kontak anahtarına da gerek yok bu motoru alırsam ;oDD biner binmez çalışır zaten puahhaha ;oDD
biraz daha kafa yorunca benzine bile gerek yok, ayaklanır koşar yeminle ;oDD
kontak anahtarına da gerek yok bu motoru alırsam ;oDD biner binmez çalışır zaten puahhaha ;oDD
biraz daha kafa yorunca benzine bile gerek yok, ayaklanır koşar yeminle ;oDD
konu baslıgına gv 250 kullanıcıları bilgi paylaşım başlıgı+18 yazalım tehlikeli olmaya basladı buralar hahahahhaa
custom yapıp fantazilerimize uygun hale getirebiliyo muyuz ki?
evet kahvaltıya gelenleri görelim bi isimleri yazalım forum şenlensin varsa komik resimlerinizide ekleyin
herkese iyi akşamlar..
teşekkür ederim uğur..evet bir ihtiyacım var.şöyle 2008-2010 model absli aksesuarlı bir dl650 fena olmazsdı yani
hah tam da senlik ahmet.. bu motoru güvenlikli bir otoparka koyman lazım yoksa canım ülkemde gece gündüz o motoru yalnız bırakırsan binen çok olur
arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin..intruder250 sırf suzuki diye oldukça fazla fiyatlara satılıyor.motora yakından bakınca da gv250 kadar cüsseli değil ve gözünü doldurmaz o motor.fiyatları normal..temiz ve uygun km li bir motor düşüneceksen ikinci el 5500-6000 tl arasında bir bütçe ayırmanı tavsiye ederim..
birde ilk motorum olacak demişsin ama aynı zamanda satsam ne kadara satarım diyorsun..bu satma işini ilk başta düşünme bence..başlangıç motoru illaki satılacak ve büyük ihtimalle hacim büyüteceksin ileride ama gv250 elinde kalmaz bundan yana rahat olabilirsin..
kesinlikle katılıyorum
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
verdiğin bilgiler için teşekkürler Yörük..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
arkadaşlar bu motor uzun zamandır satılmıyo...nedeni ne olabilir sizce? diğer ilanlarla karşılaştırıldığında yaş, fiyat vs olarak bariz üstünlüğü var..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60192669/detay
arkadaşlar bu motor uzun zamandır satılmıyo...nedeni ne olabilir sizce? diğer ilanlarla karşılaştırıldığında yaş, fiyat vs olarak bariz üstünlüğü var..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60192669/detay
selamlar herkese..
bugün en sonunda Armağanında yardımıyla, orta sehpayı aldık..
ayrıca şu bahsettiğim el korumalarından da aldım fakat hiç umduğum gibi çıkmadı açıkçası..biraz oynamak gerekecek..direk takamıyorsun, vida yok birşey yok..fren ve debriyaj manetinin vidalarına takabılırsın anca ama onun içinde ürünü delmek gerekiyor vidalara ayarlanacak şekilde ama şöyle bir sorun var, vidalara göre delince de neredeyse ürünün kıyı tarafına yakın oluyor.. kırılma olasılığı yüksek yani..
birde bu orta sehpanın üst kısmı tam cuk diye oturmuyor bizim motorun bağlantı yerine..orta sehpanın üst kısmını biraz törpülemek gerekiyor..ayrıyetten de vida kısmını halletmek için içi boş boru gerekiyor(mustafa dediğini şimdi daha iyi anladım açıkçası ) ama o basit birşey.. ölçü alınıp yapması 5 dakika..
Son olarakta Dün hasta olan kedim Kapkaç'ı kaybettim kendisine doğduğundan beri bakardım ama maalesef biryerden aldığı darbe sonucu iltihap kapmış hayvanın vücudu, dün yoğun bakımda kaldı 5 saat sonra eve getirdi abim, sabahtan tekrar kontrole götürdükten yarım saat sonra kaybetmişiz.. kendimi bildim bileli hayvan sevgim vardır ve bu olaya açıkçası o kadar üzüldümki anlatamam..hala da aptal gibiyim..kendime gelemedim daha
sevindiğim tek şey ise; yaşadığı süre boyunca hep mutluydu ve normal bir sokak kedisi gibi sokakta değilde sevdiklerinin yanında ve kendi evinin bahçesine gömüldü..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Herkese merhabalar,
Motoru aldığım hafta vizelerim vardı. Şimdi de finaller var hem forumla hem motorla ilgilenemiyorum :(
Ben de almaya heveslenmiştim. Çünkü kağıt üzerindeki en iyi motor oydu hala da o galiba. Hem aksesuarlar tam hem de fiyat uygun. Kendisiyle 2şer kez mesajlaştık ama 2. mesajından sonra dönüş yapmadım ben. Birkaç önceki mesajımda biraz daha ayrıntılı yazmıştım, zaten çok mesajım yok rahat bulursun;)
Başın sağolsun, üzücü bir durum:(
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
herkese günaydın..
erhan o motorda bir gariplik var.içimden bir ses öyle diyor.eleman motorunu göstermekten yana hevesli değil.o fiyata eğer o motor sağlam ve temizse bedavaya gelir.bu da kıllanmak için ayrı bir sebep...ayrıca eleman hiç sol taraftan fotoğraf çekmemiş.bence fiyatını düşük tutmasının farklı bir sebebi var..
uğurcum öncelikle başın sağolsun..üzüldüm yaşadıklarına ve kaybına..
bu arada orta sehpa ve elcik korumaların da hayırlı olsun..montaj esnasını resimleyip paylaşırsan seviniriz..
hakan hocam saygılar..
rıdvan,can,mithat hocam,ahmet,mustafa,cihan,serdar ve diğer arkadaşlarıma da selamlar,sevgiler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
sağolasın dostum..o kadar çok üzücü ki kelimeler yetmiyor..
sağolasın abi..bu ilk kedim değildi zaten ..ama bu çok özeldi benim için..
ben geldiğimde motosikletimin sesini duyar çıkardı kendisi.. o derecede akıllı ve sevimliydi..Evet o çok mutluydu yaşamı boyunca..Hayvan sevgisi çok farklı birşey, bunu her insana anlatmak cidden çok zor..
Günaydın abicim..Çok sağolasın..
Kesinlikle fotolarla paylaşım yapacağım zaten buradaki dostluğumuzun amacı birbirimize birşeyler kazandırabilmek
Sağol Hasan abi..Bundan önce köpeğimiz vardı, onu da bahçeye gömmüştük zaten..şu an 1 tane kaldı kedi.. bundan sonra evde kedi bakamama kararı alabiliriz abimle..çünkü cidden çok üzüntü veriyor insana o sevdiğin hayvanları kaybedince..zaten abimin evinde büyük bir bahçe olduğu için normal sokak kedileri de eksik olmuyor..onlara da bakıyorduk zaten, öyle de devam edeceğiz..
bu arada siz evde öyyyyle oturursunuz bu gidişle
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Ugur basin saolsun
Bahceye gommekle iyi yapmissin kedileri sevmek guzel ama kaybedince insane grcekten uzuluyor diger kedilre Allah uzun omur versin sen yapman gerekenleri yapmissin Su soguk havalarda evlerin onlerine kedi mamasi kopek mamasi birakalim ille mama sart deil hayvanlar yemek bulamiyir yazıktir onlarda canli acikirlar usurler yardimci olalim iteleyip kakalamayalim Kim bi canliya zor gununde yardim ederse ALLAH day o kuluna yardim eder
Yarin kahvalti varmi disarda kar yagiyo
Uğur başın sağolsun benimde kedim var geçen kış kan işemeye başlamıştı hergün veterinere götürmekten, üzüntüden mahvolmuştuk. Kefeni yırttı allahtan şimdi kilodan başka bir problemi yok. demek istediğim o ki evde hayvan resmen evin bir bireyi kaybetme korkusu bile çok kötü. Üzüldüm gerçekten
yarın kahvaltı var.
Saatinide yazarmisin nerede
Kimler geliyo ?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)