Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ocak 2012, 13:40
antiparantez insan rıdvan ;oD
Reklamlar
-
10 Ocak 2012, 13:52
Ridvan Bende hergün otobüsleyim sıcacıık Bol Virüslü bir ortam
-
10 Ocak 2012, 14:02
myhammer adlı üyeden alıntı
Ridvan Bende hergün otobüsleyim sıcacıık
Bol Virüslü bir ortam
tutunma demirlerinde nasıl bir ısıtma sistemi var ?
-
10 Ocak 2012, 14:03
Batuizm adlı üyeden alıntı
antiparantez insan rıdvan ;oD
Ne istiyorsunuz benden, yok muhalefet bilmemne her gün bir şey buluyorsunuz.
-
10 Ocak 2012, 14:15
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Millet denniskirk.comdan alışveriş yapanınız var mı? Gerçekten çok uygun fiyata kasklar var. Türkiyeyede gönderiyorlar. Scooterıma uygun beyaz LS2 kaskım aquilama yakışmıyor.
Nolan N43 leri beğendim 6 faklı şekilde kullanılabilen bir kask.
https://www.denniskirk.com/nolan/n43...d/3303701L.sku
Bu siteyi daha önce görmüştüm, açıkçası ebayde ne idüğü belli olmayan birinden mp3 player almıştım, sorun olmadan gelmişti, bu bana daha güvenilir gibi geldi. Fiyatları da dediğin gibi oldukça iyi. Ama bir şey dikkatimi çekti. Fiyat kısmında dolar olarak yazan fiyatın aynısını TL olarak yazmışlar. Bu doğru olamaz sanırım. Mesela Nolan N90 N-Com kaskın fiyatı 269.99USD yazıyor, aşağıda da 269.99TL yazıyor.
-
10 Ocak 2012, 16:39
qheylan adlı üyeden alıntı
Anladım tamam teşekkür ederim su an sıfırı satılan sanırım enjeksiyonlu modeli onu alacağım inş.Cruiser sevmezdim ama bu motoru araştırdım ve bayağa ısındım.
ben kasım ayında sıfır gv250 aldım çok memnunum iyiki almışım diyorum nazarlardan uzak
Darısı senin başına..
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
halatla olacak birşey olsa yapalım.. o daha da tehlikeli..
test ettin yani ? foto varmı kanka, bi bakalım nasıl duruyor ? bende yarın büyük olasılıkla şu el korumadan sipariş vereceğim bakayım..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6123024/detay/
bu arada hyosungsourceden sipariş vermeyi düşünen varmı ???
ben düşünmeye başladım elcik koruma için pazar buluşmada ahmetin yeni aldığı zabazingoya bakalım nasıldır? baksana adam çıplak el diyo
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
tabiki çok ta aramıyorum ama en azından ne kadar kullanışlı oluyor merak etmemek elde değil..
bu arada bizim Armağan bi ayarlıyamadı şu orta sehpayı
şaka bir yana geçen gün konuştuk bakalım, sağolsun işin ucunu bırakmıyor kendisi
kardeşim merak etme sen hergün arıyorum adam yeter diyene kadarda aramaya devam edeceğim. kargoda şuan pek yakında elime geçerbana güven kardeşim metanetli ol
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Bu siteyi daha önce görmüştüm, açıkçası ebayde ne idüğü belli olmayan birinden mp3 player almıştım, sorun olmadan gelmişti, bu bana daha güvenilir gibi geldi. Fiyatları da dediğin gibi oldukça iyi. Ama bir şey dikkatimi çekti. Fiyat kısmında dolar olarak yazan fiyatın aynısını TL olarak yazmışlar. Bu doğru olamaz sanırım. Mesela Nolan N90 N-Com kaskın fiyatı 269.99USD yazıyor, aşağıda da 269.99TL yazıyor.
bu arada N90 düşünen varsa bence 10 numara kask çok memnunum.. tavsiye ederim
-
10 Ocak 2012, 16:46
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Orası hatalı evet,
Motorad modelini beğendim. sitede 194 dolar kargosuyla 240dolar civarı türkiyede çok çok daha pahalı
https://www.denniskirk.com/nolan/n43...d/3303710M.sku
-
10 Ocak 2012, 17:30
Türkiye'de çok çok pahalı değil 90-100 TL (yaklaşık %22) daha pahalı. Bu da bence gayet makul bir fiyat. Bu kaskı bahsettiğin siteden almak istediğinde gümrüğe takılırsa -ki paket boyutundan dolayı dikkat çeker- 75€ olan gümrük sınırını geçtiği için sınırı aşan kısmın %20'si olan yaklaşık 55 TL vergi ödemen gerekir. Kaskı sadece 35-50 TL arası ucuza getirmiş olursun. Karşılığında ise çok düşük de olsa yurt dışından alışveriş yapma riskini almış ve daha önemlisi mesai saatleri içinde Topkapı'daki Avpim'e gidip gümrük işlemiyle uğraşmış olursun.
Kısacası bence yurt dışından almaya uğraştığına değmez. Ben de yurt dışından alışveriş yapıyorum ama gümrük sınırını aşan ya da büyük ebatlı parçalarda değer mi diye hesaplayıp ona göre alışveriş yapıyorum. Ama küçük parçalarda acelem yoksa ufak bir fiyat farkı için bile yurt dışından alabilirim.
-
10 Ocak 2012, 17:34
arkadaşlar orada satılan kaskla raf ömrü az kalan kasklar değil mi...? bir kaç yerde 2-3 yıllık sıfır kaskları almanın çok mantıklı olmayacağını söylemişlerdi...5 yılda bir değiştirmek gerekiyo diyolardı...pazarlama stratejisi de olabilir, emin olamıyorum...
-
10 Ocak 2012, 18:25
Fonder adlı üyeden alıntı
hava 10 numara herkez motora
senin yüzünden gaza geldim öğlen arasında çıktım gezdim dolaştım 1 saat boyunca eller biraz üşüdü,
onun dışında aldığım keyif paha biçilmez
-
10 Ocak 2012, 18:40
wallaby adlı üyeden alıntı
senin yüzünden gaza geldim öğlen arasında çıktım gezdim dolaştım 1 saat boyunca eller biraz üşüdü,
onun dışında aldığım keyif paha biçilmez
ben onu bile yapamıorum
-
10 Ocak 2012, 19:13
Otobus ten sasmican arkadas
-
10 Ocak 2012, 19:16
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Türkiye'de çok çok pahalı değil 90-100 TL (yaklaşık %22) daha pahalı. Bu da bence gayet makul bir fiyat. Bu kaskı bahsettiğin siteden almak istediğinde gümrüğe takılırsa -ki paket boyutundan dolayı dikkat çeker- 75€ olan gümrük sınırını geçtiği için sınırı aşan kısmın %20'si olan yaklaşık 55 TL vergi ödemen gerekir. Kaskı sadece 35-50 TL arası ucuza getirmiş olursun. Karşılığında ise çok düşük de olsa yurt dışından alışveriş yapma riskini almış ve daha önemlisi mesai saatleri içinde Topkapı'daki Avpim'e gidip gümrük işlemiyle uğraşmış olursun.
Kısacası bence yurt dışından almaya uğraştığına değmez. Ben de yurt dışından alışveriş yapıyorum ama gümrük sınırını aşan ya da büyük ebatlı parçalarda değer mi diye hesaplayıp ona göre alışveriş yapıyorum. Ama küçük parçalarda acelem yoksa ufak bir fiyat farkı için bile yurt dışından alabilirim.
Aslında dolar bu kadar yükselmeseydi kazanç daha fazlaydı ama maşallah kanat takıp uçtu.
erro adlı üyeden alıntı
arkadaşlar orada satılan kaskla raf ömrü az kalan kasklar değil mi...? bir kaç yerde 2-3 yıllık sıfır kaskları almanın çok mantıklı olmayacağını söylemişlerdi...5 yılda bir değiştirmek gerekiyo diyolardı...pazarlama stratejisi de olabilir, emin olamıyorum...
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
10 Ocak 2012, 19:48
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Orada satılan kaskların üretim tarihini tabii ki bilemem ama eski kask sattıklarına dair sitede bir ibare göremedim. Türkiye'de olsa bunu belirtmelerini beklemem ama bence o sitede eski tarihli kasklar satılıyor olsaydı bu belirtilirdi.
5 yılda bir kask değiştirme konusuna gelirsek de, böyle bir görüş var ama herhangi kanıtlanmış bir dayanağı yok. Mesela eski lastik kullanılmaz çünkü en fazla 5 yıl sonra sertleştiği dolayısıyla yol tutuşu azaldığı bilinen/kanıtlanabilecek bir şey. Kask için şimdilik böyle bir durum yok. Ayrıca her kaskta üretim tarihi yazılmıyor. Zaten kesin olan bir şey olsa kasklar için onay veren ECE, DOT, SNELL gibi kurumlar üretim tarihinin kaskların belirgin bir yerinde olmasını isterlerdi.
-
10 Ocak 2012, 20:08
Orada satılan kaskların üretim tarihini tabii ki bilemem ama eski kask sattıklarına dair sitede bir ibare göremedim. Türkiye'de olsa bunu belirtmelerini beklemem ama bence o sitede eski tarihli kasklar satılıyor olsaydı bu belirtilirdi.
5 yılda bir kask değiştirme konusuna gelirsek de, böyle bir görüş var ama herhangi kanıtlanmış bir dayanağı yok. Mesela eski lastik kullanılmaz çünkü en fazla 5 yıl sonra sertleştiği dolayısıyla yol tutuşu azaldığı bilinen/kanıtlanabilecek bir şey. Kask için şimdilik böyle bir durum yok. Ayrıca her kaskta üretim tarihi yazılmıyor. Zaten kesin olan bir şey olsa kasklar için onay veren ECE, DOT, SNELL gibi kurumlar üretim tarihinin kaskların belirgin bir yerinde olmasını isterlerdi.
Açıkcası, mesaj yazdıktan sonra, benim aklıma 5 yılda bir kask değiştirme olayının bir pazarlama stratejisi olabileceği geldi. Yoksa kaza yapmadığın sürece insanlara tekrar tekrar kask satabilmek pek mümkün değil.
-
10 Ocak 2012, 20:14
Açıkcası, mesaj yazdıktan sonra, benim aklıma 5 yılda bir kask değiştirme olayının bir pazarlama stratejisi olabileceği geldi. Yoksa kaza yapmadığın sürece insanlara tekrar tekrar kask satabilmek pek mümkün değil.
Belki de doğrudur değiştirme olayı bilemiyorum ama bana öyle gibi gelmiyor. Ama 5 yıl kullanılan kask eğer her gün motor kullanıyorsan zaten epey eskiyeceği için sağlamlık konusunda sorun olmasa bile değiştirmek istersin.
-
10 Ocak 2012, 21:45
http://www.youtube.com/watch?v=2DMLH...ature=youtu.be beyler motorumun videosunu çektim kazadan sonra neresine noldu die bakıp bir fiyat biçin tahminen ne kadar tutar yapılması
-
10 Ocak 2012, 22:32
-
10 Ocak 2012, 23:09
Ooo çok masraf var.
Koruma demiri ve çamurluktaki boya çizilmelerini saymazsak 30 TL civarı bir masrafın var.
Ayak pegini unutmuşum. O düzeltilebilir, ama düzeltmeye dayanabilecek bir şey mi bilmiyorum. Eğer düzeltirken kırılırsa çift alman gerekecek.
çift? 2 tanemi yani ve o ne kadr oluor..çizilmelerin giderilmesi çok tutarmı peki? tahminen
-
10 Ocak 2012, 23:54
Fonder adlı üyeden alıntı
çift? 2 tanemi yani ve o ne kadr oluor..çizilmelerin giderilmesi çok tutarmı peki? tahminen
Çift alman gerekir derken sadece sol tarafı bulamazsın diye dedim. Bulabilirsen sorun yok. Tek ya da çift ne alacağına göre fiyatı değişir. Senin motordaki ayaklıktan bulursan daha ucuz olacaktır ama orjinalin çifti (sağ-sol) 150 TL civarı bir şeydi. Türkiye'de satılmıyor, yani serviste falan bulamazsın.
Çizikler için de, sen onları olduğu gibi kabullenmeye başla. Arka çamurluktaki bir şey değil ama ön çamurluktaki için boyanması lazım. Biraz pasta cila yapıp öyle kullanabilirsin bence.
Avcılar'daki servisi arayıp debriyaj maneti ve yan sehpa yayı sor. Eğer varsa ve bir işim çıkmazsa Perşembe günü gelip takmana yardımcı olabilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)
Bu Konudaki Etiketler