cokkkkk keyifli guzel bir gündü teskler herkese
Bugünkü kahvaltı organizasyonu olarak başlayıp 23.30'da biten etkinliğimizden bir kaç fotoğraf ekliyorum. Devamını Facbook'a yarın yükleyecem.
Özellikle Armağan ve Uğur olmak üzere gel(e)meyen arkadaşlar pişman olmuştur sanıyorum.
Kahvaltı faslı.
Tabu maceralarına giriş.
Bir sefer de kendi fotoğrafımı ekleyeyim dedim. Tabu kuklasıyla olan ilişkimiz.
Ahmet ve kankisi.
Değişik bir fikir. Aynalı kask vizöründen görünüşümüz.
Bu da klasik fotoğrafımız.
en sağdaki moturu bana satıverin ya iki üç ay sonra...hatta soldan ikinciyi..
en sağdaki fiyat yönünden avantajlı olur diye onu dedim...2009 kasar biraz şu anda...
satilik diil bunlar bakilik)) eglenmisiz gene beylerrr huooppppp))) b.ktan sebeplerle aramizda olamayan armaganciiigiiima ve reyoni gorevde bulunan ugurcuuuguuuma gelsin.
Günaydınlar...
En Sağdaki zaten 2009 12300 km de seni kasar o boşver bende kalsın far kaşı yeter onun millet hastası nazar değdirip duruyor en sağdakine En pahalısı o )
koptum gene armağan yazdığın sebep e bu organizasan sabahın ilk ışıklaına kadar devam etmekte olup gece bizde uyuduk şişme yatak verdim ahmete patlamamıştır inşallah
S&T kanuni Gv 250
Hudson deri ve feyizoğlu'da mevcut. http://www.feyizoglu.com/Highway-Haw...-_45064.html#0
beyler eski sayfaları okuyorum şu an..170 lerden başladım...mayıs 2009 civarları...baya hareketli ve farkettim ki o zaman yazan arkadaşların hemen hemen hiç biri şu an yazmıyor...sebebini merak ettim...
İstanbul'da kar yağmaya başladı. Her ne kadar öyle olmayacağı meteoroloji tarafından bildirilse de bir 2002 ya da 2004'deki gibi yağsa güzel olacak.
herkese merhaba,
@uğur kanka çok teşekkür ederim ellerina sağlık sonunda el birliği ile hallettik. (adam bugün aradım yolda geliyor diyor halen
@ahmet Rıdvan Hasan Can ;
etkinliğe gelemediğim için çok üzgünüm baya matrak ve eğlenceli geçmiş özellikle Ahmet ile tabu oynamak bomba olmuştur
ama gelebilecek durumda değilim dün gece fenalaştım tekrardan bugün işe bile gidemedim, doktora gittim rapor verdi virutikmiş üşütme ile alakası yok içim dışıma çıktı ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum 2 günde 2 kilo kaybettim sonumuz hayırlısı.
Yarın sabaha kadar böyle devam ederse serum almaya gideceğim hastaneye.
Ortalık bembeyaz aman dikkatli olun evlerinize giderken trafik felç sürücüler sapıtmış durumda azami dikkat beyler
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)