günaydın günaydın, herkese
Hasan abim termemiz olsun tosunun uğura rakip mi çıkacaksın? ama benim oyum Uğura ne yazık ki
onu geçebilen biri olacağını pek sanmam
Emre & uğur sizde tanışma fırsatı bulmuşsunuz sevindim yaza dada kalabalık daha eğlenceli olur.
çok yorucu bir hafta sonuydu benim için. Havanında güzel olmasını bahane ederek sapancadaki akrabalarıma gittim uzun zamandır görmemiştim. İlk basta niyetim o kadar yol almak değildi hatta o kadar yolu gidebileceğimi bile tahmin etmiyordum yoprulursam yada hava soğursa geri dönecektim
ama kızım sağolsun hiç yormadı beni sorunsuz tıkıt tıkır gittik 160km yolu
Bizim motorlarla uzun yolculuk ne kadar keyifliymiş bukadar güzel olacağını hiç tahmin etmemiştim maşallah mübarek istediği zamöan uçuyo istediği zaman konuyo.
Rodajda olduğundan dolayı geze geze yavaş gittim. Hatta forumun rekorunuda kırdım. dün Rıdvanla yaptığımız hesaplamalarda 2,97 lt/km yaktım. Evet temizlik rekoru Uğruda olabilir ama az yakma rekoruda bende
Pazar sabahıda yola çıktım yolda gezen motorculara selam vere vere geldim. bizim buradaki arkadaşla sahilde kısa bir gezinti yaptık. Rıdvanda akşam üzeri uğradı kaqrşı tarafa geçmiş uğradı, Can ve Merve de Çay içtiğimiz yere geldi onlarda karşıya geçmişler. sonra ayrıldık evlere dağıldık..
Uzun lafın kısası rodaj tamamlandı 940 km oldu kızım
tebrik edin abileri.
daha erken istanbula geleydim toplu birşey yapardık herkes dışarıdaymış ama foruma bakamadım hiç. Sapancada net yoktu. Neyse demek ki bahara az kaldı
buhafta son defa kar geliyormuş ya neyse oda geçer gider.
daha fazla geyiy yapmayayım resimleri akşamleyin atarım hoş fazla kare çekmedim ama yol güzel ve eğlenceliydi. ilk uzun yol tecrübemide atlattım kazasız tertemiz...