Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Ocak 2009, 16:26
Reklamlar
-
09 Ocak 2009, 16:59
yörük usta ve orko usta kesinlikle ikinizde şu pantolon olayında haklısınız rüzgar geçirmez ve kolay aşınmaz. tamamıyle haklısınız ama ben çok soğuklarda kullanmam diyorum şu anda. Tabi ne olur bilmem. Evet insan sadece dizlerinin üstüne düşmez tabiki, koruma da en önemli unsur motor olayında. Yanlız abi tercih meselesi ya sonuçta ne bileyim. Dizlik, kask, mont, elidiven (Bu arada yaz eldiveni diye bir şey varmı???) kesinlikle olmaz sa olmazlardan.
bu arda yörük dediğim gibi bu hafta ve önümüzdeki hafta beyendiğim tüm gv 250 leri ziyaret edicem:D sonrada içölerinden eleyeceğim en son kalanı da alıcam ama sanırım şu 1900km dekini alabilirim.
enjoy your ride
and enjoy forever
-
09 Ocak 2009, 17:07
nightshift adlı üyeden alıntı
(Bu arada yaz eldiveni diye bir şey varmı???)
Evet nightshift, yazlık eldivende var. Benim hem yazlık hem kışlık eldivenim var mesela. Yazlık olanın parmak araları fileli o yüzden içine rüzgar alıp serinletiyor.
-
09 Ocak 2009, 17:08
nightshift yaz eldiveni olması lazım bende motor alıcam yaz eldivenleri havalandırmalı oluyor sanırım.
Birde matpcy S&T kanunilere çin demiş ama hyosung fabrikasında üretilip S&T kanuni adıyla ülkeye giriş yapıyor. Ayrıca S&T Kanuni, Kanuniden farklı bi marka olarak piyasada şuanda.
-
09 Ocak 2009, 17:09
evet nightshift yaz eldiveni diye bişi var.imkanın varsa hem kış için hem de yaz için al iki tane.ama ben şimdilik sadece kış için alacağım.ayakkabı da şart kesinlikle ama şu an alabilecek gücüm yok.ayakabı ve pantolon daha sonra.
bu arada matpcy arkadaşım st&kanuni olarak piyasaya sürülen de kore malı sadece etiket ve birkaç farklılık var.kanuni hyosung'a motor üreten koreli şirketle(st ile) anlaşarak getirtip kendi etiketini ve kore şirketi olan st'yi basarak piyasaya sürdü.saygılarımla..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
09 Ocak 2009, 17:13
yaz eldiveni kış eldiveninde olduğu gibi şart aksi takdirde bence eller biraz sertleşir soora kız arkadaşım elimi tutmazzz
enjoy your ride
and enjoy forever
-
09 Ocak 2009, 18:28
nightshift sonuna kadar haklısın kız olsam bende tutmak istemezdim
-
09 Ocak 2009, 18:33
ya valla nasır falan oluyor hatır hatır.
ya mamnaris bu avaterdeki motosikletlileri farkedin in acaba stickerı varmı ya. varsa nerden temin edebilirim. Tanıdığım herkezin arabasına yapıştırtacağım. Aslında keşke herkez öyle yapsa yapıştırsa eminim etkili olur. Herkez öndeki arabayı görüyor nasılsa onu da görür...
enjoy your ride
and enjoy forever
-
09 Ocak 2009, 18:34
kız arkadaşına da eldiven alırsın ve o da doğal olarak seninle motora bineceği için onun da elleri sertleşir böylelikle aranızda böyle bir tartışma olmaz,hemde korunmuş olursunuz motora binerken
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
09 Ocak 2009, 19:01
arkadaşlar kasklardaki bluetooth özelliği nedir? acayip merak ettim? telsiz gibi bişeymi? yoksa sadece bluetooth kulaklık için kaskın içine yer falanmı yapmışlar?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
09 Ocak 2009, 19:16
nightshift valla bende bilmiyorum stickerı varmı olsa bende alcam yapıştırıcam arabaya ama bulamadım.
Kasklardaki bluetooth olayı hakkında çok bilgim yok ama nolan kasklarda görmüştüm n-com diye bişeydi sanırım o parçayı alıp taktığında o aparat sayesinde artcınla yada telefonla konuşabiliyorsun sanırım ama tam bi bilgim yok yanlış bilgi vermiş olmayım
-
10 Ocak 2009, 00:26
iyi akşmlar.Bugün 1.84 ten masrafsız kredi başvurusunda bulundum.Perşembe günü görücüye gidiyorum.kısmetse c.tesi GV650 ile evime dönmüş olacağım.
herkese bol muhabbetler...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
10 Ocak 2009, 00:30
mrock adlı üyeden alıntı
iyi akşmlar.Bugün 1.84 ten masrafsız kredi başvurusunda bulundum.Perşembe günü görücüye gidiyorum.kısmetse c.tesi GV650 ile evime dönmüş olacağım.
herkese bol muhabbetler...
Emrah hadi gözün aydın. İnşallah haftaya yeni motorunla ve resimlerinle görürüz seni Yeni motorunun resimlerini bizim topicede koy küseriz yoksa
-
10 Ocak 2009, 00:43
haydi hayırlısı olsun mrock 4 gözle bekliyoruz resimleri ve yeni motorunu kalın sağlıcakla üfff ben ne zaman koycam resimleri yaa
enjoy your ride
and enjoy forever
-
10 Ocak 2009, 00:50
hayırlı olsun mrock darısı benim başıma artık
-
10 Ocak 2009, 00:54
-
10 Ocak 2009, 01:25
ilk motor topiği nostalji olmuş.depo üzeri deri kılıf çok asi durmuş ben yaptıracak fırsatı bulmamamıştım.İyi dilekleriniz için teşekkürler...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
-
10 Ocak 2009, 01:30
mrock adlı üyeden alıntı
ilk motor topiği nostalji olmuş.depo üzeri deri kılıf çok asi durmuş ben yaptıracak fırsatı bulmamamıştım.İyi dilekleriniz için teşekkürler...
Arasıra tekrar takmayı düşünüyorum aslında Emrah, farklı duruyor
-
10 Ocak 2009, 01:40
-
10 Ocak 2009, 02:08
koray abi dediğin gibi değişik bir dönem bu Her yağ değişimnde filtre değişirse çok iyi olur.Ama iki yağda bir değiştirenlerde oluyor.Aslında eleman yağ filitresi olduğu için söküp basınçlı hava ile temizlenip tekrar takılıyor, motorumda titiz olduğum için her yağ değişiminde değiştiriyordum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler