resim çekip koysaydın suraya keske
resim çekip koysaydın suraya keske
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
Marka model ne bu teflon süngerin. Burası küçük yer, marketten ona göre bakayım. Benim egzozda da var birinin topuk kalıntıları.
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
yok ben zaten motorun fiyatına pahalı demedim kardeş sahibinden.com da ki fiyatlar biraz pahalı reel piyasadan demek isteidm.Doğrumuudr sizce...
@amorcortes, az önce sahibindende şöyle bir fiyatlara göz gezdirdim. Sıfır'ı 8800TL civarında olan bir alet neticede. 5000 ila 6000 lira arasında temiz bir ikinci el bulma şansın oldukça fazla. Daha ucuza denk getiren arkadaşlar da oldu. Biraz da şans meselesi. Bence bu fiyat aralığı çok fazla değil temiz bir ikinci el için. Tabi bu bahsettiğim fiyat aralığı genelde 2006-2008 model arası için. 2009, 2010 modellerde fiyat da haliyle yukarı çıkıyor. 6500-7000'e kadar yolu var. Yani bence fiyatlar çok fazla sayılmaz. Hele de bahar gelince biraz daha kıpırdanma olma ihtimali yüksek. Eğer niyetin varsa bu aralar alman senin için daha iyi olur maddi açıdan.
herkese günaydın..
amorcortes arkadaşım aramıza hoşgeldin..gv250 yi seçerek doğru bir seçim yapmışsın..piyasa olarak bence çok pahalı değil ilandaki fiyatlar...zaten temiz ikinci el,az km li bir gv250 almak istersen aksesuar durumuna bağlı olarak 5000-6000 tl arasında bir meblayı gözden çıkarman gerekecek..fiyat olarak durum bu yani..bu fiyat bence çok da pahalı bir fiyat değil.sıfır km bir gv250 alsan tam hatırlamıyorum ama 8.000 tl civarı bir fiyatın üzerine bir de yaklaşık 1000-1500 tl arasında hayal gücüne kalan bir aksesuar fiyatı çıkacak karşınıza..dolayısıyla 6000 tl vermek varken 9000 tl vermiş olacaksın sıfır km alırsan.kabaca böyle bir hesap çıkıyor karşına..artık gerisi senin tercihin..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Herkese selam
İlker sana Mersin'den selam yolluyorum yakınız ama vaktim olmadıgı icin oralara gelemiyorum :s gelip yağızi paşamı da severdik inşallah motorla geldiğimiz bir vakit görüşürüz ;)
Armagan rodaji bitmiş meltemi n hayırlı olsun )hahaa
Günaydın herkese,
hava gayet güzel, gezi için planı olan, yada plan yapmak isteyen var mı?
can canın sağolsun dostum..bende bugün ayaz ve annesini memlekete yolladım..çok sıkıldılar evde durmaktan.adanaya havaalanına onları bırakmak için gelmiştim..haberim olsaydı gelmişken mersine de uğrardım.1 saatlik mesafede idi..neyse kısmet değilmiş..herzaman kapımızı açık,ne zaman isterseniz..
raif geçmiş olsun ben de şimdi farkettim,geç kaldık kusura bakma artık..sinyaller için istanbulda yan sanayi bulabilirsin..yada kuralkandan alabilirsin.istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olacaklardır..
diğer tüm arkadaşlara sevgiler,saygılar..
Çok sağol kardeşim
@raif serkan Çok geçmiş olsun, önemli olan senin iyi olman. Hepimizin tekeri düz basması dilerği ile..
hehe teşekkür ederim. ama bu ilk ve son olur heralde.
Koca motoru büyük anne gibi kullandım rodaj boyunca teşekkür ederim tekrardan simdi servise götürme işi kaldı ona üşeniyorum
@ilker
hanım yine insaflıymış eve almış seni hasta iken Hocam aman dikkat et
@amorcortes
aramıza hoş geldim umarım aradığım istediğim motoruna erkenden kavuşursun.
@everyone;
gooooood morning uzun bir aradan sonra Güneşli ama soğuk bir pazartesi sabahından herkese günaydınlar iyi çalışmalar....
Günaydin cumleten öğleden sora yağışli gösteriyor hava :
Fuara biletleri kim ayarliyo
selam arkadaşlar...ne o yaw artık ben eskisi kadar sık takılamıyorum diye trip yapıp, sizde benim gelmem için topluca foruma yazmama eylemi mi yapıyorsunuz? kimseler yok yaw?soğuktan elleriniz mi üşüdü yazamıyonuz mu yoksa? herkes kendine çok iyi baksın..Allaha emanet olun..
Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)