Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Şubat 2012, 19:59
cancalskan adlı üyeden alıntı
Bende su an Motopark dayım erken gel tanışalım
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Yaklaşık olarak 14.00-15.30 arası servisteydim, hatta sordum seni balata değiştirecekmişsin ama gelmemişsin.
Bu arada servisteki 43 plaka mat siyah motor kimin?
Beyler saat 13:30 gibi beşiktaş sahildeydim, yola çıkacaktım evden telefon geldi. Mutfaktaki buzdolabının arkasındaki priz, altındaki çamaşır makinesine giden su hortumundan fışkıran su yüzünden ateş almış. Prizlerin biraz yukarısında da dolaplar var. Dolabın altı simsiyah olmuş az daha tutuşuyormuş. Evdekiler fark edince söndürmüşler. Evde kimse olmasa bütün mutfak yanacakmış.
Haberi alır almaz eve geldim. Prizi değiştir hortumu değiştir falan derken bu saat oldu. Kusuruma bakmayın gelemedim. Balata önemli değil, sizlerle tanışacaktık kaldı. İnşallah başka bir zamana.
Reklamlar
-
18 Şubat 2012, 22:18
Yarin tanışıriz
-
18 Şubat 2012, 22:42
Selam millet yarın hava güzel ben kuzenim ile boat show a gidiyorum bir aktivite yaparsanız katılrım ordan cıktıktan sonra...
bu organizsan işini en iyi armagan yapar diyorum
-
19 Şubat 2012, 02:01
Yaklaşık olarak 14.00-15.30 arası servisteydim, hatta sordum seni balata değiştirecekmişsin ama gelmemişsin.
Bu arada servisteki 43 plaka mat siyah motor kimin?
43 mat siyah benim...
-
19 Şubat 2012, 02:53
-
19 Şubat 2012, 10:50
Günaydin arkadaslar uğur bende c.tesi gitcem fuara pazar mesaim var bilet olayını nabtiniz
-
19 Şubat 2012, 11:23
-
19 Şubat 2012, 12:59
Yok ben erken kalkarım sabahlari Tamamen kendi istegimle kalktım
-
19 Şubat 2012, 13:20
Herkese günaydın. Da.. Gelebilen var gelemeyen var dimi ama ya
Hava burada gayet açık, güneşli ama inanılmaz soğuk, güneşte bile beklerken insan felaket üşüyor. Ben de şöyle bir bahar bakımı yapacağım moturuma, forumdan bir abi var, sağ olsun karbüratör ayarını öğretti bana, karbüratörün anatomisinden fizyolojisine kadar kavradım sayesinde ama soğuktan dışarı çıkmaya korkuyorum. Hava da birazcık ısınsa baştan aşağı yıkayıp ayar bir ince ayar çekeceğim.
Bu arada temizlikte kullandığım bir mikrofiber bez vardı benim, çok uzun zamandır öyle kullanıyordum. Geçen gün yıkadım bezi, içinden bi kova kum çıktı resmen.. İyice temizlendikten sonra kuruttum, gittim motoru silmeye. Meğer bu bezi sık sık temizlemek gerekiyormuş, bezi şöyle bir gezdiriyorum, pırıl pırıl oluyor nikelajlar. Neydi o önceden uğraş babam uğraş.. Bu temizlik olayında cidden Uğur'dan öğrenmem gereken çok şey var.. Bir ara videolu temizlik "HowTo" su bekliyoruz senden, ona göre
-
19 Şubat 2012, 21:42
-
19 Şubat 2012, 23:38
Zaman zaman olur bu sitede kış rehaveti ilker bey, şu sırlarda forum rölntide,Kış da amansız devam edince yapacak çok şey kalmıyor sanırım.. fuarve sonrasında bahar ve tabiki neşe ve hareket inşaallah..
Vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
20 Şubat 2012, 01:41
selamlar herkese..
Hüseyin; fiber bezler tozu ,kiri, suyu çok çabuk emdiğinden, doğal olarak çabuk kirleniyorlar..o yüzden bende 5-10 tanecik kadar var
temizlik olayı için video çekmeye gerek yok aslında..ben ekstra bir şey yapmıyorum, sadece motosikletimi çok sevdiğimden onunla ilgilenmek bana mutluluk veriyor ve yansıması da o şekilde oluyor
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
20 Şubat 2012, 01:45
cumartesi fuardayım kısmetse...denk gelirsek tanışmayı isterim...
-
20 Şubat 2012, 02:25
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
bu arada rıdvancım neler yapıyorsun,hiç sesin soluğun çıkmıyor?adam döveceksek geleyim hemen
yeterki buralarda ol
Buralardayım, pek yazmasam da okuyorum genelde. Ahmet olmayıp ben de yazmayınca biraz daha olması gereken gibi forum olmuş sanıyorum. Önceden çok boş muhabbet yaptığım(ız)a günlük mesaj ortalaması 30-35'den 7'ye düşmüş. Benden başka boş muhabbet eden yok pek. Adam dövmeye nasıl bağladın bilmiyorum ama geleceksen dövecek birilerini buluruz elbet, 15 milyon nüfuslu şehirde.
-
20 Şubat 2012, 12:37
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Beyler saat 13:30 gibi beşiktaş sahildeydim, yola çıkacaktım evden telefon geldi. Mutfaktaki buzdolabının arkasındaki priz, altındaki çamaşır makinesine giden su hortumundan fışkıran su yüzünden ateş almış. Prizlerin biraz yukarısında da dolaplar var. Dolabın altı simsiyah olmuş az daha tutuşuyormuş. Evdekiler fark edince söndürmüşler. Evde kimse olmasa bütün mutfak yanacakmış.
Haberi alır almaz eve geldim. Prizi değiştir hortumu değiştir falan derken bu saat oldu. Kusuruma bakmayın gelemedim. Balata önemli değil, sizlerle tanışacaktık kaldı. İnşallah başka bir zamana.
çok geçmiş olsun diyelim aman yangının şakası olmaz. kısmet fuara inşallah.
cancalskan adlı üyeden alıntı
Selam millet yarın hava güzel ben kuzenim ile boat show a gidiyorum bir aktivite yaparsanız katılrım ordan cıktıktan sonra...
bu organizsan işini en iyi armagan yapar diyorum
arkadaşlar beni hafta sonu ailevi meseleler yüzünden adapazarındaydım. birkaç hafta daha sürebilir. o yüzden takip edemedim forumu. sabah sabah tekrar döndüm istanbula mesaimin başına.herkese tekrardan günaydınlar...
myhammer adlı üyeden alıntı
Günaydin arkadaslar uğur bende c.tesi gitcem fuara pazar mesaim var bilet olayını nabtiniz
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
Selamlar nabersiniz
Tabi hava güzeldi herkes gezmiş bir şekilde, ben ise standart mesai
neyse bir şekilde acısını çıkaracağım artık...
Fuar zamanı git gide yaklaşıyor..Fuar günü için şimdiden bizim yöneticiden hafta sonu için izin istedim ..büyük olasılıkla cumartesi olacak..çünkü pazar günü çok fazla kalabalık olacağından rahat rahat motosikletlere bakamayız ve gezemeyiz diye düşünüyorum..
şimdiden plan programı olan varsa açıklasında ona göre bir ayarlama çekelim
Bu arada gitgide ekip artıyor bakıyorumda bu sevindirici haber..Yazın güzel ve kalabalık bir Gv ordusu sürüşü yapacağız desenize
Bu arada Emre geçmiş olsun diyeyim, birşey olmaması sevindirici..dikkatli olmak gerekiyor..
Herkese selam ve saygılarımla, İyi geceler..
anladığım kadarıyla herkes cumartesi günü gitme taraftarı. Bende gelebilirisem cumartesi günü orda olmak isterim. Toplu gidelim derim daha keyifli olur.
Buralardayım, pek yazmasam da okuyorum genelde. Ahmet olmayıp ben de yazmayınca biraz daha olması gereken gibi forum olmuş sanıyorum. Önceden çok boş muhabbet yaptığım(ız)a günlük mesaj ortalaması 30-35'den 7'ye düşmüş. Benden başka boş muhabbet eden yok pek. Adam dövmeye nasıl bağladın bilmiyorum ama geleceksen dövecek birilerini buluruz elbet, 15 milyon nüfuslu şehirde.
Rıdvanım gerçekten artık pek konuşmuyorsun forum bekçisiz kaldı sabah akşam normalde en azından 1 mesajın olurdu
tekrardan günaydınlarrrr
Arkadaşlar dışarıda soğuk bir hava olmasına rağmen güneşi görmek moral veriyor insana.sanki bu havalar baharın yaklaşıtığının habercisi olmasın neyse silkeleniriz fuarda...
çadırlar kamp malzemelerini yavaştan hazırlayalım havalar iyi olunca toplu gezmeler kamplar bizlerri bekler. İler abi makarnları paketllerden çıkarmaya başlamış gelip yiyelim diye
-
20 Şubat 2012, 14:03
erro adlı üyeden alıntı
cumartesi fuardayım kısmetse...denk gelirsek tanışmayı isterim...
bende fuardayım cumartesi .bizim grup cumartesi gidelim tanısıp kaynasırız pazar calısıyorum ugurda cumartesi gidecek
---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 11:59 ----------
fuar için bilet durumunuz nasıl
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
-
20 Şubat 2012, 17:56
Bilet konusunda bende de yok ama bizim servise sorarız
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
20 Şubat 2012, 18:06
-
20 Şubat 2012, 18:34
beyler selamlar....herkes fellik fellik bilet arıyor...bu bilet kapıda satılmıyo mudur? ya da arayanlar davetiye mi arıyo beleş anlamadım olayı....ankara dan bunun için gelip sap gibi kalmayalım orda...
-
20 Şubat 2012, 19:08
erro adlı üyeden alıntı
beyler selamlar....herkes fellik fellik bilet arıyor...bu bilet kapıda satılmıyo mudur? ya da arayanlar davetiye mi arıyo beleş anlamadım olayı....ankara dan bunun için gelip sap gibi kalmayalım orda...
yok hocam kalmazsın kapıda zaten bilet satılıyor, servislerde bayilerde genelde ücretsiz bilet oluyordu o yüzden soruyor herkes. Bende tabi bilet bulamaz isem gidip kapıdan alıcam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler