Arkadaşlar selamalar herkese,
Uzun zaman oldu yazmayalı özlemişim valla, aranızdan koptum zannetmeyin. halen aranızdayım yaşıyorum yani. Dün havanında güzel olmasınıbahane ederek biraz gezeyim dedim hatta acemi bir arkadaşımıda yanıma alıp (düşünün k acemi saymıyorum artık kendimi) sahilde gezelim dedik. Soğuktan donana kadar baya bir gezdik. Ben hiç üşümedim kar pantolonu giymiştim ellerimdede kar eldivenleri. ellerin tepki süresi pofuduk eldivenlerden dolayı düştü ama çok üşütmedi.
Günün olayı ise bizim burdaki Shellden benizin alıtken bir de baktım bizim motorlarından bir tanesi marketin önüne duruyor. Sahibini ile tanışmak için yöneldiğimde daha nce hiç tanışmamıza rağmen sıcak bir kısa sohbet geçti, Koca Kafa nickli arkadaştı tanıdım resminden. fakat nici bir türlü aklıma gelmedi. yanlışlıkla koca oğlan diye söyledim forumda ise kusura bakmasın.
dünya gerçekten te küçük
MT dünyası daha küçük.
Günün en bombna olayı ise dün akşam saat 6 sularında geri dönüş esnasında tam göztepede kar yağışı başladı, acemi olan arkadaşım panik yaptığından direkt bir evin önüne çekti bıraktı motoru. Bana nasıl oldu ise deli cesareti geldi ---kulağımda Rıdvanın sesini duydum yürü birşey olmaz en fazla kayarsın diye sesi çınlıyordu kafamda
--- neyse uzun lafın kısası yola devam ettim. çamlıcanın yokuşlarında kıç ata ata üzerim kar kaplı ama tek parça devirmeden düşmeden şirkette varıp motoru bıraktım
. Çok heyecan vericiydi.
en azından bir kere kısa mesafede olsa karların üzerinde motorla gitemk çok keyifli
bu arada bu tarafta havalar felaket şirkette mahsur kalmaz isem iyidir
Motoruma sarılıp artık yatarım her kadar çamur içerisinde olsada