Armagan gecmis olsun tabu da sende anlatildin cumle Armagan Di anlatim seklide komikti
Bu arada halk Otobusunden sevgiler hehehe
Armagan gecmis olsun tabu da sende anlatildin cumle Armagan Di anlatim seklide komikti
Bu arada halk Otobusunden sevgiler hehehe
Geçmiş olsun Armağan,
Seni arabada görmek şaşırtıcı Rıdvan ,
Cumartesi mesaj atmışsın ama pazar öğlenden sonra gördüm mesajını Ahmet ,
bugün kar yağışı nedeniyle mesai 2 saat erken bitti ,
eve gelip hemen atladım motosiklete,
karda sürmenin keyfi de bir başka
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 22:23 ----------
Rıdvan ... APP plaka yapacak yer tavsiyen var mı?
http://img27.imageshack.us/img27/5416/27148715.jpg
ben bu motora asık oldum gv250 yi buna benzetebilrmyim ayrıca bu gv mi deilmi çözemedim eski sayfalarda paylasılmıs ama yazılmamıs ne oldugu
! Rock'N Roll !:bounce:
Bilmiyorum. Ben kendi plakamı kendim yaptım Armağan yaptırmıştı görürse cevaplar sanıyorum.
Brezilya'da yapılmış custom gv250. Orada Hyosung adıyla değil, buradaki kanuni gibi Kasinski adıyla satılıyor. Şu nasıl? Bu da Brezilya'dan
Ama bence custom sevdası varsa o iş 250cc ile olmaz.
herkese iyi akşamlar..
walla çok güzel bir etkinlik olmuş gerçekten..ya şu gv250 ailesine uzaklıktan dolayı bir biz giremedik...hayırlısı bakalım..
şuan bildiğim kadarıyla 170. sayfalardan kalan bir ben varım bir de mithat hocam var.yanlış hatırlamıyorsam 37. sayfalardan itibaren başlamıştım ben.mithat hocam da benden birkaç sayfa önce başlamıştı yanılmıyorsam.yani arkadaşların da dediği gibi çoğu ya hacim büyüttü ve başka başlıklarda veya sitelerde yazıyorlar.
armağan çok geçmiş olsun.tez zamanda iyileşmen dileğiyle..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
iyi geceler herkese...
Havalar ve yelker buzzz gelirken max 50-55 km/h ile geldim .. hayatta hata affetmeyen bir buzlanma var yolda..sabaha da böyle olursa ne olur bilemicem..dikkatli olsun kullanan herkez..
Güzel eğlenmişsiniz Rıdvan anlata anlata bitiremedi.. Yaz ayına kadar böyle de gider geçer benim gelememe durumum
Armağan; Geçmiş olsun.. aman dikkat et kendine illaki kötü olmanı bekleme hastane için, bence sık sık uğra kontrole git
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Evet ilker bey hemen hemen aynı sayfalarda başlamıştık yaklaşık 4 yıldır bu siteye girp çıkıyorum,geçen bende düşünmüştüm bayağı insan gelip geçti diye motorunu satıpda buralardan ayrılmauyanlardan biride sizsiniz.dl 650 ye geçen antalyalı selçuk bey vardı gezilerini paylaşırdı hep, vandan bir arkadaş vardı.İzmitten bir arkadaş vardı onunla buluşamadan motorunu sattı ve kayboldu gitti..vs. vs.
Biz bir aksilik çıkmaz ise buralardayız ..tecrübelerden istifade etmeye ve bilgi paylaşımına inşaallah..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Günaydın. Bugün -1 derece hava sıcaklığında buzların üzerinde işe motorla gidenler?
Ben yine arabayla gittim.
Ben evde yatagimdan telefondan yaziyom merak etmeyin keyif yapiyorum bugun gececiyiz selamlar Ugur bakalim gezi olayinda ne zamn denk gelecez
Can kapagim sana emanet telefonum Bu sekilde ciplakmis gibi geliyo ahmet duymasin hahaha
Ilker yegenimi obuyom yanaklarindan melek o melek
forumdan ve aranızdan ayrılma kararı aldım arkadaşlar, gezdik tozduk, eğlendik güldük, hakkım geçen varsa helal olsun. üyeliği nası sileceğimi bulamadım rıdvan)) bi yardım et.
sebep..? zaten aktif yazan bi kaç kişi var..bi sorumuz olunca kim cevaplayacak...bir de senin motorun kromajlarında kabarma dökülme var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
vay anasını adam harbiden gitti ya la sorumuzu cevaplamadan...
Üzerimizde nazar var diyorum...
Aaa, noluyo yaa.. Ahmet niye gitti ki şimdi apar topar? Bi sıkıntı yoktur umarım..
Bu arada Armağan tekrar geçmiş olsun, daha tam iyileşemeden tekrar hasta oldun valla, senin bünye iyice yıprandı, dikkat et biraz kendine..
Rıdvan, bu far kaşı güzel hoş ama bi teneke için de 60 lira çok değil mi ya? Ben biraz araştırayım bakalım bulabilecek miyim daha hesaplı bir şeyler.. Bu arada 180mm olacak sanırım değil mi?
Son olarak forumdaki herkesi şu kışın soğuk ve karlı günlerinde motosikletlerini kullanmamaya davet ediyorum, her gün kötü haberler geliyor etraftan, motosikletin hiç şakası yok, aman diyim dikkatli olun, mümkünse toplu taşıma araçlarını kullanın bir süre..
Armağan geçmiş olsun, Batuzim için forumdan uzaklaştırıldı yazıyor, adminlerle bir sorun yaşamıştır belki, evet far kaşı için 60tl bencede çok para, adanadan sevgiler ceketle geziyoruz ama motorum istanbulda ayrı konu çok kısa ve öz bir yazı oldu be aktif yazan fazla kişi yok diyince acil bişiler yazasım geldi...
herkese iyi akşamlar..
mithat hocam.benim motoru almamda emrahın (mrock) çok etkisi olmuştu...koray abi vardı..rebel(murat) abi,sinan abi dediğiniz gibi selçuk abi,vanda görev yapan astsubay abimiz.ismi aklıma gelmedi şuan emekli olmuştur muhtemelen..hepsi bir yerlerde hayatlarına devam ediyorlar..bende kısmetse dl650 ya da xl650 alma için bekliyorum..ama burada nete girdikçe ve fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim hayırlısıyla..
sağol hasan abi..öperim ilerleyen saatlerde,şimdi uyuyor
allah allah ahmet neden ayrıldı?rıdvan?bir sıkıntısı mı var ahmetin?hayırdır inşallah?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
[QUOTE=Slayerrr;2551707]Bilmiyorum. Ben kendi plakamı kendim yaptım Armağan yaptırmıştı görürse cevaplar sanıyorum.
Brezilya'da yapılmış custom gv250. Orada Hyosung adıyla değil, buradaki kanuni gibi Kasinski adıyla satılıyor. Şu nasıl? Bu da Brezilya'dan
http://img127.imagevenue.com/aAfkjfp...122_1029lo.JPG
fotograf görünmüor..bidaha paylasırmısın
! Rock'N Roll !:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)