muck ;oD (Manitalar Uçurumdan C....ne Konsun)
cumartesi yapalım fuarı neyin akşamına da güzel bi mangal atalım uğur da müsayitmiş o gün hemide... içmek de gerek güzelce!
muck ;oD (Manitalar Uçurumdan C....ne Konsun)
cumartesi yapalım fuarı neyin akşamına da güzel bi mangal atalım uğur da müsayitmiş o gün hemide... içmek de gerek güzelce!
Ahmet hoşgeldin seni yine buralarda görmek güzel.
Hasan abi gömü mü buldun nereden bu biletin kaynağı varsa bize de ayarla bari.
selam millet nabersiniz..ya yine fuarsız bir sene daha geçiriyorum ne kadar sinir oluyorum anlatamam..
johnizm aramıza hoşgeldin..umarım katılımcı olursun...nerelisin kendinden biraz bahsedersen biz de seni tanımış oluruz ya bu ne ahmet yeni bir tarikatmı johnizm(canizmir tarikatı olsa böle kendi dilimizle daha bir tarikat havası katmaz,,boşver çok geyik oldu),kardeş tekrar hoşgeldin aramıza..bu sefer su koymak yok ona göre..bak senin yüzünden rıdvan da oynamıyor artık..sen geldin adamın yüzünde güller açtı..ben istesem bileti,yok sana fuar muar dicek ama senin için fuarı ayağına getirecek adam..valla kıymetini bil..bu arada seni tekrar aramızda görünce içim de rahatladı..yoksa bir an tedirgin olmuştum ahmet de gitti acaba bizim başlığın tüm makarna ihtiyaçları benim üzerime kalır mı diye neyse sevindik dostum..
mithat hocama bilet ayırmayı unutma hasan abi....gömü bulmuş gibisin valla herkese benden bilet bu arada nedendir bilinmez yaklaşık 3 senedir motorsiklet fuarının olacağı hafta denetleme geçiriyoruz.tıpkı bu sene de olduğu gibi..hazırlık sebebiylede gelemiyorum..neyse kısmet değil demekki...
herkesi sevip sayıyorum..görüşmek dileğiyle
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
oooo kimler teşrif etmiş özlettin kendini
bak sen gittin Rıdvan hayata küstü kaç kilo kaybetti
şaka bir yana yeniden aramızda görmek güzel...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Arkadaşlar bu arada ebaydeki kask içi intercom siparişim dün geldi Nolan N90a cok rahat bir şekilde hiçbir delme/yapıştırma işlemi olmadan taktım. Cep telefonu ile yolda görüştüm gayet net oluyor kulaklık için özel yer var kask içerisinde takılı olduğunu bile fark etmiyorsun.
şimdilik gayet başarılı gibi duruyor byu fiyata 2 adet intercom almak baya avantajlı gibi benden tavsiyesi. Artçısı olanlara duyrulur
saol armağanım ;oD bu haftasonu bişiler yapalım...
Selamlar, benimkide 2 gün önce geldi, hiç bir yere takılmadı. Gayet güzel çalışıyor. Şimdilik 1 kaskıma taktım diğerine takmaya üşendim, takarken resimlerini çekip paylaşıcam.
Kaskın içine cuk diye oturdu, şimdilik müzik dinliyorum haftasonu kaskan kaska konuşma denemelerine başlıcam inş.
ben de düşünüyorum ama şimdilik kulakiçi kulaklık ve bluetoothla idare ediyorum...
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Bir yıldır karar verdim bir gv sahibi olmaya ancak bu sırada sıfır motor fiyatı iki kez zam yedi ve 8800 TL ye ulaştı. Koruma demiri, çanta sisy bar vs 9500-10000 TL ye mal olacak. Yani biraz ulaşılmaz hale geldi. Bu koşullar altında deneyimli arkadaşlara iki sorum olacak. yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
1- Fuarda bir indirim beklenebilir mi? Geçen yıllarda firma politikası nasıldı.
2- Aşağıdaki linkte yer alan motorla ilgili ne söyleyebilirsiniz. Model? km ve fiyat ilişkisi açısından
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62296718/detay
şimdiden teşekkürler.
Geçen yıl Kanuni fuarda yoktu, ama indirim yapacaklarını da sanmıyorum. Linkteki motoru boşver bence. Muhtemelen fırsatçı. Motoru 17 Ekim'de almış şimdi satıyor. Ucuza alıp yazın kar koyup satarım diye düşündü muhtemelen. Ayrıca üzerinde hiç aksesuar yok. 150 TL'lik çanta ve 50 TL'lik çin malı sissy barı saymazsak. Eğer bütçe olarak karşılayabilirsen, biraz da pazarlık yaparak o ilandakindense şunu almanı tavsiye ederim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68044829/detay Aksesuarları da daha uzun zamana yayarak alabilirsin. Mesela Armağan sissy barı ikinci el olarak çok ucuza almıştı. Ama yok sınır bu kadar daha fazla vermemem dersen de yine başka ilanlara bak derim.
Teşekkürler Slayerrr
Güneyde havalar toplamaya başladı. İllaki bu aralar motor alınacak. Bakalım.
Mıt muallim , kilitci Tm sizede bilet var yeterki gelin.ctesi gelirseniz verebilirim diğer türlü iş yrim taksimde yada elden alacaksınız biletler hazir.johnizm rıdvan fuarı ayağına getircek olurda bi sakatlık olursa biletin bende hazir.özledik beaa hg tekrardan
İlker Abi yalnız gelirsek öyle 1 tabak makarna ile kurtulamazsın 2-3 tabak garanti
biricik yeğenimize sevgiler
şükür kavuşturana tekrardan
Abicim Rıdvan biliyor biraz ailevi sıkıntılar var hafta sonu yine şehir dışında olabilirim yarın öğlen bellli olacak, yoksa hafta sonu istanbulda olacağım.Henüz belli değil yani.
teşekkür ederim senin vesilen ile oldu asıl sana teşekkür etmem lazım.Koca kask gümrükten sıkıntısız geçmiş çok iyiymiş bende ikinci kaskı o zaman o siteden alırım border ile türkiyeye gönderirim. Ebay ve amazondanda alacağım aslında baya birşey var aslında durum düzeltince bu şekilde hallederim. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Umarım yakın zamanda aradığın motoruna kavuşursun.
Rıdvanında dediği gibi sıfır alsan dahi aksesuarlar için acele etmene gerek yok yavaş yavaş toplarsın. ama koruma ekipmanlarını tamamla ilk önce
Herkese günaydınlar
Herkese selamlar arkadaşlar,fuara perşembe yada cuma günü gitmeyi düşünüyorum,zaten kapıda gv250 ler ilk buluşmayı yapar,içeride de karşılaşırız (Rıdvan Bey'e itafen
Armağancım,şu intercom cihazının telefonla konuşma performansını (ses seviyesi yeterli yüksekliktemi,ses netmi,kesinti cızırtı oluyormu),müzik dinleme performansını ve benim için en önemlisi; arçı ile konuşma performansı hakkında bilgi yazarsan çok seviniriz yani forumca belki sipariş etmek isteyenler olabilir benim gibi.Artçıyla konuşmak için bir tuşa basmak gerekiyormu yoksa konuşur konuşmaz devreye mi giriyor biraz daha detaj istiyoruz plzzz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Sanırım,artçı ile konuşurken sürekli hat açıkmış yani Valkie talkie gibi konuşulacağı zaman tuşa basmak yada devreye sokmak gerekmiyormuş.Peki hat sürekli açıkken arada parazit falan olmuyormu?Yani hen kendi kaskımıza hemde artcı veya birlikte sürdüğümüz motosikletteki arkadaşımıza takıldığında hat sürekli açıkken konuşulmadğında verimli bir sistem mi?
Şu an bu konu içerisinde 100 kullanıcı var. (0 üye ve 100 misafir)