Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Selçuk okumuştum ben bu yazıyı gerçekten uzun bir araştırma yaparak hazırlamış tebrik etmek lazım
    ..::.. GO ..::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yorumsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan 150C
    İİ geceler..Yörük geçmiş olsun.. fotoları bende bekliyorum.. Orhan hocam sana da ii yolculuklar İngiltere yi bence seviceksin bende hiç sevmezdim bu İngilizleri ama geçen yaz fikrim değişti bi ara anlatırım Cevaplar için sağolun çaktırmayın bende de ehliyet yok ondan sordum ))Abim dedi ne ehliyet alcan olum o kadar para al bi scooter ehliyete gerek yok dedi.Ben de doğru biliyomuşum..Ocak 31 mtv son ödemeyi unutmayın ben 30 ytl yi ödedim.. Haa Emek kardeş valla çok özendim sana hem keman çalıyosun hem gv ye biniyosun daha ne diim çok dinlemek isterim seni kısmet olurda bir de motor gezisi yaparsak kemanı da alırsın yanına nereye koyucaksan o da ayrı bi soru tabi ..
    Bir Tanrım Var Bir Motorum Bu Ankarada Yapyalnızım

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    ilker nasıl oldun.. gece ağrı falan yapmamıştır inşallah.. doğru devir konusunda sorduğum soruya cevaplarınız için teşekkür ederim.. yorumsal arkadaş size çalmıycam da kime çalıcam kemanı ben? ilk buluşmada çalarım ne isterseniz.. nereye koyucaksan demişsin ya; 2 akşamdır onu düşünüyorum.. havalar düzeldiğinde gebzeye kursa giderken motorumla gitmek istiyorum.. sisi barın arkasına portatif bir aparat yapmak istiyorum.. pratik bişey bulup uygulamak istiyorum.. 2 gecedir yattığım yerden onu düşünüyorum valla..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    koray abi merhaba.iyiyim gece uyanmadı benim k.ciğer yani mışıl mışıl uyudu bende rahat rahat uyudum Allah kimseyi sağlığı ile terbiye etmesin kimsenin sağlığına zeval vermesin.

selçuk abi naber?ben bir terslik çıkmazsa antalya'ya gelmeyi planlıyorum haftaya.ama arabamı servise vereceğim(köpeğe çarpmıştım ya ) otobüsle geleceğim.motorumla biraz hasret gidereceğim ama koruma ekipmanlarımı henüz alamamış olacağım için ekipmansız olarak senin de yanına gelemeyeceğim motorla.ama bir dahaki gelişimde ki hemen hemen mart ayı gibi olur o zaman seninle turlarız ne dersin?bu arada devir konusu hakkında bilgi verdiğin için çok teşekkürler.

koray abi ders bitti mi bugünlük?
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    İlker geçmiş olsun sanırım ben o ara hastalık olayını kaçırmışım... Acil şifalar dilerim...
    Bu arada geldiğin an yada geleceğin tarihi mesaj at illa motorla gezmek şart değil, çay içer laflarız.. Her zaman zaten iş dışındaki arkdaşlar ile her zaman muhhabet iyi gelir...
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    teşekkürler.karaciğer biyopsisi yapıldı.enzim değerleri yüksek çıkıyordu karaciğeri inceleyecekler.

yorumsal dostum sen her şekilde ehliyeti al.yani motor sitesindesin ve gv 250 düşünüyorsun sanırım sana ehliyet kesinlikle şart.

ben gelince sana özelden yazarım selçuk dostum.iyi olur sohbet ederiz,tanışırız.

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilker nasıl oldun.. gece ağrı falan yapmamıştır inşallah.. doğru devir konusunda sorduğum soruya cevaplarınız için teşekkür ederim.. yorumsal arkadaş size çalmıycam da kime çalıcam kemanı ben? ilk buluşmada çalarım ne isterseniz.. nereye koyucaksan demişsin ya; 2 akşamdır onu düşünüyorum.. havalar düzeldiğinde gebzeye kursa giderken motorumla gitmek istiyorum.. sisi barın arkasına portatif bir aparat yapmak istiyorum.. pratik bişey bulup uygulamak istiyorum.. 2 gecedir yattığım yerden onu düşünüyorum valla..
    Koraycım tek derdin o olsun kardeş Kolayı var, kemanı kutusuyla dik şekilde sissy bara dayıyorsun, sonra kancalı lastiklerle onu sissy bara sabitledin mi al sana aparat Hatta 2 tane kancalı lastik alır daha sağlam sabitlersin hiçbir şey olmaz merak etme dostum..
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    evet orhana katılıyorum.öyle ekstradan aparata yaptırma,kacalar işini fazlasıyla görür

Motosikleti
    şu bildiğimiz araba bagajları için olan lastiklerdenmi? gerçi evet benim keman sisi bardan çok uzun değil.. sıkı sarılırsa tutar heralde dediğiniz gibi.. ilker saat 3 ten 5 e kadar da özel dersim var bugün.. ama okul yani minikler bitti bu hafta çoooooook çalışmam lazım çoook... daha pantolon alıcaz

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    merhabalar arkadaşlar
    yörük çok geçmiş olsun. tekrar geldiğin iyi oldu renklendirdin buraları :D
    bu arada bu cumartesi ve haftaya pazar günü bütün beyendiğim motorları tek tek gezeceğim hepsini yakından görüp karar vereceğim artık zamanı geldi. En geç Şubat ayı içinde bu işi bitirmem gerek.
    kalın sağlıcakla....
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    evet abi o lastikli kancalar varya hani taksiciler daha çok kullanıyor bagaj için.o kancalar fazlasıyla işini görür.şu özel dersler inşallah kesilmeden devam eder.ilaç gibi geliyor insana biliyorum.kuzenim de saz dersi veriyor özel olarak.kendisi sınıf öğretmeni (bu arada benmim babam da emekli örtmen) ama saz dersleriyle kendisine sıfır km toyota araba aldı.

neyse konuyu dağıtmayalım pantolon şart gibi görünüyor abi yoksa bu mevsimlerde normal pantolonla binersek bundan birkaç yıl sonra yağmurun yağacağını sancılı şekilde önceden öğrenme yeteneğimiz olacak

nightshift teşekkürler arkadaşım.bu arada dediğim gibi 2007 model 1900 km.bunu zorla 5'e al gitsin.garantisi devam eden motor sonuçta rodajı da daha bitmemiş.süper olur.seninle açar gözlerini o motor

Motosikleti
    nightshift inşallah tertemiz mis gibi bir gv sahibi olursun tez zamanda.. haberlerini bekliyoruz................. bizim vergilerdemi 30 lira?

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    37 yada 39 lira diye biliyorum.ben yatırtmıştım babama ama sanırım 39 diye hatırlıyorum.tek taksit tabi..

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    sağolun valla artık şunu alayım gitsin.
    farkındayım sürekli alıcam alıcam diyorum ama tık yok daha diceksiniz ama... ama olacak birikim yapıyorum.
    Bence pantolon çok şart değil yani ne bileyim kotun altına içlik giysen askerdeki gibi iş görür die düşünüyorum ben ama bu benim fikrim sadece arkadaşlar...

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    ben romatizmal rahatsızlıklardan çekiniyorum o yüzden öncelikle içilik deneyeceğim ama sanırım pantolonun yerini tutmayacak..

Motosikleti
    pantolon konusunda orhanın söylediği bişey beni etkiledi çok.. düşme esnasında kotun yırtıldığı ama pantolonun daha dayanıklı oldugunu söyledi.. ben sadece üşütmesin diye düşünüyordum.. halbuki düşünce korumasıda çok önemli.. NİGHTSHİFT ; acele etme sakın içine sinmeyen bişeye biran önce olsun diye evet deme olurmu? biliyorum insan çok heyecanlı oluyor ama içine sinmeyen bişeyleri varsa söyle kendine.. bende öyle hissediyordum.. hatta bişey çıkar motoru alamazsam ne derim sitedekilere gibi salakça bir korkum bile oldu hayırlısı olsun.. ben o aşamada sitedekilerin dua ettiğini bir an önce gv sine kavuşsun bu çocuk dediklerini resmen hissediyordum.. sende hisset.. her aklıma geldiğinizde içimden geçiriyorum...

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    kesinlikle

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    evet kesinlikle haklısın ve bunu hisediyorum yanımda olduğunuzu bilmek gerçekten süper hayallerimden birini gerçekleştirmek üzereyken insan bazen sabredemiyor işte. ama tabikide iyice içime sinmesi lazım. Sonuç olarak motora bineceğiz gezeceğiz. Aklımda ya acaba şurası şöyle olsaydı böyle olsaydı dememek lazım.
    Ya ALLAH kısmet ederse herşey olur tabiki.
    Bu arad pantolon olayını hiç öyle düşünmemiştim ama ne bileyim dizlik varken de kot yırtılmaz sanırım. Genede bu değişken bir olay herkez nasıl isterse am belki de yanlışımdır.

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    dostum dizlik tüm bacağını korumuyor işte.savulup asfaltta sürtünen kalçan olabilir,baldırların olabilir.basenler olabilir.o yüzden pantolona ihtiyaç olacak gibi geliyor.tabi herkesin kendi tercih meselesi..motor olarak hangisini alacağına karar verdin mi?

Motosikleti
    XCİTİNG 250İ
    GV 250 güzel bi twin motora sahip kore malıdır.ancak lastiklerinin bulunmadığını duydum.ayrıca yeni modeller hyosung ile kanuni birleştiği için kanuniye geçti kanunide çin olduğundan 2007 e kadar koreydi artık yeniler yani sağ alttaki egzozu tek boru olanlar çindir diğerleri orijinal koredir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler