Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    wallaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GV250
    günaydın günaydın, herkese
    Hasan abim termemiz olsun tosunun uğura rakip mi çıkacaksın? ama benim oyum Uğura ne yazık ki onu geçebilen biri olacağını pek sanmam

Emre & uğur sizde tanışma fırsatı bulmuşsunuz sevindim yaza dada kalabalık daha eğlenceli olur.

İlker abi bizim minik toşun paşa nasıl özledik yeğenimizi deri yelekli bir resmini bekliyoruz

çok yorucu bir hafta sonuydu benim için. Havanında güzel olmasını bahane ederek sapancadaki akrabalarıma gittim uzun zamandır görmemiştim. İlk basta niyetim o kadar yol almak değildi hatta o kadar yolu gidebileceğimi bile tahmin etmiyordum yoprulursam yada hava soğursa geri dönecektim ama kızım sağolsun hiç yormadı beni sorunsuz tıkıt tıkır gittik 160km yolu
    Bizim motorlarla uzun yolculuk ne kadar keyifliymiş bukadar güzel olacağını hiç tahmin etmemiştim maşallah mübarek istediği zamöan uçuyo istediği zaman konuyo.
    Rodajda olduğundan dolayı geze geze yavaş gittim. Hatta forumun rekorunuda kırdım. dün Rıdvanla yaptığımız hesaplamalarda 2,97 lt/km yaktım. Evet temizlik rekoru Uğruda olabilir ama az yakma rekoruda bende
    Pazar sabahıda yola çıktım yolda gezen motorculara selam vere vere geldim. bizim buradaki arkadaşla sahilde kısa bir gezinti yaptık. Rıdvanda akşam üzeri uğradı kaqrşı tarafa geçmiş uğradı, Can ve Merve de Çay içtiğimiz yere geldi onlarda karşıya geçmişler. sonra ayrıldık evlere dağıldık..
    Uzun lafın kısası rodaj tamamlandı 940 km oldu kızım tebrik edin abileri.
    daha erken istanbula geleydim toplu birşey yapardık herkes dışarıdaymış ama foruma bakamadım hiç. Sapancada net yoktu. Neyse demek ki bahara az kaldı
    buhafta son defa kar geliyormuş ya neyse oda geçer gider.
    daha fazla geyiy yapmayayım resimleri akşamleyin atarım hoş fazla kare çekmedim ama yol güzel ve eğlenceliydi. ilk uzun yol tecrübemide atlattım kazasız tertemiz...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Fonder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorum paslandı
    ehliyet i almak içn dosyam hazır direksiondan geçirdiler sonunda
    herkeze selam
    Hadi bakalım Hayırlı olsun
    Pas olayını da sana zamanında söylemiştim, motoruna branda al diye..neyse hallederiz onu da

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir Avcılar sahiline gitmişsiniz gezdik diyorsunuz. Ben yaklaşık 100 km yol yaptım, üstüne bir de giderken Haliç köprüsünde aksiyon yaşadım. Adrenalini vücudumun her yerinde hissettikten sonra kırılıp motosikletten kopan sol çantamı aldım ve kırılan yerlerinden içindekiler dökülmesin diye bantlayıp kask filesiyle arkaya bağladım. Bu olayda öğrendiğimiz şey, motosiklet tek çantayla çok çirkin görünüyor.
    Evet ben çok gezemedim, çalşıyordum çünkü ! ama sağolsun Emre geldi beni işyerinden aldı ve beraber ufakta olsa güzel bir sohbetimiz oldu..

Bu arada geçmiş olsun..sana birşey olmaması çok sevindirici

Alıntı myhammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zincirlikuyudan besiktasa inerken alt tünel çıkışında shell benzinci var onun 20 metre gerisinde oto yıkama kuaför var motorumu orada temizlettim gerçekten güzel yıkıyorlar tavsiye ederim sadece 10 tl
    EVET TEMİZLİK BAŞLASIN
    Selamlar abicim..
    Temizliğe temizlik demem, kendim temizleyemediğim sürece şu an için motorun benimkinden temiz olabilir ama bu beni geçebileceğin anlamına gelmez abi bendeki fiber bez setimi dün Emreye gösterdim hatta bir tane de kendisine verdim..

yıkamadan sora baktım alt ekzozda ayakkabının degmesinden dolayı siyahlar oluşmuş eve gidince telledim oda geçti bulaşık teli çok iyi temizliyo aklınızda bulunsun çizmiyo ama boyalı yerlere sakın sürmeyin
    açıkçası ben tavsiye etmiyorum..çizilmiş gibi görünmüyordur ama bence illaki kılcak çizikler yaratır..benimde geçen yaz egzozta öyle bir sorun olmuştu ve sıfır numara zımparayla temizlememe rağmen bakınca belli olmayan ama dikkatli bakınca belli olan çizikler mevcut..
    açıkçası tavsiye etmiyorum temizlik uzmanı olarak

Alıntı wallaby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın günaydın, herkese
    Hasan abim termemiz olsun tosunun uğura rakip mi çıkacaksın? ama benim oyum Uğura ne yazık ki onu geçebilen biri olacağını pek sanmam

Emre & uğur sizde tanışma fırsatı bulmuşsunuz sevindim yaza dada kalabalık daha eğlenceli olur.

çok yorucu bir hafta sonuydu benim için. Havanında güzel olmasını bahane ederek sapancadaki akrabalarıma gittim uzun zamandır görmemiştim. İlk basta niyetim o kadar yol almak değildi hatta o kadar yolu gidebileceğimi bile tahmin etmiyordum yoprulursam yada hava soğursa geri dönecektim ama kızım sağolsun hiç yormadı beni sorunsuz tıkıt tıkır gittik 160km yolu
    Bizim motorlarla uzun yolculuk ne kadar keyifliymiş bukadar güzel olacağını hiç tahmin etmemiştim maşallah mübarek istediği zamöan uçuyo istediği zaman konuyo.
    Rodajda olduğundan dolayı geze geze yavaş gittim. Hatta forumun rekorunuda kırdım. dün Rıdvanla yaptığımız hesaplamalarda 2,97 lt/km yaktım. Evet temizlik rekoru Uğruda olabilir ama az yakma rekoruda bende
    Pazar sabahıda yola çıktım yolda gezen motorculara selam vere vere geldim. bizim buradaki arkadaşla sahilde kısa bir gezinti yaptık. Rıdvanda akşam üzeri uğradı kaqrşı tarafa geçmiş uğradı, Can ve Merve de Çay içtiğimiz yere geldi onlarda karşıya geçmişler. sonra ayrıldık evlere dağıldık..
    Uzun lafın kısası rodaj tamamlandı 940 km oldu kızım tebrik edin abileri.
    daha erken istanbula geleydim toplu birşey yapardık herkes dışarıdaymış ama foruma bakamadım hiç. Sapancada net yoktu. Neyse demek ki bahara az kaldı
    buhafta son defa kar geliyormuş ya neyse oda geçer gider.
    daha fazla geyiy yapmayayım resimleri akşamleyin atarım hoş fazla kare çekmedim ama yol güzel ve eğlenceliydi. ilk uzun yol tecrübemide atlattım kazasız tertemiz...
    selamlar kanka
    öncelikle desteğinden dolayı teşekkürlerimi sunarım bu gidişle bir tane motosiklet yıkama yerimi açsam ne yapsam diye düşünür oldum

gezmene ve rodajını kusursuz tamamlamana çok sevindim..ileride çok faydasını göreceksin

yakıt konusunda da cidden çok iddalı bir rakamlardan bahsediyorsun açıkçası şaşırdım, yanlış hesaplamış olabilir misin ?
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Bende zımparayla temizlenmesini tavsiye etmiyorum ama bulaşık teli farklı bi dene bence
    Fiber bezin yaninda bulaşık telide durur bundan sora

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Bende zımparayla temizlenmesini tavsiye etmiyorum ama bulaşık teli farklı bi dene bence
    Fiber bezin yaninda bulaşık telide durur bundan sora
    aldığım zımpara, sıfır numara ve boyaya dahi zarar vermeyen bir zımpara olmasına rağmen, hiç memnun kalmamıştım..
    Ayrıca mağazada temizlik ürünleri reyonuna da baktığımdan tecrübemiz az çok var

Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezmene ve rodajını kusursuz tamamlamana çok sevindim..ileride çok faydasını göreceksin
    yakıt konusunda da cidden çok iddalı bir rakamlardan bahsediyorsun açıkçası şaşırdım, yanlış hesaplamış olabilir misin ?
    iyi dileklerin için teşekkürler sağolasın hep bebaber nice kilometrelere inşallah.

ya yakıt konusuna gelnce bende şaştım kaldım elimde fişler yeniden hesapladım yok doğru. shellde fullemiştim 10,küsür lt aldım hatta km sıfırladım (not uzun yolda 4 defa km sayacı kontrolü yaptım doğru çalışıyo) akşam üstü eve gelirken ışık yanar gib oldu ne, sayaca baktım 345km idi rıdvana sordum gidermi heran bitede bilir dedi korkudan ilk benzincide durdum fulledim 10,4 aldı bir kısmıda taştı motor yan ayağa kalınca neyse sonuçta deli bir tasarruf ile rodajı tamamladım ama motor hiç 6,5 devirin üzerini görmedi genelde 4bin devir civarında gezdi yol boyu. (gaz kolu ise yarım turdan fazla daha hiç çevirmedim . enjeksiyon ve benim kullanımımla rekor bende dir

Motosikleti
    Yamaha xmax250
    bulaşık teli diyorum

---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

4 devirlerde görürsün 4 devirde motorun kac km hız yapıyo
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzini de beraber aldık, hesabı da beraber yaptık. Eğer km sayacı yanlış göstermiyorsa -ki hiç sanmıyorum- şaşırtıcı da olsa tüketim gerçek. Tabi bir de Armağan'ın fazla sakin ve en önemlisi gaz kolunu yarım kullanması var. Bu şekilde kullanabilecek bir kişi daha tanıdım o da Armağan'ın arkadaşı Cenkay. (Armağan, dün gece bu ismi o kadar düşündüm ki neydi diye, senin facebookta arkadaş listeni tek tek inceledim. )

4 devirde motorun kac km hız yapıyo
    Kadran ne gösterirse göstersin bizim motorlar lastik vs. değiştirilmediği sürece 4000 devirde 55,70 km/s, 6500 devirde de 90,22 km/s hız yapar. Hatta bu bilgiyle kadranın doğru gösterip göstermediğini kontrol edebilirsiniz.

Motosikleti
    S&T GV250
    Benzini de beraber aldık, hesabı da beraber yaptık. Eğer km sayacı yanlış göstermiyorsa -ki hiç sanmıyorum- şaşırtıcı da olsa tüketim gerçek. Tabi bir de Armağan'ın fazla sakin ve en önemlisi gaz kolunu yarım kullanması var. Bu şekilde kullanabilecek bir kişi daha tanıdım o da Armağan'ın arkadaşı Cenkay. (Armağan, dün gece bu ismi o kadar düşündüm ki neydi diye, senin facebookta arkadaş listeni tek tek inceledim. )
    Kadran ne gösterirse göstersin bizim motorlar lastik vs. değiştirilmediği sürece 4000 devirde 55,70 km/s, 6500 devirde de 90,22 km/s hız yapar. Hatta bu bilgiyle kadranın doğru gösterip göstermediğini kontrol edebilirsiniz.
    yapma beni cenkayla bir tutma lütfen o kadar yavaş mı kullanıyorum kırıldım şimdi

138 km mesafeyi 2 saatte gittim. 65-80 km arası gezdim mağlum rodaj.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı wallaby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapma beni cenkayla bir tutma lütfen o kadar yavaş mı kullanıyorum kırıldım şimdi
    Cenkay'ın eşi benzeri yok zaten. Ama iyi ki öyle kullanıyor, yarı frensiz motor neredeyse haberi yok.

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yine ben, yok mu 250r ile takas eden Biraz da gt250r sürün yahu havalı motor dikkat çekiyo

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Yakıt kanusu gerçekten şaşırtıcı ben onca km yaptım ortalanma devir 7000 ler de olmak kaydı ile 3,5 lt yi hiç aşağıya düşmedi oda nadiren ve uzun yoldan armağan beyi tebrik etmek gerekiyor gerçekten..
    Ekzos temizliği için ince bulaşık teli iyi fikir dün çocuğu gezdirdim biraz eve geldiğimde ekzos da ayakkabı kalıntısı var.. yarın bir deneyeyim..
    Fonder 2. de sorunsuz ehliyeti alman iyi olmuş, hayırlı olsun ehliyet resmi formalite asıl unsur direksiyonda kişinin dikkati ve kurallara uyum gerisi yalan..
    Diğer arkadaşlarada selamlar bu vesile ile..
    vesselam..
    "Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine ben, yok mu 250r ile takas eden Biraz da gt250r sürün yahu havalı motor dikkat çekiyo
    bel fıtığı olmaya niyetim yok
    o yüzden en rahat seçim cruiser

Alıntı mitmuallim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diğer arkadaşlarada selamlar bu vesile ile..
    vesselam..
    Sanada selamlar abicim..Sağlıcakla kalasın..

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Cümleten selam arkadaşlar. Bana ön çamurluk lazım, tercihen kırmızı ama bu yağmurlarda artık renginden geçtim Bulmama yardımcı olursanız sevinirim.

Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Günaydin arkadaslar. Hayirli günler

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    selamlar herkese..

Hasan abi bugün mağazamda, senin şu bulaşık teli olayını denedim..motosikletim üzerinde denemedim ama kromajlı bir eşya üzerinde test ettim ve sonuç söylediğim gibi çıktı..ufakta olsa kılcak çizikler yaratıyor..
    ve bulaşık temizlik reyonuna girdim ne varsa denedim ve bir tane buldum bu teflon temizleme süngeri var..onu sürdüm sonuç mükemmel çizik yok..ama tabi bunu kesin olarak motosikletim üzerinde denediğim zaman buradan tekrardan paylaşımını yapıp tavsiyemi söyleyeceğim büyük olasılıkla yarın denerim

mototor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 750 X
    selam ridvan, bunlar kacinci vitesteki degerler? vitesten bagimsiz olmamasi lazim bu degerlerin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı mototor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam ridvan, bunlar kacinci vitesteki degerler? vitesten bagimsiz olmamasi lazim bu degerlerin?
    5. vites için geçerli hızlar. Ama özellikle merak ettiğin vites devir kombinasyonları varsa hesaplayabilirim. Hesaplama, motorun dönme hızının vites dişlisi, ön-arka dişli oranlarıyla lastiğe ne kadar iletildiğine dayanıyor. Yani yanlış olma ihtimali de yok. Ama işte bunu 185-190 km/s hız yaptığını söyleyenlere anlatamazsın.

Dr.Aequitas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Vulcan VN 900 Classic
    5. vites için geçerli hızlar. Ama özellikle merak ettiğin vites devir kombinasyonları varsa hesaplayabilirim. Hesaplama, motorun dönme hızının vites dişlisi, ön-arka dişli oranlarıyla lastiğe ne kadar iletildiğine dayanıyor. Yani yanlış olma ihtimali de yok. Ama işte bunu 185-190 km/s hız yaptığını söyleyenlere anlatamazsın.
    Ben yaptım.. valla yaptım yaa

mototor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 750 X
    ozellikle merak ettigim bi deger yok, bunlar yeterli, sagol ridvan. kendi motorumda denemeyi dusunuyorum da, iste motora binmeye basladim havalar bozdu gene. neyse, kisfmet diyelim.

Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı mototor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ozellikle merak ettigim bi deger yok, bunlar yeterli, sagol ridvan. kendi motorumda denemeyi dusunuyorum da, iste motora binmeye basladim havalar bozdu gene. neyse, kisfmet diyelim.
    hayırlı olsun iyice düzeldin o zaman.. tekrardan geçmiş olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)

Bu Konudaki Etiketler