Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ocak 2012, 14:09
Reklamlar
-
19 Ocak 2012, 14:13
erro adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ilandaki motor hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71215394/detay
motor koruma demiri, ön cam, orta sehpa yok sanırım...ben nisan mayıs gibi almayı düşünüyorum ama ankara da hiç satılık olmaması bu ilana dikkat etmeme neden oldu...ayriyeten maddi olarak da bahar ayında daha müsait olucam...şimdi alsam hiç bir şekilde binemicem..yaza doğru seçeneğim artar mı ne dersiniz? şu anda ilanlarda daha avantajlı motorlar bulunmakta
teşekkürler
Motorda çantalar hariç aksesuar olarak sadece sissy bar var, o da orjinal değil uydurma. Motor muhtemelen bir kaza atlatmış. Depo boyanmış, motorun sağ tarafındaki kapak (debriyaj kapağı) GT250(R)'dan uydurulup takılmış, nikelajsız olması çok göze batıyor. Ayrıca o kapak durduk yere değiştirilmez. İlanda kazası yok ve şehiriçi 11 kuruş, şehirlerarası 8,5-9 kuruş yakıyor demiş. Hadi kazayı geçelim de yakıt tüketimi 100 km'de 1,95-2,50 litre arasında tekabül eder bu rakamlarla. Bu tüketimi sağlaması için yolun yarısını motoru iterek götürmesi lazım. Yani bol bol sallamış genel olarak.
Bu kadar şeye rağmen 6000 TL para istiyor. Dürtecek adam arıyor bence.
-
19 Ocak 2012, 14:14
erro adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ilandaki motor hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71215394/detay
motor koruma demiri, ön cam, orta sehpa yok sanırım...ben nisan mayıs gibi almayı düşünüyorum ama ankara da hiç satılık olmaması bu ilana dikkat etmeme neden oldu...ayriyeten maddi olarak da bahar ayında daha müsait olucam...şimdi alsam hiç bir şekilde binemicem..yaza doğru seçeneğim artar mı ne dersiniz? şu anda ilanlarda daha avantajlı motorlar bulunmakta
teşekkürler
İlanı görünce bir kez daha motorumu ne kadar ucuza aldığımı anladım bence pazarlık yapmalısın 6000TL çok fazla 2000 TL daha koyup 0km almak bunu almaktan daha mantıklı bence
-
19 Ocak 2012, 14:31
saolun arkadaşlar...slayer motoru bilen birinin bakmasının çok faydalı olduğunu tekrar hatırlattın bana... emre sen kaça aldın km ve model aksesuarlarını söyleyebilir misin...ayrıca yenisi için üzerine 2800 koymak gerekiyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
slayer; deponun boyanmış olduğunu yazılarının olmamasına dayanarak mı söyledin...
-
19 Ocak 2012, 14:35
erro adlı üyeden alıntı
saolun arkadaşlar...slayer motoru bilen birinin bakmasının çok faydalı olduğunu tekrar hatırlattın bana... emre sen kaça aldın km ve model aksesuarlarını söyleyebilir misin...ayrıca yenisi için üzerine 2800 koymak gerekiyo
1 ay olmadı alalı, 2007 model 17.000Km 4250TL ye aldım, sahibi tanıdık, yan çanta, koyu renkli öncam, sisibar, koruma demiri ve ayaklık var. Lastikleri, zinciri yeni, 1 kusuru var sahibi park halindeyken yan düşürmüş tankı biraz içine çökmüş, koruma demirinde de biraz çizikler var doğal olarak. Sahibinin tanıdık olması çok iyi, bakımlarını düzenli yaptırdığını biliyorum.
-
19 Ocak 2012, 14:43
TwisTeD adlı üyeden alıntı
1 ay olmadı alalı, 2007 model 17.000Km 4250TL ye aldım, sahibi tanıdık, yan çanta, koyu renkli öncam, sisibar, koruma demiri ve ayaklık var. Lastikleri, zinciri yeni, 1 kusuru var sahibi park halindeyken yan düşürmüş tankı biraz içine çökmüş, koruma demirinde de biraz çizikler var doğal olarak. Sahibinin tanıdık olması çok iyi, bakımlarını düzenli yaptırdığını biliyorum.
valla süper fiyatmış gerçekten..dediğin kusurlar hiç bir şey benim için...herkesin başına gelebilecek şeyler...hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...istanbul da olmanın avantajları...ben de nisan mayıs gibi düşünüyorum kısmetse...aklında bulunsun...
-
19 Ocak 2012, 14:51
erro adlı üyeden alıntı
valla süper fiyatmış gerçekten..dediğin kusurlar hiç bir şey benim için...herkesin başına gelebilecek şeyler...hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...istanbul da olmanın avantajları...ben de nisan mayıs gibi düşünüyorum kısmetse...aklında bulunsun...
Aminn, Allah kimseye kaza vermesin, motor işini ne kadar çabuk hallederen cebin için o kadar iyi yaz yaklaştıkça fiyatlar artacakır, mesela ben 2 kuruş fazlaya gider belki diye scooterımı yaz için bekletiyorum
-
19 Ocak 2012, 14:56
erro adlı üyeden alıntı
slayer; deponun boyanmış olduğunu yazılarının olmamasına dayanarak mı söyledin...
Hayır, sonuçta sadece hoşuna gitmediği için ya da ufak bir devrilmede çizilen yazılar hoş görünmediği için sökmüş olabilir. Ama deponun boyanmış olduğuna %90 ihtimal veriyorum.
Aslında asıl sorun deponun boyanmış olması değil. Sonuçta bu motor sıfır değil. Çizik olur, motor devrilir depo da boyanabilir. Mesela benim depoda da yaklaşık 10 kuruş boyutunda bir yer dizlikten dolayı çizildi. Böyle şeyeleri çok kafaya takan biri olsam ben de boyatırdım. Benim bu motorda en dikkatimi çeken debriyaj kapağının değişmesi oldu. O kapağa kolay kolay bir şey olmaz. Hadi oldu da değiştirildi, bari orjinalini taksalarmış.
-
19 Ocak 2012, 15:08
Ben sıfır almayı düşünüyorum da, daha yeni zam yaptılar. Yaza kadar bir daha zam gelmez değil mi? Nisan mayıs gibi almayı planlıyorum.
-
19 Ocak 2012, 15:10
erro adlı üyeden alıntı
Dikkatli bakınca renginin faklı olduğu anlaşılıyor sonradan yapılan boya, ne kadar usta elde yapılmışta olsa, sırıtır.
-
19 Ocak 2012, 15:11
Rıdvan, motosikleti resmen okumuşsun, işten anlayan adam belli oluyor hakikaten. Deponun gri kısmının tonu aslına nazaran biraz daha koyu gibi geldi bana da.. Keşke herkes Emre kadar şanslı olsa motosikleti alırken ama bu fiyat baya şişirilmiş geldi bana..
-
19 Ocak 2012, 15:59
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Ben sıfır almayı düşünüyorum da, daha yeni zam yaptılar. Yaza kadar bir daha zam gelmez değil mi? Nisan mayıs gibi almayı planlıyorum.
ben bu zammın geleceğini bildiğimden dolayı aralıkta aldım hemde bu arada yavaş yavaş rodajını sindidre sindire yapıyorum.
Yazın zam gelmesi bence muhtemel ama gelmeyebilirde sana kalmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Uğur ben dedim sana boş ver orta sehpayı diye.
Mustafa'nın dediği doğru, onun kullandığı orta sehpayla senin aldığın tamamen farklı modeller. Fotoğraflardan da belli oluyor. Dediğin gibi kaynak yaptırırsan olur ama bayağı sağlam yapılması lazım. Çünkü motoru orta sehpaya alırken neredeyse bütün motorun ağırlığı bir anda o parçanın üzerine binecek
Bunlar görünen tarafı. Uğur gece motoruyla beraber yatıyor.
Uğur, motorum temiz diye reklam yapıp duruyorsun ama sadece görünen yerlerini temizliyorsun. Bu motorun altının hali ne? Çamurla kaplanmış, geçen senenin çamurları duruyor orada
Kardeşim yüklenmeyin üşenmedi uğraştı orta sehpa için, demir kaynatılırsa olabileceği kanısındayım yani umarım olur
Uğur kardeşim çok sağolasın
-
19 Ocak 2012, 16:00
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Tekrar zam yapmaları motorun satılmaması için çabalamak olur. Yani hiç sanmıyorum.
-
19 Ocak 2012, 16:19
Zamlarla ilgili tek tecrübem geçen yaz haziran ayında honda bayiisi ile 3900TL için el sıkıştığımız Spacy, 1 hafta sonra temin edildiğinde 4000 olmuştu aradaki farkıda çatır çutur aldılar...
Konu dışı, mart ayındaki fuara daha önce katılmadım, aksesuar satışı da oluyor mu? Kask almam lazım fuarda yeni modeller/uygun fiyat gibi avantajlar söz konusu oluyor mu?
-
19 Ocak 2012, 16:29
Zamlarla ilgili tek tecrübem geçen yaz haziran ayında honda bayiisi ile 3900TL için el sıkıştığımız Spacy, 1 hafta sonra temin edildiğinde 4000 olmuştu aradaki farkıda çatır çutur aldılar...
Konu dışı, mart ayındaki fuara daha önce katılmadım, aksesuar satışı da oluyor mu? Kask almam lazım fuarda yeni modeller/uygun fiyat gibi avantajlar söz konusu oluyor mu?
Evet fuarda aksesuar/ekipman satılıyor. Fiyat olarak da genelde biraz daha ucuza satıyorlar.
-
19 Ocak 2012, 16:33
Evet fuarda aksesuar/ekipman satılıyor. Fiyat olarak da genelde biraz daha ucuza satıyorlar.
Yeni kask için en iyisi fuarı bekliyim o zaman, siyah-gri GV250 üzerinde, bembeyaz bir LS2 garip duruyor da.
-
19 Ocak 2012, 16:40
Yeni kask için en iyisi fuarı bekliyim o zaman, siyah-gri GV250 üzerinde, bembeyaz bir LS2 garip duruyor da.
bence garip durmaz...beyaz alıcam ben de...beyaz farkedilebilirlik açısından daha iyi ayrıca...
-
19 Ocak 2012, 16:55
wallaby adlı üyeden alıntı
ben bu zammın geleceğini bildiğimden dolayı aralıkta aldım hemde bu arada yavaş yavaş rodajını sindidre sindire yapıyorum.
Yazın zam gelmesi bence muhtemel ama gelmeyebilirde
sana kalmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
Kardeşim yüklenmeyin üşenmedi uğraştı orta sehpa için, demir kaynatılırsa olabileceği kanısındayım yani umarım olur
Özel mesaj attım bakabilir misiniz ?
-
19 Ocak 2012, 19:56
kilitci adlı üyeden alıntı
Uğur o ayağın Yuki'nin olduğuna eminmisin? veya yuki olabilir de YK250 model olmayabilir çünkü benimkinden farklı bi ayak hiç bende böyle bi sorun olmamıştı
Çözüme gelince ancak senin dediğin gibi olur doğru noktayı bulup oraya bir demir kaynatmak fakat çok sağlam kaynatmak lazım.
yani adamın verdiği bu.. yk 250 chopperin orta sehpası dedim, bunu verdi o da..evet biraz değişiklik benimde gözüme çarpmıştı ama orada inceleyince ve alta inip motorumda bakınca bir sorun görememiştim.. açıkçası bu şekilde de bir sorun vereceğini hiç ama hiç tahmin etmedim..
Uğur orta sehpanın yatağının üstünde ne işi var
yere koyup çekeydin ya resimleri
[COLOR="Silver"]
monte ederken parçaların fotolarını çekmeyi unutmuştum..zaten elimde 2 adet orta sepha mevcut olunca ve profesyonel bir foto makinem olmadığından renk ve görünürlüğü sağlayabimek için orayı seçtim
mayildiz adlı üyeden alıntı
Orjinal orta sehpa 70-80 lira olması lazım, senin yaptırdığın ve yaptırıcağın diğer işlemler ile zaten maliyet olarak aynı fiyata gelmez mi?
orjinal sehpanın kargo hariç fiyatı bu kadar
benim yaptığım masraf ise;
orta sehpaya 25 tl
vida civatalara 5 tl max
işçilik bedava
hadi birazda sağa sola gitgel harcadım desem (ki öyle olmadı )max 40 tl gitmiştir..
.
---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:39 ----------
Uğur ben dedim sana boş ver orta sehpayı diye.
Mustafa'nın dediği doğru, onun kullandığı orta sehpayla senin aldığın tamamen farklı modeller. Fotoğraflardan da belli oluyor. Dediğin gibi kaynak yaptırırsan olur ama bayağı sağlam yapılması lazım. Çünkü motoru orta sehpaya alırken neredeyse bütün motorun ağırlığı bir anda o parçanın üzerine binecek.
zaten bu gidişle boşvercem işte altta tamirci olunca tanıdık kaynakçı falan çok sağlam yapmak zorunda kalıyor ister istemez
Bunlar görünen tarafı. Uğur gece motoruyla beraber yatıyor.
Uğur, motorum temiz diye reklam yapıp duruyorsun ama sadece görünen yerlerini temizliyorsun. Bu motorun altının hali ne? Çamurla kaplanmış, geçen senenin çamurları duruyor orada
hee yatıyorum bir sorun mu var
istersen sen kendi motorunun fotosunu koy da görelim bakalım aradaki farkı
zincir temizliği yapacağımdan uğraşmadım fazla..bugün yarın oralarda gıcır gıcır parlar merak etme sen
---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
wallaby adlı üyeden alıntı
eyvallah kanka, seninde malzemeler hazır..şu benim motorda tam anlamıyla ayarlıyım, sana öyle göndereceğim
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
19 Ocak 2012, 20:00
bu siparişleri kim verecek arkadaşlar
YENİ LİSTE
Uğur : Debriyaj teli, elcik koruma
Furkan:Debriyaj teli
Armağan :
Hasan : debriyaj teli.gaz teli.hava filtrsi (2005 Model motor) ona göre
Salih : Debriyaj teli,gaz teli.
Emre : gaz/debriyaj teli, başka alacak varsa filtre de alırım
Mustafa :Debriyaj teli,hava filtresi
can : Debriyaj teli,gaz teli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 78 kullanıcı var. (0 üye ve 78 misafir)
Bu Konudaki Etiketler