takim ruhu fakiri dostlarim saolsun yeni yila kaynanamla giricem ;oD 2012 de bol bol orguden dantelden muhabbetlerle karsinizda olucam ;oD
takim ruhu fakiri dostlarim saolsun yeni yila kaynanamla giricem ;oD 2012 de bol bol orguden dantelden muhabbetlerle karsinizda olucam ;oD
yapalım bir organizasyon dedim ama pek bir istek olmadı Neyse depo üstüne dantel modelleri aklına gelir 2012 de yeni modifiyeler yaparsın artık hehehehe
pomper pigs hosuma gitti ;oD
pomper olmasın pomping olsun pomper biraz daha böyle sert ve daha kırmanımsı gibi bişi yaa
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Herkesin yeni yılını kutlar öperim... Sağlıklı huzur dolu gecer inşallah herkesin şanslı bir yıl diliyorum.. Yörük arada ayaz i op amcaları için Ahmet yeni yıla nasıl girersen oyle olurmuş
noluyo len herkeste bi "seni seviyorum"lar, "operim"ler ;oD motorcuyuz biz gencler hemde en babalarindan chopperciyiz alowww ;oD haaağğ ptuu (balgam at yere) ;oD sizi kabaliga davet ediyorum ;oD
victoria's secret mankeni guzel kiz;
makyajin aktiysa,
silsin seni ugur amca
bilegini burkarsan podyumda,
doktor bulsun mesut amca
armagan amcadan sana hayir gelmez ondan uzak dur bu aralar ;oD
guvenligin izin alirsa,
korur seni hasan amca
dudaklarin kuruduysa,
opsun seni can amca
kalbin burkulduysa,
sevsin seni ridvan amca
uykun geldiyse
pışpışlasin ilker amca
kudurduysan sayet
seni ahmet paklar ANCA ;oD
yeni yiliniz kutlu olsun beylerrr huoppp ;oD
Hayirli seneler gencler ahmet siir on numara
Yok icip yamulmayin Ben süt takiliyom
Ahmet en güzel işi kendine ayırmışsın.
boyle is olsun maas isteyeni necati baglasin shadowa suruklesin (siirde adini eklemedigimden 2012yi necatiye adiyorum butun sene ona baglicam butun ornekleri) ;oD
ulan victoria mankeni dudukleme isine de muhalif oldunya... anitin dikilmeli muhalefet uzerine
İnsanlar keyif aldıkları şeyler için para öderler.
O yüzden para aldıkları şeyler için keyif almalarına gerek yoktur.
Bu da benim felsefem
---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:02 ----------
Sağ ol Ahmet
Shadow'u da koydum sahibinden.com'a ,
harley davidson falan değil direk hayabusa alacağım diye korkuyorum
Ahmet sana diyecek laf blamıyorum tebrikler
bütün herkesin yeni yılını kutlarım sağıl mutluluk huzur ve bol kazanç getirmesi dileği ile....
Ahmet bu senede varmı victoria defilesi heheh
Eski bir Gv'ci olarak tum Gv'cilere yeni yilda guzellikler dililyorum.Mutlu yillar
saol tayfunum, sattin koptun burdan motoru...
Şu an bu konu içerisinde 76 kullanıcı var. (0 üye ve 76 misafir)