir.aslında onlardan alabiliriz.yav ben biraz parça stoğu yapmak istiyorum ama parça satan bir yer bulmam lazım.neyse antalya'ya gidince oradaki servisinden fren teli,gaz teli,debriyaj teli,yağ ve hava filtresi falan alacam.

Motosikleti
    VİCEROY ; abi merhaba bugün keman kursu verdiğim gitarcı arkadaşla konuştum.. vcd de varmış metod da varmış o yarın getiririm dedi bana.. bende pazartesi kargoya veririm.. sen ister özelden adresi ver istersende sana en yakın kargonun şube adını ver. ben o kargoya şubeden alınacak diye not düşeyim. sen gidip oradan alırsın. hangisini istersen.. İLKER ; valla en güzeli dediğin gibi yapmak sanırım.. toplayıp, zamanı geldiğinde kullanmak.. ya burada RESİM EKLEME nasıl yapılıyor.. bastçe biri anlatabilirmi?

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düşünmen yeter abi gerçekten teşekkür ederim
    olurda 2gün kalıp c.tesi falan çıkarsak, orhan abiylede görüşmeyi çok isterim.
    Emrah kardeşim maalesef aynı tarihlere denk gelemedik Ben bu sabah uçuyorum. Artık en kısa zamanda görüşürüz inşallah Bu arada hayırlısıyla yeni motoruna önümüzdeki hafta kavuşursunda resimlerini görürüz burdan

GV'ci dostlarım istediğiniz herhangi birşey olursa bana mesaj atın siteden alırım dönüşte. Zaten her fırsatta siteye girer yoklarım bir sizleri

Koraycım özelden mesaj attım sana Bu arada avatar parlıyor resmen. Maşallah maşallah allah kazalardan belalardan korusun...
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    ya üç dört tane fotoğraf çektim orhan sana göndersem eklermisin onları.. yada biri bana anlatsın resim eklemeyi..

Motosikleti
    -
    Kardeşim gönder istersen ekleyeyim ben. Yada dur bakiyim bi anlatım topici olacaktı. Size geldimde keşke gösterseydim şu resim eklemeyi Koraycım. Şu anlatım linkini bulayımda sana göndereyim bi.

Koray kardeşim şu linki bir inceler misin
    http://www.motosiklet.net/forum/foru...im-ekleme.html

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    slm arkadaşlar herkeze bugün gittim bir kaç tane cv bakmaya bir tanesini gördüm ikitellide 7000km de 2006 aslında model ve km iyi ama yakından bakınca anladım ki çocuk pek bakmamış anlaşılan :(
    vida yerleri oksit yapmış gerçi çok önemli değil oksit olayı çözülür ancak öndeki lastiğin üstündeki şey ( ya şu an aklımdan uçtu ya...) çatlaktı hoşuma gitmedi birde depoda sol köşesinde boya kalkmış ve oksit yapmış nerden bakarsan bak boyanmazsa çürür. Yani vazgeçtim. Yarında şu Güngörendeki motora bakacağım şu 15000km deki. Elemanla konuştum 1 aydır kullanmıyormuş akü bitti çalıştıramayız falan dedi. Ya bir ayda biter mi akü hiç dokunulmazsa acaba???
    haftaya da karşıdakilere bakacağım.
    Anlayacağınız araştırma olaylarına ciddi ciddi girdim bgün itibarıyle
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    hadi hayırlı olsun.. akü olayı doğru olabilir.. anadoluya geldiğinde müsait olursan beklerim nightshift.. yardımım dokunacak bişey olursa ben buradayım..

galiba yaptım

Motosikleti
    -
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi hayırlı olsun.. akü olayı doğru olabilir.. anadoluya geldiğinde müsait olursan beklerim nightshift.. yardımım dokunacak bişey olursa ben buradayım..

Ben bu yeri bir yerden hatırlıyorum galiba

Becermişsin kardeşim oldu işte

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler