Lastik inmesi olmuyor yanaklar eski olmasına rağmen, sadece arka lastikte inme vardı. Onun sebebi de yanağın kopması; çıkardık.
sis farlarımı iteleye kakalaya takmayı başardım... perfecto!!!)))
@ilker
içimde bir his var kesin sen bu taraflara geleceksin hatta makarnacının şubelerini de istanbulda açarız artık
yeğenimizide görmüş oluruz(=
Rıdvan bey,buradaki ustama söyledim cumartesiye kadar getirtirim dedi,onu bekliyorum,bir sonuç çıkmazsa burada paylaşır Armağan beyle iletişime geçeriz
Teşekkür ederim
Vesselam...[/QUOTE]
Mithat Hocam iyi günler,
ben gider tekrar bakarım aldığım yere hafta sonu yağış olmaz ise senin için... Bir arkadaşım daha istedi bakalım ellerinde kalmışmı
Hasan abim sıkıntısız temiz çıktığına sevindim bende çok memnunum. Özellikle sürekli işten arayanlar olduğunda her seferinde kenera çekmekten kurtuldum artık (=
kulaklık tamam şimdi sıra artçı bulmakta hehehhoş geldin aramıza motorunun resimlerini bekliyoruz tekerin hep düz bassın.Sis farı mı dedi birisi? Rıdvan bu arada ne oldu gidon işi (= Ahmett resim bekliyorum her açıdan bağlantı demiri vs hepsini heheheh
helal olsun hayırlı olsun darısı başımıza..
7.5tl eminönü taraş mı faraş mı ne motor işte satılıyo... ama kesip biçip eğip bükmek gerekiyor baya!
Merhaba Değerli Arkadaşlar,
Herksese kazasız belasız günler diloyorum.
Bu da benim GV250'im
http://img171.imageshack.us/img171/8351/fotoraf01.jpg
AKLIN EN BÜYÜK SERMAYENDİR.
Size bir sorum oacak!
Kış aylarında motorumu hiç kullanmadım. Kapalı garajda kaldı. Düzenli olarak çalıştırdım. Ancak gecen hafta gözlemlediğim durum canımı sıktı. Egzos manifoldunda sararma meydana gelmiş. Bu durumdan nasıl kurtulurum? Neden meydana gelmiş olabilir?
---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:39 ----------
İzmirde havalar iyiydi. Şuan biraz yağışlı. Hazırlıklara başladım... (Ben yağmurda binmeye kıyamıyorum.)
Biltekin tekrardan hoş geldin aramıza,
bende motoru kasımda aldım yerde su olsa çıkmıyordum dışarı ama dayanamayıp artık yağmurda bile kullandım hatta baya keyif aldım ama temizlemesi uzun sürdü. kuru havalar tercihimdir.
Benim motorda sürekli çalıştığım yerin kapalı garajında duruyor.
sararma tam olarak manifoltun orada mı? bende henüz öyle birşey olmadı internette görüğümr parlatıcılar var metal ve krom aksamlar için. Derin pas olmayacağı için yeni motorda onlarla silersen eskisi gibi olur bence...
yada Uğur arakdaşımız var temizlik ve parlaklık profesörümüz bakalım o ne diyecek Styleoscar kanka nedir ilaç ???
Teşekkkür ederim Armağan. Kaliteli bir grubun içinde olmak güzel.
Sararma manifoltun tam çıkışında yeni başlamış. Bu olayda galiba benim hatam var. Düzenli olarak çalıştırdığım sırada yüksek devirlere çıktım. Bunun sebep olabiliceğini düşünüyorum.
İlginize teşekkürler...
slm arkadaşlar ben yeni motor kullanmaya başlıcam gt250r ile başlasak olurmu
Slayerr hocam arkadaşlara cevap yazacağım ancak senin yukarda yaptığın gibi birkaç arkadaştan alıntılayıp altına cevap yazmak istiyorum. Bunu nasıl yaptığını anlatabilir misin?
"Nâçar kalacak yerde/Nâgâh açar ol perde/Derman eder her derde.
Mevlâ görelim neyler/Neylerse güzel eyler." Erzurumlu i.Hakkı
Alıntı yapacağın mesajların altında, altı ile cevapla'nın yanındaki işarete tıklıyorsun. Bu şekilde alıntı yapacağın mesajları seçtikten sonra son alıntı yapacağın mesajda o işaret yerine alıntı ile cevaplaya tıkladığında tüm seçtiğin mesajları alıntı yapmış cevap penceresi açılıyor. Tabi alıntıları alt alta toplayacağı için senin alıntı aralarına yazman gerekiyor.
gencotr, karanar889, amorcortes ve romeo_30 aramıza hoş geldiniz. Emin olun kötü bir tercih yapmadınız. Yağmur bir dursa da topluca bişi yapalım gezi falan.
Şirinevlerdeki motosay ile ilgili biraz yazışmalar olmuş. Geçenlerde oradaydım. Depomdaki eziği kapatmak için deri tankped siparişi verdim. Fiyatları gayet makul. Bzim motorun kalıbı ellerinde yoktu artık oldu
İstediğiniz renk desen yapıyorlar. Ben deponun yanındaki aquila yazısının aynısını istedim. Yazılar sadece nakışla yapılabilir 1-2 gün alır dediler. Başka yere yaptıracaklarmış yazıyı. Bittiğinde resimlerini çeker paylaşırım.
Deri çantada yapıyorlar. meraklısı varsa 212 613 32 58 // 532 574 05 77
Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)