Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Günaydın millet.. Haftasonu herkes uyuyo mu yoksa Gerçi kilitci çoktan uyanmış bile
@TwisTeD, motorun hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah.. Vitesi boşa geçirmekte biraz zorlanabilirsin bizim motorlarda, onun dışında ben de frenajını çok seviyorum. Özellikle de arka freni kilitlediğinde motorun aksı kaymıyor, arka tekerlek hep arkanda kalıyor, sağına soluna doğru kayıp ön tekerleğin önüne geçmeye çalışmıyor. Tabi bunun durmana hiç faydası yok, ama en azından dengeni kaybetmemiş oluyorsun.
Nerelisin, ne iş yaparsın, biz öyle her geleni patadanak kabul etmeyiz aramıza Şaka bi yana da, hoşgeldin..
Teşekkürler, amin 40 kere amin allah kaza vermesin kimseye...
Evet boşa geçirmekte gerçekten sıkıntı yaşıyorum, motor haraket halindeyken yada duruyorken deviri 5000 e vurunca kolay geçiyor
Bankacı olmayan bankacıyım Denizbankda şubeler iç kontrolde çalışıyorum, 2 haftalık periyodlarla farklı farklı şubelerde kontrol yapıyorum. Kontrol konularımız farklı olmakla birlikte mesleğim müfettişlikle çok yakın. 6 aylık bir süreçte 2-3 defa şehir dışına çıkıyorum. Şuan adanadayım mesela 20 ocakta dönücem. Baba tarafım azeri göçmeni, anne tarafım hataylı, ailecek 84 yılından beri istanbuldayız. Çok fazla akraba içinde büyümediğim için istanbulluyum denebilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Bende bu hafta adanadayım burada da yağmur var
Fren konusunda belki kuruntu yapıyorumdur ama genede frenlerini göstericem içim rahat olsun. Küçükçekmece civarında servisi yada servis kadar güzel hizmet verecek bir tamirci biliyorsanız bana bildirirseniz istanbula dönünce frenlerini bi kontrol ettiriyim. Motorumu aldıktan sonra havalar soğuk gittiği için feyzioğlundan ısıtmalı elcik aldım. Komşu ile çok uğraştık ama gaz telini ayalayamadık. En sonunda tamirciye çekip yap şunu dedik adam yapmış sağolsun ama elimi bırakınca gaz teli geri gitmiyor gaz vermeye devam ediyor. Onuda göstermem lazım adam gibi bir yere. Motorum 2007 model çift egzozlu. Çanta bulmakta zorlandım. Sağ taraftaki çanta egzozun üstüne geliyor. Şuan değmiyor ama içine biraz ağır bişi koysam egsoza değip yanacak. Belki çantanın altına folyo yapıştırmalıyım. 3 hafta oldu alalı havalar kötü gittiğinden ilgilenemedim doğru dürüst
Emre ;
motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileklerimle
Avcılar Denizköşkler'de Motopark var. Ben ve çoğu arkadaş oraya götürüyor motoru, tavsiye ederim. Gideceğin zaman haber verirsen yari tarif ederim.
Çanta değiştirmeyi düşünürsen şunu tavsiye ederim. Çoğu kişi kullanıyor, http://www.feyizoglu.com/Armode-AR-7...a_45518.html#0
selam arkadaslar,
nasilsiniz? sorun yoktur umarim kimsede. Furkan, gecmis olsun abi, yeni gelen arkadaslar da hosgeldiniz.
benim motor ev arkadasimda ben kullanamayinca, gecen brandasini kaybetmis, ucmus gitmis branda ruzgarda, zaten eski, kullanissiz bi naylon brando'ydu. var mi tavsiye edebileceginiz, bizim motorlara uyan alttan da baglanabilen ya da saglam lastikli bi branda?
saoalsın eksik olmayın
! Rock'N Roll !:bounce:
Neredeyse bütün günümü feda edip 500. sayfadan itibaren topiği okudum.
İlker allah analı babalı büyütsün diyorum, oğlun gerçekten çok tatlı uyku sorununuz için sabır diliyorum.
Kaza yapan 2 arkadaşı okudum. Fonder ve ismini hatırlamadığım birisi daha.(köprüden geçtikten sonra ortaköy viyadüğü üzerinde BMW tamponu parçalayan arkadaş ) Allah beterinden korusun bir daha vermesin diyorum.
Uğur ilk fırsatta tanışmak için seni iş yerinde ziyarete gelicem ve şu sihirli bezlerden bende alıcam ve senden motorumu temizleyebilmek için biraz ders alıcam. Bendede biraz temizlik takıntısı var. En son 3 saat kadar temizlik ve parlatma için uğraşınca yağmurda sürmeye töbe ettim
Armağan geçte olsa önce motorun sonra ehliyetin hayırlı olsun ve geçmiş olsun şifayı iyi kapmışsın sanırım
Siteyi yeni keşfettiğim için çok üzülüyorum. Bir sürü gezi eğlence yaşamışsınız. Bundan sonrakilere mutlaka katılmak istiyorum, tabi sizde isterseniz
Slayer ve diğer k.çekmece civarındaki arkadaşlar. İstanbula döndükten sonra bir haftasonu avcılardaki servise gidip motorumu göstericem buluşmak isterim.
Okuduklarımdan 1 ay kadar önce hyosung alarak ne kadar güzel bir karar verdiğimi anladım. Tanıdıktan 2007 model 17.000KM de 4000TL vererek gv 250 aldım. Sahibi vstorm aldığı için sattı. Bir kusuru var park halindeyken yan düşmüş tankın sol tarafı biraz içine göçmüş. Motor resmen gaz istiyor ve devir 8000 den sonra resmen şahlanıyor
yaklaşık 1 aylık periyotta ellerin ısınması için biraz konuşulmuş. Ben feyzioğlundan ısıtmalı elcik aldım 65TL. 2 kademeli ısıtması var 2. kademedeyken uzun süre gitmeniz mümkün değil gerçekten çok iyi ısıtıyor. Montesinde biraz sorun yaşadık ama yaptık sonunda.
Şimdi adandayım bir isteğiniz/siparişiniz varsa seve seve getiririm/gönderirim.
Bu arada galatasaraylıyım samsun deplasmanında 2 tane yiyip üstüne 4 tane attık süper bir sonuç bence
tabiki tanışırız dostum ayıpsın, kapım her zaman açık beklerim her daim
bez olayını da ayarlarım ayıpsın kardeşş, yeterki motorum parlasın de [ Rıdvan gibi pis bırakma da ]
bu arada hava yağışlıydı , çok sevindim yağmasına.. çünkü gelir gelmez motorumu çok detaylı olmasa da temizlemiş ve kurulamış oldum eve de yeni çıktım..yaklaşık 45 dakikadır sildim.. yarın tekrar ıslanacak ama benim için hiç dert değil, ben bundan zevk alıyorum
motoru hesaplı almışsın..fotosunu da en kısa sürede isteriz
elcik ısıtma olayını bende düşündüm ama ellerin içi değil dış tarafı üşüyor..o yüzden taktırmadık..
Tekrardan tanıştığıma memnun oldum..kısa sürede de tanışırız
---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:31 ----------
İyidir Mesut, senden naber ?
kendine iyi bakıyorsun dimi ?
Emre Karasu, saolasın ve sanada hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun bizim kaderimizi yasatmasın...ugur la aynı yerde çalısıoruz ugradıgında benide gör ;)
yahu ben bu dragstar 650 leri inceliorumda görünüş olarak bizm gv250 len nerdeyse farkı yok :D ...aklımda su soru var 650dragstarmı 650hysoung mu? japon malı varken nie kore malı diorm ama hysong a sevgiyle mi baglandık ne
iyiye gidiyorum..fıtık olusmus boynumda kazadan sonra..fizik tedaviye çağırdılar oraya gidioyorum.. kolum 'da iyi gibi hareket edior artık..saolasın
OYY oyyy http://www.youtube.com/watch?v=J_kry...eature=related su videolnun güzelline bakın..bizde bunlar gibi kalabalık olup gezi yapsak ya... ne kadar eglenceli yaw...
---------- Post added at 02:27 ---------- Previous post was at 02:24 ----------
fikirlerimiz birebir aynı hatta ugur la yemek molasında konusuoduk bunu .. bana gv650 yi begendini falan sölemişti bende sportif göründüğü için hosuma gitmio falan demiştim..ama son 1 haftadır acayip sardım videolarını falan izliorum fotoraflara custom hallerine bakıorm fena da görünmüomus ha..düşüncesine kapıldım :D hatta 6bine gv250 yi 1.400 e de scooter ı satarsam 1-2 ay da çalısıp üstüne eklersem sanırım 2.el bi gv650 alabilrm:D
---------- Post added at 02:37 ---------- Previous post was at 02:27 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=VAvSH...eature=related
nereden döneceğim diye düşünürken acaba beylikdüzüne gidip bir gelsem diye içimen geçirmedim değil hani
müdürüüümmm (alınmıyorsun değilmi ) kusura bakma zamanım kısıtlıydı mağlum öğlen arası plansız olduğu için bu seferlik mağzur gör bir dahakine kesin uğrar çayını içerim haberin olsun
içime biraz su serpildi huylanmaya başlamıştım bendemesut tekrardan geçniş olsun nasılsın başarılı geçti değilmi operasyon? Emre teşekkür ederim, hoş geldin tekrardan. >Evet baya beklemek zorunda kladım 0 motor takıntım yüzünden kış başladı pekte kullanamıyorum şu aralar ne yazıkki. yağış olmasa soğuk dinlemeyip yine cıkacağım yollara.
Yazın topluı etkinlik yapmak için sabırsızlanıyorum
Toplu derken yanlarimiza top mu alcaz armagan :p
Hasan abi yapma bunu sabah sabah
---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:03 ----------
Gv 650 almaktansa japon bir makine almanı tavsiye ederim ;)
Daha geçtiğimiz hafta 8.000 liraya arkadaş 99 model yamaha dragstarını sattı.
Ön cam , custom egzoz ,yeni lastik ,sis farı vs. vardı. 30.000 kmdeydi.
10.000 lira civarında 2005 model bir dragstar bulmak hiç zor değil bu dönemde.
hiç yakından görmedim ikisinide ama resimlerden falan sanki gv650 dragstr 650 den daha heybetli duruo?
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)