Arkadaslar inanmicaksiniz ama tosunuma bindim dogru gittim merkez yedek parcaya mecidiyeköye 2 buji aldim motorcuya gidip taktirdim tosunuma supriz yaptim bugun gunesliydi guzeldi hava
40 km kadar yol yaptim pazara kadar dinlenecek tosuncuk
Arkadaslar inanmicaksiniz ama tosunuma bindim dogru gittim merkez yedek parcaya mecidiyeköye 2 buji aldim motorcuya gidip taktirdim tosunuma supriz yaptim bugun gunesliydi guzeldi hava
40 km kadar yol yaptim pazara kadar dinlenecek tosuncuk
Herkese selamlar;
Hasan abi; hava çok güzeldi motosiklet kullanma açısından..Gerçi kötü olsa da kullanıyorum o ayrı iett lerde sürünmüyorum ben
Rıdvan; sen bizim far kaşını halledene kadar Armağan orta sehpa işini halletti gibi birşey.. Hayır gelmez senden
Armağan; kanka tekrardan sağol ilgileniyorsun boş bırakmıyorsun satıcının peşini
Cihan; bugün Armağanla konuşurken seni de andık..sendeki bu Led far için olan demir boru ile ilgili bir görüşümüz var..bu koruma demirini yapan adama götürsek, bize yapabilirmi diye bir denemek istiyoruz..en azından paslanmazlıkta olur ve süper olur..Armağan ile yakınsınız sanırsam, adama gidebilirseniz ne diyecek acaba bir fikrini alsanız zahmet olmaz ise ? bildiğim kadarıyla bizden Ben, Armağan, Can, Ahmet ,Hasan abi ve Mesut garanti ister bu led far olayını ( Rıdvan gene bişeyler bulup yanar dönerlik yapar istemez falan )
yani kafadan diğer katılan da olursa 10 kişiyi buluruz diyorum..
İlker Abi; Senden naber nasılsın , yenge ve bizim yeğen nasıllar , var mı bir ihtiyacın ?
Ahmet; Sen ne durumdasın, işe devammı ?
Furkan; sağlığın nasıl bakayım ? fazla kasmıyorsun kendini dimi
Mustafa; kardeş sen nasılsın, işlerin nasıl ?
Mesut, sen de dikkat et kendini fazla yorma sakın..
diğer unuttuğum birileri olursa kusura bakmasın şimdiden onlara da saygı ve selamlar
Valla benimde gözüm vardı senin ön camda
Beni de ekleyin
---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:40 ----------
Kaç para gibi olması gerekir sence ? ki ucuz olsa bile o motorun ne kadar sağlıklı olduğunu bilemezsinki..ben 6 tane gv içinden buldum benim makineyi..Hee şimdi Rıdvan çıkar derki; sen titizsin, manyaksın arkadaşş. ama alakası yok..
piyasasının nasıl olduğunu senin yana yana Gv aramandan belli olmuyormu
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Uğur iyiym teşekkür ederim sende iyisindir inşallah.Geldi mi yoksa orta sehpa hadi bakalım hayırlısı olsun.
Can sen geçen yaptırdığın bakımda vites müşürünü de değiştirmiştin yanlış hatırlamıyorsam onu nereden almıştın acaba bana da lazım yeni bir vites göstergesi projem var da.
Far kaşı yapmayacağımı daha önce söylemiştim.
Boruyu oraya nasıl bağlayacağını bulursan yaklaşık 1 cm çapında -ki Ahmet'in sis farlarının bağlantısı da yaklaşık o kadar- alüminyum boru (aynı paslanmaz gibi duruyor) hemen kesip getireyim. Bizim reklamcılara bağlantı yaptırmayı düşünüyorum ama adamların çok işi var. Benle uğraşamazlar.
sağol bende iyiyim bir sorun yok şimdilik Armağan kargonun gelmesini bekliyormuş, ona gelirse o da bana gönderecek henüz elimde değil yani..
Canın sağolsun nabalım..
zaten bende onun için çözüm üretme derdindeyim, sonuçta Cihan halletmiş bir şekilde, onda yapılı olduğu için zaten adama gidip bu şekilde birşey yapabilir mi diye sormasını istemiştim..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Erro gv250 den daha ucuz bir bu yapıda sen benim kanımca 2006 - 2005 model bir gv250 alabilrisin bütcen uygunsa..
örnek bu tarz bir gv250 http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28342363/detay
olabilir. Tabiki km ve bakımları gerektirir.
S&T kanuni Gv 250
saol kardeş...aslında bütçem yeter, sıfırını da alabilirim ama ilk motorum olacak...herkes gibi değer kaybetsin, sorunlu olsun, satarken zorlanayım istemem...onun için bu kadar kararsızım...ama anladığım kadarıyla satmak istediğim zaman temiz olduğu takdirde kolayca gidebilir..hele ankara da şu an hiç satılık olmadığını düşünürsek...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
bir sorum daha olacak..misal benim sadece siyah renk hoşuma gidiyo..hatta mat siyah olursa daha güzel olacağını düşünüyorum...boyalı aksamı karbon kaplatmak mümkün mü? ruhsat işlemi falan kolay mı...
gv 250 sıfırı hariçinde hiç bir şekilde değer kayıp etmez tabiki düşmez isen (Allah Korusun ) satmak istersende kolayca satarsın piyasada çok az var zaten 500 eksik yazarsın değerinden o hafta gider tahminimce
Daha önce biri komple kaplamıştı motorunu sahibindencomda gördüm ama kimdi bilmiyorum siyah mat deri filan yapmıştı oluyor yani ruhsatta değişiklik yapmadan kullanmıştır ruhsatta mat kaplı yazmazlar tahminimce komple boyatırsan anca mat film kaplamıştı o arkdaş boya değildi.
S&T kanuni Gv 250
siyahı siyahla kaplarsan ruhsat da değişiklik yapmadan idare edebilirsin ama bordo olanlar için ister sanırım..özellikle polislerin ilgilerini çeken motorları sık sık durdurduğunu düşünürsek..
Günaydınlar,
GV250'imiz için Full Sentetik, Yarı Sentetik yada Mineral Yağ???
Hangisini kullanmak lazım. Mark tavsiyeniz olursa sevinirim.
http://img850.imageshack.us/img850/2341/x0fdd8722.jpg
resim biraz müstehcen! +18 diyebiliriz hatta)) o yüzden direk koymadım bi zahmet adres çubuğuna yapıştırıp bakınız))
küçük bi modifikasyon planı aslanıma)) yada direk bu motoru bulup alıcam)))
yakışmazmı kardeşinize?)))))
Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)