Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Şubat 2012, 23:03
Yazmasanizda motorun resimlerini atın gözümüz senlensin xd Iyi aksamlar hrkese fuar bileti bulan varmi xd
Reklamlar
-
14 Şubat 2012, 23:58
Fuar yaklaşıyor ya bilet telaşı başladı şimdiden, son iki yıldır ne olduysa dergiler de vermiyor ,geçenyıl buradaki kanuni bayiinden zor bela almıştım bir bilet bu sene ne olacak bakalım, gerçi olmazsa basacağız parayı ama basmadan girme imkanı varken neden olmasın diyor insan..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
15 Şubat 2012, 00:16
-
15 Şubat 2012, 00:53
-
15 Şubat 2012, 01:09
işlevi hakkında bi bilgim yok ama biraz şaşı mı olmuş acaba?
-
15 Şubat 2012, 04:24
erro adlı üyeden alıntı
işlevi hakkında bi bilgim yok ama biraz şaşı mı olmuş acaba?
biraz sasi olmamis, bariz sasi olmus
dedim ya cakma ve deneysel diye. ustune bir de benim koruma demirleri asimetrik olunca boyle bi manzara cikti.
-
15 Şubat 2012, 13:55
Ooo, Armağan motosikletin harika görünüyor gerçekten.. Maşallah diyeyim nazarım değmesin..
@mototor, ben şahsen sis farlarının farın iki yanına koyulduğunda daha güzel göründüğünü düşünüyorum. Gerçi o zaman da sinyallerle çok yakın oluyorlar ama daha bir gösterişli duruyor orada. Hele de hem fara, hem de sislere kaş taktın mı tadından yenmez valla Bir ara bir arkadaş far kaşı yapacaktı gibi olmuştuydu ama neyse
-
15 Şubat 2012, 15:10
mototor adlı üyeden alıntı
biraz sasi olmamis, bariz sasi olmus
dedim ya cakma ve deneysel diye. ustune bir de benim koruma demirleri asimetrik olunca boyle bi manzara cikti.
Mesut hayırlı olsun en azından trafikte fark edilebilmesi daha artmış motorun.
nereden aldın ankarada mesut kormaz var ledle projeler yapan ondan mı?
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Ooo, Armağan motosikletin harika görünüyor gerçekten.. Maşallah diyeyim nazarım değmesin..
@mototor, ben şahsen sis farlarının farın iki yanına koyulduğunda daha güzel göründüğünü düşünüyorum. Gerçi o zaman da sinyallerle çok yakın oluyorlar ama daha bir gösterişli duruyor orada. Hele de hem fara, hem de sislere kaş taktın mı tadından yenmez valla
Bir ara bir arkadaş far kaşı yapacaktı gibi olmuştuydu ama neyse
teşekkür ederim hep beraber kazasız belasız inşallah. (=
ne biri far kaşı mı dedi
-
16 Şubat 2012, 00:52
Küçük motorumun aynası kırıldı .gv 250 mimde aynaları aldığımdan beri gözüme batıyordu.Ondaki yuvarlak aynaları küçük motoruma aktarmayı ve gv 250 ime (ben küheylan diyesim geliyor ona) yeni bir ayna almayı düşünüyorum. Kanuniden önceki modellerindeki oval aynada hoşuma gitmekle birlikte aşağıda linkini verdiğim ayna modeli daha çok hoşuma gidiyor. fakakt belli başlı online satış listerindede öyle aham şahım bir model göremedim veya rast gelmedi.fikirlerinize açığım .. paylaşmayı sevenlere selam olsun sağlıcakla kalın..
vesselam..
http://www.hyosungsource.com/index.p...oducts_id=1368
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
16 Şubat 2012, 03:02
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Küçük motorumun aynası kırıldı .gv 250 mimde aynaları aldığımdan beri gözüme batıyordu.Ondaki yuvarlak aynaları küçük motoruma aktarmayı ve gv 250 ime (ben küheylan diyesim geliyor ona) yeni bir ayna almayı düşünüyorum. Kanuniden önceki modellerindeki oval aynada hoşuma gitmekle birlikte aşağıda linkini verdiğim ayna modeli daha çok hoşuma gidiyor. fakakt belli başlı online satış listerindede öyle aham şahım bir model göremedim veya rast gelmedi.fikirlerinize açığım .. paylaşmayı sevenlere selam olsun sağlıcakla kalın..
vesselam..
http://www.hyosungsource.com/index.p...oducts_id=1368
selamlar abicim..
ayna konusunda bizim hyosungların aynasını tavsiye ederim..görüş açısı çok iyi.hem gayette şık duruyor
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
16 Şubat 2012, 21:04
Teşşekkürler uğur, bunu not ettim..
-
16 Şubat 2012, 21:57
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
mototor, ben şahsen sis farlarının farın iki yanına koyulduğunda daha güzel göründüğünü düşünüyorum. Gerçi o zaman da sinyallerle çok yakın oluyorlar ama daha bir gösterişli duruyor orada. Hele de hem fara, hem de sislere kaş taktın mı tadından yenmez valla
Bir ara bir arkadaş far kaşı yapacaktı gibi olmuştuydu ama neyse
ya sis farinin koyulabilecegi pek yer yok gibi bizim motorda, su anda koydugum yerde de anca duruyor, biraz daha buyuk olsa sis fari gidonu cevirince sinyallere carpar.
far kasina karsi hepimizin zaafi var yav, bir can da vardi galiba, yazin topluca yaptirtalim bi yere
wallaby adlı üyeden alıntı
Mesut hayırlı olsun en azından trafikte fark edilebilmesi daha artmış motorun.
nereden aldın ankarada mesut kormaz var ledle projeler yapan ondan mı?
sagolasin armagan, oyle ya pek guzel durmuyo ama fark edilmeye yariyor, led oldugu icin de akuden bisey yemiyor.
sis farini alip icini cikardim, 3lu led alip kendim yerlestirdim ama dedigim gibi, cok bayagi oldu
bu arada, ankara'da mesut korkmaz ne alaka, hic bisey anlamadim
-
17 Şubat 2012, 18:11
mototor adlı üyeden alıntı
sagolasin armagan, oyle ya pek guzel durmuyo ama fark edilmeye yariyor, led oldugu icin de akuden bisey yemiyor.
sis farini alip icini cikardim, 3lu led alip kendim yerlestirdim ama dedigim gibi, cok bayagi oldu
bu arada, ankara'da mesut korkmaz ne alaka, hic bisey anlamadim
forumda okumuştum özel power led projesi varrdı ankaralı bir öğretmen. hatta chooperlar için bile özel krom görünümlü yapmış ama fiyatları biraz pahalı. http://www.msttech.biz adresinde detayları var ona benzettiğim için sormuştum.
-
17 Şubat 2012, 18:16
forumda okumuştum özel power led projesi varrdı ankaralı bir öğretmen. hatta chooperlar için bile özel krom görünümlü yapmış ama fiyatları biraz pahalı.
http://www.msttech.biz adresinde detayları var ona benzettiğim için sormuştum.
biraz pahalı derken ne kadar pahalı mesela...çifti ne kadar ortalama?
-
17 Şubat 2012, 18:24
erro adlı üyeden alıntı
biraz pahalı derken ne kadar pahalı mesela...çifti ne kadar ortalama?
şöyle mesajı direk yapıştırıyorum
""Ürün fiyatları şöyle:
LF10Y1 1'li led far 100TL (Sitemde fotoğrafı yok, Facebook sayfamda var.)
LF30Y1 3'lü led far 145TL (Opsiyonel: Panjurlu 155TL)
LF30B1 3'lü chopper tipi led far 160TL
LF30D2 3'lü dikdörtgen led far 155TL
LF60Y1 6'lı led far 190TL (Opsiyonel: Panjurlu 205TL)
LLCU Led far kontrol ünitesi 75TL (Tek bir butonla (Butonu siz temin ediyorsunuz!), tam yanma, kısık yanma, polis çakarı, flaşör, fotoğraf makinası flaşı, kapatma fonksiyonlarını gerçekleştirmek için)
* KDV ve kargo hariçtir.
* Standart renk siyahtır. Farklı renk seçeneklerinde (sipariş anında elimde boyanmamış ham kasa varsa) 15 gün opsiyon ve 20TL fark vardır.
Bu sezon için bir kaç modelim daha olacak. Aceleniz yoksa bir kaç hafta beklemenizi öneririm.
İlginize teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
""""
-
17 Şubat 2012, 18:30
şöyle mesajı direk yapıştırıyorum
""Ürün fiyatları şöyle:
LF10Y1 1'li led far 100TL (Sitemde fotoğrafı yok, Facebook sayfamda var.)
LF30Y1 3'lü led far 145TL (Opsiyonel: Panjurlu 155TL)
LF30B1 3'lü chopper tipi led far 160TL
LF30D2 3'lü dikdörtgen led far 155TL
LF60Y1 6'lı led far 190TL (Opsiyonel: Panjurlu 205TL)
LLCU Led far kontrol ünitesi 75TL (Tek bir butonla (Butonu siz temin ediyorsunuz!), tam yanma, kısık yanma, polis çakarı, flaşör, fotoğraf makinası flaşı, kapatma fonksiyonlarını gerçekleştirmek için)
* KDV ve kargo hariçtir.
* Standart renk siyahtır. Farklı renk seçeneklerinde (sipariş anında elimde boyanmamış ham kasa varsa) 15 gün opsiyon ve 20TL fark vardır.
Bu sezon için bir kaç modelim daha olacak. Aceleniz yoksa bir kaç hafta beklemenizi öneririm.
İlginize teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
""""
maşallah bi de kdv hariç demiş...bence değmez..led dediğin nedir ya...
-
18 Şubat 2012, 13:26
İyi haftasonları,
Bugün saat 14:00 gibi Avcılardaki serviste olacağım, tanışmak, muhabbet etmek isteyen arkadaşları beklerim.
-
18 Şubat 2012, 14:39
Bende su an Motopark dayım erken gel tanışalım
-
18 Şubat 2012, 17:59
TwisTeD adlı üyeden alıntı
İyi haftasonları,
Bugün saat 14:00 gibi Avcılardaki serviste olacağım, tanışmak, muhabbet etmek isteyen arkadaşları beklerim.
Yaklaşık olarak 14.00-15.30 arası servisteydim, hatta sordum seni balata değiştirecekmişsin ama gelmemişsin.
Bu arada servisteki 43 plaka mat siyah motor kimin?
-
18 Şubat 2012, 18:07
bugun can da gidecekti avcılardaki servise balataları deiştirecekti
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler