Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Ocak 2012, 01:38
Reklamlar
-
18 Ocak 2012, 01:44
-
18 Ocak 2012, 02:01
erro adlı üyeden alıntı
yok üstad; tam olarak aynı değil...motor başta olmak üzere malzeme kalitesinde de farklılıklar olduğunu okudum...iki kişide de bahsettiğim problem vardı..acaba st olduktan sonra malzemeden dolayı mı ortaya çıktı bu problem onu merak ettim...
2008 sonrası modellerin enjeksiyonlu olmasından kaynaklanan değişiklikler var tabii ki ama motor yine aynı motor. Yani hyosung markasıyla gelmeye devam etseydi şu an STkanuni olarak satılan motorlarla aynı olacaktı. Yani değişikliğin üzerinde yazan markayla alakası yok. Motorun üzerinde fark edebildiğim, bildiğim tek dandik şey aynalar. O da Kanuni'nin çakallığı, bu motorlara çin malı kanuni tiger aynası takıyorlar burada. Bildiğim kadarıyla motor üzerinde kanuni tarafından yapılan başka bir değişiklik yok.
kilitci adlı üyeden alıntı
Bugün farkettim debriyaj telim kopmaya başlamış nereden bulurum daha önce değiştiren var mıydı?
Kanuni, ilginç bir şekilde bir kaç ay önce yaklaşık 20 TL olan debriyaj teli fiyatını bir anda 65 TL yaptı. Daha ilginç olansa neredeyse aynı tel GT250-GT250R için eski fiyat olan 20 TL den satılıyor. Bizim gittiğimiz servis bu konu için Kanuni'yle biraz yazıştı ama durumu düzeltemedi. Kısacası, debriyaj telin kopmadan hemen hyosungsource'den sipariş ver, sonra Kanuni'den 65 TL'ye almak zorunda kalma.
myhammer adlı üyeden alıntı
bende cumartesi pazar gündüzdeyim ugur yalnız calısmasın
)
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
sen bizim Rıdvan gibi uyuzluk yapmadığın için, pek sevindim diyemem
Hafta sonu hava güzel olursa ben ikiniz için de gezerim
Fonder adlı üyeden alıntı
bu arada bana korna lazım çok acil..düştükten sonra hepten gitmiş..ses çıkmıor...kimden alayım ne kadara alayım ...
ugur bu sol ayak peg i gitti ya benm..bar taktık..benim arada sırada ayagımın agrıdıgını hissettim..sizde agrı yapıormu öle..? yoksa benmi alısamadım bilmiorm..çoğu kişi pek rahatlık farkı yok diordu peg ve bar arasında..ama ben rahat edemedim..
Kornayı herhangi bir oto aksesuarcıdan 10-15 TL arasında bir fiyata alabilirsin. Hem orjinalinden daha fazla ses çıkarır. Aldığın kornanın çift kablo girişli olmasına dikkat et. Tek kablolu olanlar da var. Bir de aksesuarcıların tabiriyle dat-dat olanlardan değil dit-dit olanlardan almanı tavsiye ederim. Trafikte korna çaldığında ses yüksek olsa da motosiklet olduğun belli olsun.
Ayaklık için de bir yeri aramanı söylemiştim, aramadın herhalde. Olmazsa kaynak yaptıracak yer bak. Konforlu bile olsa garip olur biri başka biri başka.
-
18 Ocak 2012, 02:01
hayabusa alırsam gelırım yanına kredıye )
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
-
18 Ocak 2012, 02:44
Fonder adlı üyeden alıntı
@ugur bende alırım debriyaj teli..
@rıdvan, ben pek begenmedim bu custom ı .. bnm paylaştıgım daha iyidi
bitek rengi iyi bunun
bu arada bana korna lazım çok acil..düştükten sonra hepten gitmiş..ses çıkmıor...kimden alayım ne kadara alayım ...
ugur bu sol ayak peg i gitti ya benm..bar taktık..benim arada sırada ayagımın agrıdıgını hissettim..sizde agrı yapıormu öle..? yoksa benmi alısamadım bilmiorm..çoğu kişi pek rahatlık farkı yok diordu peg ve bar arasında..ama ben rahat edemedim..
benim üyelik kaydım yok hyosource de.. olması dert değil olurum da bakalım, kim alıyor kim almıyor onu merak ettim..
Korna alayım istersen ben sana ? bendeki kornanın aynısından.. çok ta pahalı değil..
ee ayağının ağırması normaldir alışmışsın ondan benim ağrımıyor.. bar olayı vites atmada daha kolay geldi bana..peg uzun yolda veya akıcı trafikte iyi iş görür.
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Türkiyede kaç kişi gerçekten sevdiği işi yapabiliyor ki..
Bende bankacılığı pek sevmem
Daha öncede yazmıştım bankacı olmayan bankacıyım
şaka bir yana iş yapan değilde kontrol eden kısmında olmak daha iyi, yoksa dediğin gibi gerçekten sıkıcı
Krediye ihtiyacın olursa seslen, bazı konularda!! yardımım olabilir. şaka değil
Haklısın
Düşünmen yeter kardeşim sağolasın
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Kanuni, ilginç bir şekilde bir kaç ay önce yaklaşık 20 TL olan debriyaj teli fiyatını bir anda 65 TL yaptı. Daha ilginç olansa neredeyse aynı tel GT250-GT250R için eski fiyat olan 20 TL den satılıyor. Bizim gittiğimiz servis bu konu için Kanuni'yle biraz yazıştı ama durumu düzeltemedi. Kısacası, debriyaj telin kopmadan hemen hyosungsource'den sipariş ver, sonra Kanuni'den 65 TL'ye almak zorunda kalma.
şu sipariş olayını birlikte halletsek daha iyi olur ? kargo masrafını paylaşırız işte..1 debriyaj telini gelme maliyetini hesaplarmısın Rıdvan ? bu işleri seviyorsun sen
Kimler alır listesini de bi yazalım :
- Mustafa
- Uğur
- Emre
- Furkan
-
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
18 Ocak 2012, 02:56
bende alırım bi debriyaj teli bi gaz teli benide ekleyin
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
-
18 Ocak 2012, 03:16
şu sipariş olayını birlikte halletsek daha iyi olur ? kargo masrafını paylaşırız işte..1 debriyaj telini gelme maliyetini hesaplarmısın Rıdvan ? bu işleri seviyorsun sen
Kimler alır listesini de bi yazalım :
- Mustafa
- Uğur
- Emre
- Furkan
-
Ben siteyi bir kez daha inceliyim belki 1-2 parça daha alırım, keşke vaktim-fırsatım olsa da motorumu bi avcılara gösterebilsem tam bi liste çıkarırdım, şimdilik bana debriyaj teli yazıverin
-
18 Ocak 2012, 03:22
Neyse Rıdvan'dan hayır yok..Şu siteye üyelik olayına bakayım ben
-
18 Ocak 2012, 03:29
Neyse Rıdvan'dan hayır yok..Şu siteye üyelik olayına bakayım ben
Sitede hava ve yağ filtreleri de çok ucuzmuş, türkiyedeki fiyatlarını bilmiyorum, çok fark varsa sipariş işine girmişken onlardanda 1-2 tane alsak mı
-
18 Ocak 2012, 03:39
Sitede hava ve yağ filtreleri de çok ucuzmuş, türkiyedeki fiyatlarını bilmiyorum, çok fark varsa sipariş işine girmişken onlardanda 1-2 tane alsak mı
fiyat olarak uygun evet..toplu alımda hesaplı oluyor..fakat tek tük alındığında kargo masrfaından dolayı fazla oluyor..
-
18 Ocak 2012, 03:44
fiyat olarak uygun evet..toplu alımda hesaplı oluyor..fakat tek tük alındığında kargo masrfaından dolayı fazla oluyor..
Sipariş işine girmişken hepimiz alalım isterseniz, gözüm mavi aynalara da takıldı neyse yatıyım ben herkese iyi geceler...
http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=423
-
18 Ocak 2012, 04:00
artık duruma göre bakacağız.. yarın son kontrolü yapar ona göre çekelim siparişimizi..
Sana da iyi geceler
-
18 Ocak 2012, 10:32
Günaydin cümleten Ugur beni unutma debriyaj ve gaz teli bana siparis ok yedek bulunsun
-
18 Ocak 2012, 10:33
artık duruma göre bakacağız.. yarın son kontrolü yapar ona göre çekelim siparişimizi..
Sana da iyi geceler
Toplu sipariş olabilir zaten bir tane alınca buradakiyle aynı fiyata geliyor veya rıdranın dediği gibi gt250 ile aynı ise onun teli bulunuyor 25-30 lira civarı tabi orjinal değildir herkez fikrini söylesin ona göre verelim sipariş.
Sana da günaydın hasan abi
-
18 Ocak 2012, 13:51
GÜnaydınlar,
sipariş olur ise hava filitresi / yağ filitresi / gaz teli debriaj teline bende dahil olurum.
Bu arada elcik rüzgarlığı işini ne yapıyoruz 3 tane olur ise gümrükte 100 euro sınırına takılmıyor.? fazla kişi isek 3erli gruplar halinde halledelim derim ne dersiniz?
-
18 Ocak 2012, 14:39
Benim de debriyaj, gaz teli ve sağ yan kapak ihtiyacım var...
-
18 Ocak 2012, 15:15
selamlar herkese..
Az sonra şu orta sehpa işiyle uğraşmaya başlıyacağım..
gördüğüm kadarıyla herkesin bir eksiği bulunmakta.. bu sipariş olayını Armağan'ın dediği gibi gruplar halinde verelimki gümrük olayına takılmayalım..
şimdi genel olarak ne isteniyor isteyenler şu şekilde yazarsa daha sağlıklı olur:
Uğur : Debriyaj teli, elcik koruma
Armağan :
Hasan :
Mustafa :
..
..
..
-
18 Ocak 2012, 15:20
Uğur : Debriyaj teli, elcik koruma
Armağan :
Hasan : debriyaj teli.gaz teli.baska yok
Mustafa :
-
18 Ocak 2012, 15:21
beyler naptınız ya debriyaj telini ben normal bir motorcudan alıyorum 2 lira kendim değiştriyorum zaten. 20 lira verilirmi? yoksa siz baska bir telden mi bahsediyosunuz?
-
18 Ocak 2012, 15:24
wallaby adlı üyeden alıntı
GÜnaydınlar,
sipariş olur ise hava filitresi / yağ filitresi / gaz teli debriaj teline bende dahil olurum.
Bu arada elcik rüzgarlığı işini ne yapıyoruz 3 tane olur ise gümrükte 100 euro sınırına takılmıyor.? fazla kişi isek 3erli gruplar halinde halledelim derim ne dersiniz?
artık 75 € ile sınırlandırıldı diye biliyorum ben.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)
Bu Konudaki Etiketler