Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Ocak 2012, 20:02
armagan, ugur sagolun.
operasyon iyi gecti, su anda da fizik tedaviye devam ediyorum. 2 aya kadar binebilecekmisim motora.
anasini satayim motoru da o kadar sakinarak kullaniyodum, bi arkadasim istedi verdim bos duruyo diye, ayni gun kaza yapmis. sag ayna kirilmis, sag ayak pagi'nin plastik kismi cikmis, egzozta cizikler varmis.
Reklamlar
-
08 Ocak 2012, 20:22
Emre bey, Motorunla sağlıklı uzun km ler yapman dileğimle, Motoru satın aldıktan sonra foruma gelen ender kişilerden birisin saırım ben motoru almadan evvel 2 yıl bu topiği takip ettim ,ve Doğru bir karar verdiğimi yaşadıklarımızla gördük,
Siz, tersten gelmenize rağmen doğruyu bulmuşsunuz tekra hoş geldin , tecrübelerini ve motor etkinlik fotolarını paylaşısan bizde nasipleniriz bilmediklerimiz..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
08 Ocak 2012, 20:28
A2 direksion sınavından 51 verip bırakmıs beni adi hoca... ulan ortada ne duba vardı ne bisey dümdüz yolda gittim geri geldim 1dk. sürmedi.. motorda zaten ne dikiz aynası var ne sinyal paramparça sucu motorunu vermisler..ne istiolsar anlamadım deli olucam ya..nerden para cıkartırız die ugrasıo vampirler
-
08 Ocak 2012, 20:51
herkese iyi akşamlar...
wallaby adlı üyeden alıntı
Maşallah maşallah tatlılık abidesi amcaları yesin onu sağlıklı mutlu yıllar geçirsin hep
armağancım çok teşekkürler..
timoti adlı üyeden alıntı
İlker Hocam Ayaz içimi ısıttı. Umarım mutlu mesut, dilediği gibi bir hayatı olur.
hakan hocam çok teşekkürler..darısı sizin başınıza inşallah..umarım istediğiniz zaman size de nasip olur evlat sahibi olmak..
audioslave adlı üyeden alıntı
@YÖRÜK: Sanırım sizin yarıştığınız sınıf IRC II olması lazım,sizin askerlerle birlikte yarışıyordunuz sanırım,bağlı olduğunuz donanmayla.Burda Tuzla'da ve Gölcük'te de donanmanın tekneleri yarışlara giriyorlar.
Velasılı kelam,denizle uğraşmak sizin de söylediğiniz gibi ruhu inanılmaz dinlendiriyor,bedenen yorgun ve bitap düşersizin ama beyin taze olduktan sonra beden çok yorucu gelmez insana
Nedense aynı hissi bende motor üzerindeyken aldım yani yelkenin yerini alabilecek şuan için bit tek motorsiklet seyahatleri var
cihan sanırım dediğin gibi IRC II oluyor..evet dediğin gibi Deniz Harp Okulunun en sosyal spor takımlarından olan yat takımında idim.ayrıca lazer 16 ve piratlarla da yarışlara katılmışlığım ve derecelerim vardı..sadece gölcük ve istanbul değil yunanistan,çeşme,bodrum gibi yerlerde de yarışmıştık..ne günlerdi valla şimdi o güzelim spordan mahrum kaldım buralarda :(
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Neredeyse bütün günümü feda edip 500. sayfadan itibaren topiği okudum.
İlker allah analı babalı büyütsün diyorum, oğlun gerçekten çok tatlı uyku sorununuz için sabır diliyorum.
emre dostum aramıza hoşgeldin..iyi dileklerin için çok teşekkürler..darısı senin de başına olsun inşallah..
eveet bu kadar cevaplamalardan sonra gelelim sizlere..ahmetten yine ses soluk yok..furkan aktif bu sıralar gördüğüm kadarıyla tekrar geçmiş olsun bu arada furkan..
hasan abi ps3 alabildin mi son durum ne?ben de hiç aklımda yokken geçenlerde psp alarak psciler kervanına katılmış oldum..aslında eve ps3 alıp lcd tv de oynamanın keyfi çok başka diyor arkadaşlar ama bakalım psp ile başladık yola..
haftasonu yağmurdan dolayı gördüğüm kadarıyla herkes evlerinde dinleniyor..
rıdvan,uğur,armağan,necati,can,mithat hocam ve isimlerini şuan aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarıma da sevgilerimi yolluyorum..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
08 Ocak 2012, 20:58
Ilker almadim henuz kampanya bekliyom duyan gören olursa haber versin Otobusten sevgiler hehehe
-
08 Ocak 2012, 21:48
mototor adlı üyeden alıntı
armagan, ugur sagolun.
operasyon iyi gecti, su anda da fizik tedaviye devam ediyorum. 2 aya kadar binebilecekmisim motora.
anasini satayim motoru da o kadar sakinarak kullaniyodum, bi arkadasim istedi verdim bos duruyo diye, ayni gun kaza yapmis. sag ayna kirilmis, sag ayak pagi'nin plastik kismi cikmis, egzozta cizikler varmis.
Hocam geçmiş olsun umarım arkadaşınızda bir şey yoktur. Motor da toplanır bir şekilde.
Benim brandanın linki aşağıda. Eğer ön cam ve çanta varsa xxl alabilirsiniz. Bağcıkları yok ama diktirilebilir ya da benim gibi brandanın ayak pedine denk gelen kısmını gerdirip ayak pedine bağlayabilirsiniz. Böylece uçma kaçma gibi durumlarla karşılaşmazsınız.
http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-...i_45519.html#0
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
08 Ocak 2012, 22:07
Eyvallah ilker bey, ben forumu takip ediyorum,fakakt yazma konusunda biraz ağırım galiba.. BU aralar buralarda yağış ve soğuklar çok ,geçen ay gv 250 ye hiç binmemişim özlemişim sesini dün çalıştırdım biraz ardiyede ,
bora 125 le günlük i,şlerimiz görüyoruz..
Güneyde olmak var kışın,Hatta bir ara öğretmene rotasyon lafı gündeme gelince aklıma ilk hatay iskenderun ve ege kıyıları geldi tayin istemek için nede olsa önce motoru rahat kullancağımız bir iklim olmalı değil mi
Vesselam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Birde Fonderin sınavda kalmasına üzüldün bir ehliyet sınavında görev alan bir öğretmen olarak eminim o öğretmen motoru çalışatırmasını bile bilmiyordur..
Kursa bir sor bakalım bu kadar özens,iz bir motorla sizi nasıl bırakmışlar hatta dilekçe iel itiraz bile etmeni tavsiye ederim..eğer mümkünse ..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
08 Ocak 2012, 22:17
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
elcik ısıtma olayını bende düşündüm ama ellerin içi değil dış tarafı üşüyor..o yüzden taktırmadık..
Uğur istanbula döndükten sonra inş motorumun resimlerini paylaşıcam. Eğer ısınma sorununa hala bir çözüm bulamadıysan beni bekle, benimki ile bir tur atarsın. Ben yağmurlu ve rüzgarlı bir günde (31 aralık) kullandım inan sadece parmaklarımın ucu üşüdü onun nedenide paranoyak gibi elimi ön frenden hiç çekmemiş olmam
Fonder adlı üyeden alıntı
iyiye gidiyorum..fıtık olusmus boynumda kazadan sonra..fizik tedaviye çağırdılar oraya gidioyorum.. kolum 'da iyi gibi hareket edior artık..saolasın
İnş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Mutlaka uğrucam yanınıza
wallaby adlı üyeden alıntı
Emre teşekkür ederim, hoş geldin tekrardan. >Evet baya beklemek zorunda kladım 0 motor takıntım yüzünden
kış başladı pekte kullanamıyorum şu aralar ne yazıkki. yağış olmasa soğuk dinlemeyip yine cıkacağım yollara.
Yazın topluı etkinlik yapmak için sabırsızlanıyorum
Evet yağış olmasa soğuk o kadar önemli değil. Geziler için haberleşelim
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Emre bey, Motorunla sağlıklı uzun km ler yapman dileğimle, Motoru satın aldıktan sonra foruma gelen ender kişilerden birisin saırım ben motoru almadan evvel 2 yıl bu topiği takip ettim ,ve Doğru bir karar verdiğimi yaşadıklarımızla gördük,
Siz, tersten gelmenize rağmen doğruyu bulmuşsunuz tekra hoş geldin , tecrübelerini ve motor etkinlik fotolarını paylaşısan bizde nasipleniriz bilmediklerimiz..
vesselam..
Şuan için motorumla pek bir etkinliğim yok inş zamanla olacak. Güzel bir parlatma operasyonundan sonra paylaşımda bulunucam. Foruma yeni üye oldum ama almadan önce hyosung için güzel bir araştırma yaptım. Global motorun attığı kazığı, sonra kanuninin eline düşmesini ama sonuç olarak japon motorları kadar kaliteli olduğunu almadan önce öğrenmiştim. Şimdi hatırlamıyorum ama soru sormasamda mutlaka bu topiğe uğramışımdır.
A2 direksion sınavından 51 verip bırakmıs beni adi hoca... ulan ortada ne duba vardı ne bisey dümdüz yolda gittim geri geldim 1dk. sürmedi.. motorda zaten ne dikiz aynası var ne sinyal paramparça sucu motorunu vermisler..ne istiolsar anlamadım deli olucam ya..nerden para cıkartırız die ugrasıo vampirler
Ayaklarını yere değdirmediysen hocanın sana gıcığı olmalı
-
08 Ocak 2012, 22:23
Eyvallah ilker bey, ben forumu takip ediyorum,fakakt yazma konusunda biraz ağırım galiba.. BU aralar buralarda yağış ve soğuklar çok ,geçen ay gv 250 ye hiç binmemişim özlemişim sesini dün çalıştırdım biraz ardiyede ,
Güneyde olmak var kışın,Hatta bir ara öğretmene rotasyon lafı gündeme gelince aklıma ilk hatay iskenderun ve ege kıyıları geldi tayin istemek için nede olsa önce motoru rahat kullancağımız bir iklim olmalı değil mi
Vesselam..
hocam iklim konusunda burası gerçekten ılıman iklime sahip.senede en fazla 3 ay çok soğuk oluyor,motoraa binemeyeceğiniz zaman en fazla 3 ay oluyor.onun haricinde sürekli binmek mümkün..yalnız buraların maalesef daha önce de bahsettiğim gibi suriyeden pek farkı yok trafikte.motora minimum 3 kişi biniyorlar buralarda.ben 5 kişi binen gördüm birkaç kez.motorcular ağırlıkla apaçi dediğimiz kesimden olunca trafikte 4 tekerlekli araçların canına okuyorlar o kadar zor durumda bırakıyorlar ki..zamanla 4 tekerliler de motorları dikkate almamaya başlamış.o yüzden şehir merkezinde motor kullanmak pek mantıklı değil..ama çevrede gezecek çok yer var..herşeye rağmen tavsiye ederim hocam..saygılar..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
08 Ocak 2012, 22:31
Vesselam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Birde Fonderin sınavda kalmasına üzüldün bir ehliyet sınavında görev alan bir öğretmen olarak eminim o öğretmen motoru çalışatırmasını bile bilmiyordur..
Kursa bir sor bakalım bu kadar özens,iz bir motorla sizi nasıl bırakmışlar hatta dilekçe iel itiraz bile etmeni tavsiye ederim..eğer mümkünse ..
vesselam..
nereye dilekçe yollamalıyım yardmcı olursan sevinirim.. kursu aradım deiğin gibi böle bir motorla sınav yaptırddınz bide bırakıosunz die.adam bana anlatma ara meb i oraya söle biz bırakmıoruz dedi.. ne ayagı yere degdirdim nede birsey ..ortada duba fln bile yoktuki ..dümdüz gittim ve geri geldim..
-
08 Ocak 2012, 22:51
ilgili İlçe milli eğitimde özel öğretim diye bir bölüm var oranın şefiyle görüşmeni tavsiye ederim o sana izleyeceğin yolu tarif eder, olmaz ise ilçe milli eğitim müdürlüğüne hitaben bir dilekçe yaz olayı olduğu gibi izah et hangi kusurlardan dolayı birakıldığını sor , en azından sana cevap vereceklerdir diye umuyorum..fazla zaman kaybetme ama..
vesselam..
-
08 Ocak 2012, 23:01
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
yalnız buraların maalesef daha önce de bahsettiğim gibi suriyeden pek farkı yok trafikte.motora minimum 3 kişi biniyorlar buralarda.ben 5 kişi binen gördüm birkaç kez.motorcular ağırlıkla apaçi dediğimiz kesimden olunca trafikte 4 tekerlekli araçların canına okuyorlar o kadar zor durumda bırakıyorlar ki..zamanla 4 tekerliler de motorları dikkate almamaya başlamış.o yüzden şehir merkezinde motor kullanmak pek mantıklı değil..ama çevrede gezecek çok yer var..herşeye rağmen tavsiye ederim hocam..saygılar..
Ehliyet alabilmek için saçma sapan bir sınav ve uygulama sistemimiz var. Amerikanın bazı eyaletlerinde 16 yaşında ehliyet alınıyor oradalarda bile bizdeki kadar trafik canavarı yok. Bizde ise yolunu bilmediğin kurstan ehliyet alıyorsun. Kurstaki hoca ders vermek için öğrencileri piste götürürken çiğnemediği trafik kuralı kalmıyor. Bence milletçe bu sorunu çözebilmek için ilk okuldan lise sona kadar trafik ve sorumluluk dersi verilsin çocuklara. Belki 1 nesil sonra düzeliriz.
-
08 Ocak 2012, 23:32
Bellagio adlı üyeden alıntı
Gv 650 almaktansa japon bir makine almanı tavsiye ederim ;)
Gv650'yi Japon bir motor alınamadığında ikinci seçenek olarak görmeni kınıyorum, kınadım.
mototor adlı üyeden alıntı
armagan, ugur sagolun.
2 ay zaten havalar kötü olacak çok bir şey kaybetmiş sayılmazsın. Ama buluşma yaparsak bekleriz, motorla gelme şartımız yok.
Kaza yapmamasına rağmen motosiklet uygulama sınavından geçemeyen ilk kişi olarak tarihe geçtin sanıyorum.
Uğur istanbula döndükten sonra inş motorumun resimlerini paylaşıcam. Eğer ısınma sorununa hala bir çözüm bulamadıysan beni bekle, benimki ile bir tur atarsın. Ben yağmurlu ve rüzgarlı bir günde (31 aralık) kullandım inan sadece parmaklarımın ucu üşüdü onun nedenide paranoyak gibi elimi ön frenden hiç çekmemiş olmam
Ben de ısıtmalı elciğin çok işe yaramayacağını düşünüyorum. Küçükçekmece'de neredesin? Ben de Küçükçekmece'de oturuyorum.
nereye dilekçe yollamalıyım yardmcı olursan sevinirim.. kursu aradım deiğin gibi böle bir motorla sınav yaptırddınz bide bırakıosunz die.adam bana anlatma ara meb i oraya söle biz bırakmıoruz dedi.. ne ayagı yere degdirdim nede birsey ..ortada duba fln bile yoktuki ..dümdüz gittim ve geri geldim..
Uygulama sınavı bildiğim kadarıyla 1 ya da 2 hafta sonra kalanlar için tekrarlanıyor. Yani itiraz etmekle uğraşana kadar 2. sınav zamanı gelecek. Bence boşuna uğraşma.
-
08 Ocak 2012, 23:48
peki sizce bu sefer sınava motorumla gideyimmi? hocanın yanına park edeyeim falan ? daha mı iyi olur acaba.? hangi göz dagı gibi..şöle düşünürmü "zaten motoruda var,kullanıyor..geçsin gitsin" gibisinden?
-
08 Ocak 2012, 23:57
Emre Karasu, saolasın ve sanada hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun bizim kaderimizi yasatmasın...ugur la aynı yerde çalısıoruz ugradıgında benide gör ;)
yahu ben bu dragstar 650 leri inceliorumda görünüş olarak bizm gv250 len nerdeyse farkı yok :D ...aklımda su soru var 650dragstarmı 650hysoung mu? japon malı varken nie kore malı diorm ama hysong a sevgiyle mi baglandık ne
Fonder geçmiş olsun sen ne zaman ve nasıl kaza yaptın ben görmemişim heralde tekrardan geçmiş olsun.
GV650 konusuna gelince görüntü olarak ve performans olarak çok güzel bir motor fakat benim tercihim klasik görünümlü tork canavarı bir Dragstar'dan yana olurdu.
-
09 Ocak 2012, 00:03
peki sizce bu sefer sınava motorumla gideyimmi? hocanın yanına park edeyeim falan ? daha mı iyi olur acaba.? hangi göz dagı gibi..şöle düşünürmü "zaten motoruda var,kullanıyor..geçsin gitsin" gibisinden?
Tavsiye etmem.
-
09 Ocak 2012, 00:08
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Ben de ısıtmalı elciğin çok işe yaramayacağını düşünüyorum. Küçükçekmece'de neredesin? Ben de Küçükçekmece'de oturuyorum.
Tepeüstündeyim sen?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Ben kendi scooterımla gitmiştim. Dubalar arasından 1 tur attım 91 vermiş. Neden 91? 9 puanı neye göre kırmış anlamadım. Tamamen atmasyon gibi geldi bana
-
09 Ocak 2012, 00:12
Tepeüstündeyim sen?
Ben de aşağıdayım, Aşık Veysel caddesi civarı.
-
09 Ocak 2012, 00:19
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Ben de aşağıdayım, Aşık Veysel caddesi civarı.
Çok yakınmışız. İstanbula dönünce tanışalım adın nedir ne iş yaparsın?
Isıtmalı elciği bende çok fazla denemedim. Bindiğim en soğuk gün 31 aralık günüydü yağmur ve rüzgar vardı. Avuç içi dışı kesinlikle üşümüyor. Benim gibi bir aceminin parmakları üşüyor. Üşüdüğünü hissettiğimde freni/debriyajı bırakıp elciğe sarılıyorum. 2 kademesinde uzun süre sürmek mümkün değil bir yerden sonra eldivenimden koku gelmeye başlıyor hatta. Dediğim gibi bir gün buluşalım denersiniz beğenirseniz adresi belli feyzioğlu. sitede 75TL 65 e bıraktı bana
-
09 Ocak 2012, 00:24
scooter lamı gideyim gv250 ile mi:D 2 side mevcut..ama rıdvan tavsiye etmem dior..of :/ birdaha kalırsam ehliyetsiz kullanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler