Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    timoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 idi, Honda VT750 oldu
    Arkadaşlar herkesi selamlıyorum.

İlker hocam yeni görevinizde mutlu ve huzurlu olursunuz umarım.

TwisTeD çok tatlı bir bebek hayatı kendi dilediği gibi olsun. Bu arada aynı tarihlerde ben de dayı oldum. Bir de üstüne benim kedi de hamile galiba.

Sis farı ve depo klıfı çalışmaları çok güzel olmuş tebrik ediyorum.

Arkadaşlar motoru garajdan çıkardım geçen hafta. Çanta demirinde biraz pas vardı onu zımparalayıp yağlı boyayla boyadım. Şimdi kuruyor yarın takarım. Yarın yağ, yağ filtresi hava filtresi değişecek. Şöyle genel bir kontrol, vida sıkımı, zincir temizliğ,i buji bakımı falan derken sezonu açıyorum. Ayrıca öncamda çizikler vardı pleksiglasdan yeni bir ön cam yaptırmayı da düşünüyorum. Bizim orjinal camlar 3mm, olursa ben yeni cami 4 mm yaptıracağım.

Hepinize iyi günler dilerim.
    En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    GV250
    Murat http://www.hyosungsource.com adresinden verdiğimiz siparişler kaç gün içinde elimize ulaşır?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı timoti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkesi selamlıyorum.

İlker hocam yeni görevinizde mutlu ve huzurlu olursunuz umarım.

TwisTeD çok tatlı bir bebek hayatı kendi dilediği gibi olsun. Bu arada aynı tarihlerde ben de dayı oldum. Bir de üstüne benim kedi de hamile galiba.

Sis farı ve depo klıfı çalışmaları çok güzel olmuş tebrik ediyorum.

Arkadaşlar motoru garajdan çıkardım geçen hafta. Çanta demirinde biraz pas vardı onu zımparalayıp yağlı boyayla boyadım. Şimdi kuruyor yarın takarım. Yarın yağ, yağ filtresi hava filtresi değişecek. Şöyle genel bir kontrol, vida sıkımı, zincir temizliğ,i buji bakımı falan derken sezonu açıyorum. Ayrıca öncamda çizikler vardı pleksiglasdan yeni bir ön cam yaptırmayı da düşünüyorum. Bizim orjinal camlar 3mm, olursa ben yeni cami 4 mm yaptıracağım.

Hepinize iyi günler dilerim.
    Ön camdaki çizikleri gidermek için plastx diye bir cila var, ondan kullanabilirsin. Kullananlar işe yaradığını söylüyor. Pleksinin 4 mm olmasının esnemeyi engelleyebileceğini sanmıyorum.

Alıntı ziyar180 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat http://www.hyosungsource.com adresinden verdiğimiz siparişler kaç gün içinde elimize ulaşır?
    Genelde 15 gün civarında ulaşıyor(muş).

Johnizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650
    30tl farlar, 7.5tl aparat + aparatın kesim biçim motora uydurum işlemleri ve montaj ilkerim...

Dr.Aequitas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Vulcan VN 900 Classic
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada artık denizci olan yakınlarınız için acemiliğinde alaya gelecekler olursa alo demeniz yeterli,himayem altına alırım
    İlker hakikaten denizci olabilmek için yapılabilecek bir şey var mı.. Henüz yakın zamanda böyle bir planım yok ama yine de hep merak etmişimdir. Oruç Reis'te görev yapan sonarcı bi abi var. Geçen sene Trabzon'a demirlemişlerdi. Bize içerisini gezdirmişti, çok hoşuma gitmişti. Ama o kadar uzun süre denizde yaşamaya kolay alışılır mı orası da mechul.

Alıntı DocGok adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hüseyin senin de geçmiş tıp bayramın kutlu olsun kardeşim.Bizi bizden başkası anlayamaz ne desek boş.TUS ta da başarılar gerçekten zor bir süreç ben de 7 yıl pratisyen olarak çalıştıktan sonra TUS a karar verdim.Ömür boyu oku çalış motor a da ancak sıra geldi.
    Teşekkür ederim. Tekrardan kazasız belasız sürüşler diliyorum.

wallaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlker hakikaten denizci olabilmek için yapılabilecek bir şey var mı.. Henüz yakın zamanda böyle bir planım yok ama yine de hep merak etmişimdir. Oruç Reis'te görev yapan sonarcı bi abi var. Geçen sene Trabzon'a demirlemişlerdi. Bize içerisini gezdirmişti, çok hoşuma gitmişti. Ama o kadar uzun süre denizde yaşamaya kolay alışılır mı orası da mechul.
    Hocam tıpın üzerine benim gibi gemi ulaştırma işletme okuyabilirsin (İTU 4 yıl) okul esnasında her yaz gemiye staja çıkacaksın. Sonunda kaptanlık sınavları var onuda kazanırsan gemilerde 3yahut 4. kaptan olarak çalışabilirsin. Ticari filoda tabiki.
    Ben kısa dönem askerliği denizci olarak yapmamak için ne dualar ettim bir bilsen. İlker abimiz yoktuki o zmanlar bizi koruyacak kollayacak. Binlerce kişi yazın sıcağında denizci olarak iskenderun yıldızlarda amann amann. Orada Kısa dönem askerlik yapan arkadaşlarım biraz sıkıntı yaşadı çok kalabalık diyorlardı.
    Deniz dışarıdan her ne hadar güzel gözüksede içeriden biraz zor. 45 gün karaya ayak basmadık endonezyadan kalkıp, ümit burnundan dolaşarak Amerikaya gittik. Newyorka indiğimizde "aaa insanlar diyebilecek kadar yabanileşmiştik" hoş 3 sene denizde çalıştıktan sonra şimdi karaya atladım ama içimden bir taraf halen denize çıksam mı diyor engel olamıyorum.

@ ilker abi,
    Ahh benim zamanımda İskenderunda olsan ne yapar eder denizci olarak yapardım askerliğimi kısa dönem uzun dönem hiç farketmezdi. Neyse ne yapalım bir sonraki tayinde bu taraflara hevesle bekleriz.

Gençler ve kendini genç hissedenler,
    bu hafta sonu havanında güzel olmasını bahane ederek pazar günü üzerimizdeki pası atmak adına biraz yol yapalım diyorum--bahara merhaba-- hatta biraz evvel rıdvanı aradım (geçen hafta o beni kandırmaya çalışmıştı) bursaya doğru yol alalım deriz. topçulardan karşıya geçeriz sıkıntı yaşarsak erken döneriz diyoruz ama hava 16 derece bursa iskender yenir derim o yorgunluğa. Gökhan hocamızlada tanışmış oluruz müsait olursa.
    Uzun lafın kısası ne dersiniz?
    Sabah sahilde kahvaltı oradan eskihisar/topçular yalova gemlik.... Sıkıldığımız yerde durup geride dönebiliriz.
    Emre ??
    Murat??
    ve şimdi yazmaya üşendiğim tüm herkes.

TwisTeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gv250 2007
    Alıntı wallaby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu hafta sonu havanında güzel olmasını bahane ederek pazar günü üzerimizdeki pası atmak adına biraz yol yapalım diyorum--bahara merhaba-- hatta biraz evvel rıdvanı aradım (geçen hafta o beni kandırmaya çalışmıştı) bursaya doğru yol alalım deriz. topçulardan karşıya geçeriz sıkıntı yaşarsak erken döneriz diyoruz ama hava 16 derece bursa iskender yenir derim o yorgunluğa. Gökhan hocamızlada tanışmış oluruz müsait olursa.
    Sabah sahilde kahvaltı oradan eskihisar/topçular yalova gemlik.... Sıkıldığımız yerde durup geride dönebiliriz.
    Emre ??
    Murat??
    Artık dayı oldum sorumluluklarım var Şaka bir yana ekstra bir durum çıkmadığı sürece G E L İ Y O R U M.

timoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 idi, Honda VT750 oldu
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ön camdaki çizikleri gidermek için plastx diye bir cila var, ondan kullanabilirsin. Kullananlar işe yaradığını söylüyor. Pleksinin 4 mm olmasının esnemeyi engelleyebileceğini sanmıyorum.
    Ön camdaki çizikler için camı hani şu far parlatan adamlar var ya onlardan birine verdim. Camı parlatamadığı gibi şimdi puslu bir hale getirdi. Bendeki cam orjinallerden ve esneme problemi şu haliyle de yok zaten benim 4 mm yapma nedenim 4mm olsun bizim olsun mantığı.

Yarın sanayide dolaşacağım umarım pleksiglasla uğraşan birilerini bulurum. Olmazsa kendi camımı mutlaka takacağım. Camsız tat alamıyorum motordan.
    En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.

Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı TwisTeD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artık dayı oldum sorumluluklarım var Şaka bir yana ekstra bir durum çıkmadığı sürece G E L İ Y O R U M.
    işte işte duymak istediğim cevaptı

başka başka.... bahar geldi haydi silkelenin

Motosikleti
    Hocam tıpın üzerine benim gibi gemi ulaştırma işletme okuyabilirsin (İTU 4 yıl) okul esnasında her yaz gemiye staja çıkacaksın. Sonunda kaptanlık sınavları var onuda kazanırsan gemilerde 3yahut 4. kaptan olarak çalışabilirsin. Ticari filoda tabiki.
    Ben kısa dönem askerliği denizci olarak yapmamak için ne dualar ettim bir bilsen. İlker abimiz yoktuki o zmanlar bizi koruyacak kollayacak. Binlerce kişi yazın sıcağında denizci olarak iskenderun yıldızlarda amann amann. Orada Kısa dönem askerlik yapan arkadaşlarım biraz sıkıntı yaşadı çok kalabalık diyorlardı.
    Deniz dışarıdan her ne hadar güzel gözüksede içeriden biraz zor. 45 gün karaya ayak basmadık endonezyadan kalkıp, ümit burnundan dolaşarak Amerikaya gittik. Newyorka indiğimizde "aaa insanlar diyebilecek kadar yabanileşmiştik" hoş 3 sene denizde çalıştıktan sonra şimdi karaya atladım ama içimden bir taraf halen denize çıksam mı diyor engel olamıyorum.
    O konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Doktorlar her türlü sıkıntı ve strese son derece dayanıklıdırlar. Asistanlık döneminde çektiklerini bilsen.. Ayda 16 nöbet tutup (24 saatlik nöbetler) nöbet sonrası mesaiye devam edip mesaiyi de 9-10 gibi bitirebilirlerse evlerine giden çok arkadaşım var.. Bi de zaten bizde kısa dönem de yok. O yönden daha farklı olur muhtemelen. Ben şahsen denizci olarak yapmak isterdim doğrusu.

gencotr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 700 XA
    Gayet gencim ve kendimi çokta genç hissediyorum.
    Emre ??
    Murat??
    Bu koşullar altında bu teklife nasıl hayır denebilir ki? Ben ve motorum varız.

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

Alıntı ziyar180 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim geçen yıl verdiğimiz sipariş 15-20 içinde gümrüğe ulaşmıştı diye hatırlıyorum. Ama her zaman bu şekilde olacak diye garantisi yok. Bizim şirketin yüklemeleri bile bazen bir hatta iki hafta kadar gecikebiliyor. Kesin bir standardı yok bu işin biraz şansa da bağlı diyebilirim.
    no one lives forever...

Motosikleti
    90' MZ ETZ 251
    iyi akşamlar istanbul trakya civarında temiz gv 250 arıyorum ybr alıcaktım boyumun 1.90 bacaklarımın leylek gibi uzun olmasından dolayı fuarda bindiğim ybr içime sinmedi gv 250 ye geçtim rahattı sele pedallar mesafesi çin chopperlarından iyidir değil mi motoru?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75866952/detay şu nasıl sizce

Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı TwisTeD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı gencotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gayet gencim ve kendimi çokta genç hissediyorum. Bu koşullar altında bu teklife nasıl hayır denebilir ki? Ben ve motorum varız.
    evet Pazar gününkü sürüş için kimse yokmu kanıkaynayan?
    şimdilik liste
    1- Wallaby - Armağan
    2- Slayerr - Rıdvan
    3- Twisted - Emre
    4- Gencotr - Murat
    5- Muratın arkadaşı

Yarın akşama doğru zaten telefon ve buradan tekrar konuşuruz.
    Bütün haftanın yorgunluğuna yenik düşüyor ve iyi geceler diliyorum ey MT ailesi...

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Günaydin gencler ve genc kalanlar

TwisTeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gv250 2007
    evet Pazar gününkü sürüş için kimse yokmu kanıkaynayan?
    şimdilik liste
    1- Wallaby - Armağan
    2- Slayerr - Rıdvan
    3- Twisted - Emre
    4- Gencotr - Murat
    5- Muratın arkadaşı

Yarın akşama doğru zaten telefon ve buradan tekrar konuşuruz.
    Bütün haftanın yorgunluğuna yenik düşüyor ve iyi geceler diliyorum ey MT ailesi...
    Yok mu başka gelen ya?? Meydan Aquila görsün hadi...

Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Doktorlar her türlü sıkıntı ve strese son derece dayanıklıdırlar. Asistanlık döneminde çektiklerini bilsen.. Ayda 16 nöbet tutup (24 saatlik nöbetler) nöbet sonrası mesaiye devam edip mesaiyi de 9-10 gibi bitirebilirlerse evlerine giden çok arkadaşım var.. Bi de zaten bizde kısa dönem de yok. O yönden daha farklı olur muhtemelen. Ben şahsen denizci olarak yapmak isterdim doğrusu.
    hocam o konuda haklısın bienimde yakın bir doktor arkadaşım var sağolsun nöbetlerinde çağırır sohbet muhabbet ederiz. Asistanlık zamanında azındaki sigarasını unuttuğunu bile şahit oldum kafa gitmiş sigarayı nereye koydum dedi gözümün önünde
    halende mantığımın almadığı nöbetten sonra neden mesaiye devam edilir haydi edildi a adamdan ne kadar performans alabilrsi ki ayaklı zombie oluyor --bazı nöbetlerde hareket olmuyo tamam ama tüm nöbetinde koşturanada şahit oldum---
    hocam kacarın yok sen uzun dönem astek askeri hastane muhtemelen.
    Alıntı myhammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydin gencler ve genc kalanlar
    günadın hasan abim keyifler nasıl? kulaklıklardan memnunmusun varmı bir sıkıntı? selamalr saygılar
    Alıntı user39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi akşamlar istanbul trakya civarında temiz gv 250 arıyorum ybr alıcaktım boyumun 1.90 bacaklarımın leylek gibi uzun olmasından dolayı fuarda bindiğim ybr içime sinmedi gv 250 ye geçtim rahattı sele pedallar mesafesi çin chopperlarından iyidir değil mi motoru?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75866952/detay şu nasıl sizce
    O ilandaki motor hakkında yanlış hatırlammıyorsam Rodvan- Slayerr ın bilgisi var o yardımcı olacaktır sana.

Motosikleti
    S&T Kanuni GV 250
    selam arkadaşlar,

bu çok sevgili kış yüzünden 3-4 aydır yerinden kıpırdatamadım motoru. haftada bir kere 10 dakika filan çalıştırıyordum ama sonra çalışmaz oldu. yaklaşık 1,5-2 aydır çalışmıyor. akü de boşaldı. kurtarabilir miyim diye aküyü sökecektim bu sabah ama beceremedim. yardımcı olabilecek var mı acaba?

Motosikleti
    Alıntı borasanal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar,

bu çok sevgili kış yüzünden 3-4 aydır yerinden kıpırdatamadım motoru. haftada bir kere 10 dakika filan çalıştırıyordum ama sonra çalışmaz oldu. yaklaşık 1,5-2 aydır çalışmıyor. akü de boşaldı. kurtarabilir miyim diye aküyü sökecektim bu sabah ama beceremedim. yardımcı olabilecek var mı acaba?
    Ben geçenlerde anahtarı üstünde unutmuşum motorun. Kontak da açık kalmış. Ertesi gün boş vites lambası bile yanmıyordu. Vurdurarak çalıştırdım. 2. viteste çok rahat tek başına çalıştırabilirsin. Hem o gün hava şimdikinden daha soğuktu. Bir müddet kullandın mı akü toparlar kendini. Şu anda hiç bir sıkıntı yok aküyle alakalı bende..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı borasanal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar,

Selenin altında sol tarafta olan kapağı, akünün önündeki bariyeri ve kutup başlarını sökmen gerekiyor. Toplam 5 tane vida sökeceksin. Soldaki kapağı sökmek için, kapağın hemen altında, nikelajlı bölümdeki büyük vidayı gevşetmen gerekiyor. Vidayı gevşettikten sonra kapağı kendine doğru çekerek geçme olan üst tarafı, sonra da yukarıya doğru çekerek gevşettiğin vidanın olduğu yerden çıkarıyorsun. Karşına sinyal flaşörü, sigorta vs.'nin olduğu, aküyü tutan bir bariyer/parça çıkacak. Onunda iki tarafındaki vidaları söktükten sonra akünün kutup başlarını sökerek çıkartabilirsin. Aküyü sökerken dikkat et, tornavidanın/anahtarın ucu motorun şasesine değmesin. Kısadevre yaptırıp sigortanın atmasına sebep olabilir. Aküyü de herhangi bir oto elektrikçisi ya da motosiklet tamircisinde şarj ettirebilirsin.

Motosikleti
    GV 250 2010
    Merhaba arkadaşlar,
    Benim motorda yenilerde hissetmeye başladığım ve beni rahatsız eden bir durum var. 1. viteste hiç, 2,3,4 ve 5. viteslerde zincir sesine benzer bir ses geliyor. özellikle 5. viteste çok belirgin oluyor. Gazı kestiğimde ses kesiliyor. Zinciri yeni yağladım. Motor 2010 km 6000 de. Bu durum doğalmıdır? değilse ne yapabilirim.

Fikri olan yada başından geçen varsa bilgi verirlerse çok makbule geçecek.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)

Bu Konudaki Etiketler