orhan çok teşekkürler abi.ya okuduğum kadarıyla yurt dışına çıkacaksın sanırım.hayırdır iş için mi?
orhan çok teşekkürler abi.ya okuduğum kadarıyla yurt dışına çıkacaksın sanırım.hayırdır iş için mi?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
koray abi pantolon alacam ama ona daha çok var.ya prosev marka mont madem ellerinde yok neden nette var görünüyor?bu adamlar bu kadar itinalı yapıyorlarsa işlerini neden sitelerini güncellemiyorlar o zaman?o etiketleri bende çıkarırım abi öyle sade çok seviyorum.ya hiç olmadı bende nic eldiven ve nic mont alayım bari o zaman.ya birde normalde beden ölçün kaç abi senin?ben üniformada 50-B giyiyorum ve L beden ısmarlayacağım.acaba bana da bol gelirmi ki?
emekkoray kardeşim doğru hatırlıyorsam müzik alanında uzmansın.Amatörce gitar çalışması yapmak istiyorum,piyasada kendi imkanlarımla kendimi yetiştirebileceğim bir kaynak kitap tavsiye edebilirmisin,vcd de olabilir. Sağlıcakla.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
ya bende çok istiyorum ingiltere'ye gitmeyi çok merak ediyorum.şimdiye kadar baya ülke görme fırsatım oldu (italya,ispanya,fransa,malta,lübnan) ama ingiltere'ye lise yıllarından beri çok merakım var.inşallah birgün bana da nasip olur.şimdiden yolun açık olsun kardeşim.kazasız belasız gidiş geliş olur inşallah.bu arada bol resim çek tamam?
abi keşke yakın yerlerde olsaydık çok isterdim bildiklerimi sana anlatmayı.. benim uzmanlık aslında viyola ve keman.. yan flüt ve gitarı kendi çabalarımla biraz ilerlettim.. ben bu hafta sonu çalıştığım müzik evlerindeki gitar hocalarıyla konuşur kaynak kitap ve varsa vcd öğrenirim haber veririm hatta şimdi kitapçılarda olmayan iyi kaynaklar varsa fotokopilerini çeker gönderirimde.. en geç pazartesi yazarım abi cevap.. sana yardımcı olabilirsem çok sevinirim.. saygılar.. İLKER ; benim de 50 sanırım benim boy 174 kilo:78 bilmiyorum faydası olurmu? ya ortalama bi beden saptayalım olmassa değişim gönderme ve geri gelmesi 10 lira tutuyor.. gerçi az para değil ama .. prosev mont içinde tam kışlık değil dediler.. selçuk ta söylemişti mont iyi ama burası antalya oldugu için hava yumuşak demişti..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
benimde 175 cm ama baya kilo aldım son zamanlarda şuan 80 kilo civarındayım.göbeğim çıktı baya L beden ısmarlayım o zaman.olmadı değiştiririm.aslında prosev almayı hala düşünüyorum ama olmazsa alternetif olarak şu modeli düşünüyorum.http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44529 bir baksana koray abi.seninki hangi model bu arada?
Çok teşekkür ederim değerli kardeşim. Sağol.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
arkadaşlar şu kask baya hoşuma gitti.caberg marka çeneden açılıyo ama yukarı değil,arkadan aşağıdan çanaya geliyo.http://www.sounddistribution.co.uk/p...recnumber=4706
benziyor ama aynısı değil ilker.. ben tek siyah istiyordum ondanbunu denemedim. ama ne farkı vardırki renkten başka fiyatlarıda yakın zaten.. bu da çok hoş duruyor.. bide fotolardakinden daha kaliteli görüntüsü.. viceroy; rica ederim abi nedemek.. dediğim gibi çok isterdim yakınlarda olsaydım ders yapardık ne güzel.. ilker hakkatten çok değişikmiş o kask yabancı bir site dimi o? varmıymış türkiyede?
İnşallah sanada nasip olur bir gün İlker kardeşim. Aslında İngiltere benim için pek cazip gelmiyor. İngilizleri pek sevmem ondan herhalde. Belki gidip gelince fikrim değişir bilemiyorum. Ben en çok Japonya veya Amerika'yı görmek istiyorum. Bol bol resim çeker siteye atarım merak etme
Bu arada bence senin beden L olur gibime geliyor İlker. Verdiğin ölçüler L beden (benim gibi )
..::.. GO ..::..
koray senin montu buldum.sade siyah aldın dimi sen abi?ben de sadece siyahı varsa alacağım ondan.kask olarak ta tamam.artık sorun yok sadece kartın hesap kesimini bekleyeceğim.
bana da öyle geliyor o yüzden L sipariş edicem bende.bende mısır'a gitmeyi istiyorum.piramitleri görmek falan.şu paket turlar bazen hesaplı ve avantajlı oluyor.
hayırlı olsun o zaman.. biraz sabreder daha sonrada pantolonları alırız.. insan onları giydikten sonra değişik hissediyor kendini ayvalıkta ikizler gibi gezeriz dizliğe karar verdinmi? mafsallı diyolar galiba onlardanmı alacaksın? hava yine bozuyo iyiki çıkmışım motorla 2 gün yanıma kar kaldı.. orhan, motoru süngerle yıkarken dikkat etmem gereken su gelmemesi gereken biyer varmı? bilmeden bişeyine zarar gelecek diye korkuyorum.. bi soru daha; sabit hızda gitmek için hangi devir uygundur? bu arada fuara 27 gün kaldı
pantolonu sonra alırız evet koray abi.bu arada dizlik konusunda mafsallı alacağım sepete ekledim bile.prosev marka işte linki :http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44417
feyizoğluna gitmeden kendime bir liste yapmıştım.. bütün alacaklarım belliydi.. oraya bir gittim.. listemde olan ürünlerle apayrı şeyler aldım geldim.. ne oldu anlamadım hiç.. bi tek kask aynı.. diğerleri hep başka marka..
ya koray abi keşke bende gidebilsem ama maddi imkanlar el vermiyor.o yüzden maalesef internetten bakıp hazırladığım listeyi sipariş edeceğim.ama en güzeli dediğin gibi gidip denemek.izmir'de pahalı olmasa buradan alacağım ama biraz pahalı geldi.
yok be ilker ben gittiğim için memnun değilim.. gerçekten ben daha uygun bir liste hazırlamıştım ama umduğumdan yükseğe geldi benimkiler.. gidince dayanamıyo insan.. :( bi daha gitmeden neyi beğendiysem onu istiycem.. bide ilker eğer geri gönderme gibi bi durum olursa aklında bulunsun arasla gönder.. arasla anlaşmaları varmış.. ben bilmiyordum 5 liraya yapacağımı 15 liraya gönderdim..
tamam abi öyle yaparım.ben sadece onlar gönderirken 5 lira ödeyeceğiz diye düşünmüştüm biz de onlara gönderirken 5 lira ise iiymiş gerçekten.zaten o zamana kadar daha var.haberleşiriz.
neyse ben karaciğerime ninni söyleyip uyutayım biraz .görüşmek üzere,herkese iyi geceler.
İyi geceler İlker karaciğere iyi bak
Koray kardeşim korkma neresine su gelirse gelsin bişey olmaz. Zaten yağmurda da her yeri ıslanmıyor mu ki Daha doğrusu su gidecek yerler kapalıdır zaten bozuk yada çatlak olmadığı sürece hiç korkma bol suyla yıka kurula mis gibi olur motorun. Koraycım sabit hızla gitmek için deviri zamanında bende sormuştum ama tam yanıt alamadım. Kullanmamdan anladığım kadarıyla şöyle diyebilirim. Motorun devrini ne çok düşük ne de çok yüksek tutmamaya çalış. Mesela ben düşük devirlerdeki sesi çok beğeniyorum ama çok fazla düşük devir olursada motoru zorlamış olursun, daha doğrusu (teknik adını bilmiyorum ama) pistonlara daha fazla yük biniyor sanırım. Şöyle yap mesela düz yolda 3500-4000 devir arası ideal bir devir bence. Birde düşük devirdeyken birden gaz açtığında motorun hızlanması yerindeyse o devir iyidir. Bu devir konusuna kullandıkça elin alışacak kendi beğendiğin devir arasını bulacaksın kardeşim.
..::.. GO ..::..
Orhan bu motorda düz yolda gezinti hızı bence; 3. viteste 4000 devirdir. Tam performans kullanma ve hızlanma şekli ideal 7000 rpm ve 8000 rpm görünce en fazla torku almışsın demektir. 1. vites 2. vites 3. vites 7500 rpm lerde değişmesi en idealı ve optımumudur sadece son vitesi atmak için 8000 rpm 8500 civarı görülüp 5. vitese atıldımı rahatlıkla 130 km yi görür. Son vites düşük rpm de artırılır ise mak. 120 km olmakta..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)