Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Mart 2012, 00:51
[
Mithat Hocam iyi günler,
ben gider tekrar bakarım aldığım yere hafta sonu yağış olmaz ise senin için... Bir arkadaşım daha istedi bakalım ellerinde kalmışmı
Merhaba Armağan Bey,İlginize teşşekürler..Buradaki ustamdan bugun yarın bir cevap bekliyorum toptancısı bir kaç örnek getirecekmiş, sonuç alamaz isem burada tekrar meramımı belirtir yardımlarınızı talep edebilirm
vesselam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
Emre bey, bende şu aralar depoma kılıf vs. arayışındayım fotğrafları paylaşırsan fikir edinmiş olurum ..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Reklamlar
-
13 Mart 2012, 01:50
TwisTeD adlı üyeden alıntı
gencotr, karanar889, amorcortes ve romeo_30 aramıza hoş geldiniz. Emin olun kötü bir tercih yapmadınız. Yağmur bir dursa da topluca bişi yapalım gezi falan.
Şirinevlerdeki motosay ile ilgili biraz yazışmalar olmuş. Geçenlerde oradaydım. Depomdaki eziği kapatmak için deri tankped siparişi verdim. Fiyatları gayet makul. Bzim motorun kalıbı ellerinde yoktu artık oldu
İstediğiniz renk desen yapıyorlar. Ben deponun yanındaki aquila yazısının aynısını istedim. Yazılar sadece nakışla yapılabilir 1-2 gün alır dediler. Başka yere yaptıracaklarmış yazıyı. Bittiğinde resimlerini çeker paylaşırım.
Deri çantada yapıyorlar. meraklısı varsa 212 613 32 58 // 532 574 05 77
Hoşbulduk.
Aslında bir sene kadardır GV250 sürücüsüyüm. Foruma aktif olarak katılmasam da her gün mutlaka bir göz atmadan o günü bitirmiyorum. Topicteki arkadaşların arasındaki etkileşim ve buradaki enerji hakikaten çok güzel ve çok farklı. Geçen yıl Mototor ile Koreden yaptığımız aksessuar ithalatı için görüşmüşlüğümüz oldu. Onun sayesinde geniş ayaklıklara sahip oldum ve sürüş konforum oldukça arttı diyebilirim. Geçen yıl geçirdiğim operasyon sebebiyle etkinliklere ve buluşmalara katılma imkanım olmadı ama umarım bu yıl en azından İstanbul içerisinde bulunan tüm arkadaşlarla görüşme şansım olur. Herkese güvenli ve keyifli sürüşler.[COLOR="Silver"]
-
13 Mart 2012, 14:26
-
13 Mart 2012, 15:42
http://www.ebay.com/itm/Black-Scoote...#ht_7246wt_905
bu çantayı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmm))
-
13 Mart 2012, 15:54
Depomdaki eziği kapatmak için deri tankped siparişi verdim. Fiyatları gayet makul. Bzim motorun kalıbı ellerinde yoktu artık oldu
İstediğiniz renk desen yapıyorlar. Ben deponun yanındaki aquila yazısının aynısını istedim. Yazılar sadece nakışla yapılabilir 1-2 gün alır dediler. Başka yere yaptıracaklarmış yazıyı. Bittiğinde resimlerini çeker paylaşırım.
resimleri merak ediyorum bitince paylaşırsan sevinirim.
@motorkafa yanlış hatırlamıyorsam senin motorda da vardı depo üstünde deri kaplama, resim varşa paylaşırmısın o gün gürdğümüde dikkat etmemiştim hatırlayamadım.
-
13 Mart 2012, 16:15
gencotr, karanar889, amorcortes ve romeo_30 aramıza hoş geldiniz. Emin olun kötü bir tercih yapmadınız. Yağmur bir dursa da topluca bişi yapalım gezi falan.
Şirinevlerdeki motosay ile ilgili biraz yazışmalar olmuş. Geçenlerde oradaydım. Depomdaki eziği kapatmak için deri tankped siparişi verdim. Fiyatları gayet makul. Bzim motorun kalıbı ellerinde yoktu artık oldu
Nakışla yapılan yazıların pek hoş duracağını sanmıyorum. Yapılınca görürüz artık.
wallaby adlı üyeden alıntı
Murat merhaba,
Ben daha motoru almadan evvel forumu takip ederken okumuştum yazılarını, yanlış hatırlamıyorsam dizinden operasyon geçirmek zorunda kalmıştın. o yüzden kışın ara vermek zorunda kaldın galiba.
Geçmiş olşun umarım herşey yolundadır şimdi havaların ısınmasıyla sende motoruna yeniden ısınır gezmelere başlarsın artık.
Yanlış hatırlıyorsun. Dizinden sorunu olan Mesut'tu ve bir süredir motor kullanabiliyor.
Johnizm adlı üyeden alıntı
Unut sen o çantayı
-
13 Mart 2012, 16:18
Slayerrr adlı üyeden alıntı
N
Yanlış hatırlıyorsun.
Dizinden sorunu olan Mesut'tu ve bir süredir motor kullanabiliyor.
hyr canım mesutu tabiki biliyorum ama sanki önceki sayfalarda bir yazı okudum gibi gelmişti. Mezutun durumu ayrı..
-
13 Mart 2012, 16:21
Arakadaşlar bir gv 250 siparişide ben verdin, nasipse mayıs ayında teslim alacağım
Hadi bakalım hayırlısı
-
13 Mart 2012, 16:23
ziyar180 adlı üyeden alıntı
Arakadaşlar bir gv 250 siparişide ben verdin, nasipse mayıs ayında teslim alacağım
Hadi bakalım hayırlısı
şimdiden hayırlı olsun
fakat kimsin nerelisin nerede ikamet edersin ne iş yaparsın
kendimi savcı gibi hisseetim.
-
13 Mart 2012, 16:31
wallaby adlı üyeden alıntı
şimdiden hayırlı olsun
fakat kimsin nerelisin nerede ikamet edersin ne iş yaparsın
kendimi savcı gibi hisseetim.
Erzincanlıyım, İsmim ilhami, serbest meslek
-
13 Mart 2012, 17:07
niye unutayım la allahın ebay sitesi daha güvenlisi mi var)) armağan kaça gelir bu çanta? kargo margo dahil kaç kuruş tutar elimize almamız çantayı? çantayı!
-
13 Mart 2012, 17:15
niye unutayım la allahın ebay sitesi daha güvenlisi mi var)) armağan kaça gelir bu çanta? kargo margo dahil kaç kuruş tutar elimize almamız çantayı? çantayı!
sadece USA içi teslim uluslar arası yollamıyor kullanıcı. yada dhl e vereceksin teeee kaça gelir bencede biraz hayal
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------
ziyar180 adlı üyeden alıntı
Erzincanlıyım, İsmim ilhami, serbest meslek
İlhami,
hoş geldin aramıza kazasız belasız sürüşler dilerim. bir sorunun sorun olursa şayet buradaki herkez yardımcı olmaya çalışır.
-
13 Mart 2012, 17:26
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
-
13 Mart 2012, 17:32
o çanta türkiye de de satılıyo..ebay a kadar uzanmanıza gerek yok....araştırmak lazım...
-
13 Mart 2012, 18:52
gördüğün mağazayı söylesen araştırtmasan bizi erhan ha?)) ne güzel olmaz mı?
-
13 Mart 2012, 19:16
Arkadaşlar merhaba
Forma uzun süredir yazmıyordum, yoğun bir iş dönem geçirdiğim için, kafam yeni yeni rahatlıyor, gerçi halen netleşmeyen durumlar var ama şimdilik netlik kazananlar daha önemli gerçi Armağan kardeşimle telefonda görüşüyoruz sağolsun bana yardımcı oldu bazı aksesuar ve ekipmanların teğmini konusunda. Siteye yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz , yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun demek istiyorum, ve benim yazamadığım sürelerde üzülen arkadaşların üzüntülerini, sevinen arkadaşların sevinçlerini geçte olsa paylaşarak tekrar merhaba demek istiyorum. Ayrıca hemşerim İlhami arkadaşımıada selamlar.
Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım
-
13 Mart 2012, 21:32
-
13 Mart 2012, 21:33
İyi akşamlar arkadaşlar ben de nihayet mayıs teslimli sıfır gv250 min siparişini verdim Bursa dan. 200 YTL kapora verdim. 300 YTL de plaka işlemleri için talep ettiler.Ama maalesef mayıs başı teslim bu arada ehliyet işlemlerini halletmeye çalışacağım.Honda Motosiklet Eğitim Merkezine de başvurdum ama ilk eğitimde yedektim sıra gelmedi.Sonraki tarihe başvurdum yine yedek Kaskımı da peşinen aldım fuardan LS2 çeneden açılır kask.
-
13 Mart 2012, 21:42
DocGok adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar arkadaşlar ben de nihayet mayıs teslimli sıfır gv250 min siparişini verdim Bursa dan.
200 YTL kapora verdim. 300 YTL de plaka işlemleri için talep ettiler.Ama maalesef mayıs başı teslim bu arada ehliyet işlemlerini halletmeye çalışacağım.Honda Motosiklet Eğitim Merkezine de başvurdum ama ilk eğitimde yedektim sıra gelmedi.Sonraki tarihe başvurdum yine yedek
Kaskımı da peşinen aldım fuardan LS2 çeneden açılır kask.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler..
-
13 Mart 2012, 23:01
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz saka maka baya kalabalik olduk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)
Bu Konudaki Etiketler